Privat - Koloseum

Do tejto rubriky píš len aktuálne stavy na privátoch v Bratislave!

Re: Privat - Koloseum

Nový príspevokod Robino » 08 Mar 2010 16:04

Palino,vyber je a myslim si,ze su aj viac peknych bab ako Sabina.Ak Sabina podava kvalitu sluzieb tak potom,kto je narocnejsi na sluzby bude musiet naozaj ist prec hladat.Pochopil som,ze ty mas skor ine priority.Lebo tu pisu,ze sa neda ist a hlavna vec,ze sa rozplyvali nad takymi ako je Sabina.Vieme,ze u nej tie sluzby su slabe ale kompezuje si ich v krase.Preco sa nevracaju za nou?Ked im poviem aby sli zanou,ked boli spokojny tak nakoniec povedia,ze to nebolo take super.Nechapem to.
Chodil som aj von a ked tak mam porovnat,v cechach je to narovnako ako tu.Povedal by som aj v Madarsku.V Londyne je hodne bab upravenych po zakroku.Rusky su pekne zeny,skor by som povedal,ze tie su najkrajsie baby,len tam su skor eskorty a cluby,skor je tvrdy obchod a moc su profesionalne. Azia mna dako neoslovila v babach,nie su to moje typy ale zase vedia perfektne robit masaz.Ked aj tu oslovis luxusne baby,ktore su v agenture tak su v krase narovnako ako tie Rusky.Nemyslim tieto,ktore si pisu VIP,lebo vieme,ze,ked si zaplatia drahsi inzerat,oznacia sa ako VIP.Cital som to na erot.strankach.Len tam vysolis inu sumu a tie sluzby mas uplne profesionalne a tam skor sa jedna o vzhlad.Preto viac sa obratili na privaty,lebo niektore boli v sluzbach lepsie ako tie drahe slapky.Myslim,ze tu uz niekto pisal,ze si zobral tu luxusnu a vyvalil vela prachov za slabotu.Bol sklamany.Tu sme skor poukazovali na kvalitu a pristup ako posledne uz to robia baby.Co sa tyka vkusu na vzhlad,kazdy hlada to co nema.
Robino

Nový príspevokod viper-gt » 08 Jún 2010 16:46

v ponuke 5152..... ta Tina na prvej fotke.... neni to nahodou Karin z Trnavy?
viper-gt

Nový príspevokod cestovatel » 12 Jún 2010 16:55

viper-gt píše:v ponuke 5152..... ta Tina na prvej fotke.... neni to nahodou Karin z Trnavy?

Nie je to Karin z Trnavy. Ale na tom private robi ta Tina co robila kedysi v Koloseu. Ale myslim, ze prave tato fotka co myslis nie je jej. Na konkurencnej stranke ma fotky, na ktorych ju lahko spoznas.
cestovatel

Nový príspevokod obchodnik » 08 Nov 2010 10:54

koloseu , ako vyber sobotu bol hrozny. Robila len jedna brutal skareda neviem ci sa to da nazvat vobec zenou. Druha bola obsadena tak som siel fuc.
obchodnik

Nový príspevokod Palino » 08 Nov 2010 23:15

stale zije koloseum a stale je to tak isto, ze nespokojne idete domov? ale stale tam nejaky chudak zajde a popali sa..
Palino

Nový príspevokod Till » 09 Nov 2010 10:44

Presne tak Palino.koloseum ma sice lakavu ponuku so super fotkami ale je to podvod.Ako keby sa to uz davno nevedelo.Je to stara znama vec ze koloseum je diera.
Till

Nový príspevokod Palino » 10 Nov 2010 00:12

Diera do ktorej netreba zasuvat.. ;)
Palino

Nový príspevokod willie.mason » 10 Máj 2011 20:45

Na tomto private mam odskusanu len Kiku.
Je naozaj kvalitna stetka. Jej realny vek je trosku vyssi nez udava. Slecinka sa o seba stara a vie co nadrzaneho samca rajcuje. Kvoli mne sa prezliekla, dala si samodrzky a vysoke tenke kurefske stekle na platforme, urobila mi najprv striptiz zatial co mne slo uz ocas rozdrapit, taky som ho mal navrety chticom, fajci bohovsky, neprekazaju jej perverzne slova a sama prispela zopar motivacnymi heslami do partie ;)
Sex ma naozaj rada a uziva si sukacku. Rajcovne sa na seba pri sukani pozera do zrkadla.
willie.mason

Nový príspevokod šukač » 16 Jún 2011 18:39

ahojte ako sa vola kurvička s kolosea - ma taku kerku na ruke - meduzu ci chobotnicu tetovanu, kamos ju chvalil ani z aboha neviem ktora to je!
šukač

Nový príspevokod obchodnik » 09 Júl 2011 00:12

8 privatov v koloseu nie je ani nahodou. nebluzni.
obchodnik

Nový príspevokod komentator » 12 Dec 2011 09:11

v koloseu byvam a viem tu MINIMALNE o styroch privatoch. a netreba si ich pliest, lebo urovnou sa dost, ale fakt dost vyrazne lisia... bolo by dobre pisat aspon o konkretnych vchodoch. v C je to napr zuzana (id neviem ak tu aj este je a hladat sa mi nechce), v D bola barbie atd atd
komentator

Predchádzajúci

Späť na Priváty v Bratislave - Aktuálny stav

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný