Privát LEVICE

Budeme radi, ak našim návštevníkov poradíš, kde, čo, ako a za koľko :)

Privát LEVICE

Nový príspevokod elmagico » 01 Aug 2011 21:45

Nechce sa mi veriť, že v LV nie je žiadna mladá babenka ktorá ponúka služby..Tie staré "tučné" poznám, no nechcem radšej komentovať...Ak by mal niekto nejaký kontakt na babenku či už z pokecu alebo ináč mohol by helfnúť:)
elmagico

Re: Privát LEVICE

Nový príspevokod Till » 02 Máj 2012 13:45

V Leviciach je urcite dobra kurvicka ktora ma ponuku na stranke erika.sk pod menom princess id kod4601.Ceny ma taktiez velmi dobre. 50E na hodinu.Jebava na svojom byte v takej bytovke blizko Tesca v LV.Vie sa pekne obliect do rajcovneho erotickeho pradla..V mojom pripade mala na sebe take jednodielne neglize s otvorom medzi nohami to aby som nemal so zasunom vela prace 8) Pekne stekle..nalakovane nechty na chodidlach samozrejmost..Stihlucka postava,kozy take uplne pevne a dost tvrde silikony..Tvar-velmi pekna,cierne dlhe rovne vlasy.Skutocne krasny kus 30rocnej udrziavanej baby.Na fotkach spominanej stranky posobi tak trocha vselijak.. ale riskol som cestu do Levic aj napriek nie prave najvydarenejsim fotos a rozhodne tento moj krok nelutujem.V skutocnosti vyzera o vela krajsie! Mne sa velmi pacila vyzorovo ako zena.. ako aj stetka na placi.Velmi dobra kurvicka.. :!:
Till

Späť na Skúsenosti z privátov na Slovensku

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný