natalia píše:PRAVE IDEM OTVARAT PRIVAT V CENTRE BA, TAKZE MA POTESI, AK MI NAPISETE CO BY STE TAM RADI NASLI, RADA SPLNIM KAZDE VASE ZELANIE; TAKZE AK MATE PREDSTAVU AKO BY MAL VYZERAT VAS VYSNIVANY PRIVATIK, TAK MI NAPISTE OD AKYCH UTERAKOV BY STE CHCELI MAT PRI SPRCHOVANI AZ PO TO AKO BY SI MALI PIPKY HOLIT KUNDICKY, ... TAKZE VYTVORTE SI VLASTNE NEBO, CAKAM
natalia píše:PRAVE IDEM OTVARAT PRIVAT V CENTRE BA, TAKZE MA POTESI, AK MI NAPISETE CO BY STE TAM RADI NASLI, RADA SPLNIM KAZDE VASE ZELANIE; TAKZE AK MATE PREDSTAVU AKO BY MAL VYZERAT VAS VYSNIVANY PRIVATIK, TAK MI NAPISTE OD AKYCH UTERAKOV BY STE CHCELI MAT PRI SPRCHOVANI AZ PO TO AKO BY SI MALI PIPKY HOLIT KUNDICKY, ... TAKZE VYTVORTE SI VLASTNE NEBO, CAKAM
Adonis píše:Najhorsia vec je ak sa mi slecna snazi nahovorit po 40 minutach ze presla hodinka !!! pripadne ak su v izbe stojace hodiny a po jednom kolecku sa zacne obliekat. Uz sa mi raz snazili dokonca nahovorit ze aj sprcha, pri ktorej sa sam sprchujem v kupelni sa rata do predplatenej hodinky! pripadne mi poskytne vlhky, použitý uterák, alebo na posteli sú stopy po predchádzajúcom zákazníkovy!
-podobne ma odrádza odmeraný prístup, arogancia, žiadna snaha, alebo nedostatok inteligencie slecny, lacné spodné prádlo po babičke, strnisko na nohách, inzerovaný vek 20 a reálny vek 28, inzerovaná váha 50, skutočná 70kg a podobné extrémy...
-Každý kto robí tento biznis by si mal uvedomiť že niesme hlúpi a do privátu, ktorý ani čiastočne nenaplní naše očakávania sa už nikdy nevrátime.. a pritom je pre privát dôležité vytvoriť si stálu klientelu, okruh spokojných zákazníkov, dobré meno..
- je fajn ak sú na priváte dve babenky, napríklad jedna brunetka a druhá blondínka / nie odfarbená cigánka /, ja tiež preferujem mladunké a štíhle dievčatá / rozumej slečny bez pomarančov na nohách a pneumatík na pupku/, diskrétne prostredie / nechodím na privát kvoli stretku s dalším zákazníkom/, príjemná hudba, občerstvenie, relax
- tiež je už na čase aby si aj slovensko zvyklo na europsky štandart že v inzercii sú aktuálne a reálne fotky dievčat samozrejmostou
nokia píše:Je tam jeden jediný háčik. Asi ako jediný z okolia to chcem spraviť legálne, aby sa na mňa nelepili nejaký "mafiáni", tí čo si o sebe namýšľajú a podobné prípady čo sa priživujú na úkor druhých, ... Takže rád by som si založil živnosť ohľadom tohto a vyriešil pár záležitostí, ak viete poradiť, tak sa vyjadrite a rád Vám potom vyhoviem.
Zákon č 300/2005 Z.z., § 367 píše:Kupliarstvo
(1) Kto iného zjedná, pohne, zvedie, využije, získa alebo ponúkne na vykonávanie prostitúcie, alebo kto koristí z prostitúcie vykonávanej iným, alebo umožní jej vykonávanie, potrestá sa odňatím slobody až na tri roky.
(2) Odňatím slobody na jeden rok až päť rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha taký čin závažnejším spôsobom konania.
(3) Odňatím slobody na tri roky až desať rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1 na chránenej osobe.
(4) Odňatím slobody na sedem rokov až dvanásť rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1
a) a získa ním pre seba alebo pre iného značný prospech,
b) ako člen nebezpečného zoskupenia, alebo
c) na osobe mladšej ako pätnásť rokov.
(5) Odňatím slobody na desať rokov až pätnásť rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1 a spôsobí ním ťažkú ujmu na zdraví alebo smrť.
Palino píše:No, ak chces vyjadrenie k tejto teme, co sa komu paci, resp nepaci, tak si pozri archiv. uz tu jedna taka tema bola a pekne sme sa tam rozpisali. a hlavne, vecne.
Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný