Priváty v Prievidzy

Budeme radi, ak našim návštevníkov poradíš, kde, čo, ako a za koľko :)

Re: Priváty v Prievidzy

Nový príspevokod Till » 09 Aug 2010 15:15

Veru preco si myslis Agentko ze by ta Alessandra nebola nakoniec ten spravny typ pre Palina? Ja som tuto kurvicku nikdy live nevidel ale ak sudim podla jej foto tak by som ju urcite pretiahol... :P Podla mna ta Alessandra moze byt kvalitna..
Till

Nový príspevokod agent007 » 09 Aug 2010 22:20

Till píše:Veru preco si myslis Agentko ze by ta Alessandra nebola nakoniec ten spravny typ pre Palina? Ja som tuto kurvicku nikdy live nevidel ale ak sudim podla jej foto tak by som ju urcite pretiahol... :P Podla mna ta Alessandra moze byt kvalitna..

Ja osobne si myslím ze Alessandra vobec nieje typ pre Palina pretoze Palino ma rad babenky napr.typu niekdajsia Katka z Priemyselnej,napr. Sabina,napr. Lucia,napr.Laura - Miska... a mohol by som pokracovat...... :D Vobec nepochybujem otom ze Alessandra je krasna baba ze je skvelá na placi ale citim to ze Palino bol skor zvedavy a chcel to s nou vyskusat.... :shock: Mozno sa mylim pripustam.... :wink: Sorry Alessandra urcite citas tento prispevok ale ja citim odpor k silikonom a nehovoriac otom ze ich mas nadrozmerné...... :shock: a tak som sa na teba tesil ze ta raz navstívim... :P ale po prispevku Palina ako si si z neho urobila "dobry den" asi nebudem merat cestu do PD........... :evil:
agent007

Nový príspevokod Palino » 09 Aug 2010 22:54

Tak tak.
Bol by som ju najradsej pretiahol, az by sa jej z usi (alebo mojich) parilo. Ale takto somnou vysrala... o(
a pritom som to ja, Palino. Mily k slecnam, pozorny pretahovac... :-D
Co uz. Nedam jej to medzi tie silikony... aj ked ma to lakalo dost...

agent007 píše:
Till píše:Veru preco si myslis Agentko ze by ta Alessandra nebola nakoniec ten spravny typ pre Palina? Ja som tuto kurvicku nikdy live nevidel ale ak sudim podla jej foto tak by som ju urcite pretiahol... :P Podla mna ta Alessandra moze byt kvalitna..

Ja osobne si myslím ze Alessandra vobec nieje typ pre Palina pretoze Palino ma rad babenky napr.typu niekdajsia Katka z Priemyselnej,napr. Sabina,napr. Lucia,napr.Laura - Miska... a mohol by som pokracovat...... :D Vobec nepochybujem otom ze Alessandra je krasna baba ze je skvelá na placi ale citim to ze Palino bol skor zvedavy a chcel to s nou vyskusat.... :shock: Mozno sa mylim pripustam.... :wink: Sorry Alessandra urcite citas tento prispevok ale ja citim odpor k silikonom a nehovoriac otom ze ich mas nadrozmerné...... :shock: a tak som sa na teba tesil ze ta raz navstívim... :P ale po prispevku Palina ako si si z neho urobila "dobry den" asi nebudem merat cestu do PD........... :evil:
Palino

Nový príspevokod agent007 » 09 Aug 2010 23:12

Takze Palino niezeby som sa chcel chvalit ale nielen ze som spravne pomenoval typy bab aké mas rad ale asi aj tvoj umysel co sa Alessandry tykal..... :wink:
Vsak som agent 007...... :lol:
agent007

Nový príspevokod Till » 10 Aug 2010 13:11

Palino nehraj to tu na nas dobre si chcel od Alessandry "policajny vysluch školsku drezuru alebo ten fingovany unos..? :D a s moznym konecnym vystrekom na jej silikonove kozy.. :twisted:
Till

Nový príspevokod duplo33 » 11 Jan 2011 23:27

Caute. Chcem sa spytat tych co boli uz u alexandry z PD, ze aka je? Ci fotky odpovedaju tomu a ci ju odporucate alebo ako? Dajte vediet. Dik
duplo33

Nový príspevokod Till » 25 Feb 2011 16:45

Uz by ma naozaj zaujimalo ktory stastlivec jebal tu Alessandru..Neda sa mi verit ze ju este nikto z nas nejebal..A vyzera tak lukrativne..Asi pojdem do tej Prievidze ja..
Till

Nový príspevokod dr.jofo » 01 Mar 2011 19:20

Till píše:Uz by ma naozaj zaujimalo ktory stastlivec jebal tu Alessandru..Neda sa mi verit ze ju este nikto z nas nejebal..A vyzera tak lukrativne..Asi pojdem do tej Prievidze ja..

Ja som už išiel dva krát okolo a dva krát som bol aj dohodnutý s ňou, len som meškal a potom už nemala čas. Takže smola, ale už do tretice mi to určite vydá takže budem informovať:)
dr.jofo

Nový príspevokod Till » 06 Mar 2011 19:24

No docela z dobreho zdroja som pocul ze ta Alessandra zas neni nejaka tip top luxus kurvicka ako vyzera na fotkach...Nieje vraj taka stihla a nema tie kozy vraj pekne.Resp pekne urobene silikony.V com je vsak dobra tak vraj v zasune do ritneho otvoru..To vraj vie velmi dobre a patricne si to aj uziva.
Till

Nový príspevokod Gee-Ssg » 24 Apr 2011 21:44

zdravim vas sukaci ! Nasiel som na nete privat Silvia ... z PD.
Mate niekto skusenost? Na fotke je taka fajnova brunetka.
Ma s nou niekto skusenosti??? ze kde by som ju nasiel, ake ma ceny atd?
Dik a prajem este pekny pich !
Gee-Ssg

Nový príspevokod duplo33 » 21 Aug 2011 06:13

Caute. Chcem sa Vás spýtat, ze co hovorite na tu Alexandru z PD. Chystam sa ju vyskusat a neviem sa nejako rozhodnut... Ake mate s nou skusenosti. Oplati sa ist za nou. Dajte niekto vediet. Dik Mato z TN
duplo33

Nový príspevokod dr.jofo » 01 Sep 2011 15:23

duplo33 píše:Caute. Chcem sa Vás spýtat, ze co hovorite na tu Alexandru z PD. Chystam sa ju vyskusat a neviem sa nejako rozhodnut... Ake mate s nou skusenosti. Oplati sa ist za nou. Dajte niekto vediet. Dik Mato z TN

Hello, tak ja som ju konečne skúsil, lebo ma už dlho lákala, a tiež nám to nikdy nevyšlo. Byt je veľmi pekný aj ona je veľmi milá, aj keď dosť ukecaná. Rada ti spraví to čo chceš a vyzerá tak ako na fotkách. Aj do tváre je ok.
dr.jofo

Nový príspevokod agent007 » 03 Okt 2011 21:45

dr.jofo píše:
duplo33 píše:Caute. Chcem sa Vás spýtat, ze co hovorite na tu Alexandru z PD. Chystam sa ju vyskusat a neviem sa nejako rozhodnut... Ake mate s nou skusenosti. Oplati sa ist za nou. Dajte niekto vediet. Dik Mato z TN

Hello, tak ja som ju konečne skúsil, lebo ma už dlho lákala, a tiež nám to nikdy nevyšlo. Byt je veľmi pekný aj ona je veľmi milá, aj keď dosť ukecaná. Rada ti spraví to čo chceš a vyzerá tak ako na fotkách. Aj do tváre je ok.

dr.jofo
to co si sem o Alessandre napisal asi kazdy z nas vie ..... :wink: Ale este skoro nikto nenapisal ako suka ako fajci ako suka do ritky atd.atd. :roll:
Je to fakt paradox ze o spominanej kraske sa tak malo pise..... :roll:
Nieje mojim tipom ale som svojim sposobom zvedavy na akej urovni su sluzby v jej podani,preto jej zakladam schranku nech sa vyjadria tí ktorí ju uz sukali... :D aby sme vedeli o jej kvalitach..... :D
agent007

Nový príspevokod kenbrock80 » 04 Okt 2011 00:21

A co tak Kabaret Olivia Bojnice?! Bol niekto, nejake skusenosti???
kenbrock80

Nový príspevokod orim » 04 Okt 2011 17:34

Presne tak ako pise agent....sem s nejakými referenciami o tej kocke....nech vieme ci sa oplati ist
orim

PredchádzajúciĎalší

Späť na Skúsenosti z privátov na Slovensku

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Google [Bot]