richmond9 píše:Ak sa ti pacia stihle, vysoke baby, tak Sasa je dobra volba. Je pekna do tvare, krasne ocka, jej dlhy krk posobi kralovsky. Aj vysku ma velmi dobru - tusim nad 180 cm.
Jedna z mala, s ktorou som si mohol hladel z oci do oci, bez toho aby nemusela stat na posteli.
Ked som pri tej vyske, raz som to tak praktizoval s jednou dievcinou, ktora bola sice sympaticka, ale velmi nizka, tak som si ju postavil na postel a uz bola v mojej vyske.
Ale to som odbocil, vratim sa k Sase
Sasa je mila, ale vela toho nenakeca. Skor som z nej musel pacit kazde slovo. Posobi dojmom kralovny, pohyby, spravanie, prejav. To ma na nej fascinovalo.
Luxusna kurtizana, ktora ma toho dost v hlave (ziadna pojasena sliepka)
Telicko ma pekne, vonave. Aj skarocka vonia bozsky, ked som ju jazykoval, tak som sa zaslintal az po usi.
Pri sexe prisposobiva, skusali sme spredu, zozadu, ale ziadna blazniva trtkacka to nebola. Skor take jemne, nikam sa nenahliace milovanie.
Vyfajala ma fajn, davku do pusy nechcela, ale na tie jej pekne prsicka som to mohol bezproblemov pustit.
Ja som ju 2x navstivil este na Hranicnej, teraz ked sa presidlila do ineho privatu, uz som za nou nebol.
Ceny tusim boli vtedy 70 za hodinku, a asi (uz si nepamatom) + 20 za fajku bez gumy. Takze asi v tejto rovine sa to bude asi hybat aj teraz.
Navstevu u nej urcite odporucam.
heri 11 píše:EVITA-je Eva s ktorou som bol na priváte na Sasinkovej,potom bola na Jégeho ,kde ma tiež pomýlili jej fotky ,ktoré sú oveľa lepšie ako real ,takže som si vtedy vybral blondínku Simonku a urobil som dobre .Simonka mi oveľa viac vyhovovala ,ale to je môj osobný názor.
Ešte sa dakto pýtal na NATALIU zo Štrkovca -je to mladá Rómka ,štíhla ,pekné prsia ,pripadala mi taká vyplašená,jediné čo mi trochu vadilo, že až afektovane vzdychala pri sexe.Byt nič moc ,aj sprcha by mala byť čistejšia.
blue7 píše:myslis Nataliu zo Strkovca - tu vysoku stihlucku dlhonohu s piercingom na pupku (na erika.sk 4064?).
Späť na Priváty v Bratislave - Aktuálny stav
Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný