problem píše:Tak vám borci popíšem jeden môj den.Sadol som si k netu a vybral všetko zaujímavé ,,Dnes dostupná,nonstop ,overené a pod" Tak som začal Vip kočky,kolko tel.tolko sa nedovoláš za celí den ani jednej ,ak aj áno je tam len jedna a to nehovoriac o foto ktoré stále akosi pletú tak že som neobstál,Jégeho je tam vraj viac babeniek ale tie najkrajšie ako vždy ,dovolenka a pod výhovorky ,Trnavská pri štadione zišli sme sa tam asi traja čakal som asi 20min že už idem a ktorí si to ti apod,nakoniec vyšla niaka krasotinky vzala si hnet niakeho bolo vidiet že sa poznajú a ostatný si sadnite na lavičku a čakajte kedy na vás príde rada,tel.už nedvihala pre istotu.Peržalka Shade a spol.krvopotne sa dotrepem najdem ten zapadákov občumujú ma všetci psíčkari z domu a nemiestne otázky k tomu koho hladám apod. ak som sa už dostal dnu tak tú na ktorú som prišiel bola z druhým na izbe z vysvetlením že sa mu viac lúbila ,prišiel skôr tak sa vymeníme bez toho aby sa maniekto spítal ked prídem na isto tak je to pre klienta dobrý podraz a hod.čakat no pardon.Andreja Mráza stále obsadené potom príd ,ak už si tam tak počkaj mám už klienta a som tu len jedna a zas len dlhý nos .Exnárová len stále Hy,Hy,Hy do telefonu a baby podlafoto no bez komentára.Najnovšia Chantal v dedinke Témášov je ich tam viac ale je to tiež len ,všetky sú na dovolenke z klientami a pod,je tam len stále jedna a to je všetko nemislím si že ich tam niekedy bolo aj viac.Rezedová dve ak má rád niekto staršie a baculatejšie tak prosím ale mna to neoslovilo.Stare Mesto Mamut stále píšu že štyri nonstop ale pokaždé tam najdete len jednu blondatú ato je všetko.Koloseo dve pekné na fotkách ale drzé a arogantné a popis že 170cm a pod dve malé utle baby.Galvaniho ako keby som prišiel do materskej škôlky ja mám asi 167cm a to všetko som mal po prsia tak že nič.Tak som si radšej zabezpečil objednávku u Dominy v Dúbravke na 20:00 to už bol celý den v perdeli ,nemal som moc na nu chut lebo nechce si vpustit do nohavičiek len tak hoci koho je to predsa Domina ale nebanujem podarilo sa dal som si hodku z vedcami ktoré som ešte neskúsil a stalo to za to.Tak toto som stihol za jediný den mám dovolenku a vo všetkých privátoch kde takto pristupujú ja nemám problem povedat díky čav.Tak si spravte obraz o poskytovaných službách vBA,nie som pasák ani nikomu nerobím reklamu len ma vie naštvat niekto kto si nevie vážit že za pol.hod zarobí 60e a za to len arogancia a podvod.Ja som si stihol spravit už svoj rebríček a zistil som že krása sa nevyrovná slušnosti a dobre odvedenej práci.
Späť na Priváty v Bratislave - Aktuálny stav
Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný