Privát vo Zvolene

Budeme radi, ak našim návštevníkov poradíš, kde, čo, ako a za koľko :)

Privat ZV na Kremnickej

Nový príspevokod cestovatel » 02 Dec 2008 00:03

Bol som tam a nebola to ziadna slava. Ale aspon sa im da dovolat, aj ked mena mne povedali ine :)

Ine kontakty:

• BB Mima 0918392673 inzeruje aj tu na PP, ale je trosku problem sa jej dovolat, reaguje na SMS, ale co z toho, ja si nechcem pisat, ale pichat
  • BB Lucy 0904 519525 prudko jebatelna vydata cica, ale ma agresivneho pasaka, ktory nema rad blavakov a ich prizvuk :)

mal som este nejake kontakty zo ZH, ale stali za k0k0t.

ZH & DT stoja pri cestach, obcas najdes peknu ciganku, ale toto je uz trosku extrem pre mna, takze som neskusal. ale nejake info najdes v incyh temach zaoberajucich sa tymto. ale telefonne cisla tam asi nebudu.
cestovatel

Privat ZV na Kremnickej

Nový príspevokod Jozo123456 » 02 Dec 2008 15:22

cestovatel píše:Bol som tam a nebola to ziadna slava. Ale aspon sa im da dovolat, aj ked mena mne povedali ine :)

Ine kontakty:

• BB Mima 0918392673 inzeruje aj tu na PP, ale je trosku problem sa jej dovolat, reaguje na SMS, ale co z toho, ja si nechcem pisat, ale pichat
  • BB Lucy 0904 519525 prudko jebatelna vydata cica, ale ma agresivneho pasaka, ktory nema rad blavakov a ich prizvuk :)

mal som este nejake kontakty zo ZH, ale stali za k0k0t.

ZH & DT stoja pri cestach, obcas najdes peknu ciganku, ale toto je uz trosku extrem pre mna, takze som neskusal. ale nejake info najdes v incyh temach zaoberajucich sa tymto. ale telefonne cisla tam asi nebudu.

Ok Dik
a ten ZV co ponukali?
v com to nebolo podla teba good?
Jozo123456

ZVOLEN

Nový príspevokod 23rado1 » 17 Júl 2009 14:05

BOL SOM NA PRIVATE NA ZAPADE PRI BILLE.. BOLA TAM STARA SKATULA SANDRA VRAVELA ZE MA 28 ALE MALA ASI 40 VIDELA ZE ZAUJEM NEMAM TAK SUHLASILA ZE MI SPRAVI ZLAVU.. ANI ZADARMO...NIEKEDY TAM PRACOVALI MLADE KOCKY ALE ISLO TO DOLE VODOV...A BYT NEMAM SLOVA...
23rado1

Re: Privát vo Zvolene

Nový príspevokod Ferdo1971 » 12 Okt 2009 16:14

Tak zdravím Vás. Idem služobne do Zvolena, tak som si checkol ponuky na ZAFO. A neviem, či tam niečo využijem, všetky dievčatá ponúkajú sex aj bez ochrany. Za príplatok jasné, zavolal som že aký, tak 50 EUR. Neviem, či sa Zvolen zbláznil, ale o chvíľku tu máme nový zvýšený výskyt pohlavných chorôb.
Nevravím, sám by som si najradšej zašukal bez ochrany, ale svoje zdravie mám rád. Jedine ak by som vedel, že onedlho umriem. Tak to potom prídem ošukať Zvolen :)

Dá niekto tip na kvalitné dievča, ktoré má rado zdravie?
Ferdo1971

Re: Privát vo Zvolene

Nový príspevokod Boris » 09 Apr 2010 10:58

Tearaz bna ZAFO inzeruju 4 kocky ktore rotuju po tyzdni dve a dve iba za 20 € ponukaju rychlovku. Je to fajn cena ale nevyzeraju moc pritazlivo, kazda je kusok pri tele a parametre ktore udavaju (rok vyroby a miery) nesedia... vsade okrem vysky si uberaju. :-)
Avsak sluzby mozu mat dobre nakolko som bol len u jednej a ta mala velmi prijemny pristup
Boris

Predchádzajúci

Späť na Skúsenosti z privátov na Slovensku

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný