Palino,vyber je a myslim si,ze su aj viac peknych bab ako Sabina.Ak Sabina podava kvalitu sluzieb tak potom,kto je narocnejsi na sluzby bude musiet naozaj ist prec hladat.Pochopil som,ze ty mas skor ine priority.Lebo tu pisu,ze sa neda ist a hlavna vec,ze sa rozplyvali nad takymi ako je Sabina.Vieme,ze u nej tie sluzby su slabe ale kompezuje si ich v krase.Preco sa nevracaju za nou?Ked im poviem aby sli zanou,ked boli spokojny tak nakoniec povedia,ze to nebolo take super.Nechapem to.
Chodil som aj von a ked tak mam porovnat,v cechach je to narovnako ako tu.Povedal by som aj v Madarsku.V Londyne je hodne bab upravenych po zakroku.Rusky su pekne zeny,skor by som povedal,ze tie su najkrajsie baby,len tam su skor eskorty a cluby,skor je tvrdy obchod a moc su profesionalne. Azia mna dako neoslovila v babach,nie su to moje typy ale zase vedia perfektne robit masaz.Ked aj tu oslovis luxusne baby,ktore su v agenture tak su v krase narovnako ako tie Rusky.Nemyslim tieto,ktore si pisu VIP,lebo vieme,ze,ked si zaplatia drahsi inzerat,oznacia sa ako VIP.Cital som to na erot.strankach.Len tam vysolis inu sumu a tie sluzby mas uplne profesionalne a tam skor sa jedna o vzhlad.Preto viac sa obratili na privaty,lebo niektore boli v sluzbach lepsie ako tie drahe slapky.Myslim,ze tu uz niekto pisal,ze si zobral tu luxusnu a vyvalil vela prachov za slabotu.Bol sklamany.Tu sme skor poukazovali na kvalitu a pristup ako posledne uz to robia baby.Co sa tyka vkusu na vzhlad,kazdy hlada to co nema.