Priváty Kosice

Budeme radi, ak našim návštevníkov poradíš, kde, čo, ako a za koľko :)

Re: Priváty Kosice

Nový príspevokod tvrdko » 26 Mar 2011 02:40

Playman píše:skus rebeku
inzeruje na slovakiasex je mlada stihla sexi osobne som s nou bol celkom spokojny

aj ja by som ju rad skusil. mozes napisat kde ma priestory, niekde v centre alebo niekde"od ruky"?
tvrdko

Nový príspevokod nice boy » 04 Feb 2012 21:32

Na private Elisabetta je teraz nova sexy holka vola Sandra robi to ako hobby.Je to nizsia brunetka s pevnymi 3 kozami,nemala problem ma vyfahat aj bez gumy ale semeno nepapa.Je fakt sikovna,mila polohy si urci zakaznik lebo nie vsade to je samozrejmost.Problem je v tom ze tam biva max 2 krat do tyzdna.Inak mozem povedat ze to s nou bolo supper.Skusil som este Beu a ta je tiez dobra.Zazil som tam asi najlepsi pristup v KE.
nice boy

Nový príspevokod addex » 21 Feb 2012 00:28

Ahojte mate nejaký kontakt na dievčence hlavne nech budú super
addex

Nový príspevokod molni » 22 Feb 2012 16:30

nice boy píše:Na private Elisabetta je teraz nova sexy holka vola Sandra robi to ako hobby.Je to nizsia brunetka s pevnymi 3 kozami,nemala problem ma vyfahat aj bez gumy ale semeno nepapa.Je fakt sikovna,mila polohy si urci zakaznik lebo nie vsade to je samozrejmost.Problem je v tom ze tam biva max 2 krat do tyzdna.Inak mozem povedat ze to s nou bolo supper.Skusil som este Beu a ta je tiez dobra.Zazil som tam asi najlepsi pristup v KE.

nice boy, takze ta holka na fotke ich stranky je fakt ona hej? mozes mi napisat na -"mailto:iiii22221@azet.sk">iiii22221@azet.sk, alebu tu na fore sukromnu spravu
, mam par otazok ohladne toho privatu, diki :D
molni

Nový príspevokod 37filip37 » 22 Feb 2012 23:31

Nazdar chlapy! Mam na vas otazku, vie
Mi niekto dat kontakt na slecnu ktora ma privat pri parku angelinum? Kamos tam bol pred 3 mesiacmi ale uz nema cislo. Chcem
Taku kuceravu babu. Vraj bola dobra, nema niekto skusenosti? A kontakt na nu. Neviem ci ma svojho pasaka alebo robi sama na seba.
37filip37

Predchádzajúci

Späť na Skúsenosti z privátov na Slovensku

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Google [Bot], Jamterrit