feriked78 píše:Na pokeci ju zablokovali, neviete niekto jej nick? Chcem sa s nou stretnut.
V-M.A.X. píše:Cafte kurevnici ma niekto skusenost zo stetinou z nz? na azete ma nick 020.BLOND-ANGEL.nz.020 heslo 3105
teercsid píše:V-M.A.X. píše:Cafte kurevnici ma niekto skusenost zo stetinou z nz? na azete ma nick 020.BLOND-ANGEL.nz.020 heslo 3105
bol som u nej asi pred mesiacom. Pol dna som hladal niekoho z toho okolia, nakoniec dohoda s touto, hoci uz cez fotky sa mi zdala moletnejsia. Nakoniec sme sa dohodli. Niekde na konkurencnom portale ma napisane, ze fajka do konca bez s prehltnutim v cene. Vravim OK, kedze som bol po case stravenom na nete poriadne nabrneny. Ked som konecne dosiel na miesto a volal jej znova - ziadna odpoved. Spala. Bolo vecer 11 ale dohodli sme sa !!! Zavolal som o hodinu, ziadna odpoved. Napokon dvihla a povedala nech jej dam 5 minut. Bolo z toho 15. Vysla v pyzame, zlepene oci, vlasy strapate, proste clovek co prave vstal, navyse moletka na foto vyzera chudsie !!! Bol som hrozne nabrneny, takze toto vsetko som bral s rezervou, zaujimalo ma len to nech idem konecne dnu. 60 E klasika, vsetko ostatne priplatok. Rodinny dom. Sprcha hrozna, spolocna nehrozi, to nerobi. Ked sa konecne umyla i ona (inak neviem naco som vonku na nu cakal 15 minut, po tej sprche vyzerala konecne k svetu), tak mi ho zobrala medzi jej velke melony a myslela si ze to je to co potrebujem. Omyl. Bolo to mechanicke, holka v kuse myslela na nieco ine, nech to ma len za sebou. Z ust smrad cigariet. Na stene Edward Cullen (do ktoreho je mimochodom zamilovana - a od ktoreho sa vysostne odlisujem). Neskor priemerna fajka, nic hlboke, ako som ju nutil, tak ju davilo. Tak sme sli na sex, klasika, umelo vzdychala, i ked mozno ju to bolelotvarila sa nestastne, mne slo len o jedno. Busil som do nej asi 30 minut, po viacerych polohach, hoci s moletkami je to tazke, som jej nakoniec dal pre co som si dosiel - vystrek do ust, bez gumy, za 10 eur, ktore mi pripomenula pred tym, ako som jej to tam spravil. Nasledne som dal sprchu a prisiel spat. Po 40 minutach mi povedala ze este 8 minut - co osobne nemam rad. Tato holka je jedno velke sklamanie, ide len o prachy. Ak jej ide o to, mala sa viac ucit
Obliekol som sa a siel prec o 70 e lahsi. Nikdy viac.
Klady - oblubeny sprchovy sampon axe
Zapory - vsetko ostatne, postava, fajka, prostredie, pristup, tvar, pyzamo ako privitacie pradlo, velke kozy, velke vsetko
PS : inak tam robi este s jednou, ta ma fajnovu postavu, ale po prehodenej vete, som vedel ze ona ta spravna nie je. Bud som bol v ten vecer narocny, no to by som klamal, kedze som skoncil s nou. Neodporucam
richmond9 píše:K tej babenke NIKA_GA (heslo:111)
Ma aj nick NIKA_GA1 (heslo;123)
Nie som si isty, ci s tym sexom za peniaze len neojebava. Sice je casto na sexzoznamke a ponuka sluzby, ale asi len asi zo zabavy z nadrzanych kancov, ktori sa daju nachytat.
Ja som sa prehnal do Galanty, stal som asi hodinu na adrese, ktoru mi udala, priebezne som jej volal na mobil, ona ze este pockaj, este pockaj, a potom si vypla mobil.
Takze z jebacky nebolo nic.
richmond9 píše:K tej babenke NIKA_GA (heslo:111)
Nie som si isty, ci s tym sexom za peniaze len neojebava. Sice je casto na sexzoznamke a ponuka sluzby, ale asi len asi zo zabavy z nadrzanych kancov, ktori sa daju nachytat.
Ja som sa prehnal do Galanty, stal som asi hodinu na adrese, ktoru mi udala, priebezne som jej volal na mobil, ona ze este pockaj, este pockaj, a potom si vypla mobil.
V-M.A.X. píše:richmond9 píše:K tej babenke NIKA_GA (heslo:111)
Kua a to som si myslel že som v tom sam![]()
![]()
ale evidentne ojebkava aj inych.
škoda že za poriadnou ebačkou musi človek do Ba![]()
![]()
![]()
dakujem všetkym ak sa objavy dáka nova kunda v Ga ozvem sa
Späť na Skúsenosti z privátov na Slovensku
Registrovaní užívatelia: Google [Bot], Jamterrit