Sophie

Do tejto rubriky píš len aktuálne stavy na privátoch v Bratislave!

Sophie

Nový príspevokod mors » 06 Sep 2010 22:41

caute píchači. pred par tyzdnami som bol s touto zienkou z kramarov Sophie sa volala. ako som prisiel a nasiel ten barak som hned zbadal dalsie postavajuce pracovnicky pred domom, zial to boli uz starsie zeny, takze ten pohlad nebol moc pekny. nevadi povedal som si.. siel som teda hore tam uz caka sophie. po chvilke dohadovania a zistovania co smiem a co nie sme sa nejak uz dohodli. o par sekund prisli zdola tie starsie zeny a nejak sa ta atmosfera tam zacala menit az mi to bolo komicke, hlavne vtedy ked sa zacali hadat medzi sebou. ta sophie sa nehadala. chvilku som zavahal ci dat prachy, ale ked uz som tam bol, tak som dal. isiel som sa osprchovat, zial sam.. aby to nestacilo prisiel dnu aj pan veduci popri tom mojom sprchovani. to som tiez prekusol. vysiel som von, nasmeroval si to do izby, sophie prisla, chvilku tam este pobehovala a ako sa vratila si zapalila cigu, co ma celkom dorazilo.. ale zas lepsie ako telefonovanie a smskovanie. zas som si povedal, ze nic to, neva. dofajcila cigu, a zacala fajcit. fajka to bola fajnova, trocha kratka bo som bol dost nadrzany. urobil som sa jej do ust, ale neprehltla, sla na hajzel to vyplut. po chvilke sme uz na to vhupli, striedal som polohy odpredu a odzadu.. samotna sukacka ma velmi nerajcovala, tak som sa opytal ci nerobi footfetish, zial nerobila. ze ju bolia moc nohy pri tom, mno, tak to odpadlo. na konika tiez nesla, ale nakoniec sme sa bez problemov dohodli na kozomrde, tie jej kozicky si to priam pytali a konecne som aj ja mal uz konecne stoho dobry pocit heh, sukal som jej ich az do konca az zo mna lialo. ostriekal som jej hrudnik a kozy a bolo. po chvilke som sa este opytal ci by este sla, ostavalo par minut, zial povedala ze konci po dvoch vystrekoch. som sa pobral do kupelne umyt a vypadol som. celkove hodnotenie ked prekusnem vsetko to co sa stalo pomimo je.. bolo to fajn, hlavne fajka a titfuck, viac sa ale uz nevratim. inak chybal mi gel pri tom titfucku, nemali.. ale to nevadilo, posluzili sliny. a aby som nezabudol, nerada sa pozera sa pozerala do oci ked som ju daval zpredu. tak, tolko odo mna.
mors

Re: Sophie

Nový príspevokod th85 » 08 Sep 2010 21:45

a do tváre ako vyzerala? postava? real s tým čo bolo na z a f o????
th85

Re: Sophie

Nový príspevokod mors » 09 Sep 2010 10:12

th85: tak tvar mala peknucku, urcite pomohol aj mejkup, ale naozaj vyzera, aspon teda pre mna v tvari chutne. postavu mala myslim totoznu s tym co bolo na zafo, az na to ze tie fotky skreslovali, boli dobre odfotene, tazke nazivo to posobilo trocha inak, ale bola to ona urcite. mala aj ten playboy privesok na krku sa mi zda. u mna rozhodne ano, ked nemyslim na tie veci ktore sa diali predtym tak rozdhone je pritazliva.. u mna. kazdy ma iny vkus, treba ist pozret, ak teda este tam bude, ked nema inzerat uz. este keby mala iny pristup a nebola jak ostatna vacsina tu v bratislave, tak by to bolo super.
mors

Späť na Priváty v Bratislave - Aktuálny stav

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný