privaty Trenčin a Bánovce

privaty Trenčin a Bánovce

Nový príspevokod marco polo » 05 Feb 2009 20:06

No vážený!!! Mal som tu česť navštíviť aj PRIVÁT ANDREA v Bánovciach a dnes aj PRIVÁT ANDY v Trenčíne a možem potvrdiť to co je na tých stránkach je aj pravda!!!Tým pádom ma nezaujíma tá "strá vražda" viky alias MILAN57, a ani tá chudera "madam esperanza"!!! Možem vrelo doporučiť v trenčanskom kraji No1. spomedzi privátov a to sú tie spomínané. Super pristup, 100% čistota a dikrétnosť dievčat. A ešte chcem apelovať na Milanovu pripomienku že na ANDY priváte je prítomné mužské pohlavie v niektorej z izieb::: Dnes som bol aj s kamarátom u nich a ja som isiel z jednou a on z druhou. Každý do inej izby a ked sme odchadzali tak mi nehovoril že by bol v trojke, alebo vo štvorke z jednou kočkou, takže MILAN57,alebo VIKY, alebo čo za k.k.ta si, ak si chceš robiť reklamu, tak si ju rob inak a zháňaj si mladšiu a čistotnejšiu babu, určite ti to pomože!!
marco polo
MÁM ZAKÁZANÝ VSTUP

Nový príspevokod milan57 » 19 Feb 2009 07:58

No krasa.. Clovek sa tu chvilu neukaze a hned ma co vysvetlovat..
Takze:
1. Ano Viki som kedysi davno chvalil, lebo robila v tej dobe najlepsiu fajku v TN
2. Teraz k nej uz neodporucam chodit, kedze vsade pise ze ide aj na sex bez gumy
3. To co som napisal o private ANDY je pravda, vratane toho chlapa v byte
4. V TN skutocne existuje ovela lepsi privat a to dokonca asi 200m od privatu ANDY (nie nebojte, nieje to Viky..) Kontakt najdete v pardone..
5. Ja az zarazajuce kolko novych nickov sa tu vytvorilo, po tom co som napisal svoj nazor na tento privat.. Ale chapem to, je kriza, ludia setria a babenky nemaju za co kupovat cigy..
6. Kludne tam vsetci chodte, dajte im svoje prachy a uvidite sami, ci sa vam tam bude chciet vratit. Je predsa demokracia.. :lol:
milan57

yes

Nový príspevokod willie.mason » 19 Feb 2009 12:11

milan57 píše:No krasa.. Clovek sa tu chvilu neukaze a hned ma co vysvetlovat..
Takze:
1. Ano Viki som kedysi davno chvalil, lebo robila v tej dobe najlepsiu fajku v TN
2. Teraz k nej uz neodporucam chodit, kedze vsade pise ze ide aj na sex bez gumy
3. To co som napisal o private ANDY je pravda, vratane toho chlapa v byte
4. V TN skutocne existuje ovela lepsi privat a to dokonca asi 200m od privatu ANDY (nie nebojte, nieje to Viky..) Kontakt najdete v pardone..
5. Ja az zarazajuce kolko novych nickov sa tu vytvorilo, po tom co som napisal svoj nazor na tento privat.. Ale chapem to, je kriza, ludia setria a babenky nemaju za co kupovat cigy..
6. Kludne tam vsetci chodte, dajte im svoje prachy a uvidite sami, ci sa vam tam bude chciet vratit. Je predsa demokracia.. :lol:

suhlasim s bodmi 5. a 6., ostatne neviem posudit.
je az zarazajuce kolko ludi je tak j..nutych, ze si myslia, ze su vsetci dementi okrem nich:o)
willie.mason

odpoved

Nový príspevokod Andy privat TRENČÍN » 03 Jún 2009 09:32

id 4220
Andy privat TRENČÍN

Nový príspevokod admin » 17 Jún 2009 02:13

Téma založená užívateľom s viacerými nickmi.
Presunuté do Odpadu.
Obrázok užívateľa
admin
Site Admin

Späť na Odpad

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný