Priestor pre slecny ponukajuce sluzby

Do tejto rubriky píš len aktuálne stavy na privátoch v Bratislave!

Re: Priestor pre slecny ponukajuce sluzby

Nový príspevokod space.man » 01 Jan 2012 14:09

ninka píše:
Eminencia píše:ahojte kurvicky!

Viem ze tato tema bola vytvorená pre Vas aby Ste sa mohli vyjadrit o nas....
Chcel by som sa tiez zapojit do diskusie polemiky ale chcel by som dostat v prvom rade od vas odpoved na moju otazku?!
Ak poskytujete sluzby len s ochranou , ja to samozrejme akceptujem pretoze zdravie je prvoradé , myslim samozrejme fajku, co vam brani v tom aby ste nam popritom napr. lyzali gule namiesto toho aby ste cmulali gumu na nasich kokotoch?
Ved predsa fajka s ochranou este neznamená ze nam nemozete vajcia cmulat?
Cakam cakame na vase nazory....... :roll:

Ahojte,
cítam Vás tu už velmi davno ale zatial som sem neprispievala...
Eminencia na tvoju otazku co nam v tom brani ? ti odpoviem ze nic.... ale je to na kazdej babe co ako robi a preco, kazda to robí tak ako vie a ako chce... Ja osobne ked som zacinala ponukat skuzby za FO som oral robila vzdy bez lebo som tak bola zvyknuta z frajerom... a spokojnost zakaznika je u mna na prvom mieste ale casom som prisla na to ze je lepsie robit oral z ochranou kvoli zdraviu a bezpecnosti a tie prachy za priplatok za to fakt nestoja... ale dobrý oral nie je iba o tom ci je to z ochranou abo bez... :) baba to musi vediet zahrat musi hu to bavit a maznanie lizanie gul, jemna masaz prostaty ci pansky anal , hlboký oral su podla mna sucastou oralu a jedno bez druheho nejde...:)

ahoj ninka,
zda sa, ze rozumies tvojej praci, co sa dnes podla stava skor zriedka. pls, ak je to mozne, posun kontakt na teba, velmi rad by som ta navstivil :-)
...ak nechces zverejnovat posun ss...
dikes :-)
space.man

Nový príspevokod ladiesman » 02 Jan 2012 15:34

wewoov uchylny bratranec píše:
ellen píše:

Ano, sme si rovni, nie kazdy to ale chape... Je ROVNAKE ZLO, ak dievca pracuje ako prostitutka a chlap, ktory ma napriklad rodinu si plati prostitutku...

Ja s tym az tak nesuhlasim. Ked uz sa chlap kurvi (a ktory chlap sa nekurvi?, vsakano..), aj ked je zadany, alebo ma dokonca rodinu s detmi, tak je urcite lepsie, ked navstivi prostitutku , ako keby udrziaval "kamaratske" vztahy s milenkami a citovo sa angazoval mimo domova. Podla mna, zdravy chlap si potrebuje suchnut aj mimo domu, je tak geneticky naprogramovany..da sa to ovplyvnit nejakymi nabozenskymi a pod. zasadami, ale v kazdom chlapovi to je a lomcuje to nim..Ak sa niekto vie udrzat, tak klobuk dolu, ma moj respekt a poviem si, ze ten chlap "ma gule"..My, prizemni uchylaci si vsak z casu na cas potrebujeme vysantit svoje sarkany aj na zakazanych uzemiach.. No a co je na tom ZLE? ublizim tym niekomu, ze si uspokojim svoje chutky, a zaroven sprijemnim den a penazenku aj nejakej fajn a sympatickej "prostitutke"? Ona je s tym uzrozumena, netlacim je kaleraby a pod., ale vzajomne si spravime dobre. Ked by som to mal zobrat extremne az z toho nabozenskeho pohladu, tak toto ani hriech nemoze byt. Pre mna je vzdy podstatne meradlo toho, ci robim spravnu, alebo nespravnu vec, ci tym niekomu ublizujem. Ak nie, nemam, co riesit. Podla mna, zodpovedny chlap, ktory ma napr. rodinu s detmi tak v prvom rade sa snazi zabezpecit rodinu po financnej a citovej stranke a ked mu jeho prijem vystaci aj na "zaluby", tak prosim...za predpokladu dodrzania vsetkych zdravotnych zasad. Ina vec je, ze normal chlap, nema mat co kamaratky a uz vobec nie zadanI chlapi. Mne napriklad ziadna zena, pri vsetkej ucte, nemoze z kamaratskeho hladiska dat to, co chlap-kamarat. Ja si myslim, ze chlap ma mat len jednu zenu na tej kamaratskej urovni-bud frajerku, alebo manzelku, a tejto sa zdoverovat a riesit problemy a radosti.. a potom uz len zname, s ktorymi ma udrziavat slusnu komunikaciu, ale odtial-potial! ziadne kavicky, vecere a ine picoviny..na to ma mat muz kamaratov s ktorymi ma chlastat a kamaratit sa.
Vsetkym prajem fajn Vianoce a nech sa dari v roku 2012.

