Priváty v Ziline

Budeme radi, ak našim návštevníkov poradíš, kde, čo, ako a za koľko :)

Priváty v Ziline

Poslaťod jožo » 23 Jan 2005 20:32

Viete niekto nieco o privatoch v Žiline a babach co tam robia?
jožo

Poslaťod jozo » 12 Apr 2005 12:05

To fakt v ZA nepozna nikto ziaden privat o ktorom by vedel poreferovat?:?:
jozo

Poslaťod ksiksao » 25 Apr 2005 17:23

jozo píše:To fakt v ZA nepozna nikto ziaden privat o ktorom by vedel poreferovat?:?:

ahoj,
skus na bulvari 0908/260 950. je to kocka so snedou pokozkou a ked si jej sympaticky tak je neskutocna! ma to rada, priraza, vrti sa.
s nou mi prvy krat nevadilo ked pocas sexu telefonovala - naopak este viac ma zhavila. a poviem ti je to herecka jak vysita ale v tom dobrom!!!!
odporucam. za 1400sk sa mi venovala viac ako 45 min a krasne fajcila...
ksiksao

Poslaťod jozo » 27 Apr 2005 19:48

Cau ksiksao.

Dik za tip.

Chcel by som ta poprosit, ci by si mohol nieco blizsie napisat o tej babe z Bulvaru v Ziline. Najma co sa tyka vyzoru, cien, ake sluzby poskytuje (oral bez kondomu az dokonca, obojstranny oral) a ako to vyzera a prebieha na tom private (ci je to tam v pohode alebo ta chce co najskor dostat prec alebo sa mozes spravit za tych 45 min. viackrat). Je tam ta kocka sama alebo ich je tam viac. Ak ich je tam viac, tak ako sa volala tato slecna, co si s nou bol ty, aby som potom nenatrafil na nejaku inu, ktora za nic nestoji.

:-)

Dakujem.
jozo

Poslaťod Hosť » 03 Máj 2005 11:37

Nejake blizsie info o babe z bulvaru?
Hosť

to poznám

Poslaťod skoro » 04 Máj 2005 17:23

vazení. nieco o ziline. tu poznam velmi dobre. dam niekolko typov.: bulvar t.c. : 0902 544150, prijemná baculka, kozy velke. fajka bez nestoji za nic, ale s sa snazi. ze vaj bez to nie je pre nu.
t.c. 0903317618 bola tam velmi pekna kocka, blondína. robi to len pre peniaze, ale stoji to za to. snazi sa.
0903 885104 kocka nic moc ale fakt fantasticka, vsetko robi bez priplatku, anal, oral bez do konca, proste vsetko a uziva si. je skutocne dobra. preziva to a pri tom sa aj velmi spoti. ale treba na nu asi 20 mim cakat. ale ak chces, cakanie ti sprijemnia kavou.
0907144459 dievca male, rysave nic moc, ale fajku ma velmi rada. taku som este namal. velmi dobra fajka. uziva si.
a este jeden sukromný typ : neskutocna fajka do konca. to musis zazit. je na peniaze, takze ked ukazes korunky tak si jej. ale fakt skutocny zazitok. nema ale priesory a baba, vlastne babulka nic moc. ale ta fajka ...... ak chces cislo, ozvi sa a daj nieco vediet, co neviem ja, skor ma laka trnavsky kraj
skoro

sex v ZA

Poslaťod anonymko » 23 Máj 2005 17:51

nevie nik nic viac nieco co jeste v za aj neaky pokec ak ma skusenosti?
anonymko

žilina

Poslaťod gautamo@azet.sk » 30 Máj 2005 11:52

:shock: Chcel by som aj ja kontakt na tú fajčiacu bábiku zo žiliny.
gautamo@azet.sk

Poslaťod Hosť » 27 Júl 2005 16:43

krásna blondýna v žiline je príjemná, všetko s gumou ale vela lásky
Hosť

Poslaťod jozo » 28 Júl 2005 11:56

A aky je kontakt na tu krasnu blondinku?
Napis aj nieco blizsie - ceny, prostredie, kontakt, ... .
jozo

Poslaťod Hosť » 28 Júl 2005 19:29

:twisted: krasna blondyna inzeruje v avize, je draha / 2500 hod, ale ma krasne bradavky, nevyzera ako ***** ani sa tak nesprava, je pekna. 0903317618, privat je pekny, je tam sama. Niekedy sa aj urobi , ale to by si musel byt dobry ako ja :roll:
Hosť

Nazdar chlapi !!!

Poslaťod erotoman29 » 28 Sep 2005 23:32

:!:

Skúste ísť v Žiline ku 20-ročnej kočke !!! Vrelo doporučujem... Je super ... Určite k nej prídem viackrát . Užil som si. našiel som ju na
www.azet.sk ako sexicertica1 má tam aj fotky a posúďte či mám pravdu?
erotoman29

Poslaťod Ja » 30 Sep 2005 08:36

sexycertica1 nenasiel som tam ziadne foto...
Ja

Poslaťod Hosť » 30 Sep 2005 08:54

ma tam fotoalbum a su tam aj uvedené heslá, myslim ze prve je "sexi"
Hosť

zilina - sexicertica1

Poslaťod Pedro » 02 Okt 2005 09:46

takze je to sexicertica1, album uz nema tam, a napisane, ze "srry som docasne mimo"
takze tak
Mind over matter!
If you don't mind it doesn't matter.
Pedro

Ďalší

Späť na Skúsenosti z privátov na Slovensku

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Google [Bot]