Privat Svabinskeho - Petržalka

Do tejto rubriky píš len aktuálne stavy na privátoch v Bratislave!

Privat Svabinskeho - Petržalka

Poslaťod agent007 » 26 Apr 2011 22:11

Rozhodol som sa s mojim nerozlucnym priatelom asi tusite o koho ide / WUB / ze pojdeme cez Velkonocné sviatky na priatelsky hokejovy zapas slovenskej hokejovej reprezentacie v ramci pripravy na MS v hokeji.
Nakolko ja som uz asi 3dni pred tymto hok.zapasom bol na priatelskom zapase nasej reprezentacie a nasi hrali podpriemerne tak ja som premyslal nad tym ze v ramci pripravy si pojdem na niektory privat zasukat..... :D ..... lebo co ked dojdu tí nadrzaní svedi,fini, cesi a to este nehovorím o rusoch a popretahuju nam nase favoritky co bude potom.... :roll: naopak kolega WUB mi jednoznacne a razne dal najavo ze ON cez MS jebe na ku.vy...... :?!
OK kamo ja mu nato Ty chod na hokej a ja pojdem nasu kurevnicku cest zachranovat na niektorom private..... :? Bol som si vedomí toho ze velky vyber nebude lebo nase krasky musia dat po vajciach aj doma svojim priatelom nielen nadrzanym kurevnikom..... :D a ze teda budu odcestované. Ale velmi som sa potesil ked som objavil ponuku privatu na Svabinskeho ul. v Petrzalke ale hlavne ponuku New Silvie ktora sa mi mimochodom paci a davno som si nanu brusil zuby a aj robila cez sviatky.... :P
Takze kamosa uchylaka wub ktory sa rozhodol ze pocas MS v hokeji bude v celibate som vyhodil pri hok.stadione a ja som nabral kurz Petrzalka.
Bol som dohodnuty na urcitu hodinu vyvolavam tam ako tlk ale nikto mi nedviha tel.?! Volam dalej v 5min. intervaloch jeden,druhy,tretikrat.... xty...krat stale nic!... :evil: No reku ojeb! Trochu som to aj chapal ved skoro ziadna baba nerobi nadrzancov je vela no mam smolu baby nestihaju.... :? Uz som zvazoval ze odidem ale ma prezvonila majitelka privatu ze udajne mala problem s telefonom..... :? Ci to tak bolo to neviem ale ocenujem u nej ze ma aspon prezvonila.... :) a zaroven dodala ze Silvia je pripravena a ze ma caka..... :D
Samozrejme som bol zvedavy na Silviu,dosiel som pri vchod do baraku kde si ma mala vyzdvihnut. Po case mi dosla Silvia otvorit na ktoru som sa nesmierne tesil..... :D a musim sa priznat velmi som sa potesil ked som ju uvidel...... :D . Mila komunikativna kocka vysoka stihla usmievava wau presne moj typ...... :D Ked sme dosli na byt mimochodom utulny az na tu sprchu / keby sa tam 200 kg chlap sprchoval tak by mal rit asi na chodbe ..... :D /
Pytam sa ju na regule teda co robi co si mozem dovolit a tak..... 8) Poviem na rovinu mna vytacaju vselijaké priplatky zato a zato.... :( mne to pripada ako keby som kopoval auto a diler mi povie ze ak chcem mat aj kolesa na aute tak si musim priplatit - no jednoducho to je absurdita :!: predsa to je samozrejmost.Tak jednoducho asi je to tak na tomto private ze ked chcete mat nieco navyse tak si musite priplatit :!:
Nakoniec sme sa dohodli na zakladnom baliku t.j ze sa bude robit vsetko s gumou 1hod. za 60eur..... :?
Samozrejme pred tym ako som siel do sprsky som jej povedal nech si da sexi pradielko lebo ja to nesmierne milujem ked je baba tak nahodená..... :D Ziadny problem mi odvetila.... :D
Ked som teda vyliezol zo sprchy som chvilu cakal na Silviu ktora prisla k postielke kde som ju uz nadrzany cakal.... :P
Bola krasne oblecena co ja na babach milujem a zboznujem samodrzky stekle pohlad dracice ..... wau .... no jednoducho na zjedenie..... :D Vstal som objal som ju a zacali sme sa hladkat jemne ako milenci a ona to opetovala bozkaval som jej krasnu postavu dal dole podprsenku a tie jej peknucké kozicky bol by som ich cmulal do nekonecna..... :D jaaaj baba podla mojho gusta nevedel som sa jej nabazit potom som si ju ulozil na postel a bozkaval jej susku cez pradielko nadrzany som bol ..... :) Nasadila mi gumu a zacala fajka, fajka velmi jemná, tak tam som ocakaval trochu viac potom si mi sadla na vtaka a na sposob konika som ju rozjazdil az nakoniec sme sa dali na misionara, tutu polohu som ani nechcel zmenit lebo ako som ju nakladal tak pocas sukacky mi stale masirovala bradavky co ma neskutocne vzrusovalo a ja som chcel citit jej telo lebo som sa onu stale obtieral bozkaval a lyzal jej krk ..... :P Bolo to veeeelmi vzrusujuce a az som sa pri tejto polohe urobil.... :D Fakt velmi dobra sukacka k mojej spokojnosti..... :D Este par minut mi ostalo Silvia sa ku mne pritulila ako k milencovi objal som ju ako frajerku ona mna ,trochu sme este pokecali a potom som ju s prijemnym-"neprijemnym" pocitom musel opustit nakolko moj cas vyprsal......... :(
Silvia je skutocne velmi prijemna pekna kocka s velmi s krasnou postavou ktoru mozem len a len odporucit...... :P
agent007

Re: Privat Svabinskeho - Petržalka

Poslaťod grooooow » 27 Apr 2011 08:20

Možem len suhlasit s agentom.Silvia je fakt mila, a so sexy telom.
Ked som tam bol ja bola tam ešte taka čiernovlaska a este jedno dievča,ževraj rumunka,ale vyzerala lepšie ako na fotkach.
grooooow

Poslaťod mandes » 27 Apr 2011 15:52

..............
Naposledy upravil mandes dňa 13 Máj 2011 12:10, celkovo upravené 1
mandes

Poslaťod Palino » 28 Apr 2011 00:00

tak tak. kde ju najdeme

mandes píše:No a plski, kde ma foto, kde inzeruje ? alebo kde je nanu id cislo ?
Palino

Poslaťod Robino » 28 Apr 2011 06:16

Keby ste si riadne prezreli privatportal ponuky tak by ste ju nasli.Je to ten privat,kde robila ta kocka,ktora mala problem alebo ta madarka blondina.Inac ten privat ID 5585 sexy macicky a tam je ta Silvia,ktora je tam uz od zaciatku,len tam sa striedali.Tento privat uz ma dlho tu ponuku.Ved staci si precitat aj tu na forume 5585 maju uz prispevky,ze ta ich byvala kolegyna fetovala. :shock:
Robino

Poslaťod grooooow » 09 Máj 2011 16:52

No ....,po par navštevach tohto privatu odchadzam sklamany.
Vybral som si tu rumunku s tou tetovačkou na lavej ruke a prsniku,ale des a hroza.
Komunikacia nulova,nakolko nevie len par fraz po anglicko- nemecky.Uterak som si musel nalistovat v kupelni,nic ako take teliatko.
Asi jedine pozituvum bolo ,že sa potešila,že som si vybral ju.Ale neskor mi došlo,že to bolo ako ked si ten Japonec 2-3 roky dozadu dal vlastny gol v hokeji a tešil sa z neho.
Fajka a pristup nulovy,taky psi čumak by bool tepklejší.Sex to ani nehovorim, nemohol som ju chytit za prsia ,ani vlasov sa dotknut(nakolko ich mala prirobene).Tak som jej vysiel v ustrety aj v polohe,ale aj s tym mala problemy,že si može pri misionarovy dvihnut len 1 nohu.***** urobil som sa za 60eur raz a utekal kade lahšie od takej piče.
Za 15min.čo som tam bol sa ani sa neopytala(lebo nevie) že prečo už idem!!!!
grooooow

Poslaťod richmond9 » 17 Máj 2011 21:26

Na zaklade Agentovej recenzie som navstivil Silviu na Svabinskeho.

Agent, tak to ti teda velmi pekne DAKUJEM!
Napisem to este raz: velmi pekne DAKUJEM!

Nie, nemyslim to ironicky, myslim to naozaj uprimne.

So Silviou som zazil velmi prijemnu hodinku.
Silvia je pekna, vysoka a mila kocka, s vonavuckym mladym telickom. Mnam.
Perfektne vie vytvorit atmosferu, ako chlap ocakava: ako keby som pre nu existoval iba ja a jej najvacsou tuzbou na svete je splynut so mnou v blaznivom kopulacnom kolotoci.
Vasnovo sa ku mne tulila, bozkavala a hladkala ma na celom tele, jemnucko ma fajala a ked mi svojimi plnymi perami okruzkovala ftaka, uz len pohlad na to by stacil aby som explodoval.
Nikam som sa ale neponahlal. Dobru pol hodinku sme sa vzajomne vzrusovali a potom som do nej vnikol a zostal tam az do vyprsania mojho casoveho limitu. Samozrejme ze ako cas siel, aj moje pohyby sa zrychlovali a navstevu som zavrsil ohromnym orgazmom.

Well done!

Silviu zaradujem do mojho sukromneho TOP 4 rebricka.

Dakujem Silvia za prijemny zazitok. Urcite sa este vratim.
richmond9

Poslaťod Till » 20 Máj 2011 17:36

"..Iveta..Monika..Ivana..Viera, Eva,Lenka,Diana...Adriana a Bibiana..a teraz este aj Silvia..Nech vam nejebe ved sa presukam cez ucet tatrabanky" :)
Till

Poslaťod richmond9 » 20 Máj 2011 17:38

Till, tu Silviu naozaj odporucam.
Nevahaj, startuj auto, nech uz mas Trnavu v spatnom zrkadielku ;-)
richmond9

Poslaťod Till » 20 Máj 2011 17:47

Ty dzongo ja som neni v Trnave... :D Som podstatne daleko.Su tu akurat po veceroch cernosky popri ceste.Aj tak tu tmu v tme neuvidis takze ziadna vyhra :P
Till

Poslaťod richmond9 » 20 Máj 2011 17:50

Ze vraj cernosky, no dobre!
Tak sa mozem tesit na recenziu s ciernym podtonom ;-)
richmond9

Poslaťod Till » 20 Máj 2011 18:04

No ak som ju oprel o plot zdvihol minisuknu stiahol pancusky kedze ich mala cele, jebol jej po tej holej tmavej prdele a zacal pretahovat a sem tam pozrel za seba ci nejdu carabinieri tak to bolo ako vo filme cierna macka biely kocur... :P
Till

Poslaťod Till » 15 Aug 2011 11:27

Tak ta Silvia uz nejebe za dukaty na svabinskeho v Petrzalke ale spolu s Viky ktora mimochodom šukala par dni aj na priemyselnej 2 teda na benadickej ulici (kde som ju aj páral..) je na ulici mestkej.Lenze mam pech.Nemozem tu Silviu zastihnut na tomto private akurat minuly tyzden tu Viky ktoru som nakoniec ale nezobral na plac lebo uz som ju jebal na priemyselnej a viem teda ze je vcelku dobra ale taka priemerna.Kurvicka Silvia mala šukat 2 dni v pondelok a v utorok..ale nakoniec ze ide na dovolenku tak som v pici ako Brazilia v devedesiatom osmom".Ze bude jebat az po dovolenke ale podla datumu to ja uz budem daleko v prdeli.Takze ju moze ist pretiahnut richmond9 aj za mna.. :)
Till

Poslaťod Till » 17 Aug 2011 08:59

Nakoniec som zastihol tuto velmi dobru kurvicku Silviu a mal som tu cest si to s nou rozdat.Baba je na urovni a privitala ma v peknom erotickom obleceni v ciernych samodrziacich pancuskach,topankach na vysokom podpetku,peknej podprsenke a nohavickach ktore si vyzliekla sama a mohol som spatrit tu jej nadheru medzi nohami..Velmi dobra volba z mojho pohladu bola tato blondinka Silvia ktora mimochodom uz nejebava na private svabinskeho ale na mestkej ulici v Blave kde sa strieda spolu s Viky ktoru som pretahoval este na priemyselnej.Tymto dakujem uzivatelovi Agentovi007 za jeho prispevok o tejto mladej blondinke Silvii pretoze hlavne na podnet tohto prispevku som sa rozhodol tuto kurvicku šukat.Vie ako na kanca.Dobre sa bozkava,fajci ocas ako aj gule rada poliže..škrabka muza svojimi dlhymi vlastnymi nechtami v medzinoži a po vajciach..bozkava hrud ako aj bradavky..popritim neprestava nahonovat muzsky ocas a tym si ho pripravuje na zasun do jej peknej mladej sladkej kundy.Ma pekne dlhe nohy,dobru štihlu postavu do tvare je pekna uz na pohlad taka sympoška.Je kamaratska,mila usmievava kanec z nej nadobuda pocit ze si to nerozdava so šlapkou ale s milenkou.Silvia patri k tym naj čo tu momentalne mame.
Till

Poslaťod millan » 17 Aug 2011 15:28

cau, ja nie som az tak rozhladeny, pls ktory je privat Mestska? dik.

Till píše:Nakoniec som zastihol tuto velmi dobru kurvicku Silviu a mal som tu cest si to s nou rozdat.Baba je na urovni a privitala ma v peknom erotickom obleceni v ciernych samodrziacich pancuskach,topankach na vysokom podpetku,peknej podprsenke a nohavickach ktore si vyzliekla sama a mohol som spatrit tu jej nadheru medzi nohami..Velmi dobra volba z mojho pohladu bola tato blondinka Silvia ktora mimochodom uz nejebava na private svabinskeho ale na mestkej ulici v Blave kde sa strieda spolu s Viky ktoru som pretahoval este na priemyselnej.Tymto dakujem uzivatelovi Agentovi007 za jeho prispevok o tejto mladej blondinke Silvii pretoze hlavne na podnet tohto prispevku som sa rozhodol tuto kurvicku šukat.Vie ako na kanca.Dobre sa bozkava,fajci ocas ako aj gule rada poliže..škrabka muza svojimi dlhymi vlastnymi nechtami v medzinoži a po vajciach..bozkava hrud ako aj bradavky..popritim neprestava nahonovat muzsky ocas a tym si ho pripravuje na zasun do jej peknej mladej sladkej kundy.Ma pekne dlhe nohy,dobru štihlu postavu do tvare je pekna uz na pohlad taka sympoška.Je kamaratska,mila usmievava kanec z nej nadobuda pocit ze si to nerozdava so šlapkou ale s milenkou.Silvia patri k tym naj čo tu momentalne mame.
millan

Ďalší

Späť na Priváty v Bratislave - Aktuálny stav

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný