vladimir píše:Tu novu Nataliu z Jantarovej ste uz niekto skusali? Vedeli by ste napisat nejake referencie? Dik
tyby02 píše:No chlapi čo sa týka privatu Claudia, mne sa nevelmi pačila z toho dovodu, že si musel vybrať z toho čo maš na ich stranke alebo ti povie šefka ktora je aka. A tie fotky, no neviem, mne nezdali byť doveryhodne voči skutočnosti . Moj nazor. Ja som skor na take, ak pojdem na privat mam si z čoho vybrať a vidim realitu. To je ono. Mal som Tinu, fajka a sexik dobry, ale spolu so mnou bola kontrolovana chlapikom, čakal dole na nas. Takže ani sekundu naviac. A čo sa tyka natalie, je fakt pekna, ale už neni na tom private, bohužial
ujoKezel píše:caute, co hovorite na privat alebo ako to mam nazvat, je to na KVP na Janigovej (17 tusim)..meno dievcata neviem ale mam ju na cisle 0918 258 304...co nanu poviete? rozmyslam ku nej ist ale neviem, na oplhodku bere 800, zda sa mi to malo tak neviem co je zac......vdaka za report......
Snoop píše:Caute vsetci na furci v Kosiciach ponuka sluzby pekna baba blond vlasy pekna postava....KLASIKA +ORAL BEZ OCHRANY JE 1000 NA HODINU,A SAMOTNA FAJKA S VYSTREKOM DO PUSY JE 500......NEVIEM NEBOL SOM TAM ESTE TAZE TREBA VYSKUSAT >>>>DIEVCA JE V HLASE VELMI MILE>>>>CISLO NA NU JE 0908247030
phoenix píše:Snoop píše:Caute vsetci na furci v Kosiciach ponuka sluzby pekna baba blond vlasy pekna postava....KLASIKA +ORAL BEZ OCHRANY JE 1000 NA HODINU,A SAMOTNA FAJKA S VYSTREKOM DO PUSY JE 500......NEVIEM NEBOL SOM TAM ESTE TAZE TREBA VYSKUSAT >>>>DIEVCA JE V HLASE VELMI MILE>>>>CISLO NA NU JE 0908247030
v prvej vete tvrdis ze je pekna a v zapati napises ze si tam este nebol?lol Ja som na Furci bol prvy a posledny krat, ano ceny ma podstatne nizsie ako inde v ke, ale nestoji to zato, zbytocne som sa presiel a ked mi otvorila som sa otocil vo dverach a isiel prec. nic v zlom proti dotycnej nech si to neberie osobne, ale asi vie preco ma ceny take ake ma. aby aspon nejakeho klienta mala pri tych ostatnych kockach co v ke ponukaju sluzby
Späť na Skúsenosti z privátov na Slovensku
Registrovaní užívatelia: Anddbuse, Google [Bot]