Sex v silonkach a podvazky

Všeobecná diskusia k erotickým službám.

Sex v silonkach a podvazky

Poslaťod fukas » 12 Feb 2005 18:25

nazdarek, rad by som sa Vas spytam ci mi nevie niekto doporucit nejaku dobru holku na sex v silonkach pripadne v podvazkoch pripadne kde sa robi footjob.Vyskusal som vela privatov ale vzdy sa tam vsetky vyhovarali. Diki
fukas

footjob

Poslaťod milan » 12 Feb 2005 23:27

footjob nehladaj ani neponukaj, to ti ziadna nedovoli. Uz len to slovo znie strasidelne :)

... snad sa najde jedna baba ktora nema problem s podvazkami - ked som sa pytal cez telefon, v principe ziadna nemala problem. Dokonca bolo navrhnute, aby som priniesol podvazky mojej starej :)
milan

Poslaťod janci » 15 Feb 2005 15:44

ista Erotica to robi v silonkach nema s tym problem ale je vela takych ktore do telefonu povedia ze nie je problem a ked tam pridem tak zacnu kecat ze sa v tom necitia dobre ze na to nemaju postavu.... ved na to to je aby ich to ako tak zachranilo no nie :)
janci

podvazky

Poslaťod marYan » 17 Feb 2005 22:38

kto poradi, ktore ponukaju sex v podvazkoch, korzetoch a inom pradielku?
marYan

Poslaťod Hosť » 18 Feb 2005 00:39

veru, toto by aj mna zaujimalo lebo kazda povie do telefonu, ze nie je problem. Tak som na jednu vytiahol podvazky a ze ona si nepredstavovala take cervene. Hura.

takze nejake realne referencie ?
Hosť

Poslaťod Hosť » 18 Feb 2005 14:45

v ruzinove je baba, ktora to robi v sexi pradle - korzety, podvazky, pancuchy - myslim, ze je to ta erotica
Hosť

Poslaťod janci » 18 Feb 2005 17:30

taka mala risava? ta v silonkach ale predsa nemoze byt jedina v celej blawe no nie? Musia byt aj dalsie.
janci

Poslaťod Hosť » 19 Feb 2005 17:44

Mohol by si dat na nu aj tel.cislo pls....? Dik

Anonymous píše:v ruzinove je baba, ktora to robi v sexi pradle - korzety, podvazky, pancuchy - myslim, ze je to ta erotica
Hosť

podvazky, korzety

Poslaťod marYan » 07 Mar 2005 19:01

navstivil som relativne dost privatov, ale vsade je s pradielkom problem. neviem preco, do telefonu naslubuju vsetko mozne, a potom je realita ina. pokial mate niekto kontakt na baby v Ba, ktore nemaju problem s podvazkami, kozretmi a pod, dajte cisla.
ja mam len dve skusenosti:
1. lotty - oblecie si prakticky cokolvek, ale ako taka nic moc
2. domina v dubravke (0904-880413), hodina 2400Sk - korzet, podvaky, podvazkovy pas, nylonky, vysoke opatky - co si len zmyslite (ide vsak o dominu, nie klasicky sex)
marYan

Poslaťod fukas » 08 Mar 2005 07:26

mohol by si sem dat kontakt na tu loty?
fukas

Poslaťod Hosť » 10 Apr 2005 16:14

spodne pradlo patri k sexu predsa...u mna je to samozrejmost
Hosť

Poslaťod Robo2 » 10 Apr 2005 16:33

kikika111 vraj nosi podvazky a silonky
Robo2

Re: Sex v silonkach a podvazky

Poslaťod Robo2 » 10 Apr 2005 16:35

fukas píše:nazdarek, rad by som sa Vas spytam ci mi nevie niekto doporucit nejaku dobru holku na sex v silonkach pripadne v podvazkoch pripadne kde sa robi footjob.Vyskusal som vela privatov ale vzdy sa tam vsetky vyhovarali. Diki

-"mailto:kikika111@azet.sk">kikika111@azet.sk vraj dobra neskusal som ma 29 rokov
Robo2

Poslaťod FUKAS » 28 Apr 2005 13:46

TAK TO BY SOM JU MAL IST VYSKUSAT, AKE SU NA NU REFERNECIE??
FUKAS

Poslaťod yxo » 23 Okt 2005 14:08

tak som vyskusal obvolat par kontaktov tu zo stranky aj z aviza...
Kazda slubovala ze ano mam silonky. aj podvazky a pekne pradlo a ked som tam prisiel tak sa zacali vyhovarat ze sa jej akurat roztrhlil, ze je moc teplo.....
Neviem ako vy ale ma pekne pradielko a silonky dost rajcuju no vacsina tu pritomnych slecien ma na to iny postoj. Keby som to mohol mat doma tak ich nevyhladavam... tazke ak ma niekto z vas skusenost ze bola ochotna ba nebodaj mala aj tie silonky pri sexe sup kontaky.
Eroticu som vyskusal a ona je asi tak jedina vynimka co som tu nasiel.
yxo

Ďalší

Späť na Všeobecná diskusia

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Google [Bot]