Priváty Prešov

Budeme radi, ak našim návštevníkov poradíš, kde, čo, ako a za koľko :)

Priváty Prešov

Nový príspevokod admin » 07 Jún 2010 18:01

Obrázok užívateľa
admin
Site Admin

Re: Priváty Prešov

Nový príspevokod Robino » 07 Jún 2010 18:17

admin píše:V Prešove už dlho priváty neboli.
3 nové inzeráty:

http://www.privatportal.sk/5372

http://www.privatportal.sk/5374

http://www.privatportal.sk/5376

admin tie baby dobre vyzeraju a ako vieme,vychodniarky su drave v sexe,len skoda,ze daleko.Oproti Blavackam si vedia vychutnavat a su moc temperamentne.No skoda a to by bolo pre agenta alebo Tilla.
Robino

Nový príspevokod agent007 » 16 Jún 2010 20:56

Robino stotoznujem sa s tebou lepsie povedané vies aky je nas vkus co sa bab tyka.Ale za tym vkusom do Presova urcite nepojdem! Chcem len okomentovat to co tu uviedol admin ze v PO su privaty.Jedno nechapem,ked si niekto myslí ze ked otvorí privat kde udajne doteraz ziadny nebol a moze vyrukovat s takymi cenami a v takom regione kde je najvacsia chudoba tak to rovno moze zabalit! Reklama ze su tam mlade stihle baby mi nic nehovorí pretoze také/ myslím si zacinajuce / ani sajnu nemaju otom co je sex a co by asi mali ponuknut aby mali klientelu!Velmi rychlo skoncia! Aj v BA som postrehol ze mlade zaby ponukali svoje sluzby za 80 alebo dokonca 100 eur na hod.a ked som sa snazil v ramci sluzieb jednat tak boli drzé ako opice ze nezjednavaju a dnes uz ponuky ani nemaju!!! ONY si myslia ze staci dobre vyzerat,ja podotykam ze dnes uz kazda vyzera v podstate dobre! Aspon ja si to tak myslim. Dalej nechapem jednu vec,preco baby ktoré ponukaju svoje sluzby uz roky v ponukach vobec nestarnu,uvadzaju stale ten isty vek!!! Baby pochopte jednu zasadnu vec vasa klientela nebude zakladat natom kolko mate rokov ale natom co dokazete na placi! A ja vam vsetkym fandim,pretoze niet horsieho ked klienta caka sklamanie také alebo onaké!Nejaká rapidna zmena ponuk na pp nieje su to stale tie isté tvare s novymi fotkami...atd. V tejto krize je aj upadok co sa klientely tyka,ved aj baby nato nalezite reaguju,ale tie sluzby su katastrofalne az na par vynimiek! Uz pomaly zacinam sa stotoznovat s ostatnymi kurevnikmi ze na privaty sa neoplatí chodit ale za nanami ktoré ojavime na txt alebo v ramci navstevy nejakeho klubu v dobrej nalade........ :wink:
Nemusite so mnou suhlasit prezentoval som len svoj nazor.............. :roll:
agent007

Nový príspevokod svarog123 » 26 Jún 2010 22:56

no tak napisem svoju skusenost. skvela saskina postava na fotkach ma zlomila. porusil som svoju zasadu a zaplatil som si za sex :D No reklamu maju bohovsku, ale realita? tvarila sa pri tom akoby som ju znasilnoval, a ani cas nevie pocitat, hodina ma u nej 50 minut. takze ja svoju navstevu lutujem. nabuduce ked pojdem za kurvou tak jedine na fajku, nech sa trapi a maka ona :D

PS: za tie peniaze som mohol radsej pozvat vonku nejaku babu z pokecu, spravit si pekny den a mozno by mi aj "dala" :D
svarog123

Späť na Skúsenosti z privátov na Slovensku

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný