Rozhodol som sa s mojim nerozlucnym priatelom asi tusite o koho ide / WUB / ze pojdeme cez Velkonocné sviatky na priatelsky hokejovy zapas slovenskej hokejovej reprezentacie v ramci pripravy na MS v hokeji.
Nakolko ja som uz asi 3dni pred tymto hok.zapasom bol na priatelskom zapase nasej reprezentacie a nasi hrali podpriemerne tak ja som premyslal nad tym ze v ramci pripravy si pojdem na niektory privat zasukat.....

..... lebo co ked dojdu tí nadrzaní svedi,fini, cesi a to este nehovorím o rusoch a popretahuju nam nase favoritky co bude potom....

naopak kolega WUB mi jednoznacne a razne dal najavo ze ON cez MS jebe na ku.vy......

!
OK kamo ja mu nato Ty chod na hokej a ja pojdem nasu kurevnicku cest zachranovat na niektorom private.....

Bol som si vedomí toho ze velky vyber nebude lebo nase krasky musia dat po vajciach aj doma svojim priatelom nielen nadrzanym kurevnikom.....

a ze teda budu odcestované. Ale velmi som sa potesil ked som objavil ponuku privatu na Svabinskeho ul. v Petrzalke ale hlavne ponuku New Silvie ktora sa mi mimochodom paci a davno som si nanu brusil zuby a aj robila cez sviatky....
Takze kamosa uchylaka wub ktory sa rozhodol ze pocas MS v hokeji bude v celibate som vyhodil pri hok.stadione a ja som nabral kurz Petrzalka.
Bol som dohodnuty na urcitu hodinu vyvolavam tam ako tlk ale nikto mi nedviha tel.?! Volam dalej v 5min. intervaloch jeden,druhy,tretikrat.... xty...krat stale nic!...

No reku ojeb! Trochu som to aj chapal ved skoro ziadna baba nerobi nadrzancov je vela no mam smolu baby nestihaju....

Uz som zvazoval ze odidem ale ma prezvonila majitelka privatu ze udajne mala problem s telefonom.....

Ci to tak bolo to neviem ale ocenujem u nej ze ma aspon prezvonila....

a zaroven dodala ze Silvia je pripravena a ze ma caka.....
Samozrejme som bol zvedavy na Silviu,dosiel som pri vchod do baraku kde si ma mala vyzdvihnut. Po case mi dosla Silvia otvorit na ktoru som sa nesmierne tesil.....

a musim sa priznat velmi som sa potesil ked som ju uvidel......

. Mila komunikativna kocka vysoka stihla usmievava wau presne moj typ......

Ked sme dosli na byt mimochodom utulny az na tu sprchu / keby sa tam 200 kg chlap sprchoval tak by mal rit asi na chodbe .....

/
Pytam sa ju na regule teda co robi co si mozem dovolit a tak.....

Poviem na rovinu mna vytacaju vselijaké priplatky zato a zato....

mne to pripada ako keby som kopoval auto a diler mi povie ze ak chcem mat aj kolesa na aute tak si musim priplatit - no jednoducho to je absurdita

predsa to je samozrejmost.Tak jednoducho asi je to tak na tomto private ze ked chcete mat nieco navyse tak si musite priplatit
Nakoniec sme sa dohodli na zakladnom baliku t.j ze sa bude robit vsetko s gumou 1hod. za 60eur.....
Samozrejme pred tym ako som siel do sprsky som jej povedal nech si da sexi pradielko lebo ja to nesmierne milujem ked je baba tak nahodená.....

Ziadny problem mi odvetila....
Ked som teda vyliezol zo sprchy som chvilu cakal na Silviu ktora prisla k postielke kde som ju uz nadrzany cakal....
Bola krasne oblecena co ja na babach milujem a zboznujem samodrzky stekle pohlad dracice ..... wau .... no jednoducho na zjedenie.....

Vstal som objal som ju a zacali sme sa hladkat jemne ako milenci a ona to opetovala bozkaval som jej krasnu postavu dal dole podprsenku a tie jej peknucké kozicky bol by som ich cmulal do nekonecna.....

jaaaj baba podla mojho gusta nevedel som sa jej nabazit potom som si ju ulozil na postel a bozkaval jej susku cez pradielko nadrzany som bol .....

Nasadila mi gumu a zacala fajka, fajka velmi jemná, tak tam som ocakaval trochu viac potom si mi sadla na vtaka a na sposob konika som ju rozjazdil az nakoniec sme sa dali na misionara, tutu polohu som ani nechcel zmenit lebo ako som ju nakladal tak pocas sukacky mi stale masirovala bradavky co ma neskutocne vzrusovalo a ja som chcel citit jej telo lebo som sa onu stale obtieral bozkaval a lyzal jej krk .....

Bolo to veeeelmi vzrusujuce a az som sa pri tejto polohe urobil....

Fakt velmi dobra sukacka k mojej spokojnosti.....

Este par minut mi ostalo Silvia sa ku mne pritulila ako k milencovi objal som ju ako frajerku ona mna ,trochu sme este pokecali a potom som ju s prijemnym-"neprijemnym" pocitom musel opustit nakolko moj cas vyprsal.........
Silvia je skutocne velmi prijemna pekna kocka s velmi s krasnou postavou ktoru mozem len a len odporucit......