quicker1 píše:nieje nic nove v PD a okoli?
agent007 píše:quicker1 píše:nieje nic nove v PD a okoli?
ja sice neviem ci je nieco nové v PD ale je tam nadherná baba Allesandra................... skoda ze nieje moj tip...........
cingon píše:A čo Livia na es..t.sk? Je to originál alebo podvodík?
Palino píše:No chlapi. ma niekto skusenosti s touto slecnou?
ja mam taku neprijemnejsiu.
Bol som v prievidzi cez weekend. Vopred som sa snou dohadoval ze pridem.
Dohodli sme sa, ze ked pridem do prievidze, okolo 4ej, ze sa mam ozvat, ze ci to o 6ej plati.
Dojdem do prievidze, volam a nic. slecna nebere. Hovodim si, ze sak pohode, ozvem sa neskor.
Najprv som bol prekvapeny, ze ked som jej volal a nebrala, potom prezvonila ked sa dostala k tomu, ze moze volat.
aj tak bolo. prezvonila asi tak o pol hodinu.
Tak jej volam ze teda ako. Na to mi povie, ze sak som jej to nepotvrdil, ze o 6ej nemoze. ze najskor o pol 8ej alebo neskor.
No hovosim jej dobre, pojdem sa zatial najest a potom sa ozvem, ze co teda.
o pol 8ej ked som este na veceri mi prezvana. No tak som jej napisal, ze nemozem hovorit, lebo je vela ludi okolo mna, ze jej zavolam neskor.
ked som sa k tomu o par minut dostal, tak mi povie, ze uz meskam pol hodinu, ze uz ma nemoze zobrat. Na moje namietanie, ze tak to sme sa nedohodli na fix ma poslala do ... ze som jej neni po telefone simpatcky, ze ne, ze ona si vybera a zlozila ma.
ako tak toto uz co je za pristup? nehovorim, aj ja som ju stopol, ze tak moment, takto sme sa nedohodli, ale toto?
Baba asi neznasa, ze si jej niekto dovoli oponovat...
A slecna, ak toto citas, tak len tolko. ja nemam zaujem sa tu natahovat. Ja len, ze takto sa to nerobi...
Takze som sa mohol pozberat a ist domov ... no co uz. aspon som usetril...
OčkO píše:Palino píše:No chlapi. ma niekto skusenosti s touto slecnou?
ja mam taku neprijemnejsiu.
Bol som v prievidzi cez weekend. Vopred som sa snou dohadoval ze pridem.
Dohodli sme sa, ze ked pridem do prievidze, okolo 4ej, ze sa mam ozvat, ze ci to o 6ej plati.
Dojdem do prievidze, volam a nic. slecna nebere. Hovodim si, ze sak pohode, ozvem sa neskor.
Najprv som bol prekvapeny, ze ked som jej volal a nebrala, potom prezvonila ked sa dostala k tomu, ze moze volat.
aj tak bolo. prezvonila asi tak o pol hodinu.
Tak jej volam ze teda ako. Na to mi povie, ze sak som jej to nepotvrdil, ze o 6ej nemoze. ze najskor o pol 8ej alebo neskor.
No hovosim jej dobre, pojdem sa zatial najest a potom sa ozvem, ze co teda.
o pol 8ej ked som este na veceri mi prezvana. No tak som jej napisal, ze nemozem hovorit, lebo je vela ludi okolo mna, ze jej zavolam neskor.
ked som sa k tomu o par minut dostal, tak mi povie, ze uz meskam pol hodinu, ze uz ma nemoze zobrat. Na moje namietanie, ze tak to sme sa nedohodli na fix ma poslala do ... ze som jej neni po telefone simpatcky, ze ne, ze ona si vybera a zlozila ma.
ako tak toto uz co je za pristup? nehovorim, aj ja som ju stopol, ze tak moment, takto sme sa nedohodli, ale toto?
Baba asi neznasa, ze si jej niekto dovoli oponovat...
A slecna, ak toto citas, tak len tolko. ja nemam zaujem sa tu natahovat. Ja len, ze takto sa to nerobi...
Takze som sa mohol pozberat a ist domov ... no co uz. aspon som usetril...
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Raz som sa tiez nevedel dovolat jednej kocke na ktoru som mal strasnu chut uz davnejsie, ked som sa jej dovolal, dohodli sme si cas na vecer (volal som okolo obeda) Povedala mi, ze nech jej este potvrdim spravou prichod, asi tak hodinku pred dohodnutym casom. Ja som vsak na to akosi pozabudol, ale planoval si ten cas, ze pridem. Ked som bol bod branou a zvonil nedvihala mi. Viackrat som volal a nic, ale asi po hodinke a pol mi prisla sprava, ze ak chcem este prist tak do 20minut mozem. Mal som chut tak som isiel, na izbe mi vravela, ze kedze som nepotvrdil, tak dvihala telefon a dohodla si ine stretko, vraj za hodinu jej vola zopar zaujemcov, niekto len pre info, iny chce hned prist, tak ked som nepotvrdil suhlasila so stretkom s nim. Niekedy sa vraj spolahne, ze dotycny pride bez potvrdenia, ale nakoniec len caka a ma iba zopar neprijatych hovorov. Tak, ked som rozumny, urcite vraj tie situacie pochopim. A ja som to pochopil, lebo som rozumny))
/////// Ponaucenie pre nas: /////// Ked chceme ist za kockou, respektujme jej prianie a dostaneme sa k nej. Ked meskame chvilku, ( nieco nam do toho prislo) dajme jej vediet o tom aspon sms.
A k tej babe hore spominanej nemam jej nic za zle, ked sa s nim dohodla na 18h. a o 16h.jej volal, mohla este niekoho do vtedy zobrat, ked nedvihala, no nie ? Skoncila hodinku a ked dalsi volal suhlasila na 18h, takto byva, ked nenapiseme potvrdzujucu sms. To su moje uvahy z textu a z rozpravania z toho co mi tamta kocka hovorila.
Palino píše:Presne tak Till.
Akoze ma to vies jak nasralo ! Dodrbes sa do prievidze, najprv Ta natahuje, ze kedy a potom odfajci... aspon keby vyfajcila...
Till píše:Ved to Palino..ale nevyfajcila..Inak volakedy davno som chodieval do Prievidze taku jebu sukavat ze by ta jeblo Palino..Exkluzivnu vydatu babu typicku zlatokopku ktorej asi nestacili prachy od muza a tak som jej este ja daval ale nie vela.za 2500 a raz za 3000korun som ju ladoval polovicku noci a skoro rano som isiel do pečka resp priamo od nej do Trnavy do roboty..
Rano som vypil 2 red bully aby som vydrzal este v tej robote
Inak to bola naj suka aku som kedy v mojom zivote ladoval..! Najkrajsia bola ta uz spominana z trnavskeho privatu a tato z Prievidze bola druha najkrajsia zena aku som mal na placi ale po sexualnej stranke total 1
To bola total suka..
agent007 píše:Palino píše:Presne tak Till.
Akoze ma to vies jak nasralo ! Dodrbes sa do prievidze, najprv Ta natahuje, ze kedy a potom odfajci... aspon keby vyfajcila...
Palino ja sa ti fakt cudujem ze sa odje.es do PD za babou ktora vobec nieje tvoj typ....To uz fakt v BA a okolí ta ziadna nedokaze oslovit....
![]()
Palino píše:Zas som nepadol na hlavu. Nesiel som tam len koly nej.. ale ked zu som bol tam kusok od nej...
a ako vies, ze nie je moj typ?agent007 píše:Palino píše:Presne tak Till.
Palino ja sa ti fakt cudujem ze sa odje.es do PD za babou ktora vobec nieje tvoj typ....To uz fakt v BA a okolí ta ziadna nedokaze oslovit....
![]()
Späť na Skúsenosti z privátov na Slovensku
Registrovaní užívatelia: Google [Bot]