Privat Svabinskeho - Petržalka

Do tejto rubriky píš len aktuálne stavy na privátoch v Bratislave!

Re: Privat Svabinskeho - Petržalka

Nový príspevokod Till » 18 Aug 2011 16:53

privat mestka je na mestkej ulici vedla vajnorskej ulici.Je to docela lahke najst.Su tam byvale kurvičky z privatu na švabinskeho z petržalky-sexi Silvia a Viky.Ja som šukal obidve.
Till

Nový príspevokod agent007 » 19 Aug 2011 20:39

ahojte

vcera som zazil nieco nevídané......neskutocné ako v zlom sne..... :( :? :x
Ale poporiadku.....
Vcera teda 18.8.2011 sa hral futbalovy zapas Slovan - AS RIM urcite na slovenské pomery futbalovy sviatok! Rozhodol som sa ze navstívim tento futbalovy duel aj so svojim kamosom WUB.
Lenze my sme nezohnali listky na zapas...... :( Az taku vedu sme z toho nerobili ..... :? ved prevazna cast muzskeho pohlavia je na futbale a pre nas je to vyzva ze skocime nejaku tu babenku pretiahnut na niektory privat ved teraz su volné vsak kanci su na futbale ...... :D
Zacali sme vyvolavat ako jebnutí ale ziadna nedvihala... :evil: to snad nie,to nemoze byt pravda..... :? obvolavali sme jeden privat za druhym ale nie a nie sa dovolat ziadnej babe.... :o
Nas kamos Till popritom vychutnaval atmosku futbalového zapasu ktory mimochodom na tom zapase bol a komunikovali sme formou sms sprav.Samozrejme bol stale informovany ze sa nevieme ziadnej kocke dovolat.... :(
Dostali sme od neho tip ze na Svabinského v Petrzalke je novy kus menom Bianka vraj sexi kost..... :D
Pravdou je ze len jej sa nam podarilo dovolat..... :P Tak som si s nou dohodol urcitu hodinu a pome ho smer Petrzalka.
Dorazili sme do ciela prezvanam spomínanu Biancu ale tel.nedviha.... :x Volam uz po x-tý krat ale stale nic!!!
Vravím kolegovi WUB pome do pi.e dalsia ktora nam nedviha,samozrejme medzitym sme vyvolavali dalsim kockam ale ziadnej sme sa nedovolali!!!
Asi po dobrej polhodine sa mi podarilo sa dovolat.... :? Hura idem nanu vsak ta Bianka asi bude kus vsak v ponuke ma perfekt.fotky.... :D
Po par minutach dorazila si ma vyzdvihnut. Hned na prvy dojem som mal tusaka ze s touto babou mi to asi
nepojde... :evil:
Bola odmeraná ziadne formalne keci nepadlo medzi nami ziadne slovo vychadzajuc do izby.
Naposledy som v tej izbe sukal Siviu s ktorou som mal nezabudnutelny zazitok..... :D ale s Biankou to uz bolo citit ze asi spokojny nebudem... :evil:
Ked sme dorazili na izbu tak som ostal v miernom soku a to este hodnotím s velkou toleranciou..... :x
Izba vobec nevyvetrana po predoslom zakaznikovi, postel vyzerala tak ako by tam mali opice vycvik v ramci vystupu v cirkuse,no hruza a des..... :evil: Uz samotny pohlad na postel ma odradzal od toho ze by som mal na nej sukat babu ktora mimochodom svojim pristupom by mohla tak akurat podavat toaletny papier na verejnych toaletach.... :twisted:
Baba naprosto nekomunikatívna oduta ked som sa nieco spytal tak len zahundrala pod nosom ......... no proste total total katastrofa pristup....... :!: Sadla si na stolicku nehladiac na mna a vytukavajuc telefon mi hodila uterak ze tam je sprcha a ze na aky cas chcem ist?
Tak toto uz bolo na mna privela tak som jej povedal ze to nema vyznam - odchadzam! Spytala sa ma ze preco ze to chce vediet- tak som jej to mierne vysvetlil. Ale teraz tu po case mozem napisat a povedat ze s takym pristupom som sa snad este nikde nestretol,katastrofa a takejto pic. by som mal este zaplatit?! Tato pic. nieje hodna ani 5 eur a to sa hram na granda.
Nehovoriac otom ze v ponuke vobec niesu jej fotky! Je to ojeb! Vobec by mi to nevadilo keby mala pristup na urovni ale ten jej no nemam slov! To uz fakt si tie pic. myslia ze sme takí vymetení ze budeme platit za nic.... odchadzal som velmi sklamany pretoze na tomto spominanom private som zazil krasnu sukacku so Silviou ktora je momentalne na Mestskej......
Tak ako som predtym vyzdvihol privat na Svabinskeho tak teraz ho zatracujem a v zivote onom nechcem ani len pocut a budem sa mu vyhybat..... !

Odisiel som teda od "exkluzivnej" Bianki a zacal telefonovat po vsetkych privatoch kde robili tzv. moje tipy kociek.Nebudete mi mozno verit ale nikde mi nedvíhali telefon az som sa zmieril s tym ze uz zo sukacky nic nebude.
Kamos WUB mi hovorí este skusime privat na ul.Cigera Hronskeho za Rac.mytom ved tam su kocky tvoje tipy.!
Vyzvaname vyzvaname az nam dvihla kocka s velmi prijemnym hlasom..... :D no konecne uz nam to hadam vyjde! Na nasu otazku ci tam mozme za nejakych 10 min.dorazit,samozrejme znela ich odpoved budu nas cakat.No konecne...... :D
Dorazili sme teda na spominanu adresu pri vchode sme sa este uistili ci sme na spravnej adrese ze vraj ano znela odpoved kocky za ktorou som dorazil,aby som chvilu pockal ihned si ma vyzdvihne..... :D Myslou mi prebehlo no konecne no predsa len zo sukacky nieco bude....... :)
Stojim tam pred vchodom dobrych 5 min. a spominaná slecna nikde! Tak som sa nasral odisiel som nasadol do auta a pome ho do pic.! Jednoducho dnes nemam svoj den prebehlo mi hlavou :( Asi za dve min. mi vola spominaná kocka ze kde som ze ona je pri vchode..... :roll: a aby som sa vratil............ :?
Lenze ja som sa nevratil lebo zo mna ziadna slapka kokota robit nebude ......... 8)

Zaverom len tolko- ked niekto spomenie ze vtedy alebo vtedy v BA hral AS Rim futbalovy duel so Slovanom ja si urcite nespomeniem nato ze Slovan vyhral ale nato ako ma kur.y vytocili........ :evil:

P.S. WUB ma dojebal ze som si poplietol privat na ul. Cigera Hronskeho s privatom pri Poluse kde pracuje Leuska ako jablka s hruskami.... :cry:
Je to pravda lebo povodne som napisal ze som siel za Leuskou ale nie, siel som na privat pri Racianskom Myte..... :shock:
Preto sa tu Leuske z privatu pri Poluse ospravedlnujem ze som omylom uviedol JU.... :? Zaroven jej to vynahradím mojou navstevou a ked bude dobra na placi tak jej to kompenzujem nejakymi dukatikmi navyse...... :D
agent007

Nový príspevokod Robino » 20 Aug 2011 21:30

Agentko tak si mal naozaj fest blby den.Tento problem bude vzdy,dokym sami si neuvedomime,ze take treba ignorovat.Posledne tieto mlade slapky zase zacinaju vystrkovat rozky,to co pisu v inzeratoch je ojeb a este sa tvaria ake su super.Fajcit nevedia a ked roztiahne nohy tak si myslia,ze to staci.Uroven niektore maju minimalmu.Takze treba im platit nadalej a oni sa budu rehotat ako im ide :D :mrgreen:
Robino

Nový príspevokod problem » 21 Aug 2011 14:34

Tak vám borci popíšem jeden môj den.Sadol som si k netu a vybral všetko zaujímavé ,,Dnes dostupná,nonstop ,overené a pod" Tak som začal Vip kočky,kolko tel.tolko sa nedovoláš za celí den ani jednej ,ak aj áno je tam len jedna a to nehovoriac o foto ktoré stále akosi pletú tak že som neobstál,Jégeho je tam vraj viac babeniek ale tie najkrajšie ako vždy ,dovolenka a pod výhovorky ,Trnavská pri štadione zišli sme sa tam asi traja čakal som asi 20min že už idem a ktorí si to ti apod,nakoniec vyšla niaka krasotinky vzala si hnet niakeho bolo vidiet že sa poznajú a ostatný si sadnite na lavičku a čakajte kedy na vás príde rada,tel.už nedvihala pre istotu.Peržalka Shade a spol.krvopotne sa dotrepem najdem ten zapadákov občumujú ma všetci psíčkari z domu a nemiestne otázky k tomu koho hladám apod. ak som sa už dostal dnu tak tú na ktorú som prišiel bola z druhým na izbe z vysvetlením že sa mu viac lúbila ,prišiel skôr tak sa vymeníme bez toho aby sa maniekto spítal ked prídem na isto tak je to pre klienta dobrý podraz a hod.čakat no pardon.Andreja Mráza stále obsadené potom príd ,ak už si tam tak počkaj mám už klienta a som tu len jedna a zas len dlhý nos .Exnárová len stále Hy,Hy,Hy do telefonu a baby podlafoto no bez komentára.Najnovšia Chantal v dedinke Témášov je ich tam viac ale je to tiež len ,všetky sú na dovolenke z klientami a pod,je tam len stále jedna a to je všetko nemislím si že ich tam niekedy bolo aj viac.Rezedová dve ak má rád niekto staršie a baculatejšie tak prosím ale mna to neoslovilo.Stare Mesto Mamut stále píšu že štyri nonstop ale pokaždé tam najdete len jednu blondatú ato je všetko.Koloseo dve pekné na fotkách ale drzé a arogantné a popis že 170cm a pod dve malé utle baby.Galvaniho ako keby som prišiel do materskej škôlky ja mám asi 167cm a to všetko som mal po prsia tak že nič.Tak som si radšej zabezpečil objednávku u Dominy v Dúbravke na 20:00 to už bol celý den v perdeli ,nemal som moc na nu chut lebo nechce si vpustit do nohavičiek len tak hoci koho je to predsa Domina ale nebanujem podarilo sa dal som si hodku z vedcami ktoré som ešte neskúsil a stalo to za to.Tak toto som stihol za jediný den mám dovolenku a vo všetkých privátoch kde takto pristupujú ja nemám problem povedat díky čav.Tak si spravte obraz o poskytovaných službách vBA,nie som pasák ani nikomu nerobím reklamu len ma vie naštvat niekto kto si nevie vážit že za pol.hod zarobí 60e a za to len arogancia a podvod.Ja som si stihol spravit už svoj rebríček a zistil som že krása sa nevyrovná slušnosti a dobre odvedenej práci.
problem

Nový príspevokod duplo33 » 03 Sep 2011 00:23

Pedro cau. chcem sa len spytat, ze u ktorej dominy si to bol? Rad by som ju skusil...daj vediet dik
duplo33

Nový príspevokod Pedro » 05 Nov 2011 21:10

zaregistroval som na Svabinskeho kocu NELA, brunetka so spravnymi mierami, na fotkach je chutna. Skusali ste ju niekto?
Ci stale su tam baby take odute a vyhodne prachy?
Mind over matter!
If you don't mind it doesn't matter.
Pedro

Nový príspevokod agent007 » 05 Nov 2011 23:33

Co sa tyka privatu na Svabinského odvtedy ako opustila tento privat Silvia,ktora je teraz mimochodom na Mestskej tam poriadnej baby niet!
Ja som tam mal negatívne skusenosti... :( ponuky sa vobec nezhoduju s realitou a baby su tam oduté,takze zbytocne vyhodené prachy.....!
Fotky sa mnohokrat nezhoduju s realitou ...... :?
agent007

Nový príspevokod wewoov uchylny bratranec » 06 Nov 2011 08:08

problem píše:Tak vám borci popíšem jeden môj den.Sadol som si k netu a vybral všetko zaujímavé ,,Dnes dostupná,nonstop ,overené a pod" Tak som začal Vip kočky,kolko tel.tolko sa nedovoláš za celí den ani jednej ,ak aj áno je tam len jedna a to nehovoriac o foto ktoré stále akosi pletú tak že som neobstál,Jégeho je tam vraj viac babeniek ale tie najkrajšie ako vždy ,dovolenka a pod výhovorky ,Trnavská pri štadione zišli sme sa tam asi traja čakal som asi 20min že už idem a ktorí si to ti apod,nakoniec vyšla niaka krasotinky vzala si hnet niakeho bolo vidiet že sa poznajú a ostatný si sadnite na lavičku a čakajte kedy na vás príde rada,tel.už nedvihala pre istotu.Peržalka Shade a spol.krvopotne sa dotrepem najdem ten zapadákov občumujú ma všetci psíčkari z domu a nemiestne otázky k tomu koho hladám apod. ak som sa už dostal dnu tak tú na ktorú som prišiel bola z druhým na izbe z vysvetlením že sa mu viac lúbila ,prišiel skôr tak sa vymeníme bez toho aby sa maniekto spítal ked prídem na isto tak je to pre klienta dobrý podraz a hod.čakat no pardon.Andreja Mráza stále obsadené potom príd ,ak už si tam tak počkaj mám už klienta a som tu len jedna a zas len dlhý nos .Exnárová len stále Hy,Hy,Hy do telefonu a baby podlafoto no bez komentára.Najnovšia Chantal v dedinke Témášov je ich tam viac ale je to tiež len ,všetky sú na dovolenke z klientami a pod,je tam len stále jedna a to je všetko nemislím si že ich tam niekedy bolo aj viac.Rezedová dve ak má rád niekto staršie a baculatejšie tak prosím ale mna to neoslovilo.Stare Mesto Mamut stále píšu že štyri nonstop ale pokaždé tam najdete len jednu blondatú ato je všetko.Koloseo dve pekné na fotkách ale drzé a arogantné a popis že 170cm a pod dve malé utle baby.Galvaniho ako keby som prišiel do materskej škôlky ja mám asi 167cm a to všetko som mal po prsia tak že nič.Tak som si radšej zabezpečil objednávku u Dominy v Dúbravke na 20:00 to už bol celý den v perdeli ,nemal som moc na nu chut lebo nechce si vpustit do nohavičiek len tak hoci koho je to predsa Domina ale nebanujem podarilo sa dal som si hodku z vedcami ktoré som ešte neskúsil a stalo to za to.Tak toto som stihol za jediný den mám dovolenku a vo všetkých privátoch kde takto pristupujú ja nemám problem povedat díky čav.Tak si spravte obraz o poskytovaných službách vBA,nie som pasák ani nikomu nerobím reklamu len ma vie naštvat niekto kto si nevie vážit že za pol.hod zarobí 60e a za to len arogancia a podvod.Ja som si stihol spravit už svoj rebríček a zistil som že krása sa nevyrovná slušnosti a dobre odvedenej práci.

Takto to je v drvivej vacsine na vsetkych privatoch..ojeb, ojeb a samy ojeb, cest vynimkam. Preto sa budem opakovat uz po neviem kolky krat, treby chodit tam, kde je baba sama, take su na inej urovni...Este lepsie je najst si nejaku amaterku, ale to uz je narocnejsie..Ja v poslednej dobe "riesim" veci s jednou prekrasnou, mladou babou, len zasa tam si clovek musi drzat nad sebou kontrolu, lebo ako hovori jeden nemenovany klasik- potom uz namotaneho len vyfackat a zavriet na par dni do pivnice:-))) a za toto teda nestoji vobec ziadna zenska ! :D
Chceš-li, trap se, že ti v kapse zlaté mince nechřestí. Nemít žádné kamarády tomu já říkám neštěstí. Nemít prachy - nevadí. Nemít srdce - vadí. Zažít krachy - nevadí. ZAŽÍT NUDU- JÓ, TO VADÍ !!!
Obrázok užívateľa
wewoov uchylny bratranec

Nový príspevokod boobslover1 » 06 Nov 2011 10:19

Cau agent, no u nas s tou kvalitou kuriev na privatoch je to zial tak, ak ti mozem poradit, jeb na privaty a hladaj babu samu na byte. na privatoch pisu pasaci na net kok*tiny, baby tam take ani niesu, odrbavaju s fotkami, a vlastne samotne kurvy tam nestoja za nic, jedine si viem predstavit, ze tam nabehnem a ***** mi bude platit, tu hodinku tu odmeranu kravu snad vydrzim :-).
boobslover1

Nový príspevokod agent007 » 25 Nov 2011 16:36

Je mi to uplne jasné ze baby na privatoch ani zdaleka neponukaju také sluzby ako baby ktoré robia samé.... :) to snad kazdy z nas potvrdí. Lenze niekedy sa rozhodujes spontanne a ako naschval vtedy zhodou okolností taku babu nenajdes a ostavaju Ti uz len privaty.... :?
Potom naletíme na tie omacky ktoré tam popisu pasaci-pasacky a samozrejme baby otom nemaju ani len predstavu co vsetko poskytuju a preto dochadza aj k nedorozumeniam na placi ..... :(
agent007

Nový príspevokod Till » 20 Mar 2012 10:11

Byvale dobre kurvicky zo Svabinskeho Silvia a Viki ktore uz ako som spominal sukaju na mestkej ulici v Ba maju ponuku uz aj tu na p.pecku(id kod 5897) co ma velmi potesilo a zaroven vazne zvazujem opetovnu navstevu.. :P Silvia ma vzdy viac rajcovala.. ale ako som naposledy videl Viky tak musim podotknut ze nam tato kurvicka opeknela..spritazlivela..Teraz ako citam maju aj dobru ponuku.Vzdy bola na private len jedna z nich a striedali sa tyzdenne.Teda jeden tyzden sukala za dukaty Silvia a druhy nasledovny tyzden Viky.Teraz su obe k dispozicii na trojku... :twisted:
Till

Nový príspevokod richmond9 » 20 Mar 2012 20:26

Dobre pises Till, aj ja rozmyslam nad tou trojkou. Silvia je super, s Viki som nebol, ale podla fotiek je Viki pekna stihla kocka. Ta trojka by vobec nemusela byt spatna !
Uz teraz citim v povetri tu nadhernu vonu damskeho medzinozia, co sa siri z privatu Mestska.
Ked sa tato vona miesa s vonou jari, tak sa mi zacina zobudzat "cicina majova". A to je este len koniec marca... ;-)
richmond9

Nový príspevokod Till » 23 Mar 2012 22:38

A ak sa tato vona zmieša s vonou ich rozkosneho medzinozia s vonou mojich priesvitnych tanga slipov tak sa potom v nich prebudi cicina celorocna" :P Viki som este paral ako bola na private priemyselna2-petrzalka.Vtedy tam bola novou akviziciou po prestupe z privatu svabinskeho a volala sa tam Petra ak ma teda ten jebák co mam krku neklame.Pametam si źe aj Silvia mala prist jebavat na tento privat avsak k tomu nakoniec nedošlo a dlho tam neostala ani Viki a po par dnoch z privatu priemyselna2 odchadza a zaklada spolu so svojou byvalou kolegynou Silviou privat mestka kde šukaju za dukaty dodnes.S tou Silviou ktoru tu pre nas vlastne objavil uzivatel Agent007 a napisal tu o svojej sukacke vtedy este na uz spominanom private svabinskeho v Petrzalke dobry a plnohodnotny prispevok ktory ma chytil nielen za srdce ale aj za miešok ktory nosim pre zmenu ja medzinohami.Silviu som klatil 2krat a vzdy som bol s touto kurvickou ktora moze vyzažou miestami pripominat spevacku niekdajšej švedskej skupiny Ace of base nadštandartne spokojny! Jej chladnejši seversky štyl parenia sa prepojeny germanskou disciplinovanostou a slovanskou submisivnostou ma vzdy rajcoval..! Viki-je dost vysoka stihla blondinka ktora mi v case ako som ju jebal na private priemyselna2(petrzalka,budatinska ulica,privat fungujuci dodnes) uspesne odolavala a drzala so mnou krok na placi ked som ju jebal tak tvrdo a burlivo..Velmi dobre si pametam ako som ju tam vyhrkal az nechapala..Jebal som ju tam ako zbesily živel..Predpokladam ze som napisal o tom aj prispevok.Lepsia je vsak Silvia a aj atraktivnejsia.Niekto moze tvrdit pravy opak a nenamietal by som.Su trocha ako sestry.Docela podobne.Ake su vsak tieto dve kurvicky v spalni v spolocnosti jedneho kanca zostava pre zatial zahadou..Aky eventulany zazitok,rozkoš..možu priniest nadrzanej klientele..? Otazka na ktoru v blizkej buducnosti snad najdeme odpoved..
Till

Predchádzajúci

Späť na Priváty v Bratislave - Aktuálny stav

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný