vybral som sa do bratislavskych ulíc s tym ze si idem zasukat navstívit moje favoritky alebo niektorý privat lebo som bol nadrzany ako pes...
Toto snad neni mozné aby som sa ziadnej nedovolal a ked aj áno tak nepotvrdili to co mali v ponuke co mi bolo hned jasné ze nemaju ani sajnu otom co maju v ponuke teda co tam pasak-pasacka popisali teda ojeby!
Zacal som nurit na nete kde ma zaujala Sandra mlada 18ka s nasledovnou ponukou :
Sandra sexi18ka -ponukam sluzby splnim ti tvoje sny v luxusnom byte bezproblemové parkovanie....a este ta dalsia omacka okolo...
No tak na uvod aby to kazdy pochopil - velké hovno! Zevraj bezproblemové parkovanie no na Zamockej ulici je sakramentsky problem zaparkovat!To ale beriem lebo som si vedomy toho ze dnes je samozrejmostou problemové parkovanie.To tu ani nechcem riesit ale sluzby tej "sexice" ale pekne poporiadku....
Dohodol som si teda stretko na urcitu hodinu bez problemov. Dosiel som na dohodnuty cas otvorila mi mladá kocka blondinka lolitka vyska cca 155cm taka zabka približ.vaha 40kg mimochodom peknucká ano sexi. Pri predstavovaní sa pozerala na mna akoby som jej obed zjedol ...
Ukazala mi izbu kde mi "splní" moje tuzby a sny...
Ale vazne, vsetky moje sny sa rozplynuli ked vosla do izby,ani som sa nestihol pokochat na jej sexi pradielku lebo hned si ich zhodila..
Posobila odutym dojmom chytila mi vtaka tak asi na km ako sa hovorí a zacala mi ho honit.Ja som len zyzal preboha co toto ma znamenat no hotova katastrofa
Uz som zvazoval ze to zabalím a vypytam si prachy spät,ale reku este skusim prebrat iniaciatívu ja hadam to bude lepsie,tak som jej navrhol nech si lahne a pohram sa s nou ja....
Ano lahla si a ja som sa zacal venovat nafukovacej Ance, akoby spala snivala ziadne znamky zivota...
Poslednu polohu ktoru vyskusame resp. sa k nej vratime som jej navrhol na konika. Ked si uz konecne po trampotach na mna sadla a to prizvukujem sadla lebo nebola ochotna si rit pridvihovat pripadala mi ako ked decko sedi na serbli a chce sa s prepacenim vysr at!Tak som ju pridvihoval ako som vedel no bolo to celé tragikomedické busil som do nej aby som sa aspon urobil.
Katastrofa katastrofa katastrofa....
Uz to dalej ani nechcem rozpisovat uz aj toto co som napisal je strasne vela ....
Hodnotím privat a tuto sexi slecnu nasledovne:
Parkovanie - problematické
Vyzor............. 8/10
Pristup ...........1/10
Komunikacia ..... 1/10
Fajka ............ -1/10
Sex ............... 0,5/10
Byt ................ 5/10
Neverím tomu ze tato zaba dokazala niekoho sex. uspokojit! Len sa cudujem ze este nikto nedal nanu ziadnu referenciu? Mozno preto lebo zato ani nestojí...
Kazdopadne s 18kami a 19 kami som skoncil,nikdy viac!!!
Nechapem ani majitelov privatov im vobec nezalezí na spokojnosti zakaznika popripade nestoja o svoju povest? asi nie.....
----------------------------------- Moj pribeh nekoncí - P O K R A C O V A N I E ------------------------------------------------------------------------------------------------
Sexualne neukojeny som teda odchadzal od sexy Sandry a mne stale vrtalo v hlave no predsa za jednu sprostucku zabu si neposeriem popoludnie. Zavolal som mojmu skautovi WUB aby mi pozrel nieco na nete lebo tak a tak som dopadol a ja si chcem niekde kvalitne zasukat. Podmienka baba musi byt sama na byte lebo viem ze také prezentuju iné sluzby....
Asi za polhod.mi zavolal ze nasiel jednu babu na inom konkurencnom portaly ktora je sama a ma taku intuiciu ze bude dobra!?
Najdem ju vo Vrakuni vola sa Melania. Kocke som teda zavolal ze k nej pridem dohodli sme si hodinu velmi prijemna do telefonu....
Je to skoro na opacnej strane BA ale neriesil som to lebo som chcel poriesit moje sex.chutky....
Prisla hodina H a dorazil som k spominanej slecne.Prisla si ma vyzdvihnut ked som ju zbadal trosku som ostal prekvapeny ale z jej vysky lebo nebola omoc vyssia ako spominaná Sandra, myslou mi prebehlo hadam nebude aj tato taká ako Ona .....
V byte sme si este upresnili pravidlá teda co a ako mozem, vsetko len do pusy sa vystriekat nie co mi az tak ani nevadilo.
Mimochodom byt velmi pekny moderny utulny,po sprche som sa natiahol na gauci a cakal.
Prisla ku mne Melania a zacala sa mi venovat,hladkala vtaka jemne a ked sa zacal preberat tak ho zobrala do pusy a zacala ma fajcit bez gumy.....
Zacali sme na sposob misionara potom na konika zo zadu opat na misionara a zase na konika.
Tu ale musim zdoraznit ze nase pohyby boli tak zladené az som sa sam tomu cudoval,uplne lahodné ako ked tanecny par je zladeny na parkete! No parada radost s nou sukat....
Nase sex. kreacie sme ukoncili na sposob konika a to tak ze som dorazal ako byk tu babu som na sebe ani necitil teda jej vahu ....
Po sukacke sme este trochu pokecali pockal som nech sa mi normalizuje krvny tlak a vypadol som spokojny do ulíc.....
Hodnotenie:
Parkovanie ........ bez problemov
Pristup .............8 /10
Komunikacia ......8 / 10
Fajka ..............6 / 10
Sex ................ 8 / 10
Byt .................8 / 10
Maximalne hodnotenie som este nikdy nedal ziadnej babe.... aby ostali pri zemi!
Vecer ked som dosiel domov som si pozrel ponuku spominanej Melanie na nete.Nieje ziadna neznama persona prave naopak uz urcite ma nieco za sebou ale to mi vobec nevadí.....
Melania diky bolo mi s tebou fajn....
Moj skaut a priatel ma ani tentoraz nesklamal .......