Till píše:Wewoo ty čo..fetuješ po večeroch?
Till píše:Wewoo ty čo..fetuješ po večeroch?
wewoov uchylny bratranec píše:To je velmi dobry napad agent! Ale za primeranu odmenu pochopitelne![]()
Ked nebudem stihat, mozes pomoct
slecna píše:Zdravím,
teší ma, že sa bavíte, no nemôžem odolať pokušeniu vyňadriť sa v tomto priestore. Nebudem spomínať triviality týkajúce sa napr. hygieny a prejdem k veci.
- Fajčíš aj bez gumy.
Keď niekto ledva povie ahoj, nevie ani s kým hovorí a pýta sa hneď či fajčím bez gumy, či prehĺtam, ... vždy som zaskočená. Napriek tomu, čím sa živím. Podobných priamočiarych(?) radšej prenechávam otrlejšej(?) konkurencii.
- Nie znamená nie.
Ak počas telefonátu v zozname služieb nespomeniem, že robím anál, znamená to, že túto službu neposkytujem. Inak by som sa určite pochválila.. a samozrejme uviedla info v inzercii:D Nerozumiem následne nespočetnekrát sa opakujúcim otázkam typu "A análik", "A za príplatok" a "Fakt sa nedá". Keď s niekým telefonujem, nerobím päť ďalších vecí, ale počúvam čo ten druhý hovorí a rešpektujem ho..
To isté sa týka aj iných záležitostí, ako sú napríklad pozvania na kávu/na večeru (kategória zadara-by-chcel:D). Žiadnu inú ženu nepresviedčate 10x, aby s vami šla, veď je to otázka sebaúcty. Btw prečo si niekto myslí, že prostitútka je ľahšie verbálne spracovateľná než žena nepredajná...
Niekde na fóre som čítala diskusiu, kde sa klient sťažoval, že sa slečna odťahovala keď ju chcel bozkávať po tvári. Slečna sa ohradila, že jej to asi bolo nepríjemné, a následne niekto zaklincoval, že šak "musí niečo vydržať, keď je za to platená". Nemusí. Platená je za súloženie, fajčenie atď, za to že je upravená a milá, v jej službách žiadne bozkávanie nefiguruje.
- Všetečné otázky.
Snaha o zoznámenie v podobe výsluchu - sledu osobných otázok (ako sa naozaj voláš, kde bývaš, koľko máš rokov, čo študuješ, ako dlho to už robíš, máš frajera..) je občas riadne nepríjemná. Nehovoriac o zvedavcoch, ktorí by chceli vedieť, kto vlastní byt, komu a koľko platím... akoby si mnohí neuvedomovali súvislosti a pchajú nos tam, kam nemajú.
- Ak vám dotyčná nie je sympatická, radšej odíďte.
Ešte sa mi nestalo, že by mi klient utiekol od dverí, zato sa občas stane, že sa niekomu vlastne nepáčim - štýlom komunikácie alebo ja neviem čím, a aj tak ostane (je nadržaný, nie som škaredá...) Je veľmi nepríjemne "obsluhovať" niekoho, to dáva najavo svoj "odpor" voči mojej osobe. Predpokladám, že si dotyčný po odchode povie, že to nestálo za tie peniaze - a má pravdu.
Na záver by som chcela povedať, že väčšina mojich návštevníkov sú sympatickí a inteligentní muži, a s takými problém nemám:) Vyššie zmienené výhrady prosím brať ako moje subjektívne postrehy.
slečna z privátu
wewoov uchylny bratranec píše:Zalozil som pre vas tuto temu, mile a vazene damy z privatov, aby ste sem mohli pisat vase vyhrady voci chlapom vyuzivajucich vase sluzby, pripadne vase postrehy a navrhy nam kurevnikom, aby sme mali pohlad na vec aj z "druhej strany".
wewoov uchylny bratranec píše:Slecna, fajn prispevok, zaujimave nazory. Co sa tyka tych "vsetecnych otazok", tak v tomto pripade tvrdim, ze toto je obojstranne. Nehovorim, ze je to tvoj pripad, ale ja sa takisto casto stretavam od slecien na privatoch s otazkami typu: "mas priatelku? si zenaty? co sportujes? odskocil si si z roboty? podnikas? a pod.." Chapem, ze su to akesi komunikacne "barlicky, ale takisto to nie je dvakrat prijemne..
Späť na Priváty v Bratislave - Aktuálny stav
Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný