Priváty Kosice

Budeme radi, ak našim návštevníkov poradíš, kde, čo, ako a za koľko :)

phoenix

Nový príspevokod sirius7 » 08 Apr 2008 22:13

Ahoj PHOENIX, aj by si mohol dať kontakt na ten vychvaľovaný privát. Som náročný a potrpím si na čistotu, eleganciu slečien, dodtžanie sľubov, najmä ak na fotke sú modelky, a realita je iná. Veľmi dôležitá je pre mňa úslužnosť a ústa ku klientovi. V prípade MARTINECKY to vidí dosť inak, aspoň podľa napísaného.
sirius7

Nový príspevokod Palino » 08 Apr 2008 22:28

Nehajte ju tak. Sak sa odprezentovala uz...
Palino

Nový príspevokod phoenix » 09 Apr 2008 10:01

to sirius: nevychvalujem nic, len som jej napisal ze su v ke aj ine privaty kde je cisto a maju postacujucu obycajnu postel namiesto jej luxusneho gauca a vyjadrovanie a sposoby na urovni narozdiel od jej sedliackeho slovnika, ktory ma uplne odradil. napr privat lady marion (kontakt sa da da najst na *****), ale aj privat na jantarovej (inzeruju aj tu ako elisabetta - foto zodpoveda realite, je to fotene na ich priestoroch, mam uz odskusane), zatial som bol spokojny, aj ked raz sa uz stalo ze nestihli asi povysavat. ale vzdy ma tu cakalo dievca ktore bolo dohodnute cez telefon. nikdy sa mi tu nestalo take ze ked som chcel karin dohodli sme sa ze bude karin a bola tam ina ako na inom nemenovanom private (pri amfiteatri) mali takyto zvyk nalakat klienta na dievca o ktore som mal zaujem a ked som prisiel dotycna vraj surne musela odist a bola tam len ta ktora mne nevyhovovala.
ak mas ty dalsie pozitivne alebo negativne skusenosti z ke mozes sa o ne s nami podelit
phoenix

Nový príspevokod vladimir » 10 Apr 2008 10:43

Tu novu Nataliu z Jantarovej ste uz niekto skusali? Vedeli by ste napisat nejake referencie? Dik
vladimir

Nový príspevokod ujoKezel » 23 Apr 2008 12:27

vladimir píše:Tu novu Nataliu z Jantarovej ste uz niekto skusali? Vedeli by ste napisat nejake referencie? Dik

Aj ja sa k nej chystam tak snad sa coskoro objavi nejaka dobra referencia....
a co inac hovorite na privat Claudia na prazskej?....dikes
ujoKezel

Claudia

Nový príspevokod tyby02 » 24 Apr 2008 09:24

No chlapi čo sa týka privatu Claudia, mne sa nevelmi pačila z toho dovodu, že si musel vybrať z toho čo maš na ich stranke alebo ti povie šefka ktora je aka. A tie fotky, no neviem, mne nezdali byť doveryhodne voči skutočnosti . Moj nazor. Ja som skor na take, ak pojdem na privat mam si z čoho vybrať a vidim realitu. To je ono. Mal som Tinu, fajka a sexik dobry, ale spolu so mnou bola kontrolovana chlapikom, čakal dole na nas. Takže ani sekundu naviac :( . A čo sa tyka natalie, je fakt pekna, ale už neni na tom private, bohužial
tyby02

natalia z elisabetty

Nový príspevokod phoenix » 24 Apr 2008 10:05

tak ja som sa prave vratil od natalky z elisabetty a musim vam povedat ze prisia ma nadherne, krasne pevne. mila aktivna proste spokojnost
phoenix

Re: Claudia

Nový príspevokod ujoKezel » 25 Apr 2008 08:08

tyby02 píše:No chlapi čo sa týka privatu Claudia, mne sa nevelmi pačila z toho dovodu, že si musel vybrať z toho čo maš na ich stranke alebo ti povie šefka ktora je aka. A tie fotky, no neviem, mne nezdali byť doveryhodne voči skutočnosti . Moj nazor. Ja som skor na take, ak pojdem na privat mam si z čoho vybrať a vidim realitu. To je ono. Mal som Tinu, fajka a sexik dobry, ale spolu so mnou bola kontrolovana chlapikom, čakal dole na nas. Takže ani sekundu naviac :( . A čo sa tyka natalie, je fakt pekna, ale už neni na tom private, bohužial

tak vyskusal som rpivat Claudia, vybral som si podla foto na nete Evu...ked som ju zbadal vyzerala OK, ale akonahle sa vyzliekla tak katastrofa, prsia niekde na bruchu...jedina ich pozitivna stranka ze zakrivali trochu to hrozne brucho ovisnute este viac ako prsia...celkom mila baba, ale radsej mat pri tom zavrete oci!....chcel som vyskusat aj dalsie baby ale potomto ma uplne presla chut na ten privat....najblizsie idem skusit Natalie z elisabetty, dufam ze je fakt taka kocka, dam vediet...
ujoKezel

janigova KVP

Nový príspevokod ujoKezel » 30 Apr 2008 09:01

caute, co hovorite na privat alebo ako to mam nazvat, je to na KVP na Janigovej (17 tusim)..meno dievcata neviem ale mam ju na cisle 0918 258 304...co nanu poviete? rozmyslam ku nej ist ale neviem, na oplhodku bere 800, zda sa mi to malo tak neviem co je zac......vdaka za report......
ujoKezel

janigova

Nový príspevokod tyby02 » 30 Apr 2008 10:26

ujoKezel píše:caute, co hovorite na privat alebo ako to mam nazvat, je to na KVP na Janigovej (17 tusim)..meno dievcata neviem ale mam ju na cisle 0918 258 304...co nanu poviete? rozmyslam ku nej ist ale neviem, na oplhodku bere 800, zda sa mi to malo tak neviem co je zac......vdaka za report......

Takže bol som na tomto private. Vola sa vždy ináč, Nicole, aj Sabina, má že vraj 27 rokov, vyzera byť na 30 - 32. Je mila, seriozna, menšia, usmievava, dlhe hnede vlasy, trochu ovisnute bruško, ale veľmi hebka pokožka. Ma jednu dcerku. Fajku robi bez kondomu, a chutne to robka, a sex je taky priemer. Nenecha sa šukať velmi hlboko, a odzadu to nema rada :( Inač skusiť ju sa oplati. Nelutoval som to. Ja ked som bol u nej som platil 1000 Sk za hodku.
Už ste skúšali tu nataliu?
tyby02

ria-elisabetta

Nový príspevokod nitiu » 07 Máj 2008 17:17

ahojte, chcel by som sa Vas opytat,ci ste uz niekto skusali slecnu s menom ria z elisabetty. stoji zazitok za to? a co tvar, je pekna,alebo skor odradi?
alebo ktoru odporucate. vdaka
nitiu

Nový príspevokod Snoop » 10 Máj 2008 09:54

Caute vsetci na furci v Kosiciach ponuka sluzby pekna baba blond vlasy pekna postava....KLASIKA +ORAL BEZ OCHRANY JE 1000 NA HODINU,A SAMOTNA FAJKA S VYSTREKOM DO PUSY JE 500......NEVIEM NEBOL SOM TAM ESTE TAZE TREBA VYSKUSAT >>>>DIEVCA JE V HLASE VELMI MILE>>>>CISLO NA NU JE 0908247030
Snoop

Nový príspevokod phoenix » 10 Máj 2008 15:31

Snoop píše:Caute vsetci na furci v Kosiciach ponuka sluzby pekna baba blond vlasy pekna postava....KLASIKA +ORAL BEZ OCHRANY JE 1000 NA HODINU,A SAMOTNA FAJKA S VYSTREKOM DO PUSY JE 500......NEVIEM NEBOL SOM TAM ESTE TAZE TREBA VYSKUSAT >>>>DIEVCA JE V HLASE VELMI MILE>>>>CISLO NA NU JE 0908247030

v prvej vete tvrdis ze je pekna a v zapati napises ze si tam este nebol? :D lol Ja som na Furci bol prvy a posledny krat, ano ceny ma podstatne nizsie ako inde v ke, ale nestoji to zato, zbytocne som sa presiel a ked mi otvorila som sa otocil vo dverach a isiel prec. nic v zlom proti dotycnej nech si to neberie osobne, ale asi vie preco ma ceny take ake ma. aby aspon nejakeho klienta mala pri tych ostatnych kockach co v ke ponukaju sluzby
phoenix

Nový príspevokod Snoop » 11 Máj 2008 15:45

phoenix píše:
Snoop píše:Caute vsetci na furci v Kosiciach ponuka sluzby pekna baba blond vlasy pekna postava....KLASIKA +ORAL BEZ OCHRANY JE 1000 NA HODINU,A SAMOTNA FAJKA S VYSTREKOM DO PUSY JE 500......NEVIEM NEBOL SOM TAM ESTE TAZE TREBA VYSKUSAT >>>>DIEVCA JE V HLASE VELMI MILE>>>>CISLO NA NU JE 0908247030

v prvej vete tvrdis ze je pekna a v zapati napises ze si tam este nebol? :D lol Ja som na Furci bol prvy a posledny krat, ano ceny ma podstatne nizsie ako inde v ke, ale nestoji to zato, zbytocne som sa presiel a ked mi otvorila som sa otocil vo dverach a isiel prec. nic v zlom proti dotycnej nech si to neberie osobne, ale asi vie preco ma ceny take ake ma. aby aspon nejakeho klienta mala pri tych ostatnych kockach co v ke ponukaju sluzby

Drahy phoenix prepac ale to ze je pekna mi povedala ona do telefonu....A POTOM SOM NAPISAL ZE NEVIEM , LEBO SOM TAM ESTE NEBOL.......takze ked si sa presiel tak mi prosim ta PREPAC.....
Snoop

Nový príspevokod Snoop » 11 Máj 2008 15:55

Caute chlapci vedeli by ste poradit mne.....mlademu chlapcovi o niejakejpeknej cajke ktora ponuka sluzby??????? vdaka za odpovedddd
Snoop

PredchádzajúciĎalší

Späť na Skúsenosti z privátov na Slovensku

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Anddbuse, Google [Bot]