amen. suhlasim so vsetkym. vidim to ako bezny obchod: ja mam €€€ a vymenim ich za hodinu rozkose :)

ale aj zadany a stastne zenaty muz sa moze nechtiac zalubit az po usi do kamaratky, to zase neovplyvnis. laska zameta s kazdym raz za cas ci chce niekto alebo nie. hovorim z vlastnej skusenosti, kde naozaj islo o lasku a nie o sex ... a tam tie spolocne vecery a kavicky stali sakra za to :D a boli 100x lepsie ako riadna sukacka :D

LM
ladiesman

Nový príspevokod richmond9 » 02 Jan 2012 22:30

ellen píše:
Ano, sme si rovni, nie kazdy to ale chape... Je ROVNAKE ZLO, ak dievca pracuje ako prostitutka a chlap, ktory ma napriklad rodinu si plati prostitutku...

ellen, dovolim si s tebou nesuhlasit.
To, ze dievca pracuje ako prostitutka NIE JE ZLO!
JE TO DOBRO pre nas chlapov.
Amen!
:wink:
richmond9

Nový príspevokod space.man » 05 Jan 2012 14:50

ninka píše:
Eminencia píše:ahojte kurvicky!

Viem ze tato tema bola vytvorená pre Vas aby Ste sa mohli vyjadrit o nas....
Chcel by som sa tiez zapojit do diskusie polemiky ale chcel by som dostat v prvom rade od vas odpoved na moju otazku?!
Ak poskytujete sluzby len s ochranou , ja to samozrejme akceptujem pretoze zdravie je prvoradé , myslim samozrejme fajku, co vam brani v tom aby ste nam popritom napr. lyzali gule namiesto toho aby ste cmulali gumu na nasich kokotoch?
Ved predsa fajka s ochranou este neznamená ze nam nemozete vajcia cmulat?
Cakam cakame na vase nazory....... :roll:

Ahojte,
cítam Vás tu už velmi davno ale zatial som sem neprispievala...
Eminencia na tvoju otazku co nam v tom brani ? ti odpoviem ze nic.... ale je to na kazdej babe co ako robi a preco, kazda to robí tak ako vie a ako chce... Ja osobne ked som zacinala ponukat skuzby za FO som oral robila vzdy bez lebo som tak bola zvyknuta z frajerom... a spokojnost zakaznika je u mna na prvom mieste ale casom som prisla na to ze je lepsie robit oral z ochranou kvoli zdraviu a bezpecnosti a tie prachy za priplatok za to fakt nestoja... ale dobrý oral nie je iba o tom ci je to z ochranou abo bez... :) baba to musi vediet zahrat musi hu to bavit a maznanie lizanie gul, jemna masaz prostaty ci pansky anal , hlboký oral su podla mna sucastou oralu a jedno bez druheho nejde...:)

ahoj ninka, rozumne pises :-) . velmi rad by som ta navstivil nakolko baby s podobnym nazorom sa velmi tazko hladaju. pls kde ta najdem? ....aj je to problem, kludne mi posli SS.
dik moc :-)
space.man

Predchádzajúci

Späť na Priváty v Bratislave - Aktuálny stav

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný