Till píše:Veru preco si myslis Agentko ze by ta Alessandra nebola nakoniec ten spravny typ pre Palina? Ja som tuto kurvicku nikdy live nevidel ale ak sudim podla jej foto tak by som ju urcite pretiahol...Podla mna ta Alessandra moze byt kvalitna..
agent007 píše:Till píše:Veru preco si myslis Agentko ze by ta Alessandra nebola nakoniec ten spravny typ pre Palina? Ja som tuto kurvicku nikdy live nevidel ale ak sudim podla jej foto tak by som ju urcite pretiahol...Podla mna ta Alessandra moze byt kvalitna..
Ja osobne si myslím ze Alessandra vobec nieje typ pre Palina pretoze Palino ma rad babenky napr.typu niekdajsia Katka z Priemyselnej,napr. Sabina,napr. Lucia,napr.Laura - Miska... a mohol by som pokracovat......Vobec nepochybujem otom ze Alessandra je krasna baba ze je skvelá na placi ale citim to ze Palino bol skor zvedavy a chcel to s nou vyskusat....
Mozno sa mylim pripustam....
Sorry Alessandra urcite citas tento prispevok ale ja citim odpor k silikonom a nehovoriac otom ze ich mas nadrozmerné......
a tak som sa na teba tesil ze ta raz navstívim...
ale po prispevku Palina ako si si z neho urobila "dobry den" asi nebudem merat cestu do PD...........
Till píše:Uz by ma naozaj zaujimalo ktory stastlivec jebal tu Alessandru..Neda sa mi verit ze ju este nikto z nas nejebal..A vyzera tak lukrativne..Asi pojdem do tej Prievidze ja..
duplo33 píše:Caute. Chcem sa Vás spýtat, ze co hovorite na tu Alexandru z PD. Chystam sa ju vyskusat a neviem sa nejako rozhodnut... Ake mate s nou skusenosti. Oplati sa ist za nou. Dajte niekto vediet. Dik Mato z TN
dr.jofo píše:duplo33 píše:Caute. Chcem sa Vás spýtat, ze co hovorite na tu Alexandru z PD. Chystam sa ju vyskusat a neviem sa nejako rozhodnut... Ake mate s nou skusenosti. Oplati sa ist za nou. Dajte niekto vediet. Dik Mato z TN
Hello, tak ja som ju konečne skúsil, lebo ma už dlho lákala, a tiež nám to nikdy nevyšlo. Byt je veľmi pekný aj ona je veľmi milá, aj keď dosť ukecaná. Rada ti spraví to čo chceš a vyzerá tak ako na fotkách. Aj do tváre je ok.
Späť na Skúsenosti z privátov na Slovensku
Registrovaní užívatelia: Google [Bot]