Priváty v Ziline

Budeme radi, ak našim návštevníkov poradíš, kde, čo, ako a za koľko :)

Lucka a Evka

Poslaťod marek675 » 18 Mar 2008 21:03

Na Moyzesovej 15 skus a daj vediet
marek675

Lucka a Evka

Poslaťod Marek19 » 19 Mar 2008 17:02

ok, vdaka....skusim dam vediet.
Obrázok užívateľa
Marek19

Steffy a Katka

Poslaťod Tonny » 16 Apr 2008 17:59

Ja chodievam pravidelne ku Steffy a Katke, vyskúšal som obidve a môžem povedať, že sú výborné. Vedia si sex užiť, nerobia to nasilu, majú tam veľmi príjemné prostredie. Dá sa s nimi pokecať a posedieť pri vínečku. Skúste ich navštíviť.
Tonny :D :D :D [size=18][/size]
Tonny

Steffy a Katka

Poslaťod Igor » 16 Apr 2008 20:48

Chodil som do modrého paneláku na Vlčincoch v Žiline už dávno, ale nikdy tam neboli také príjemné baby ako teraz. Zakaždým, keď som v ZA, idem tam. Orálik robia perfektne až do poslednej kvapky, sú zakaždým oblečené v inej spodnej bielizni.[size=18][/size] :lol: :lol: Igor z Martina
Igor

Re: Priváty v Ziline

Poslaťod Tonny » 18 Apr 2008 10:13

[quote="jožo"]Viete niekto nieco o privatoch v Žiline a babach co tam robia?[/quote]

čafte, ja chodím na Vlčince, do modrého paneláku, proti pošte. Som nadmieru spokojný, milé baby, vedia si to poriadne užiť a nesledujú čas:-)))
Tonny
Tonny

Steffy a Katka

Poslaťod Orgazmix17 » 19 Apr 2008 00:01

Joj chlapi ako dobre ze sem napisete aspon jedno telefonne cislo! :roll:

Ved sa trochu rozpiste, mali by sme si pomahat a podporovat dobre baby!

Diky :wink:
Orgazmix17

serte na to baby

Poslaťod vykuk9 » 19 Apr 2008 19:31

tonny, igor - trochu trapna seba rekama nemyslite? :lol:
vykuk9

Poslaťod MILKO » 20 Apr 2008 06:36

mne sa tie prispevky tiez hned nezdali, pretoze mne (asi) Katka otvorila v teplakoch :D a oral "bez" bol nerealny . . .
MILKO

Poslaťod Tonny » 20 Apr 2008 09:18

[quote="MILKO"]mne sa tie prispevky tiez hned nezdali, pretoze mne (asi) Katka otvorila v teplakoch :D a oral "bez" bol nerealny . . .[/quote]

Možno tebe otvorila v teplákoch, ale nič na tom nemení, že je skvelá v posteli. a nespájajte ma s nejakým Igorom, lebo netuším, kto to je. Tonny
Tonny

Poslaťod ibaneznostky » 23 Apr 2008 09:43

uz mi idu na nervy tito hajzli v ZA, co si tu robia reklamu a vydavaju sa za niekoho ineho...
ani nechcite vediet, ako to tam funguje...bol som na tych vlcincoch ci ako sa to tam vola u tych tu strasne ospevovanych bab a poviem vam, vacsie chuderi som nestretol, znudene, zrejme zhulene, tak som sa hned vo dverach vyhovoril, ze som prachy zabudol v aute, ze hned pridem, nechcel som ich urazit..
auto som mal zaparkovane jasnacka az pri NAY, pre istotu a rovno som este isiel pozriet co tam maju, kaslal som totalne na sex, ked som tie dve videl...vychadzam z Nay a pred autom dvaja chlapkovia postavaju, nic zvlastne vsak, az kym mi jeden nepovedal, ze som odisiel bez platenia...sadol som do auta a on, vraj si ma najdu...pochopite to???
NEROBIM ANTIREKLAMU IBA TYMTO DVOM, CELKOVO BY SOM SA VYHOL ZILINE, nakolko tu funguje nejaka skupina, co sa vyslovne zameriava na taketo vydieranie a pravdepodobne spolupracuje, ci dokonca podporuje a prizivuje sa na vacsine kurviciek v tomto meste...
kto ma nejaku rovnaku skusenost, nebojte sa povedat, nech konecne poukazeme na svinstva a nazveme ich pravym menom...
vdaka a vela odvahy
ibaneznostky

Poslaťod MILKO » 23 Apr 2008 11:01

no to je silna kava. Aj ked nechapem ako nasli tvoje auto, hadam si kurve do telefonu nehovoril kde budes parkovat . . .
MILKO

Poslaťod Tonny » 23 Apr 2008 21:37

[quote="MILKO"]no to je silna kava. Aj ked nechapem ako nasli tvoje auto, hadam si kurve do telefonu nehovoril kde budes parkovat . . .[/quote]

Veru to je silná káva, ten chlapík si už nevie čo vymyslieť, len aby zaujal. Väčšiu blbosť som ale nepočul. Ja parkujem tesne pri vchode a ešte nikdy ma nikto pri aute nečakal, a to som sa zdržal na byte aj dve hodiny....a zaplatil iba za hodinu. Sú to sprosté ohováračky, ktorých cieľom je chlapov znechutiť. Lenže ony nemajú núdzu o chlapov, lebo sú fakt skvelé. Ja som vyskúšal takmer všetky priváty v ZA, ale tieto baby patria k najlepším!!!!!
Tonny

Poslaťod michalko22 » 07 Máj 2008 14:23

Tonny, predpokladám že si ich pasák, keď im ako jediný robíš kladnú reklamu, chlapy, veď je to oser, už tým, že tie baby si už dva roky píšu rovnaký vek, len doplňajú služby, pokiaľ viem, jednej už prešla 30, ja mám s nimi takú skúsenosť akú už druhý krát nemusím
michalko22

Poslaťod King » 11 Máj 2008 12:03

24 rocna brunetka pri Kotve 0902 841188 tento privat je v pohode,cisty utulny bytik, kocka je fakt mila, vesela,trosku brusko ale jazdit vie na jednotku, prsia akurat do ruky,a ma nadpriemerne bradavky,aspon mna take vzrusuje: ))) urcite sa vratim,a odteraz v ziline len tento privat :D
King

Poslaťod Tonny » 14 Máj 2008 22:03

[quote="michalko22"]Tonny, predpokladám že si ich pasák, keď im ako jediný robíš kladnú reklamu, chlapy, veď je to oser, už tým, že tie baby si už dva roky píšu rovnaký vek, len doplňajú služby, pokiaľ viem, jednej už prešla 30, ja mám s nimi takú skúsenosť akú už druhý krát nemusím[/quote]

Dlho som tu nebol, ale zasa som sa fajnovo zasmial. Pasák???? Tak o tom by som musel vedieť... Tie baby sú tam iba od leta minulého roku. Presne neviem, ale spomínali mi júl-august, takže si uvádzajú správny vek. Prestaň ich ohovárať, každému vyhovuje niečo iné, ale netreba nikoho urážať. Stavím sa, že nie si žiaden Alain Delon.....
Tonny

PredchádzajúciĎalší

Späť na Skúsenosti z privátov na Slovensku

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Google [Bot]