Statistika

Vaše otázky, žiadosti, prosby smerujte do tejto sekcie.

Statistika

Nový príspevokod wewoov uchylny bratranec » 06 Okt 2009 20:11

Pani, premyslali ste niekedy nad tym, kolko ste asi doteraz minuli na zabavku so slapkami? /neratajte do toho balenie frajeriek a pod.:-)/Ja som si minule dal namahu, a skusil si to spocitat. ..Zratal som si kolko krat fachcim do mesiaca s kurvickami krat roky, co sa tomuto hobby venujem a vyslo mi cca, ze by som mal za to aj auto strednej triedy s dieslovym motorom :-) Esteze nefacim, to by som zarabal len na k.u.r.v.y, chlast a cigy ..vy ste na tom ako?
The sky is blue, water is wet, women have secrets..
Obrázok užívateľa
wewoov uchylny bratranec

Re: Statistika

Nový príspevokod anonymný » 06 Okt 2009 21:24

Tak kolega ja neraz som sa nad tým zamyslal a možem zodpovedne prehlasiť,že na rozdiel od Teba neprejebal som auto strednej triedy,ale také BMW na ktorom sa vezu vladny činitelia! Neriešim to! Každy z nas ma neresti-tiež nefajcim,ale jebem rád s krasnymi kurvami,ktoré stoja tolko ako mariška/droga/ Pre mna su ony drogou! Stal som sa asi závislým.....!!!
Rozdiel je v tom,že droga skodí zdraviu a stojí peniaze :evil: ,ale zase aj nase stetky stoja peniaze,ale utužuju nasu psichyku teda zdravie ......,ktore je tak potrebné v tomto skurvenom uponahlanom svete!!!!!! :lol: :evil: :?: :roll: :D
...uzivam si slobodu...
anonymný

Nový príspevokod Palino » 14 Dec 2009 01:11

chlapy, no ja som na tom podobne.
mohol by som mat esste jedno take ake mam.. o)
Palino

Nový príspevokod Till » 20 Dec 2009 13:40

Co by si asi tak robil s dvomi Baworakmi.. :) Ja som na tom tak ze som vela prachov doslova a do pismena prejebal.. :| Ak beriem do uvahy ze som mal "na placi okolo 300 prevazne stetiek..tak ak si to zratam.. :| Ale nelutujem nic.Vsetko bolo pekne.
Till

Nový príspevokod Palino » 01 Mar 2010 18:10

Co by som snimi robil? No to co teraz. len 2x o) hehe
ale sak jedno by som totalne natunil a druhe mal na bezne fungovanie nie? o)
Palino

Nový príspevokod Till » 20 Júl 2010 20:46

Palino si narocny ako tie kurvičky... :) Bud skromny a budeš bohaty aj bez penazi"-Jano Kassa/Davova Psychoza
Till

Späť na Vaše otázky

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný