Bol som vcera v Komoci v autocampingu kde ma svoju tradíciu kazdu prvu augustovu sobotu v roku sutaz vo varení gulasu.Mimochodom pre neznalych tato obec sa nachadza asi 12 km od NZ smerom na Kolarovo. Aby sme sa chapali vobec som tam nesiel varit...

mozno uvarit nejaku tu kocku....

pretoze pocas sutaze priebiehaju sprievodné akcie aby sa narod nenudil...

a ja som tam prisiel aj s kamosmi za relaxom t.j. nejaké to pivko dobrá zranica / mimochodom sme sa tam prezierali /....
Dorazili sme tam popoludní okolo 14hod. jedno co mi vadilo ze vsade bolo blato lebo udajne rano riadne zaprsalo. Ale kde sa dobre clovek citi a neni az tak fajnovy bere to ako samozrejmost ved pocasie sa neda naordinovat...

Tak kamosi sme spolu labzovali po campingu a sliedili samozrejme po miestnych kockach...

Preslo uz dobrych par hodin ale pohlad na fakt nejaky poriadny kus sa nam nenaskytol! Este ja som utrusil chalanom co uz fakt na dolniakoch niet poriadnej kocky...

Niezeby sme isli za sexturistikou ale pohlad na krasne kocky poprípade trochu flirtu s nimi potesí....

Nie a nie stale len také s velkymi ritami tam pendlovali....

Ved nakoniec dosli sme sem sa trochu odviazat a kocky byvaju sucastou relaxu.....
Zlom zacal nastavat po 19-tej hod. uz to zacalo prichadzat....

lolitky peknucké stihlucké ako babiky fakt peknucké kusky a samozrejme sa naskytal aj pohlad na sexmasiny v sprievode svojich nabijacov...

Hned som zmenil nazor nooooo to tu moze byt este zaujímavé....

Aj bolo okolo 20hod.ako sme sedeli pod stanom a popijali zlaty mok zvany pivo som zahliadol v dave jednu krasnu blondínu bola cela oblecena v ciernej kozi.Cierne bagance na nohach cierne priliehavé nohavice cierne tricko s velkym vystrihom pod kozenou bundou...

No jednoducho "KUS" Vyzorom uplne ale uplne sa ponasala na am.spevacku resp.herecku Jessicu Simpson este aj vlasy mala tak upravené ako by jej z oka vypadla no fakt nadhera....

Ja chalanom: sledujte co to tam za kost prichadza len sme zyrali...

Samozrejme mi nedalo aby som ju nejak nesledoval dalej ale nejak sa stratila v dave resp.som postrehol ze stojí v rade pred stankom.
Samozrejme ja a kamosi sme nadalej popijali pivo a viedli svoju debatu.Zhruba o 10min.som nechcel verit vlastnym ociam ta krasna blondinka stala nad nami s otazkou ci si moze prisadnut aj s priatelom nakolko vsade okolo bolo vsetko obsadené.Samozrejme bola nasa odpoved ved kto by nechcel sediet v spolocnosti takej krasky..

Ona si sadla vedla mna a jej priatel oproti tiez obaja popijali pivo.Az ked si sadli som si vsimol ze jej priatel je viac ako spolocensky unaveny

Nepripisoval som tomu az taky vyznam lebo hlavou mi prebiehali myslienky ako zacat s tou sexi cicou konverzaciu.
Mal som to ulahcené lebo baba sa fakt velmi podobala na tu Jessicu Simpsom tak som samozrejme zacal: slecna nemajte mi to za zlé ale velmi mi pripomínate jednu americku krasavicu.... a pokracoval som .......vase miesto je v modelingu..... atd.atd. samozrejme ze hned aj nalezite zareagovala,ze jej este nikto také komplimenty nevyslovil a ze dakuje,lenze ja som to aj uplne vazne myslel pretoze tak tomu aj bolo. Jednu vec som na nej postrehol ze zato aj ona mala naladicku nielen jej priatel ale mne to vobec nevadilo....Ako tak dalej debatujeme jej priatel oproti ako chcel siahnut po pohariku s pivom drgol do pohara a pivo vylial na stol a nasledne na moje rifle...

Vyzeral som akoby som sa postal...

Ona hned nato prepacte prepacte a zacala ma utierat ja akoze z taktu to nic,lenze som bol na toho kok.ta nasraty
Ked sa to uz trochu ukludnilo tak mi "jessica" hovorí idem vam po pivo najskor som sa zdrahal ale potom mi prelietlo hlavou preco nie.Ja jej idem vam s tym pomoct samozrejme nebola proti. Ked sa uz blizil rad na nas jej vravím nedame si radsej fernet citrus ved od piva len na toalety budeme lietat,moze byt ona mne mam rada citrus...

Ozaj a kde su toalety niekde nablizku sa ma pyta.Tu nedaleko vravim jej doprevadím vas tam.Tak sme si odskocili obaja ja som si svoju potrebu rychlo vykonal no a ona samozrejme este cakala v rade. Vyuzil som teda situaciu odskocil pri najblizsí stanok a kupil dalsie dva citrusy a kul plany zaroven ako tuto babu dostat ak sa vobec bude dat mi prelietlo hlanou...

Nemam co stratit idem nato....
Dosla z toalety a ja som spustil-no uz ked nas komicka situacia pri stole takpovediac dala trochu dokopy ci nieje proti keby sme si potykali,ona samozrejme ze nie znela jej odpoved.Ja som... atd.vravím jej ved predsa nebudeme tu uprostred ako nejakí sedliaci sa zoznamovat a popijat pod sem nabok tak som ju zobral dobrych 20metrov k Vahu kde sme si strngli a vypili nase citrusy.Po bozkoch som ju chytil za ruku a nic jej nehovoriac chytil za ruku tahal k stromom na brehu samozrejme bez okolkov isla so mnou.

Z opacnej strany som ju oprel o strom a vravím jej ty krasna Jessica tuzim si s tebou potykavat do nekonecna a zacal som ju bozkavat.Ona nato nie nie mam tam priatela ale ja som jej strcil ruku pod bluzku a chytal jej krasne prsia nemala totiz podprsenku...

Stale som do nej hustil ty krasavica si nadherná / co som aj važne myslel / tuzim po tebe.... atd. a lady sa pohli....

zrazu zacalo vasnivé bozkavanie vsade mne sa v momente postavil chytil som jej ruku a dal ma mojho vtaka aby ho citila ako tvrdne! Za par sekund som ho mal vonku klakla si zacala fajkomania

tvrdá ako o zivot na doraz az do hrdla,neskutocná neskutocná fajka bez zabran skutocne to vedela na vybornu! V podstate som ju sukal do ust a od rozkose som jej prikazoval ano ty moja krasna Jessica rob mi to si skvelá si najskvelejsia babika a ona fajcila ako o zivot az to na mna prislo ked ho mala na doraz tak som sa jej urobil do ust. V prvom momente som myslel ze hodi sablu ale nie potrebovala sa len nadychnut vsetko prehtla.Este pokracovala chvilu vo fajke a ako vstala tak sme sa este vasnivo bozkavali.

Jedna vec ma velmi stve ze som ju nemohol vylyzat a samozrejme aj vysukat nedalo sa vsade okolo bolo blato

Tato baba si fakt vedela sex uzit vie ocom to je ajej priatelovi fakt len zavidim ze ma taku kocku...

Samozrejme nie to ze zahyba ale to aku nefalsovanu rozkos dokaze chlapovi poskytnut..

Potom sme sa pobrali kusok spolu, som sa s nou rozlucil slovami bud na seba hrdá lebo dokazes sen o sexe chlapovi realizovat si skvelá kocka Jessica.

Ale ja som sa k stolu nevratil aby sme nevzbudili podozrenie. Az ked bolo po vsetkom som si uvedomil ze urcite
nas museli vidiet ludia okolo, v danom momente ma to nezaujimalo,mozno teraz trochu ano dufam ze nas nik nenasnímal......
Tento prispevok som zato napisal sem,lebo aj Till uviedol ze da sa sukat aj bez dukatov za symbolicky darcek a tak.....

.... v mojom pripade stacili nato dva fernety a obliate gate od piva....