Priváty Komárom

Ak si navštívil privát v zahraničí, napíš ako bolo...

Priváty Komárom

Nový príspevokod abcabc » 26 Jún 2009 09:58

Linda 21. Fotka (orig) aj TVÁR. Naživo lepšie vyzerá. Cena 30€. Za príplatok 10€ spravý VŠetKO čo len chcete. Chodí na týždňovky z Debrecína takže za 2 týždne bude znova v robote. Sú spolu s Dinou 29 na jednom priváte. Doporučujem ju skúsiť stojí za to :-)

http://www.videkilany.hu
abcabc

Nový príspevokod Till » 28 Jún 2009 10:13

No nevyzera ta madarska štetka zle... :wink: abcabc hovoriš 30Euro ale si nenapisal ci na pol hodinu alebo na hodinu.A za priplatok 10Euro je teda mozny zasun do riti..Počitam.hovori ta kurvička aj nemecky napriklad? ako sa s nou dohovorim :shock:
Till

Nový príspevokod abcabc » 28 Jún 2009 12:00

Till píše:No nevyzera ta madarska štetka zle... :wink: abcabc hovoriš 30Euro ale si nenapisal ci na pol hodinu alebo na hodinu.A za priplatok 10Euro je teda mozny zasun do riti..Počitam.hovori ta kurvička aj nemecky napriklad? ako sa s nou dohovorim :shock:

Pol hodina 30€
Za príplatok 10€ si môžeš vybrať orál bez do konca alebo anál.
Hovorý iba po maďarsky :wink:
Ale medzinárodným jazykom ako je adresse, 1 hour, natur oral, anal, €uro,
sa sňou určite dohodneš :lol:
abcabc

Nový príspevokod Till » 28 Jún 2009 15:01

Diki za info.Co to je vsak pol hodina za 30 Euro.To je taka ista cena ako nase šlapky na privatoch ked to zhrniem.Akurat ten zasun do vylučovacieho otvoru sa mi pozdava za 10Euro.. :wink: Avsak poznam( resp boli poznal som) kurvičky ktore ani priplatok za tento druh zasunu nepytaju.. abcabc ale ak si prvykrat pisal o nej prispevok tak to vyznelo ze za ten priplatok 10Euro mi aj rit tesne po vykonany velkej potreby bude lizat :D Tak ci tak dikes za info a tip.
Till

Späť na Skúsenosti z privátov vo svete

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Google [Bot], Jamterrit