Telefonisti co sa len bavia! ! !

Všeobecná diskusia k erotickým službám.

Re: TELEFONISTI CO SA LEN BAVIA! ! !

Nový príspevokod agent007 » 25 Sep 2011 21:35

jankulka a pochopitelná

velmi sa Vam "ospravedlnujem".... :D
na Vas natrafit na private tak to si fakt berem k srdcu vasu radu a radsej ostanem pri mojej zene popripade si kupim nafukovaciu Ancu ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kazdy si zrejme vytvorí svoj nazor.... :roll:
agent007

Nový príspevokod pochopitelna » 25 Sep 2011 21:58

agent007, nemusis sa bat, mna urcite na ziadnom private nestretnes :)
pochopitelna

Nový príspevokod jankulka » 26 Sep 2011 13:28

agent007 píše:jankulka a pochopitelná

velmi sa Vam "ospravedlnujem".... :D
na Vas natrafit na private tak to si fakt berem k srdcu vasu radu a radsej ostanem pri mojej zene popripade si kupim nafukovaciu Ancu ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kazdy si zrejme vytvorí svoj nazor.... :roll:

nemusis sa arogantne omluvat to nepotrebujem!je vidiet ze s privatov sa tu nebudu baby angazovat lebo mnoho snich ani k inzerciam nema pristup a to dobre viete ze im to zadavaju vecsina pasaci ,kolko z vas mi povedalo osobne ze ked som dosiel na privat a chcel som nieco co maju v ponuke napisane ?tak pozerkala na teba ako mys nevedela o com hovoris...a podobne veci tam samozrejme nevadi ci ides na sluzbu s utajenym cislom je im jedno ked nieco male pasak ta visikuje za dvere ak sa ti nestane aj nieco horsie a to mam od klientov co maju tuto skusenost....je ti asi jasne ked ma baba sama doma privatik tak je opatrnejsia a hlavne ak uz ma skusenosti zle....je jasne ze ak tieto veci spominane hore nerobis tak sa ta to nemoze ani dotknut tak stale nechapem ze sa tu budu obhajovat seriozny muzi a uchylaci su ticho alebo ako to je skovavate sa za serioznost a dotklo sa vas to?
jankulka

Re: Telefonisti co sa len bavia! ! !

Nový príspevokod Matt » 01 Nov 2011 18:39

Zhrnul by som to asi tak, že normálni vpoho chalani doplácajú na keketov-chalanov. Aj tu na fóre čo niekedy bratia píšu že baba z privátu bola taká a onaká, odutá, bez nálady a záujmu, apatická a pod., nevieme či nemal práve na svedomí pred nami nejaký k0k0t. Slušný chalan potom dôjde, a nevie nič o tom že pred chíľou tam bol nejaký morón z ktorého baba ostala úplne znegatívnená. Verím že baby kvôli tomu ale nebudú zovšeobecňovať a že chápu že existujú k0k0ti, a existujú aj úplne opační.
A kľudne by si všetky baby mohli osvojiť zvyk - že ako si klienti vyberajú ich - mohli by si aj oni vyberať klientov a keď sa im niekto nepozdává - kľudne ho poslať do..preč. Nebudem sa predsa dotýkať niekoho kto mi je odpudzujúci. Čo už určite niektoré aj robia, len trochu mazanejším spôsobom ako som tu čítal už v pár príspevkoch.
Matt

Nový príspevokod jankulka » 05 Dec 2011 01:05

zasa chodi po privatoch zlodej zavcasu rano sa objednal aj ku kamoske na private aj u mna rano pozor na neho baby vie to .moj ochrankar bezal za nim asi mu aj cvrklo neratal s tym ze nie som sama lebo sa ma pital ci som sama ja na to ze ano nechcela som ho odplasit a tak som na to aj doplatila keby ho nedobehol hajzlika.tak neviem asi pokracuje v tom jeho novom biznise dalej
jankulka

Nový príspevokod pochopitelna » 12 Dec 2011 17:22

Je to pravda, ale u nás boli dvaja... Bolo to tak. Minulý týždeň objednali sa dvaja, išli na 45 min, jeden s nich skončil skôr, pekné si ukradol DRAHÝ telefon od kočky, ktorá ho nechala na nočnom stole len na chvíľu a rýchlo "utekal" preč, ani nechcel počkať na kamaráta. Bolo to čudne babe, len že ešte vtedy nevedela aká bola tomu príčina. Za chvíľu zistila, že bol ukradnutý mobil... Volali sme im, ale nič, voláme na kočky telefon... je vypnutý! Dobre, že bol na tom mobile GPS, takže by sme ho aj tak našli, lebo kočka bola už rozhodnutá isť na políciu...Toto sme všetko napísali tomu zak. a za par minut sme dostali odpoved, ze telefon je dole pri vchode. Ináč, stalo sa nám, že ukradli babám so stolika aj peniaze za príplatkové služby!!! Je to ozaj hanba a úbohosť!!!
pochopitelna

Nový príspevokod richmond9 » 13 Dec 2011 20:33

malina0009 píše:
jankulka píše:V PRVOM RADE POPROIM ADMINA NECH SEM NEDAVA PRISPEVKY OD CHALANOV. privaty zacinaju velice zaujimat zlodejov a mam pocit ze aj nasilnokov na privatoch sa vela stava ze su baby okradnute a hrozi aj nebezpecenstvo usmrtenim pri zaranovani uchylakovi v uteku ked babu okrada...viem o com pisem skoro sa mo stalo ako som pisala tak ze piste len dievcata s privatov.NIKTO NIE JE ZVEDAVY!na panske naz. MAJU NA TO INE FORA. MY MAME LEN JEDNU KOLONKU A UZ SA PCHAJU AJ SEM . TAK CO GAGOCETE TU AKO GUNARI VY TRAJA CHYTRACI !HLAVNE TEN POSLEDNY !CO TU MUDRUJES! VYPISUJES PICOV... KOHO TU ZAUJIMA TVOJE PODNIKANIE. KED TOTO SOM ZALOZILA KOLI NAMMMMMM BABAM NECH SI AJ MY MOZME NIEKDE VYMENIT SKUSENOSTI O VAS AKO MATE DOST FOR AJ VY ZALOZENYCH TAK SA TU NEURAZAJ AK NEPATRIS MEDZI UCHILAKOV A SED DOMA PRI SVOJEJ ZENE ! A NEBEHAJ PO PRIVATOCH AKO PES,!! SOM TAK NASRATA , VASA DRZOST NEMA OBDOBY A AK SA TA TO NEDOTYKA CO SI TU O VAS PISEME TAK RADSEJ DRZ HUBU A NEUKAZUJ SA TU AKO VELKY CHLAP .TAK A MOJA DNESNA SKUSENOST :KOKO. CO SA OBJEDNAL A TRVAL NA TOM ZE URCITE DOJDE BOLA SOM NA CHALUPE PIKNIKOVAT UKONCILA SOM PIKNIK DOJDEM DOMOV A CHLAPCA NIKDE VOLAM NASPET SKLADA TELEFON DO ALELUJA PISEM A ON NAKONIEC ODPISE ZE TO MAM OMYL ,TAK CO SOM DEBIL ALEBO BLAZON? ZE BUDEM TOTO TOLEROVAT BABA KTORA TU PRISPELA PO MNE MA UPLNU PRAVDU AK SI ZAVOLAJU KLIENTI AJ PIATI NAHODOV NA TEN ISTY CAS TAK VSETKYM POVIEME NECH DOJDU. VECSINA Z NICH DOJDE LEN JEDEN ALEBO ANI JEDEN !CO TO JE UZ S VAMI UCHYLACI CO! A TIEZ KED CHCETE VEDIET ABY SOM POUZILA PRESNY TERMIN AKO HO POUZIVATE MASOVE VSECI UCHYLACI /AHOJ DA SA PRIST?VISKA ,VAHA, AKA SI DOLE VYHOLENA ALEBO?,??SI BLOND CI BRUNETA?CO MAS RADA?DOBRE TAK PRIDEM /KONIEC.PO NAMAHAVOM POPISOVANI V TEN DEN UZ ASI 35 UCHYLAKOVI SA KAZDY ZABUDNE NEJAK OPITAT KDE MA PRIST . TAK CO UZ JE TOTO? VY SI MYSLITE ZE MY SEDIME NOMSTOP NA BYTE A CAKEME ? NEMATE POCIT ZE TIEZ NORMALNE ZIJEME ? AK NIE TAK SI KUP ANCU POSAD JU ZA DVERE A KED BUDES MAT POCIT ZE TO UCHYLACENIE NA TEBA IDE TAK ZAVOLAJ JEJ ALEBO JU PRETIAHNI. VELA CHALANOV SI TO OBSERIE KOLI VAM CO VOLAJU OZAJ SERIOZNE. JA SI TO UVEDOMUJEM ...JA SA RADA POPISEM V POHODE ALE KED NIEKTO S TELEFONOM ROBI NOMSTOP TAK VIE ODHADNUT UCHYLAKA UZ PRI PRVOM JEHO EROTICKOM NADRZANOM/AHOOOOJ? A ZA DALSIE, UCHYLAKOV MAME V TELEFONE POZNACENYCH, VERIM ZE NIE LEN JA TAK ZE VOLAJU DONEKONECNA A PITAJU SA NA TO ISTE. BODKA NENASERTE MA VIAC AKO SOM .

Mila jankulka,myslim si za kazda z nas si vybrala tuto pracu dobrovolne,tak ma zarazili niektore veci,ktore tu boli popisane.Malo by to byt vsetko o diskretnosti,tak ako chcete zverejnovat telef.cisla?Ani sa necudujem,ze zakaznici volaju z utajeneho cisla.Ved niektore z nas,su tak vygumovane,ze prezvanaju zakaznikom,obtazuju ich smskami,aj ked su uz davno s rodinami.kazdy zakaznik je iny,kazda baba je ina,ale naco sa potom niektore stazuju ze tam nikto nechodi,alebo ze ich kazdy oklame,ked si to sposobuju same,a kazia dobre meno aj ostatnym.preco je vela zakaznikov,ze berie si vsetky veci do sprchy?Lebo ma zle skusenosti,ze ho baby okradli.Davajme zakaznikom to,co aj same od nich vyzadujeme...

Pekne si popisala, malinka moja sladucka, pekne.
richmond9

Nový príspevokod jankulka » 15 Dec 2011 11:22

richmond9 píše:
malina0009 píše:
jankulka píše:V PRVOM RADE POPROIM ADMINA NECH SEM NEDAVA PRISPEVKY OD CHALANOV. privaty zacinaju velice zaujimat zlodejov a mam pocit ze aj nasilnokov na privatoch sa vela stava ze su baby okradnute a hrozi aj nebezpecenstvo usmrtenim pri zaranovani uchylakovi v uteku ked babu okrada...viem o com pisem skoro sa mo stalo ako som pisala tak ze piste len dievcata s privatov.NIKTO NIE JE ZVEDAVY!na panske naz. MAJU NA TO INE FORA. MY MAME LEN JEDNU KOLONKU A UZ SA PCHAJU AJ SEM . TAK CO GAGOCETE TU AKO GUNARI VY TRAJA CHYTRACI !HLAVNE TEN POSLEDNY !CO TU MUDRUJES! VYPISUJES PICOV... KOHO TU ZAUJIMA TVOJE PODNIKANIE. KED TOTO SOM ZALOZILA KOLI NAMMMMMM BABAM NECH SI AJ MY MOZME NIEKDE VYMENIT SKUSENOSTI O VAS AKO MATE DOST FOR AJ VY ZALOZENYCH TAK SA TU NEURAZAJ AK NEPATRIS MEDZI UCHILAKOV A SED DOMA PRI SVOJEJ ZENE ! A NEBEHAJ PO PRIVATOCH AKO PES,!! SOM TAK NASRATA , VASA DRZOST NEMA OBDOBY A AK SA TA TO NEDOTYKA CO SI TU O VAS PISEME TAK RADSEJ DRZ HUBU A NEUKAZUJ SA TU AKO VELKY CHLAP .TAK A MOJA DNESNA SKUSENOST :KOKO. CO SA OBJEDNAL A TRVAL NA TOM ZE URCITE DOJDE BOLA SOM NA CHALUPE PIKNIKOVAT UKONCILA SOM PIKNIK DOJDEM DOMOV A CHLAPCA NIKDE VOLAM NASPET SKLADA