Privaty na vychode

Budeme radi, ak našim návštevníkov poradíš, kde, čo, ako a za koľko :)

Privaty na vychode

Poslaťod Edo » 11 Jan 2005 00:41

Poznate nejake dobre privaty na vychode (Kosice, Presov, alebo okolie)?
Dajte o nich vediet aj nam.
Edo

sandra

Poslaťod Hosť » 11 Jan 2005 11:51

ja som vyskusal tu sandru (0907208342 utajene cisla niekedy nedviha) co tu inzeruje na tychto strankach. 19rocna ciernovlaska, sikovna aj ked robi vraj iba s ochranou vsetko, za +500 mi spravila fajku bez ochrany. celkom pekny 2 izbovy bytik v Kosiciach. bola prijemna mila, len pozor je hakliva ked sa po sprche utriete jej uterakom :) moj osobny nazor: bol som nad mieru spokojny (mozno som prave vystihol jej dobry den) nechal som jej 2000.- a vobec to nelutujem, urcite sa tam este vratim
Hosť

Da sa aj bez privatu

Poslaťod Dano » 11 Jan 2005 21:12

No podla mna su lepsie (a lacnejsie) tie, ktore ani nemaju priestory (napr. slapky z Azet Pokecu). Len ich zoberes do auta, urobis svoju vec a si spokojny. ;)
Dano

Re: Da sa aj bez privatu

Poslaťod Hosť » 12 Jan 2005 10:04

Dano píše:No podla mna su lepsie (a lacnejsie) tie, ktore ani nemaju priestory (napr. slapky z Azet Pokecu). Len ich zoberes do auta, urobis svoju vec a si spokojny. ;)

hmmm dano pokial ide niekomu iba o vystriekanie sa tak to mozte aj niekde v pivnici :D hmmm ale ked budes mat 40 tak ta take omrzi a chlap co ma prosperujucu firmu a manzelku nepotrebuje 15 minutove dobrodruzstva v aute. je to vecou pristupu a financnych moznosti. pre nas starsich je lepsia kvalita ako kvantita. ja si na pohodlie potrpim a ked prides k nejakej domov je to diskretnejsie ako ked sa odparkujes niekde po tme na parkovisko :lol:
Hosť

Presov

Poslaťod mm » 14 Jan 2005 14:24

Poznate nejaku damu, ktora poskytuje eroticke sluzby v aute alebo na private v Presove.
mm

KOSICE Sara a Hotel Centrum

Poslaťod va fan culo » 17 Jan 2005 11:49

Sara - celkom dobry vyber, dovolila aj fisting aj 69, samo vsetko s ochranou. Za hodinku som sa 3x urobil, dalo sa aj pokecat

Hotel centrum zboku pri kasine - asi najvacsi vyber v KE, casnik odporucil novacika, ze tie zabehane nedovolia fist a pod... a dobre urobil. asi 35 rocna matka, so super telom :) co jej mozu zavidiet aj mlade, v pohode aj anal:)
va fan culo

Re: KOSICE Sara a Hotel Centrum

Poslaťod Hosť » 17 Jan 2005 14:24

va fan culo píše:Sara - celkom dobry vyber, dovolila aj fisting aj 69, samo vsetko s ochranou. Za hodinku som sa 3x urobil, dalo sa aj pokecat

Hotel centrum zboku pri kasine - asi najvacsi vyber v KE, casnik odporucil novacika, ze tie zabehane nedovolia fist a pod... a dobre urobil. asi 35 rocna matka, so super telom :) co jej mozu zavidiet aj mlade, v pohode aj anal:)

co tak kontakt opis a cena? :roll:
Hosť

Poslaťod Hosť » 31 Jan 2005 16:19

A v Michalovciach alebo v Trebisove nepozna niekto privaty?
Hosť

Poslaťod Puko » 03 Feb 2005 15:28

Dano píše:No podla mna su lepsie (a lacnejsie) tie, ktore ani nemaju priestory (napr. slapky z Azet Pokecu). Len ich zoberes do auta, urobis svoju vec a si spokojny. ;)

Daj kontakt na niake z toho azetu?
Puko

Poslaťod bedo » 04 Feb 2005 09:32

Puko píše:

Daj kontakt na niake z toho azetu?

No vyskusaj azet. Tam len kazda huste reci ma a skutek utek. Ci si uz bol s nejakou? Daj kontakt alebo nick takej co je fakt seriozna
bedo

Poslaťod kosice » 05 Feb 2005 01:15

Neuvediem tu t.c., ale ako pomoc, comu sa vyhnut to myslim postaci.
Privat (ak sa to tak da nazvat) na Krivej ulici - tragedia. Zeny 4, jedna znudenejsia ako druha, ale co je najhorsie, je to v budove, kde sidlia firmy. Ides tam - pootvarane dvere, klienti a zamestnanci na Teba kukaju..... no fakt diskretnost..., hned si naladeny.
Hroncova - tiez administrativna budova, funguju tu asi 3 alebo 4 privaty, uz len to miesto cloveka odradi. Vojdes dnu, napravo dvere nalavo dvere a jedna sprcha. Bol som tam 2x, druhy raz, ked mi vosiel do sprchy cudzi chlap, myslel som, ze ma jebne.
Najlepsie je na Komenskeho - pekny bytik, kocky su slusne, aj ich sef je v pohode, ked sa nepaci, dovedie hned inu. Pohoda.
Este ujdu aj privaty na KVP.
kosice

Poslaťod KE » 05 Feb 2005 18:21

Nemozes dat kontakt na privat na Komenskeho ?
KE

košice

Poslaťod neznámy » 16 Feb 2005 15:03

Mal som kedysi číslo na ten Komenského ale stratil som ho. Naozaj mohol by si dať niejaké kontakty v Ke. Naa tej Krivej som bol a tiež mi bolo celkom blbo v tej administratívnej budove.
neznámy

anál

Poslaťod johnholmes » 23 Feb 2005 15:35

Máte niekto kontakty na pekné kočky robiace anál? Z KE alebo PO? Radšej nejaký súkromný privát. Dík
johnholmes

Poslaťod Hosť » 24 Feb 2005 10:58

som bol u sandre nebol sdom spokojny kricala nevidrzala vraj mal som velky este nato nema p.... uska velmi KOSICE :!:
Hosť

Ďalší

Späť na Skúsenosti z privátov na Slovensku

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Google [Bot], Jamterrit