od ibaneznostky » 23 Apr 2008 09:43
uz mi idu na nervy tito hajzli v ZA, co si tu robia reklamu a vydavaju sa za niekoho ineho...
ani nechcite vediet, ako to tam funguje...bol som na tych vlcincoch ci ako sa to tam vola u tych tu strasne ospevovanych bab a poviem vam, vacsie chuderi som nestretol, znudene, zrejme zhulene, tak som sa hned vo dverach vyhovoril, ze som prachy zabudol v aute, ze hned pridem, nechcel som ich urazit..
auto som mal zaparkovane jasnacka az pri NAY, pre istotu a rovno som este isiel pozriet co tam maju, kaslal som totalne na sex, ked som tie dve videl...vychadzam z Nay a pred autom dvaja chlapkovia postavaju, nic zvlastne vsak, az kym mi jeden nepovedal, ze som odisiel bez platenia...sadol som do auta a on, vraj si ma najdu...pochopite to???
NEROBIM ANTIREKLAMU IBA TYMTO DVOM, CELKOVO BY SOM SA VYHOL ZILINE, nakolko tu funguje nejaka skupina, co sa vyslovne zameriava na taketo vydieranie a pravdepodobne spolupracuje, ci dokonca podporuje a prizivuje sa na vacsine kurviciek v tomto meste...
kto ma nejaku rovnaku skusenost, nebojte sa povedat, nech konecne poukazeme na svinstva a nazveme ich pravym menom...
vdaka a vela odvahy