TELEFON DO ALELUJA PISEM A ON NAKONIEC ODPISE ZE TO MAM OMYL ,TAK CO SOM DEBIL ALEBO BLAZON? ZE BUDEM TOTO TOLEROVAT BABA KTORA TU PRISPELA PO MNE MA UPLNU PRAVDU AK SI ZAVOLAJU KLIENTI AJ PIATI NAHODOV NA TEN ISTY CAS TAK VSETKYM POVIEME NECH DOJDU. VECSINA Z NICH DOJDE LEN JEDEN ALEBO ANI JEDEN !CO TO JE UZ S VAMI UCHYLACI CO! A TIEZ KED CHCETE VEDIET ABY SOM POUZILA PRESNY TERMIN AKO HO POUZIVATE MASOVE VSECI UCHYLACI /AHOJ DA SA PRIST?VISKA ,VAHA, AKA SI DOLE VYHOLENA ALEBO?,??SI BLOND CI BRUNETA?CO MAS RADA?DOBRE TAK PRIDEM /KONIEC.PO NAMAHAVOM POPISOVANI V TEN DEN UZ ASI 35 UCHYLAKOVI SA KAZDY ZABUDNE NEJAK OPITAT KDE MA PRIST . TAK CO UZ JE TOTO? VY SI MYSLITE ZE MY SEDIME NOMSTOP NA BYTE A CAKEME ? NEMATE POCIT ZE TIEZ NORMALNE ZIJEME ? AK NIE TAK SI KUP ANCU POSAD JU ZA DVERE A KED BUDES MAT POCIT ZE TO UCHYLACENIE NA TEBA IDE TAK ZAVOLAJ JEJ ALEBO JU PRETIAHNI. VELA CHALANOV SI TO OBSERIE KOLI VAM CO VOLAJU OZAJ SERIOZNE. JA SI TO UVEDOMUJEM ...JA SA RADA POPISEM V POHODE ALE KED NIEKTO S TELEFONOM ROBI NOMSTOP TAK VIE ODHADNUT UCHYLAKA UZ PRI PRVOM JEHO EROTICKOM NADRZANOM/AHOOOOJ? A ZA DALSIE, UCHYLAKOV MAME V TELEFONE POZNACENYCH, VERIM ZE NIE LEN JA TAK ZE VOLAJU DONEKONECNA A PITAJU SA NA TO ISTE. BODKA NENASERTE MA VIAC AKO SOM .

Mila jankulka,myslim si za kazda z nas si vybrala tuto pracu dobrovolne,tak ma zarazili niektore veci,ktore tu boli popisane.Malo by to byt vsetko o diskretnosti,tak ako chcete zverejnovat telef.cisla?Ani sa necudujem,ze zakaznici volaju z utajeneho cisla.Ved niektore z nas,su tak vygumovane,ze prezvanaju zakaznikom,obtazuju ich smskami,aj ked su uz davno s rodinami.kazdy zakaznik je iny,kazda baba je ina,ale naco sa potom niektore stazuju ze tam nikto nechodi,alebo ze ich kazdy oklame,ked si to sposobuju same,a kazia dobre meno aj ostatnym.preco je vela zakaznikov,ze berie si vsetky veci do sprchy?Lebo ma zle skusenosti,ze ho baby okradli.Davajme zakaznikom to,co aj same od nich vyzadujeme...

Pekne si popisala, malinka moja sladucka, pekne.

