poulicne kurvicky

Budeme radi, ak našim návštevníkov poradíš, kde, čo, ako a za koľko :)

poulicne kurvicky

Poslaťod Thompson » 14 Okt 2008 16:09

Zadravim nitrianskych znalcov...
vie mi niekto povedat, kde slapu v nitre poulicne kurvicky? casto prechadzam Nitrou a rad by so si obcas dal nejaky rychle ciselko v aute. vacsinou nemam cas dohadovat si privaty a potom ich hladat po meste... dikes vopred...
T.
Thompson

Poslaťod faro21 » 17 Okt 2008 12:44

V NR neviem ale kúsok odtial pri Seredi ich býva dosť. Niektoré som skúsil. a tiež na vstupe do Trnavy.
faro21

Poslaťod lacike89 » 17 Okt 2008 13:05

a aké to je? rád skusam nové veci,ale tohoto sa fakt bojím vždy ked vidim nejaké tie čupky na ulici vždy su to cigánky alebo feťáčky a na to naozaj chut nemám.. a robia to s gumou?
lacike89

guma

Poslaťod Remy » 17 Okt 2008 13:25

Vacsina ich robi s gumou, Ja ich obcas presvedcim aj bez gumy ale to len kvoli zabave. V skutocnosti si gumu vzdy dam, nie som samovrah. Inak Gabika co stava pri Slovnaftke pred Seredou robi riadne hlboku faju. Tiez povedala OK na bez gumy ale nakoniec to bolo s gumou a velmi fajn
Remy

trnava

Poslaťod willie.mason » 21 Okt 2008 08:06

faro21 píše:V NR neviem ale kúsok odtial pri Seredi ich býva dosť. Niektoré som skúsil. a tiež na vstupe do Trnavy.

v sobotu v noci nieco pred polnocou som zastavil na faju celkom sympatickej slecinke, ked som prechadzal cez trnavu smerom na nitru. stala asi 300m za viaduktom. dlhe tmave vlasy, minisukna, stihla, 1ky kozy. posobila trosku prispato.
zo zaciatku fajala tak bojazlivo, ale ked som ju posmelil, tak pritvrdila ;o) vo velkom style. potom sa mi priznala ze ju bolel zub.
willie.mason

Re: guma

Poslaťod willie.mason » 21 Okt 2008 08:13

Remy píše:Vacsina ich robi s gumou, Ja ich obcas presvedcim aj bez gumy ale to len kvoli zabave. V skutocnosti si gumu vzdy dam, nie som samovrah. Inak Gabika co stava pri Slovnaftke pred Seredou robi riadne hlboku faju. Tiez povedala OK na bez gumy ale nakoniec to bolo s gumou a velmi fajn

pred dvomi tyzdnami som mal stastie. uz bolo dost neskoro, ale zastihol som tam dve velmi pekne kurvicky, ktore uz boli na odchode a akurat sa prezliekali. nepytal som sa na meno ale ta ktora ma potom fajcila mi urobila jednu z troch najlepsich fajek v zivote.
willie.mason

Poslaťod faro21 » 24 Okt 2008 12:03

išiel som minulý týžden cez Sered boli tam nové baby čo som tam ešte nevidel a čudujem sa že nerobia na priváte (aspon niektoré) Jednu som zobral na fajku za 4 kilá (sex v aute nemusím) hovorila že má 22 rokov vypadala super. Na ulici som takú babu nevidel a to dosť cestujem. Fajku som si natočil na mobil. Je tam vidieť aj tú kurvu. ja len tolko
faro21

Poslaťod tutturuuu » 29 Okt 2008 20:27

to ti dovolila natocit na mobil? aj ja som uz chcel, ale ked som tam, vzdy na to zabudnem :P
tutturuuu

Poslaťod willie.mason » 29 Okt 2008 23:08

tutturuuu píše:to ti dovolila natocit na mobil? aj ja som uz chcel, ale ked som tam, vzdy na to zabudnem :P

asi sa treba pripravit dopredu :o)
willie.mason

Poslaťod faro21 » 31 Okt 2008 13:36

Jasné že musíš mať zapnuté video popredu.. Asi by mi to nedovolila..
Nebolo by zlé založiť tému s realnymi fotkami a videami. Talefony v dnešnej dobe sú na dobrej úrovni....
faro21

Poslaťod willie.mason » 31 Okt 2008 18:17

faro21 píše:Jasné že musíš mať zapnuté video popredu.. Asi by mi to nedovolila..
Nebolo by zlé založiť tému s realnymi fotkami a videami. Talefony v dnešnej dobe sú na dobrej úrovni....

tato osvietena idea sa mi zalieca.
mohli by sme to spravit na azete. nejaky verejny profil, kam budu vsetci pridavat fotky a videa.
willie.mason

Poslaťod Pedro » 04 Nov 2008 23:23

willie.mason píše:
faro21 píše:Jasné že musíš mať zapnuté video popredu.. Asi by mi to nedovolila..

tato osvietena idea sa mi zalieca.
mohli by sme to spravit na azete. nejaky verejny profil, kam budu vsetci pridavat fotky a videa.

dobry napad, tiez mam par foteciek z mobilu, mozme to niekde nahodit na web aj s referenciou ;-)
Mind over matter!
If you don't mind it doesn't matter.
Pedro

Poslaťod pedro3366 » 05 Nov 2008 13:00

podme na to. aj ja mam niečo v mobile. založte tam niečo a napište sem. určite je nas tu viac čo by pridali niečo do zbierky
pedro3366

AZet konto

Poslaťod willie.mason » 05 Nov 2008 20:32

zalozil som novy profil na azete
AZet ID: kvalitky
heslo: kurvicky

uwidime ako to pojde. teraz je to dostupne vsetkym. fotoalbum som uz zalozil a dal tam taku vzorku aby tam nieco bolo.
ak sa najde nejaky dobrak, ktory sa prihlasi a zmeni heslo, tak k dalsiemu profilu nezverejnim heslo, ale budem sa musiet obetovat ako administrator. mozme to spravit tak, ze potom sem dam email, na ktory sa bude posielat vsetok material a ja ho tam uploadujem. fotoalbumy aj videoalbumy budu zamknute a zverejnim heslo k nim. takze si to sice bude moct pozerat aj ten pripadny dobrak, ale to je tak vsetko.

som pristupny pripomienkam. ak niekto pride s napadom, hned ho implementujem:o)
p.s.: bol by som radsej keby to ostalo pri tejto sucasnej variante.
willie.mason

Poslaťod cingon » 05 Nov 2008 22:41

no, mám tiež zopár záberov...vymením.
cingon

Ďalší

Späť na Skúsenosti z privátov na Slovensku

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný