bananko01 píše:Pani neviete co sa stalo s Karin??? Nema inzerat a nemam na nu ulozene cislo.

Till píše:ježiš Paloo..." Ved je to stary preznamy uplne preznamy trnavsky privat na ktory som tu napisal poviem to uz ako "kár milion pet prispevkov ".A este nieco-Ak su tie fotky prave v ponuke tak ja som potom Elvis Presley a prave vstavam z hrobu so stojacim kokotom.Do šlaka vy tu spite.Uz som to napisal asi tolko krat kolko krat som sa za 365dni vysral"-citaš dobre vysral-teda ze som hodil kulo.Privat ktory momentalne stale je na ulici A.Kubinu ktory byval aj na inych miestach v TT ktore som uz v minulych prispevkoch spominal ale to najdolezitejsie je ze je na A.Kubinu.Privat ktory docela s oblubou ojebava s fotkami.Mava casto takmer permanentne inzerciu aj na socialnej sieti zvanej pokec kde mava vo fotoalbumoch taktiez falsch fotos.Ma ale 6nickov na pokeci.Vlastne ak im tam zablokuju nick z dovodu porusenia pravidiel na pokeci tak si spravia novy.Napriklad-VeronikaTT ak ho zablokuju urobi majitelka privatu hned nick VeronikaTT1 a je to.Ja uz ten nick na pokeci spoznam a viem velmi dobre ze ten nick patri tomu privatu.Fotky vo fotoalbumne su lakave ale prichod na privat az taky happy nebyva.Cest vynimkam akou bola Lenka.Ta sa tam uz ale neobjavuje.Netvrdim ze tento privat je odpad to nie.Cas od casu sa tam da dobre zajebat.Aj blondinka Miška je dobra by som povedal.Len kanec nevie co ma ocakavat od prichodu na tento privat ak su fotky vzdy falsch! A to je ten problem! Zijeme v roku 2011 a nie v roku 1997 ked sme chodili na slepo z inzeratov z Aviza..Taketo konanie povazujem dnes za obscurnu vec.
Späť na Skúsenosti z privátov na Slovensku
Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný