Rozhodol som sa to riešiť radikálne!
Napochodoval som do sexshopu, ze si vyberiem fajnový prezervatív, taký big one. Keď som sa blížil po chodníku k dverám sexshopu, cítil som sa, ako keby som niesol veľký transparent, na ktorom je napísané, že si idem kúpiť šprcky a všetci okoloidúci sa na tom dobre zabávajú. Obzriem sa okolo seba, ale všetci dlabu na moje problémy, každý ide svojim smerom so svojimi vlastnými myšlienkami. Tak vkĺznem do dverí a rútim sa k pultu. Za pultom sa na mňa usmieva pani v rokoch, zvodne oblečená, s otázkou v očiach. Vyklopil som, prečo som tu. Nezabudol som zdôrazniť, že chcem naozaj extra large.
Jej pohľad, stále s miernym úsmevom na perách, sa pomaly kĺzal z mojich očí cez, krk, hruď, brucho až tam k tomu miestu, kde spáva medveď. Tiež som sa tam pozrel, ale takto z vonku nič nenasvedčovalo na moje veľké trápenie.
Tetuška bravúrne, so skúsenosťou matróny, zalovila v šufliku a vytiahla krabičku na ktorej bolo veľkými písmenami napísané XXXL. Nehovorí nič, len mi ju podáva a vidím jej v očiach otázku, či mi ulahodila. Fajn, usmejem sa na ňu, snáď budú dosť veľké. Obzerám sa, či tam nie je nejaká skúšobná miestnosť, kde by som rozmery preveril, ale nič také som nezbadal. Keby panička mala aspoň o par rokov menej, možno by som sa na to aj spýtal. Ale nechal som to tak. Zaplatil som a pri odchode zašomral, viac menej len pre seba, že veď prídem povedať či je veľkosť dobrá.
Viete si predstaviť, ako ma ten balíček pálil vo vrecku. Otvárať ho ale na ulici mi pripadalo nemiestne. Zalovil som v sex kontaktoch a vytáčam Sašku od Justičáku.
- Áno, som voľná, môžeš prísť.
Týchto par slov mi znie ako rajská hudba. Zdá sa, že aj medveďovi sa páči tato muzika, lebo sa pýta na svet. Rýchlo sadám do auta a za par minúť už stúpam po schodoch k Saške.
Dvere mi otvorila pekná babenka, podľa fotiek ju spoznávam, áno je to ona. Pekná do tvare, s peknými očkami a milým úsmevom. To ma na nej najviac zaujalo, že sa stále smiala. Trochu mi ale vadilo, že je viac pri tele, ale som si povedal, že sa to podá.
Byt čistý, pekne zariadený, nestihol som ho prelustrovat, lebo beriem uterák a ponáhľam sa do sprchy.
Saška ma čakala vyzlečená na posteli, hrala príjemná hudba z CDcka. Znovu sa na mňa usmiala tým svojim milým úsmevom a začali sme sa hladkať. Oblizoval som jej nádherné prsia (kvôli nim som sem vlastne prišiel) a kochal sa jej vôňou a dohladka vyholenou škáročkou. Pokožku ma peknú, len pod ňou viacej tuku ako mam rad.
Napadla ma bláznivá myšlienka, že keby som našiel v “Saska.ObjectProperites” nejaký slider s nápisom FAT, tak by som ho určite posunul zo 100% na 80%. Slider som ale nenašiel, čo malo neblahý vplyv na medveďa. Z veľkého grizlyho sa stával malý panda. Tak som ho vzal do rúk, trochu prebral, chvatom otvoril krabičku XXXLarge a poďho s medveďom do pršiplášťa. Nedarilo sa mi, v duchu som bohoval na predavačku sexshopu, lebo sa ukázalo, že v skutočnosti bola guma len o máličko väčšia ako normál. Moja momentálna nadržanosť, rýchle a násilné nasadzovanie prezervatívu spôsobili, že som ani nestihol zasunúť do Sašky a už som striekal plnú dávku do gumy.
Tak som tam pred ňou stál, šprcka naplnená geňom, ona roztiahnuté nohy a aj tá príjemná hudba z CDcka prestala ako naschvál v tej chvíli hrať. No trapas nad trapas.
Chvíľu sme sa v tom tichu na seba pozerali a potom som sa zmohol len na suché “idem do sprchy”.
Po sprche som sa obliekol, a vypadol preč. Už som na sex nemal náladu.
Nič proti Saške, snažila sa, kto ma rad plnšie dievčatá, určite si príde na svoje, lebo Saška je naozaj pekná, milá a ma nádherné prsia. Iba ja som mal zlý deň.
A vlastne vtedy som si definitívne uvedomil, že ženy, ktoré sú pri tele mi erekciu nevytvrdzujú. Hm, dobre vedieť.
Richmond
P.S.
Vie niekto poradiť XXL značku?
Od Durexu som našiel Elite, ten je celkom fajn, len to nie je 100% ono.
P.P.S.
Saška ma momentálne ponuku na ZAFO pod číslom 2650