Privát na Zámockej-blízko Hradu

Do tejto rubriky píš len aktuálne stavy na privátoch v Bratislave!

Privát na Zámockej-blízko Hradu

Nový príspevokod agent007 » 31 Okt 2011 22:59

ahojte
vybral som sa do bratislavskych ulíc s tym ze si idem zasukat navstívit moje favoritky alebo niektorý privat lebo som bol nadrzany ako pes... :P Ako tradicne som zacal obvolavat kocky na ktoré som mal zalusk. Lenze bud ziadna z nich nerobila alebo boli tel. obsadené tam ktore pripadali do uvahy... :(
Toto snad neni mozné aby som sa ziadnej nedovolal a ked aj áno tak nepotvrdili to co mali v ponuke co mi bolo hned jasné ze nemaju ani sajnu otom co maju v ponuke teda co tam pasak-pasacka popisali teda ojeby! :?
Zacal som nurit na nete kde ma zaujala Sandra mlada 18ka s nasledovnou ponukou :

Sandra sexi18ka -ponukam sluzby splnim ti tvoje sny v luxusnom byte bezproblemové parkovanie....a este ta dalsia omacka okolo... :evil:

No tak na uvod aby to kazdy pochopil - velké hovno! Zevraj bezproblemové parkovanie no na Zamockej ulici je sakramentsky problem zaparkovat!To ale beriem lebo som si vedomy toho ze dnes je samozrejmostou problemové parkovanie.To tu ani nechcem riesit ale sluzby tej "sexice" ale pekne poporiadku.... 8)

Dohodol som si teda stretko na urcitu hodinu bez problemov. Dosiel som na dohodnuty cas otvorila mi mladá kocka blondinka lolitka vyska cca 155cm taka zabka približ.vaha 40kg mimochodom peknucká ano sexi. Pri predstavovaní sa pozerala na mna akoby som jej obed zjedol ... :roll: Pytam sa ju "nejaky problem" naco Ona odvetila - nie nie vsetko v pohode... :)
Ukazala mi izbu kde mi "splní" moje tuzby a sny... :D Mimochodom izba malá bolo v nej dost dusno a keby tam niekto sukal napr.hod. tak by z neho asi tieklo ako po zabehnutom maratone. Ale to som neriesil myslou mi prebiehal scenar ako tuto zabku budem pretahovat.... :P jedna z mojich fantazií bola ze si ju napichnem na vtaka a budem s nou po izbe behat ... :lol:
Ale vazne, vsetky moje sny sa rozplynuli ked vosla do izby,ani som sa nestihol pokochat na jej sexi pradielku lebo hned si ich zhodila.. :( potom prisla ku mne sadla si na postel na sposob ako ked si indiansky nacelník prisadne k ohnu teda skrizené nohy atak.... :evil:
Posobila odutym dojmom chytila mi vtaka tak asi na km ako sa hovorí a zacala mi ho honit.Ja som len zyzal preboha co toto ma znamenat no hotova katastrofa :!: Pohladom na plafon neviem ci tam pavukov sledovala no neviem total total onicom honenie... :x
Uz som zvazoval ze to zabalím a vypytam si prachy spät,ale reku este skusim prebrat iniaciatívu ja hadam to bude lepsie,tak som jej navrhol nech si lahne a pohram sa s nou ja.... :)
Ano lahla si a ja som sa zacal venovat nafukovacej Ance, akoby spala snivala ziadne znamky zivota... :twisted: Postavu mala rajcovnu to je fakt takze vtaka som mal v pozore pomyslel som si uz jebat nato vyprasim ju a idem do pic e. Lenze dalsie trampoty ma este len cakali nie a nie naladit nejaky spolocny rytmus a to sme skusali rozne polohy na misionara na konika zo zadu nie a nie nase pohyby zosuladit... :shock:
Poslednu polohu ktoru vyskusame resp. sa k nej vratime som jej navrhol na konika. Ked si uz konecne po trampotach na mna sadla a to prizvukujem sadla lebo nebola ochotna si rit pridvihovat pripadala mi ako ked decko sedi na serbli a chce sa s prepacenim vysr at!Tak som ju pridvihoval ako som vedel no bolo to celé tragikomedické busil som do nej aby som sa aspon urobil.
Katastrofa katastrofa katastrofa.... :evil: :evil: :evil:

Uz to dalej ani nechcem rozpisovat uz aj toto co som napisal je strasne vela .... :(
Hodnotím privat a tuto sexi slecnu nasledovne:

Parkovanie - problematické
Vyzor............. 8/10
Pristup ...........1/10
Komunikacia ..... 1/10
Fajka ............ -1/10
Sex ............... 0,5/10
Byt ................ 5/10

Neverím tomu ze tato zaba dokazala niekoho sex. uspokojit! Len sa cudujem ze este nikto nedal nanu ziadnu referenciu? Mozno preto lebo zato ani nestojí... 8)
Kazdopadne s 18kami a 19 kami som skoncil,nikdy viac!!!
Nechapem ani majitelov privatov im vobec nezalezí na spokojnosti zakaznika popripade nestoja o svoju povest? asi nie..... :roll:

----------------------------------- Moj pribeh nekoncí - P O K R A C O V A N I E ------------------------------------------------------------------------------------------------

Sexualne neukojeny som teda odchadzal od sexy Sandry a mne stale vrtalo v hlave no predsa za jednu sprostucku zabu si neposeriem popoludnie. Zavolal som mojmu skautovi WUB aby mi pozrel nieco na nete lebo tak a tak som dopadol a ja si chcem niekde kvalitne zasukat. Podmienka baba musi byt sama na byte lebo viem ze také prezentuju iné sluzby.... :P o private nechcem ani pocut !!!
Asi za polhod.mi zavolal ze nasiel jednu babu na inom konkurencnom portaly ktora je sama a ma taku intuiciu ze bude dobra!?
Najdem ju vo Vrakuni vola sa Melania. Kocke som teda zavolal ze k nej pridem dohodli sme si hodinu velmi prijemna do telefonu.... :P
Je to skoro na opacnej strane BA ale neriesil som to lebo som chcel poriesit moje sex.chutky.... :)

Prisla hodina H a dorazil som k spominanej slecne.Prisla si ma vyzdvihnut ked som ju zbadal trosku som ostal prekvapeny ale z jej vysky lebo nebola omoc vyssia ako spominaná Sandra, myslou mi prebehlo hadam nebude aj tato taká ako Ona ..... :? Baba brunetka pekna do tvare krasne zuby postava OK. Komunikacia na urovni,presne takto som si to predstavoval.... :P
V byte sme si este upresnili pravidlá teda co a ako mozem, vsetko len do pusy sa vystriekat nie co mi az tak ani nevadilo.
Mimochodom byt velmi pekny moderny utulny,po sprche som sa natiahol na gauci a cakal.
Prisla ku mne Melania a zacala sa mi venovat,hladkala vtaka jemne a ked sa zacal preberat tak ho zobrala do pusy a zacala ma fajcit bez gumy..... :D vychutnaval som si ju lebo robila fakt dobru nie genialnu ale dobru k mojej spokojnosti.Fajku som si vychutnaval dobrych 15min.az som sa rozhodol ze aj vajcia si musim vyprazdnit.... :D
Zacali sme na sposob misionara potom na konika zo zadu opat na misionara a zase na konika.
Tu ale musim zdoraznit ze nase pohyby boli tak zladené az som sa sam tomu cudoval,uplne lahodné ako ked tanecny par je zladeny na parkete! No parada radost s nou sukat.... :D
Nase sex. kreacie sme ukoncili na sposob konika a to tak ze som dorazal ako byk tu babu som na sebe ani necitil teda jej vahu .... :P Paradna sukacka aj Ona si ju uzivala lebo sa dokazala urobit ..... :wink:
Po sukacke sme este trochu pokecali pockal som nech sa mi normalizuje krvny tlak a vypadol som spokojny do ulíc..... :twisted:

Hodnotenie:
Parkovanie ........ bez problemov
Pristup .............8 /10
Komunikacia ......8 / 10
Fajka ..............6 / 10
Sex ................ 8 / 10
Byt .................8 / 10
Maximalne hodnotenie som este nikdy nedal ziadnej babe.... aby ostali pri zemi!

Vecer ked som dosiel domov som si pozrel ponuku spominanej Melanie na nete.Nieje ziadna neznama persona prave naopak uz urcite ma nieco za sebou ale to mi vobec nevadí..... :P Vie co chlap chce a tom to celé je...... :D
Melania diky bolo mi s tebou fajn.... :P
Moj skaut a priatel ma ani tentoraz nesklamal ....... :mrgreen:
agent007

Re: Privát na Zámockej-blízko Hradu

Nový príspevokod richmond9 » 01 Nov 2011 12:24

Vdaka, agent, vdaka za recenziu na Sandru. Jej inzerat som pred nedavnom zaregistroval, skoro som sa tam vcera rozbehol. Este ze mi do toho nieco prislo. Usetril si mi cestu.
Suhlasim s tebou, co sa tyka 18ok, mam podobne skusenosti, ze este nie su dostatocne vyzrete aby vedeli, co muz potrebuje.

No to s tym napichnutim a behanim po izbe je dobre! :-)
Tusim to najblizsie s nejakou lahkou lolitkou vyskusam, HEH. ;-)
richmond9

Nový príspevokod wewoov uchylny bratranec » 01 Nov 2011 14:31

Ja som s tou Melaniou sice nebol v akcii, ale na zivo je to symposka, videl som ju, nenapadne som si to totiz zariadil:-) Trochu poopravim a doplnim Agenta, nie je vo Vrakuni, ale v Podunajskych, co je v konecnom dosledku aj tak jedno. Korytnicka ulica. Agent chcel, aby som mu pohladal na nete taku, u ktorej este nebol..
Chceš-li, trap se, že ti v kapse zlaté mince nechřestí. Nemít žádné kamarády tomu já říkám neštěstí. Nemít prachy - nevadí. Nemít srdce - vadí. Zažít krachy - nevadí. ZAŽÍT NUDU- JÓ, TO VADÍ !!!
Obrázok užívateľa
wewoov uchylny bratranec

Nový príspevokod stanoBA » 01 Nov 2011 16:13

Agent ty si asi nebol so Sandrou ale s tou novou Michaelou...ved ta Sandra ma mat 168 cm... :mrgreen:
Pozri ID: 5794

WUB sorry...uz som to opravil... :oops:
Naposledy upravil stanoBA dňa 01 Nov 2011 21:58, celkovo upravené 1
stanoBA

Nový príspevokod Robino » 01 Nov 2011 19:50

stanoBA píše:WUB ty si asi nebol so Sandrou ale s tou novou Michaelou...ved ta Sandra ma mat 168 cm... :mrgreen:
Pozri ID: 5794

stanoBa myslel si agenta,lebo WUB nebol.On dal tip na tu Melaniu.Agent bol so Sandrou ta je stihlejsia od Michaely.Inac obe su rovnakej vysky,len postavou sa lisia.Nemaju ani jedna 168,skor do tych 160
Robino

Nový príspevokod agent007 » 01 Nov 2011 23:21

Presne tak ako píse Robino bol som so Sandrou. Videl som totiz obe takze viem s ktorou som bol ... :( Obe zaby tam maju vysku tak do 160cm.....
agent007

Nový príspevokod geko » 02 Nov 2011 07:18

Podla fotiek by som povedal ze ta Sandra je byvala Nikola z privatu na Jegeho, o ktorej pisal Till v teme o Monike***** a on ju tam celkom chvalil... Tam som s nou bol aj ja, a v podstate bola mila, nebola az taka okdmerana ako pise Agent, skor mi vtedy vadili take bezne praktiky natahovania casu, akoze som sa osprchoval a nechala ma hadam 5 minut cakat, ale samozrejme sa tou uz ratalo do hodiny. Fajku som uz mal aj horsiu, co sa tyka sexu, tak ten celkom usiel. Pytal som sa na priplatok za lizanie, tak povedala ze 50 E!!!!!!
Agent, mala ta Sandra taky mierny rusky prizvuk?
geko

Nový príspevokod angelika » 02 Nov 2011 19:00

Drahy Agent 007,ta Lolitka Sandra spominana tebou 18-ka ma referencie na privatportal,len pod menom Nikola 5683.Ak chces,tak si o nej precitaj tu referenciu...Vecinou zakaznici boli spokojni s nou.Jedine,ta Nikola to je ta ista Sandra,len ze kocka zmenila lokalitu a meno...S parkovanim ozaj problem nemame,lebo pred domom mame vlastne parkovacie miesta,a vzdycki povieme do telefonu,ze mate moznost zaparkovat vozidlo aj v sukromnej garazi.Co sa tyka pristupu a komunikacie,tak zatial ziadne stiaznosti ohladom Sandry neboli.Agent 007,my sa ospravedlnujeme,ked doslo k takemu problemu.Mozno kocka mala svoje dni...DAKUJEME ZA POHOPENIE...
angelika

Nový príspevokod agent007 » 25 Nov 2011 17:00

angelika píše:Drahy Agent 007,ta Lolitka Sandra spominana tebou 18-ka ma referencie na privatportal,len pod menom Nikola 5683.Ak chces,tak si o nej precitaj tu referenciu...Vecinou zakaznici boli spokojni s nou.Jedine,ta Nikola to je ta ista Sandra,len ze kocka zmenila lokalitu a meno...S parkovanim ozaj problem nemame,lebo pred domom mame vlastne parkovacie miesta,a vzdycki povieme do telefonu,ze mate moznost zaparkovat vozidlo aj v sukromnej garazi.Co sa tyka pristupu a komunikacie,tak zatial ziadne stiaznosti ohladom Sandry neboli.Agent 007,my sa ospravedlnujeme,ked doslo k takemu problemu.Mozno kocka mala svoje dni...DAKUJEME ZA POHOPENIE...

angelika
ocenujem ze sa dokazes ospravedlnit za slaby vykon Sandry. Medzi normalnymi a slusnymi ludmi je to samozrejmost a tak to ma byt.
Kazdy z nas ktory ponuka sluzby vie ocom to je .... alebo aka by mala byt etika voci zakaznikovi.
Chcem verit ze sa pohly lady a prevadzkovatelia privatov si zacnu svojich klientov vazit ..... :wink: sme totiz spojené nadoby a potrebujeme sa navzajom .... :wink:
agent007

Nový príspevokod Till » 19 Jan 2012 01:14

Presne tak ako napisal uzivatel geko.Ano tato Sandra s ktorou bol Agent007 a bol tak nespokojny je vlastne ta Nikol z privatu na jegeho ulici ktoru som ja šukal a bol som s nou docela spokojny a vcelku dobre som si s nou zajebal.Je pravda ze posobi na placi trocha umelo a mechanicky ale zas tak pekne mladucke žabky ja tak rad pretahujem.. :P Napisal som aj prispevok do tej sekcie " Monika***** " ako uz spomenul geko. Asi fakt mala pri uzivatelovi Agentovi tie spominane svoje dni.. :)
Till

Nový príspevokod Pedrito » 21 Jan 2012 23:18

Till píše:Presne tak ako napisal uzivatel geko.Ano tato Sandra s ktorou bol Agent007 a bol tak nespokojny je vlastne ta Nikol z privatu na jegeho ulici ktoru som ja šukal a bol som s nou docela spokojny a vcelku dobre som si s nou zajebal.Je pravda ze posobi na placi trocha umelo a mechanicky ale zas tak pekne mladucke žabky ja tak rad pretahujem.. :P Napisal som aj prispevok do tej sekcie " Monika***** " ako uz spomenul geko. Asi fakt mala pri uzivatelovi Agentovi tie spominane svoje dni.. :)

Tak ako Hovori Till..

A Sandra je teraz pod menom Monika ID 5794 aspon podla fotiek som ju rozpoznal a vyzera stale dobre :)
Pedrito

Nový príspevokod Till » 26 Jan 2012 10:01

To neni Sandra resp 18rocna Nikol z jegeho.To je nejaka uplne ina slapka ta Monika v ponuke
Till

Nový príspevokod Luk12 » 26 Jan 2012 16:18

Takze caute pridal by som aj ja jeden prispevok k privatu na zamockej a nie zrovna pozitivny. Ked to na mna znovu prislo prezrel som ponuky privatportalu a uputala ma ponuka cislo 8528 kde je napisane ze robi Lena bol to novy inzerat aspon pre mna co to trosku sledujem tak som skusil zavolat baba v telefone vyzerala dost ochotne a milo ked som sa spytal kde sa privat nachadza povedala ze pri hoteli Ibis nuz viacej som sa nepytal na presnejsiu adresu a to bola asi prva chyba pretoze som uz cital tuna na neaky privat pod hradom dost zlu recenziu aj som sa snazil ju tu niekde najst ale akosi my uz nepracoval mozog ale nieco ine a ponahlal som sa na privat.Tam som prisiel v pohode no tam som spravil asi druhu chybu pri vybere dievcata ale ten pristup clovek vojde dovnutra do chodby uz tam cakaju 2 baby a ta mladsia hned ze ktoru beriem v chodbe polosero ze clovek ledva vidi ze su to zeny nuz zobral som tu mladsiu blondinku mohla mat okolo 20 a to bola chyba druha bola starsia blondinka mozno do 30 ked som dobre vydel.( Hlavne ze v telefone my povedali ze su tam dve 18 ky dalsi odrb ) Dalsiu osudnu chybu som spravil ze som mal uz nieco popite takze moje rozumne rozmyslanie bolo na tom este horsie .Ako sme prisli na izbu hned som vydel ze som mal brat druhu babu jej pristup to je hned vidiet ako to bude prebiehat ked ho chytila a zacala fajcit sa tvarila akoby som bol jej 30 ti klient za vecer a ze to asi robi za trest tuto pracu totalna neochota uplna znudenost v jej tvari no otras taky pristup som este fakt nezazil bol som sice len na neakych 10 privatoch ale toto bol vrchol.Akoze baba fakt pekna aj kozi super 2 ky ale telo nie je vsetko mali by si to tie baby uvedomit uz konecne. Nakoniec som sa raz spravil a po 40 minutach som vypadol od tial a zaprisahal som sa ze uz nikdy viac nepojdem do privatu bez overenich referencii ale keby som lepsie prestudoval forum nemusel som sa popalit takze rozhodne to uz na zamockej ani neskusajte .
Luk12

Nový príspevokod angelika » 07 Feb 2012 11:54

drahy Luk12,na private pod Hradom co si vspominal,nikdy nepracovala blondinka okolo 30 rokov,co by mala 2ky prsia...jedina blondina co mala okolo 30rokov mala 4ky prsia...
angelika

Nový príspevokod Till » 08 Feb 2012 10:04

Ved Luk12 si zobral na plac mladu blondinku s dvojkami kozami..To predsa sedi.Tak neviem kto tu ma teraz viac popite ci ten Luk12 alebo angelika :) Ja som to aspon tak pochopil z toho prispevku..Ze jebal tu mladsiu s 2kozami.Mozno to bola aj byvala Nikol z jegeho.Popis by sedel.
Till

Ďalší

Späť na Priváty v Bratislave - Aktuálny stav

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný