Privaty NZ a GA

Budeme radi, ak našim návštevníkov poradíš, kde, čo, ako a za koľko :)

Re: Privaty NZ a GA

Nový príspevokod feriked78 » 26 Aug 2011 00:44

Na pokeci ju zablokovali, neviete niekto jej nick? Chcem sa s nou stretnut.
feriked78

Nový príspevokod V-M.A.X. » 09 Okt 2011 22:09

Cafte kurevnici ma niekto skusenost zo stetinou z nz? na azete ma nick 020.BLOND-ANGEL.nz.020 heslo 3105
V-M.A.X.

Nový príspevokod EDWARDCULLEN1 » 09 Nov 2011 16:33

feriked78 píše:Na pokeci ju zablokovali, neviete niekto jej nick? Chcem sa s nou stretnut.

ahoj momentalne ma pusteny nick seximicka1 ale do auta vobec nechodi
EDWARDCULLEN1

Nový príspevokod teercsid » 09 Nov 2011 21:12

V-M.A.X. píše:Cafte kurevnici ma niekto skusenost zo stetinou z nz? na azete ma nick 020.BLOND-ANGEL.nz.020 heslo 3105

bol som u nej asi pred mesiacom. Pol dna som hladal niekoho z toho okolia, nakoniec dohoda s touto, hoci uz cez fotky sa mi zdala moletnejsia. Nakoniec sme sa dohodli. Niekde na konkurencnom portale ma napisane, ze fajka do konca bez s prehltnutim v cene. Vravim OK, kedze som bol po case stravenom na nete poriadne nabrneny. Ked som konecne dosiel na miesto a volal jej znova - ziadna odpoved. Spala. Bolo vecer 11 ale dohodli sme sa !!! Zavolal som o hodinu, ziadna odpoved. Napokon dvihla a povedala nech jej dam 5 minut. Bolo z toho 15. Vysla v pyzame, zlepene oci, vlasy strapate, proste clovek co prave vstal, navyse moletka na foto vyzera chudsie !!! Bol som hrozne nabrneny, takze toto vsetko som bral s rezervou, zaujimalo ma len to nech idem konecne dnu. 60 E klasika, vsetko ostatne priplatok. Rodinny dom. Sprcha hrozna, spolocna nehrozi, to nerobi. Ked sa konecne umyla i ona (inak neviem naco som vonku na nu cakal 15 minut, po tej sprche vyzerala konecne k svetu), tak mi ho zobrala medzi jej velke melony a myslela si ze to je to co potrebujem. Omyl. Bolo to mechanicke, holka v kuse myslela na nieco ine, nech to ma len za sebou. Z ust smrad cigariet. Na stene Edward Cullen (do ktoreho je mimochodom zamilovana - a od ktoreho sa vysostne odlisujem). Neskor priemerna fajka, nic hlboke, ako som ju nutil, tak ju davilo. Tak sme sli na sex, klasika, umelo vzdychala, i ked mozno ju to bolelo :) tvarila sa nestastne, mne slo len o jedno. Busil som do nej asi 30 minut, po viacerych polohach, hoci s moletkami je to tazke, som jej nakoniec dal pre co som si dosiel - vystrek do ust, bez gumy, za 10 eur, ktore mi pripomenula pred tym, ako som jej to tam spravil. Nasledne som dal sprchu a prisiel spat. Po 40 minutach mi povedala ze este 8 minut - co osobne nemam rad. Tato holka je jedno velke sklamanie, ide len o prachy. Ak jej ide o to, mala sa viac ucit :) Obliekol som sa a siel prec o 70 e lahsi. Nikdy viac.

Klady - oblubeny sprchovy sampon axe
Zapory - vsetko ostatne, postava, fajka, prostredie, pristup, tvar, pyzamo ako privitacie pradlo, velke kozy, velke vsetko

PS : inak tam robi este s jednou, ta ma fajnovu postavu, ale po prehodenej vete, som vedel ze ona ta spravna nie je. Bud som bol v ten vecer narocny, no to by som klamal, kedze som skoncil s nou. Neodporucam
teercsid

Nový príspevokod V-M.A.X. » 25 Nov 2011 01:45

teercsid píše:
V-M.A.X. píše:Cafte kurevnici ma niekto skusenost zo stetinou z nz? na azete ma nick 020.BLOND-ANGEL.nz.020 heslo 3105

bol som u nej asi pred mesiacom. Pol dna som hladal niekoho z toho okolia, nakoniec dohoda s touto, hoci uz cez fotky sa mi zdala moletnejsia. Nakoniec sme sa dohodli. Niekde na konkurencnom portale ma napisane, ze fajka do konca bez s prehltnutim v cene. Vravim OK, kedze som bol po case stravenom na nete poriadne nabrneny. Ked som konecne dosiel na miesto a volal jej znova - ziadna odpoved. Spala. Bolo vecer 11 ale dohodli sme sa !!! Zavolal som o hodinu, ziadna odpoved. Napokon dvihla a povedala nech jej dam 5 minut. Bolo z toho 15. Vysla v pyzame, zlepene oci, vlasy strapate, proste clovek co prave vstal, navyse moletka na foto vyzera chudsie !!! Bol som hrozne nabrneny, takze toto vsetko som bral s rezervou, zaujimalo ma len to nech idem konecne dnu. 60 E klasika, vsetko ostatne priplatok. Rodinny dom. Sprcha hrozna, spolocna nehrozi, to nerobi. Ked sa konecne umyla i ona (inak neviem naco som vonku na nu cakal 15 minut, po tej sprche vyzerala konecne k svetu), tak mi ho zobrala medzi jej velke melony a myslela si ze to je to co potrebujem. Omyl. Bolo to mechanicke, holka v kuse myslela na nieco ine, nech to ma len za sebou. Z ust smrad cigariet. Na stene Edward Cullen (do ktoreho je mimochodom zamilovana - a od ktoreho sa vysostne odlisujem). Neskor priemerna fajka, nic hlboke, ako som ju nutil, tak ju davilo. Tak sme sli na sex, klasika, umelo vzdychala, i ked mozno ju to bolelo :) tvarila sa nestastne, mne slo len o jedno. Busil som do nej asi 30 minut, po viacerych polohach, hoci s moletkami je to tazke, som jej nakoniec dal pre co som si dosiel - vystrek do ust, bez gumy, za 10 eur, ktore mi pripomenula pred tym, ako som jej to tam spravil. Nasledne som dal sprchu a prisiel spat. Po 40 minutach mi povedala ze este 8 minut - co osobne nemam rad. Tato holka je jedno velke sklamanie, ide len o prachy. Ak jej ide o to, mala sa viac ucit :) Obliekol som sa a siel prec o 70 e lahsi. Nikdy viac.

Klady - oblubeny sprchovy sampon axe
Zapory - vsetko ostatne, postava, fajka, prostredie, pristup, tvar, pyzamo ako privitacie pradlo, velke kozy, velke vsetko

PS : inak tam robi este s jednou, ta ma fajnovu postavu, ale po prehodenej vete, som vedel ze ona ta spravna nie je. Bud som bol v ten vecer narocny, no to by som klamal, kedze som skoncil s nou. Neodporucam

Vdaka za info aj ked na fotkach vyzera sakra dobre ale opak je pravdou :(

nahodou z Galanty si nebol s Nikou? na azete ma nick Nika ga
trošku je vymleta 2x sme sa dohodli na určitej hodine a tej suke furt do toho niečo prišlo :evil: :evil:
V-M.A.X.

Nový príspevokod richmond9 » 26 Nov 2011 18:04

K tej babenke NIKA_GA (heslo:111)
Ma aj nick NIKA_GA1 (heslo;123)

Nie som si isty, ci s tym sexom za peniaze len neojebava. Sice je casto na sexzoznamke a ponuka sluzby, ale asi len asi zo zabavy z nadrzanych kancov, ktori sa daju nachytat.
Ja som sa prehnal do Galanty, stal som asi hodinu na adrese, ktoru mi udala, priebezne som jej volal na mobil, ona ze este pockaj, este pockaj, a potom si vypla mobil.
Takze z jebacky nebolo nic. :twisted:
richmond9

Nový príspevokod teercsid » 28 Nov 2011 20:46

richmond9 píše:K tej babenke NIKA_GA (heslo:111)

Nie som si isty, ci s tym sexom za peniaze len neojebava. Sice je casto na sexzoznamke a ponuka sluzby, ale asi len asi zo zabavy z nadrzanych kancov, ktori sa daju nachytat.
Ja som sa prehnal do Galanty, stal som asi hodinu na adrese, ktoru mi udala, priebezne som jej volal na mobil, ona ze este pockaj, este pockaj, a potom si vypla mobil.

Cau, parkrat som jej volal, ale cez telefon mi neprisla seriozna, takze z toho nic nebolo. Jeden vecer mi hrozne brnelo - ale vtedy bola vypnuta (nastastie), odvtedy nic. Priznam sa ti, neviem ci to je vymysel alebo nie, ale skor sa prikladam k tomu ze nie - neviem ci si to v dedinke ako ga moze dovolit bez toho, aby jej tam na stenu vypisovali kaleraby. Na pokeci je este jedna skrupina "nicoll ga1" ta udava rovnake telefonne cislo a zevraj sa s nou strieda. Ale ani jedna mi nie je po chuti. Je to tu slabota. Nevies dohodit nieco ty ? Preferujem chude, bez prs, na vyske nezalezi, i ked ideal je mensi - ale to nie priorita. Priorita je ta kost, pretoze ja som pes ! :D Styl Patricie z Ivanky, ale ta tu uz neinzertuje - ak si pamatas, jedina co tu kedy mala odkryty face (mimo transiek), hoci v madarsku to ma kazda :) lovu zdar
teercsid

Nový príspevokod echuu » 02 Dec 2011 08:53

Tak tu vam s tym mozem pomoct pani, bol som s tou co si hovori NIKA_GA a aj s NICOLL_GA. Nuz ale musim Vam povedat ze to za vela nstalo.

NIKA_GA: postavu ma sice dobru, stihlucka, 4ky prsia (cca), nie umele, ritka tak akurat pekna gulatucka. Spravenie je ale uz o niecom inom, ta stetina je drza jak plostica. Ked sme to robili a chcel som zmenit polohu tak sa ohradila ze nech si jednu vyberiem a nech sa spravim tak. Sice ked bola na mne prvy krat tak vyzerala ze ju to bavilo, ale tam to aj skoncilo. Fajka nic moc, mechanicka.

vyzor: 9/10
spravanie: 2/10
fajka: 4/10
sex: 5/10

NICOLL_GA: je jej "kamoska" a striedaju sa na tom istom private. Tato kocka je az moc chuda, prsia ala lentilky pod kobercom, brucho vyzera ako keby bola cerstvo po odsavani tuku, no hroza. Avsak jazdit vie dobre, no to je asi jedni klad. Fajci tak celkom priemerne.

vyzor: 4/10
spravanie: 8/10
fajka: 7/10
sex: 7/10

su na rovnakom private a ta postel co tam maju hrozne vrzga
echuu

Nový príspevokod V-M.A.X. » 04 Dec 2011 00:01

Kua a to som si myslel že som v tom sam :D :D :shock: ale evidentne ojebkava aj inych.
škoda že za poriadnou ebačkou musi človek do Ba :evil: :evil: :evil:

dakujem všetkym ak sa objavy dáka nova kunda v Ga ozvem sa :wink:
V-M.A.X.

Nový príspevokod Sting » 13 Dec 2011 18:44

V-M.A.X. píše:

Kua a to som si myslel že som v tom sam :D :D :shock: ale evidentne ojebkava aj inych.
škoda že za poriadnou ebačkou musi človek do Ba :evil: :evil: :evil:

dakujem všetkym ak sa objavy dáka nova kunda v Ga ozvem sa :wink:

Caute... no objavila sa tam nova blondinka Petra... bol niekto skusit? nick: NIKA-GA2
Sting

Predchádzajúci

Späť na Skúsenosti z privátov na Slovensku

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Google [Bot], Jamterrit