ninka píše:Eminencia píše:ahojte kurvicky!
Viem ze tato tema bola vytvorená pre Vas aby Ste sa mohli vyjadrit o nas....
Chcel by som sa tiez zapojit do diskusie polemiky ale chcel by som dostat v prvom rade od vas odpoved na moju otazku?!
Ak poskytujete sluzby len s ochranou , ja to samozrejme akceptujem pretoze zdravie je prvoradé , myslim samozrejme fajku, co vam brani v tom aby ste nam popritom napr. lyzali gule namiesto toho aby ste cmulali gumu na nasich kokotoch?
Ved predsa fajka s ochranou este neznamená ze nam nemozete vajcia cmulat?
Cakam cakame na vase nazory.......
Ahojte,
cítam Vás tu už velmi davno ale zatial som sem neprispievala...
Eminencia na tvoju otazku co nam v tom brani ? ti odpoviem ze nic.... ale je to na kazdej babe co ako robi a preco, kazda to robí tak ako vie a ako chce... Ja osobne ked som zacinala ponukat skuzby za FO som oral robila vzdy bez lebo som tak bola zvyknuta z frajerom... a spokojnost zakaznika je u mna na prvom mieste ale casom som prisla na to ze je lepsie robit oral z ochranou kvoli zdraviu a bezpecnosti a tie prachy za priplatok za to fakt nestoja... ale dobrý oral nie je iba o tom ci je to z ochranou abo bez...baba to musi vediet zahrat musi hu to bavit a maznanie lizanie gul, jemna masaz prostaty ci pansky anal , hlboký oral su podla mna sucastou oralu a jedno bez druheho nejde...
ahoj ninka,
zda sa, ze rozumies tvojej praci, co sa dnes podla stava skor zriedka. pls, ak je to mozne, posun kontakt na teba, velmi rad by som ta navstivil
...ak nechces zverejnovat posun ss...
dikes