si nejaka mudra ...vtierka uz ma nic nezaujima mne je jedno ci sem prispeju aj ostatne dievcata alebo nie pri tom viem ze maju zle skusenosti a top ze pises ze si u teba beru zakaznici do kupelne svoje veci asi o niecom sveci...mne tiez porozpravaju ze tam alebo tam ich okradli ale jedna je pravda robia to aj zakaznici a na to doplacaju vecsina diskretne priv.lebo na privatoch kde baby kradnu tak asi ten zakaznik velmi nema co ukradnut ....tak sa nepustaj do mna ako som pisala chcela som pomoct a podelit sa d skusenosti ale asi ti to nevadi ze sa deje co sa deje momentalne na privatoch mam dojem ze asi patris k druhej skupine ked si tak zastavas a dotkolo sa ta to ....no mna sa dotkne taka vec?ked si klient dovoli mna okradnut!ale co sa dotklo teba?ha?mas azda strach ze sa tu zacne pisat aj o privatoch ktore okradaju a nebodaj aj nejake mena?no je to na zamyslenie ze ides ako dievca s privatu proti dievcatam ...druha vec je tiez zarazajuca pises ze sa stazujeme?ze k nam nikto nechodi? mala si na myli seba snad?lebo ja nemam problem a dokonca podla komunikacie po telefone obcas viem ci mam alebo nemam klientovi povedat ci robim alebo nie, tak neviem o com je toto " tak uz ma ukamenujte alebo co za to ze som si dovolila otvorit tuto temu ale verte slusny muzi sa tu rozvadzat na temu nebudu len ten koho sa to dotkne najak .....na zamyslenie
jankulka

Nový príspevokod wewoov uchylny bratranec » 15 Dec 2011 21:03

pochopitelna píše:Je to pravda, ale u nás boli dvaja... Bolo to tak. Minulý týždeň objednali sa dvaja, išli na 45 min, jeden s nich skončil skôr, pekné si ukradol DRAHÝ telefon od kočky, ktorá ho nechala na nočnom stole len na chvíľu a rýchlo "utekal" preč, ani nechcel počkať na kamaráta. Bolo to čudne babe, len že ešte vtedy nevedela aká bola tomu príčina. Za chvíľu zistila, že bol ukradnutý mobil... Volali sme im, ale nič, voláme na kočky telefon... je vypnutý! Dobre, že bol na tom mobile GPS, takže by sme ho aj tak našli, lebo kočka bola už rozhodnutá isť na políciu...Toto sme všetko napísali tomu zak. a za par minut sme dostali odpoved, ze telefon je dole pri vchode. Ináč, stalo sa nám, že ukradli babám so stolika aj peniaze za príplatkové služby!!! Je to ozaj hanba a úbohosť!!!

A chlapci z vyjazdov boli kde? :)
Chceš-li, trap se, že ti v kapse zlaté mince nechřestí. Nemít žádné kamarády tomu já říkám neštěstí. Nemít prachy - nevadí. Nemít srdce - vadí. Zažít krachy - nevadí. ZAŽÍT NUDU- JÓ, TO VADÍ !!!
Obrázok užívateľa
wewoov uchylny bratranec

Nový príspevokod pochopitelna » 16 Dec 2011 00:04

A chlapci z vyjazdov boli kde? :)[/quote

WUB, na tento pripad sme nepotrebovali "chlacov z vyjazdov". Riesili sme to aj sami. :)
pochopitelna

Nový príspevokod fru fru » 08 Jan 2012 17:03

Sťažuješ sa, že sa klient objedná a nepríde alebo príde neskoro (nechápem načo sú teda v telefónoch zoznamy, kam si ku každému číslu môžeš napísať aj krátke info aby si nabudúce vedela kto ti volá)
Čo naozaj neznášam je, keď sa dohodneme na konkrétny čas a keď prídem na miesto slečna nedvíha telefón, pretože podľa hesla „čo je doma, to sa počíta“ zobrala niekoho, kto išiel práve náhodou okolo a skúsil či je voľná. Osobne si myslím, že čakanie viac ako 5 minút po dohodnutom termíne je už dôvodom k odchodu. Ak to urobí viac zákazníkov, prirodzený výber zvládne zvyšok a dôjde k skvalitneniu trhu. Každopádne v takejto situácii slečne nevypisujem naštvané SMSky, ani nezakladám vlákna o jej nespoľahlivosti. Jednoducho už k nej nikdy viac neprídem.
Takisto nerozumiem ako môže rozumnému chlapovi vadiť zverejnenie jeho telefónneho čísla trebárs aj s poznámkou „nespoľahlivý“. Rozumný chlap má totiž na tento účel zriadený samostatný mobilný telefón alebo aspoň predplatenú SIM kartu –kto nemá ten si nič iné ani nezaslúži.
fru fru

Predchádzajúci

Späť na Všeobecná diskusia

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný