Predstava o private

Všeobecná diskusia k erotickým službám.

Nový príspevokod Palino » 04 Máj 2008 14:05

Tak to si len myslis...
aby si nebol prekvapeny
Palino

Nový príspevokod Till » 20 Máj 2008 11:03

misa píše:asdfg....ano aj to je pravda co pises ...moj kamos chodi po privatoch a sleduje co sa deje ..ako sa chovaju a podobne...tymto veciam sa vyhneme take drze a papulnate dievcata nikdy nebudu zarabat .....ale pozor ....obcas sa najdu aj pani ktory su uz pri vstupe tiez drzi a dovoluju si ......
:D Misa a ten tvoj zmienovany privat ktory sa tak bude (ale mal.. :roll: / podla tvojich slov odlisovat od ostatnych co sa tyka sluzieb...Kedy vlastne mienis otvorit?? :roll: Ked sa nam uz ocasy nebudu stavat..?? :D Sorry ale mam pocit ze to boli z tvojej strany len "prazdne riadky.." :wink:
Till

Nový príspevokod phoenix » 28 Máj 2008 15:28

ahoj MISA, tak ako? kedy otvorite ten super privat len s milymi babenkami? uz sa na ne tak dlho tesim. daj vediet urcite pridem uz v den otvorenia lebo na znudene profesionalky nemam naladu a vzdy je to 50 na 50 ked idem k niektorej aku bude mat naladu. a ty zarucujes 100 perc to sa neda nevyuzit :wink:
phoenix

Nový príspevokod Sexiclubs » 06 Máj 2009 13:58

Co sa tyka novych erotickych klubov, tak reklama sa spravi aj sama. Musia byt poskytnute naozaj kvalitne sluzby. Hlavne by som to vsak smeroval na dievcata, ktore by sa mali spravat co najmilsie k zakaznikom.
Aj ked im konci sichta, tak budu stale s usmevom na tvary a vobec nebudu neprijemne.
Ak je na dievcatach vidno, ze su vyfetovane, tak to tiez nie je velmi dobra reklama.
Samotne sluzby a priestor si myslim, ze nie je problem poskytnut.
Takze drzim palce.

Inak co sa tyka legalneho alebo nelegalneho bordelu, tak je to podla mna jedno. Problemy budete mat vzdy. :-)
Sexiclubs

Služby na privátoch

Nový príspevokod agent007 » 11 Máj 2009 20:54

:D Skôr ako napíšem svoj názor plne sa stotožnuje s Palinom /staršie príspevky/ ako by to malo na privátoch vyzerať.

Tento môj príspevok vlastne vyvolala negatívna skúsenosť so sexi Luckou
ID 3625. Zhoda náhod,akoby sme sa dohodli na portály, že jej výkon a prístup k zákazníkovi je podpriemerný.Doslova niektorí citovali,že sex
s ňou bol utrpením!!! Asi od prevádzkovatela toho privátu kde pracuje sme následnne boli obvinený,že sme sa len teraz zaregistrovali a dovolujeme si písať na jej adresu samé negatíva.....bla ..bla...bla...
Ja osobne proti Lucke nič nemám,ale k službám,ktoré ponúka a nie som
sám, mám sakramentské výhrady.Toto píšem na adresu všetkých kuriev
aby si uvedomili, že bez nás to môžu zabaliť ak budú mať takéto predstavy o poskytovaní služieb!!!
Ja keď zaplatím mna nezaujíma,či som sympaťák,sexpriemysel neni rozprávka o šípovej Ruženke!!! Je to biznis,tak nech sa tomu baby aj prispôsobia,nech sú herečky!!! Nech uveríme aké to bolo fajn,ako nám
to dobre urobili! V prvom rade ony sa rozhodli pre túto prácu. :evil:

Na záver len toľko: Každý zákazník sa rád vracia tam,kde sa dobre cíti!
Toto by si mali uvedomiť tak prevádzkovatelia privátov,ako aj samotné
baby :lol: :lol: :lol:

:!: Poukazujme na nekvalitu,ak chceme sexkvalitu :!: :!: :!:
agent007

Nový príspevokod richmond9 » 12 Máj 2009 19:53

Ano, suhlasim s tymto nazorom.

Aj v divadle musi byt napriklad v komedii vykon herca perfektny, aj ked mu vnutorne do smiechu nie je.
A divak sa tam za tym perfektnym vykonom zase rad vrati.

No a v bordeli to je to presne to iste. Prostitucia je v prvom rade o herectve.
Dolezite je, ze bolo zakaznikovi naservirovane to co chce vidiet, pocut a citit. Zakaznik sa musi citit prijemne a vtedy povie, ze mu boolo fajn. A rad sa opat vrati.

Este uvediem druhu stranku veci: a to je potlesk.
Ked hercovi zatlieskaju, tak citi zadostucinenie za vykonanu pracu.

Tak teda tlieskajme tym dievcatam, ktore to vedia.
No a piskajme vtedy, ked maju co-to v kvalite dohanat. :wink:
richmond9

Nový príspevokod agent007 » 13 Máj 2009 18:00

richmond9 píše:Ano, suhlasim s tymto nazorom.

Aj v divadle musi byt napriklad v komedii vykon herca perfektny, aj ked mu vnutorne do smiechu nie je.
A divak sa tam za tym perfektnym vykonom zase rad vrati.

No a v bordeli to je to presne to iste. Prostitucia je v prvom rade o herectve.
Dolezite je, ze bolo zakaznikovi naservirovane to co chce vidiet, pocut a citit. Zakaznik sa musi citit prijemne a vtedy povie, ze mu boolo fajn. A rad sa opat vrati.

Este uvediem druhu stranku veci: a to je potlesk.
Ked hercovi zatlieskaju, tak citi zadostucinenie za vykonanu pracu.

Tak teda tlieskajme tym dievcatam, ktore to vedia.
No a piskajme vtedy, ked maju co-to v kvalite dohanat. :wink:

Presne táááááááááááááááááák ! Ja by som chcel totiž tlieskať! :P
agent007

Nový príspevokod Sexiclubs » 20 Máj 2009 07:26

Heh to tu su uz ake porovnavania? :-)
***** verzus divadlo. No musim povedat, ze sa s tym da asi jednine suhlasit.
Dam dalsie porovnanie ***** verzus restauracie:
Je to vsak o tom, ze ked pridete do restauracie, tak aj tam mate bud mily personal alebo nie.
Ak vsak prides do kaviarne, o ktoru sa stara iba majitel, tak ten je vzdy mily, lebo sa snazi prilakat ludi. Obycajnym zamestnancom je to vacsinou jednou.
Staci ak ma podnik dobre meno a ocakavaju, ze ludia budu chodit tak ci tak.

Neznasam vsak takych ludi, co pracuju s ludmi a robia to nasilu. Takze bohuzial oni si robia sami zle.
Potom sme najhorsi, ak si povieme nazor na nejaku kurvu...
Sexiclubs

Predchádzajúci

Späť na Všeobecná diskusia

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný