Telefonisti co sa len bavia! ! !

Všeobecná diskusia k erotickým službám.

Telefonisti co sa len bavia! ! !

Poslaťod jankulka » 03 Sep 2011 17:15

URCITE MATE KAZDA JEDNA SKUSENOSTI S MUZMI CO LEN VOLAJU A DOKOLA NA TO ISTE SA PITAJU NOMSTOP !!POTOM BUD ZLOZIA ?DALSI SA OBJEDNAJU DOKONCA AJ ADRESU PITAJU AJ CAS UPRESNIA A NEDOJDU !TOTO ROBIA NEUNAVNE STALE.ZAZILA SOM JEDNEHO KED BOL U MNA A POVEDAL MI POCUVAJ ZABAVIS SA A ZACAL VOLAT NA PRIVAT ZA PRIVATOM A OBJEDNAVAT SA !PITAM SA HO CO S TOHO MAS? ON ZE LEN TAK BAVKA SA!!!DALSIA PARTIA SA ZASA HONI PRI POPISOVANI TO CO UZ JE TOTO?A MAM NERVY KED ZAVOLA A CHCE POPISAT SA PODROBNE VLASTNE VSECIA HONICI POUZIVAJU TO ISTE POPIS SA,PRSIA VAHA .....ATD.PRI TOM čUMI NA INTERNETE NA FOTO A PODR.POPIS! DALSI SU čO SI DOVOLIA AJ PRIST ALE NEMA VRAJ PENIAZE ALE CHCE VIDIET POSTAVU A NECH SA POPREDVADZAM A ZE DOBRA SI?????ZE VRAJ NECH VIE KED NA TO BUDE MAT DOJDE....TAKEHO VOLA IHNED ZENIEM AKO PSA OD DVERI LEBO STACI MU POUCHILACIT A VYHONI SA DOMA ALEBO V AUTE!DALSIA PARTIA SU ZLODEJI TOHO VECSINOV ZAUJIMA IHNED CI SOM SAMA AJ TO SA MI STALO A UKRADOL MI TELEFONY A NOTBUK CO UZ SAMOZREJME JE OK POLICIA HO NASLA A SEDI V CHLADKU SAMOZREJME SU TO LUDIA FETACI CO CEZ TELEFON NEZISTITE HNED!TIEZ SA STAVA ZE DOJDE CHLAPIK AKO ZE PRE KAMOSA DOJEDNAT BABU LEBO MA MENINY ( CO JE STARE OTREPANE! NO NAJVECSIU ZLOST MAM NA HONICOV CEZ TELEFON NECHAPEM CO SI NEHONIA NA EROTIC.LINKACH..NAJRADSEJ BI SOM ZVEREJNOVALA TIE CISLA NA NETE MAM TAKE NERVY ALEBO ICH KAZDEHO NASLA A NAKOPALA DO VAJEC !VSECIA SA TU ROBIA AKE SU TO NAROCNE MONSTRA ALE NIKTO S NICH CO TU PISU HOVADINY ANI NA OBRAZKU NEVIDEL NAHU BABU......TAKZE PANI POUZIVAJTE AJ MOZOG AK NAS MATE ZA SLEPICE TAK TO SKOREJ NAJDETE DOMA .AK MATE DIEVCATA NIECO PODOBNE SKUSENOSTI ZO ZLODEJMI HONICMI,A PODOBNE NAPISTE SEM AK MI TO VOBEC ADMIN SCHVALI....PA[color=#BF0000][/color]
jankulka

Re: TELEFONISTI CO SA LEN BAVIA! ! !

Poslaťod pochopitelna » 17 Sep 2011 04:56

Ahoj,Jankulka! Konecne,aspon jedna baba, ktora napisala taky pravdivi prispevok a este k tomu jej to schvalil admin! Mala som zopar pokusov aj ja,aj k inym temam tiez, ale moje prispevky, Bohu zial, neboli zverejnene. Dufam, ze tento bude.
MAS UPLNE PRAVDU!!! Toto zazivame kazdy den aj na nasom private! A potom sa cuduju chlapi, ak nie su mile baby, ak nedodrzuju termin objednavky, objednavaju aj inych na tenisty cas atd. To je hrozne, co si dovoluju tie chlapi!Niekedy tieto uchylaci a neseriozne zakaznici urobia nam poriadne nervy! Nie len nam, aj tym padom inym zakaznikom! O jakej moze ist diskretnosti,ak sa dohodneme na konkretny cas a on nedojde alebo dojde neskor?Ten text, co je v kazdom inzerate, skoro necita ziaden zakaznik! Je tam jasne napisane, ze ak sa dohodneme na termine a meskaju viac ako 15 min bez ohlasenia,tak stretnutie automat, rusime! A potom su prekvapeny ak mame uz objednanych inych zak, musia cakat, alebo potom ak sa stretnu dole s tymi zak., a robia s toho velku tragediu, ze ich vidieli pred branou a ze to nie je diskretne! Zato mozu lem oni sami!
Mala som chut vela krat napisat prispevok o tom vsetkom a takisto som mala chut zverejnit vsetky cisla tych uchylov a odrbavacov, aby na inych privatoch vobec nedvyhali im tel.cisla! Bolo by to skoro take, ako keby tu na forume vi, zakaznici, napisete konkretne na akom private ste zazili hrozne chvyle a hrozne baby a tym padom chcete varovat vsetkych, aby ten privat nenavstevovali. Bolo by to fer asy, nie?
Mili zakaznici, ak budete sa dodrzovat dohodnuteho, tak take problemi nebudu. Vsetky budeme spokojny.
Som unavena, pisala by som este a este, ale idem spat. Je vela este o com by som pisala, ale to necham na buduce.
Dobru noc.
pochopitelna

Poslaťod pochopitelna » 17 Sep 2011 05:03

Ahoj,Jankulka! Konecne,aspon jedna baba, ktora napisala taky pravdivi prispevok a este k tomu jej to schvalil admin! Mala som zopar pokusov aj ja,aj k inym temam tiez, ale moje prispevky, Bohu zial, neboli zverejnene. Dufam, ze tento bude.
MAS UPLNE PRAVDU!!! Toto zazivame kazdy den aj na nasom private! A potom sa cuduju chlapi, ak nie su mile baby, ak nedodrzuju termin objednavky, objednavaju aj inych na tenisty cas atd. To je hrozne, co si dovoluju tie chlapi!Niekedy tieto uchylaci a neseriozne zakaznici urobia nam poriadne nervy! Nie len nam, aj tym padom inym zakaznikom! O jakej moze ist diskretnosti,ak sa dohodneme na konkretny cas a on nedojde alebo dojde neskor?Ten text, co je v kazdom inzerate, skoro necita ziaden zakaznik! Je tam jasne napisane, ze ak sa dohodneme na termine a meskaju viac ako 15 min bez ohlasenia,tak stretnutie automat, rusime! A potom su prekvapeny ak mame uz objednanych inych zak, musia cakat, alebo potom ak sa stretnu dole s tymi zak., a robia s toho velku tragediu, ze ich vidieli pred branou a ze to nie je diskretne! Zato mozu lem oni sami!
Mala som chut vela krat napisat prispevok o tom vsetkom a takisto som mala chut zverejnit vsetky cisla tych uchylov a odrbavacov, aby na inych privatoch vobec nedvyhali im tel.cisla! Bolo by to skoro take, ako keby tu na forume vi, zakaznici, napisete konkretne na akom private ste zazili hrozne chvyle a hrozne baby a tym padom chcete varovat vsetkych, aby ten privat nenavstevovali. Bolo by to fer asi, nie?
Mili zakaznici, ak budete sa dodrzovat dohodnuteho, tak take problemi nebudu. Vsetky budeme spokojny.
Som unavena, pisala by som este a este, ale idem spat. Je vela este o com by som pisala, ale to necham na buduce.
Dobru noc.
pochopitelna

Poslaťod pochopitelna » 17 Sep 2011 05:10

Sorry za gram.chybi, len teraz som ich vsimla, som fakt unavena, ale toto vsetko som velmi chcela napisat.
pochopitelna

Poslaťod Paloo » 21 Sep 2011 09:37

Dufam admin že to nezmažeš, nech je tam aj iný názor.

Ja zase poznam babenky, ktorým človek zavolá či robia, povedia že áno, dájú adresu, ked som lej slečne povrdal, že som blízko a prídem do 15 min vravela že ok a ked som prišel pred barak a zavolal som jej tak to zdvihla nejaká jej kamoška a povedala, že už dnes nerobí. Michaela,Vki SAsinkova ulica, Americké námestie.

Ďalší prípad je oje.ávanie s časom, korý si chalan zaplatí.

Ďalej trik so starími šprckami o tom som tu už písal vid slávna Sára na Jegeho 10 šprcka sa roztrhne a dievčina povie kunšaftovi končíme a za 5 min má 40 euro vo vrecku a je vysmiata.

Takto sa bavíte zase Vý slečny všakže.
Paloo

Poslaťod wewoov uchylny bratranec » 22 Sep 2011 06:57

Tak k tomuto sa musim vyjadrit. Zrejme patrim podla vasho opisu do kategorie "telefonosti" a vobec nemienim na tom nic menit. Ked niekedy dostanem chut ist a "zrelaxovat" a vyberam si z ponuk, teda z inzercie, tak samozrejme v prvom rade sa orientujem podla fotografii. Potom nasleduje uz telefonat. Vacsinou sa predstavim aj krstnym menom a snazim sa slusne so slecnou komunikovat a samozrejme sa aj pytam. A nie preto, aby som si pri tom "honil", toto fakt k zivotu nepotrebujem a svojim sposobom si ani neviem predstavit, zeby ma nieco taketo vzrusovalo, ale kvoli tomu, ze aj podla telefonickeho prejavu dotycnej si vyberam, kde pojdem. Preco by som sa nespytal na miery? Jasne, ze sa spytam! Niekedy pouzijem cislo z Aviza, kde miery uvedene nie su (okrem toho, ruku na srdce-velakrat sa zverejnene miery rozchadzaju s realitou). Jasne, ze netelefonujem dlho,staci mi minutovy rozhovor a som v obraze, ze ci tam ist,alebo nie. V konkurencii, ktora tu je, si vyberam, je to moje pravo, povedzme si otvorene-zakaznika. Ano, sme v trhovom hospodarstve a co si budeme klamat, prevadzkovanie privatu, ci poskytovanie sluzieb za odmenu je takisto biznis /ze sa z toho neodvadzaju dane a pod. rozvadzat nebudeme/ A v biznise vyhrava VZDY lepsi, taky ktory vycnieva v konkurencii a vie poskytnut nejaku pridanu hodnotu. Pre mna je takouto hodnotou aj prejav dotycnej v telefone. Takze nadalej sa budem do telefonu pytat na pre mna podstatne veci a nadalej si budem vyhradzovat pravo, aby som sa vo dverach privatu otocil, ked mi nieco vadi, prekaza a podobne, s cim inak mimochodom, aspon ja osobne, vobec nemam problem. A viete preco?Lebo nechodim nonstop so stoporenym penisom a nepotrebujem sa "vystriekat" vsade a za kazdych okolnosti. /idealny klient nie som/.Tvrdo si vyberam, kde moje tvrdo zarobene peniaze miniem. Je to moje pravo, rovnako,ako vy mate pravo zakaznika poslat prec.
Samozrejme chapem, ze vasa "praca" je tazka. Vobec vam nezavidim zarobene peniaze, je to drina..ale predpokladam /pevne verim!/ ze z donutenia to nerobite. To ze niekto nedodrzi termin, zavadza, objedna sa a nepride,/v lepsom pripade-v horsom nesplaca faktury/ je smutne, ale zial je to "folklor" tohto regionu a kazdy, kto podnika a hlavne s ludmi, vie, ze je to dan, ktoru musi strpiet. Pokial to cloveka znechuti do takej miery, ze mu tie zarobene peniaze za to nestoja, treba s tym skoncit. Vase nazory, ktore ste vyjadrili v prispevkoch do urcitej miery chapem a rozumiem aj vasej znechutenosti, ale zial...
Co sa tyka zverejnovania telefonnych cisiel-tak to radsej necham bez komentara.

a este som zabudol.tiez sa pytam, ci je dotycna sama, ale urcite nie kvoli tomu, aby som niekoho okradal, ale kvoli tomu, ze som zistil, ze mi viac sedi, ked je baba sama, je tam vo vacsine pripadov ovela lepsia atmosfera, ako na privatoch, kde je "pasova vyroba" a kde stoja nastupene dievcata, ako pionierky a kde si"musim" vyberat. Samostatne baby vo vseobecnosti maju daleko vyssiu uroven a poskytli mi fakt pekne zazitky (tymto pozdravujem Danielu z Vrakune, ci Serenu, ktora bola v Petrzalke).
Chceš-li, trap se, že ti v kapse zlaté mince nechřestí. Nemít žádné kamarády tomu já říkám neštěstí. Nemít prachy - nevadí. Nemít srdce - vadí. Zažít krachy - nevadí. ZAŽÍT NUDU- JÓ, TO VADÍ !!!
Obrázok užívateľa
wewoov uchylny bratranec

Poslaťod Robino » 22 Sep 2011 08:04

wewoov uchylny bratranec s tymto s tebou suhlasim.Ked idem za babou precitam si co ponuka,pozriem foto a telefonicky si si overim,ci sedi to info,ktore ma v inzerate.My mame s WUB rovnake tipy ale niekedy idem,kde mi doporuci Till,WUB alebo agent007.Poznam ich a viem,ze mi daju realne info.Aj ked niekedy sa nezhodneme ale to dolezite vzdy sedi.Mozno sa najdu taki,ktori sa zabavaju alebo si honia po telefonne,potom zase ti,ktori chcu ist seriozne nato doplacaju.Mne sa stalo,ze,ked som sa vypytoval,tak mi doslova zlozila.Nasralo mato riadne ale nakoniec som sa k nej dostal,tak mi vysvetlila,ze v kuse jej vyvolavali,pytali sa dokola to iste a este jej tym blokovali telefon.Na jednej strane vas chapem,na druhej strane zase musite nas,keby ste si dali normal fotky,nie atelierove,realne info a realne sluzby,ktore ponukate,ziadne vymysli,kolkokrat sa stalo,ze ponukate tu sluzbu,real bol uplne iny. Takze sesrioznost tiez z vasej strany nie je u kazdej,potom sa necudujte,ze sa vypytujeme.Bohuzial robite take sluzby,kde sa najdi aj taki,mozno to robi aj konkurencia,ved nemozte len tak tu hodit a ze si tu vypisujeme,kde sa oplati ist,ved mame skusenost a toto nam pomaha pri rozhodovani.Urcite nemam zapotreby kradnut alebo si honit.Tiez radsej idem,kde je baba sama a viem,ze nas nikto nesleduje a uroven je lepsia.
Robino

Poslaťod richmond9 » 22 Sep 2011 20:17

pochopitelna píše:Sorry za gram.chybi, len teraz som ich vsimla, som fakt unavena, ale toto vsetko som velmi chcela napisat.

Pochopitelna, ale na tych hrubkach predsa vobec nezalezi ;-)
richmond9

Poslaťod agent007 » 22 Sep 2011 22:21

ahojte
na uvod len tolko ze na 100% suhlasím s tym co ako reakciu naspisali WUB a Robino na nedotknutelné babenky !!! Skutocne kultivovane trefne pomenovali veci tak ako sa maju! Aj to svedcí o ich inteligencii,pretoze asponze ja ich za takych aj povazujem.
Poznam ich su to vzdelaní ludia a respektujem ich nazory lebo nepisu sem len tak do vetra,vedia ocom je biznis ktory je tvrdy nekompromisny a maju pravo si tak isto vyslovit svoj nazor na biznis ktorého su sucastou.
Pretoze podaktoré babenky sa citia urazané ako sa im krivdí, my ich vytacame nasimi telefonatmi ked sa pytame na sluzby na veci ktoré by mali byt v ich ponimaní samozrejmostou tak ony to pomaly posudzuju ako uchylacstvo, mohol by som pokracovat ...... :? Ale pekne poporiadku.....

jankulka a pochopitelná !?
To naco si tu stazujete resp.nam vytykate su pre mna nepochopilné veci !!!???? Ja Vam to vysvetlím z mojho pohladu ako cloveka ktory podnika a zamestnava ludí. Ale to len na par príkladoch lebo keby som chcel na kazdu vasu vetu zareagovat tak by som tu pisal roman....

Pisete stazujete sa ze vam vyvolavaju ze vtedy a vtedy sa vam nahlasi klient a ON nedojde......
U mna sa nahlasi "zakaznik" ze dojde pre ten alebo onem material a nedojde!

Uraza Vas ked sa klient opýta ci bude aj nejaká zlavicka ......
U mna este ani dvere neotvori zlavu bere ako samozrejmost a este zahlasi a bez DPH sa nedá!

U mna staly zakaznik ma utomaticky zlavu a motivujem ho aby sa ku mne aj nabuduce vratil!
Ako je to u vas? Existuje také nieco no sotva!

Ako Vam tu bolo vytknuté neuvadzate vo vasich ponukach objektívne informacie co sa veku tyka,vyzoru,sluzieb! Z vasho pohladu je to normalka.....
Keby som to ja urobil so svojim zakaznikom tak som zlodej podvodnik a sam neviem co! Na mna hocikto moze poslat obchodnu inspekciu a s prepacením aj tomu najvacsiemu primitivovi sa musim ospravedlnit zaplatím mozno navyse aj pokutu !
My sa kde u koho mozme na vas stazovat.... asi vacsina z nas vie ze kde a este vy sa citite ponizované urazate sa a oduvate!

Ja sa musim neustale zdokonalovat studovat nove technologie aby som drzal krok s konkurenciu lebo biznis je tvrdy ak chcem prezit.
A ako to vyzera u vas? Vy sa ako zdokonalujete? Dojde za vami klient kde ho caka oduta baba ktoru vytocili nejaké telefonaty!

Bohuzial baby mnohé z vas nepochopili a ani neviete ocom su erotické sluzby.Vidite len vidinu prachov,dovolím si to tvrdit lebo stalo sa mi nieraz ze som nedostal to zaco som zaplatil a odchadzal som podvedeny so zmiesanymi pocitmi!
Stavalo sa mi to v minulosti ale teraz to uz netolerujem a ani mne nerobí problem otocit sa ked vidim neochotu podrazdenost aroganciu ... :evil:
Vobec vam nezavidim prachy ved robite narocnu pracu a preto vam patrí vdaka ale hlavne tym babam ktoré pochopili ocom su sluzby spokojnost zakaznika.... :D
Nastastie je ich stale viac a viac.... :P
Minca ma dve strany kazdy mame svoju pravdu usudok si urobí kazdy sam..... :?

A ESTE K ZVEREJNOVANIU TEL.CISIEL. V KONECNOM DOSLEDKU BABY DOPLATITE NATO LEN VY ! PRETOZE SI MYSLIM ZE ZIADNY ZO ZAKAZNIKOV NEBUDE RISKOVAT NAVSTEVU PRIVATU ZE PO CASE MOZE MAT NIEKDE ZVEREJNENE SVOJE TEL CISLO! ALEBO MATE TOLKO KLIENTOV ZE SI S NIMI CHCETE TAKTO ZAHRAVAT?
A TO ESTE NESPOMINAM AKO VO VO VASICH PONUKACH VYZDVIHUJETE AKE STE DISKRETNE..... 8)
Ale to je asi na dalsiu polemiku!
agent007

Poslaťod pochopitelna » 23 Sep 2011 00:32

Ahoj, agent007. Osobne ja sa nestazujem na tych zakaznikov, ktore volaju a chcu vediet nejake info o dievcatach. To je normalna vec, ktoru beriem ako samozrejmost. Je to pre nas lepsie ak zakaznik vsetko vie, ktore dievcata pracuju, co poskytuju za kolko atd, lebo ak dojde a potom sa otoci vo dverach, tak s toho mi nic nemame.
Ja sa vobec nestazujem. Len som sa pokusila vysvetlit nektore veci, ktore sa stavaju nekedy na privatoch a vlasne kvoli comu sa tie veci stavaju. Myslim na diskretnost, presnost atd. Ja nehovorim, ze vsetky zakaznici su len honici, odrbavaci a zlodeji a este neviem co. Len to, ze kvoli nim potom su problemi. Problemi mame mi, aj nasi nove alebo staly zakaznici, ktore su slusny, presny, slovom normalny, ktore fakt su nas navstevit.
Ver mi, ze vieme rozpoznat zakaznika, ktory vola a vypituje si info preto, lebo ma zaujem dojst, od toho zakaznika, ktory pocas mojho popisu si zacne vzdychat aj dokonca ANOOOkat do telefonu. A ako zakon schvalnosti, medzi tym vola na druhej linke zakaznik, ktoremu mi nestihame to zdvyhnut. A mozno ten posledny bol by prave ten zakaznik, ktory by dosiel a potom ak by bol spokojny, tak bol by nasim stalym zak. Tak TAKYCH ''zakaznikov'' honicov-telefonistov mi nechceme!
Potom tie, co povedia, ze dojdu, a potom nedojdu na cas alebo dojdu o hodinu neskor.Zavolaju, ze SOM DOLE. Tak tieto su este horsie od tych, co nedojdu! Lebo kvoli nim potom su tie neprijemne situacie, kedy sa zakaznici stretnu dole pri vchode, a este ovela horsie ak niekto, kto vychadza z budovi, pusti toho nespravneho(nych), ktory(e) meskal(y) hodinu, a ten, ktory dosiel na cas, tak musi potom cakat, ak vobec bude cakat a nepojde prec a este k tomu pekne vynada.
Bolo by to vsetko inac, ak by tie chlapi aspon zatelefonovali a povedali, ze nedojdem(e) alebo budem(e) meskat napriklad 15min, 30 min atd. TOTO je normalka, TOTO je vychova, TOTO je vec, ktora mala by byt samozrejmostou v nasom zivote,ci to sa tyka jeho praci(biznisu) alebo naseho. Mi nechceme Boh vie co od Vas, len trocha uctu k samim sebe, muzskej polovice, k tym inym zakaznikom, ktore potom kvoli TYM neserioznym trpia. Agent007, chapes o com ja hovorim?
CEST VYNIMKAM! Vazime si kazdeho zakaznika, ktory neni TAKY ako su TIE o ktorych som pisala. Preto sa snazime touto cestou, ces forum, upozornit vsetkych chlapov na ten problem. Nechceme dostat nasich zak.do takych neprijemnych situacij ako napr.stretnutie pred vchodom, lebo nikdy nevies koho tak stretnes. A preto nechapem,agent007, ako mozes porovnavat tento biznis so svojou pracou?! To ozaj nechapem. Ja si myslim, ze ak tvoji zakaznici, ktore chodia ku tebe za tovarom sa stretnu pred vchodom, tak to je predsa ine, ako ked sa stretnu zakaznici pred vchodom na privat. Ci tvoji zakaznici musia mat dyskretnost kvoli kupenomu tovaru? Lebo nasi ANO. A kazdy z nas vie kvoli comu.
Takze, mili zakaznici a navstevnici forumu pp, neberte napisane problemi za stazovanie, pomozte a robte vsetko pre to, aby sa oni vobec nevyskytli.
S pozdravom, pochopitelna.
pochopitelna

Poslaťod pochopitelna » 23 Sep 2011 00:52

No, a este k zverejneniju tych tel. cisiel. Mi sme s jankulkou pisali, ze nekedy by sme mali sto chuti zverejnit tel.cisla tych uchylov a honicov, a nie zakaznikov, ktore nerobia nic zle. To je raz. A druhe, mi sme ich zverejnili?! Nie. Tak o com teda pises?! Aj keby sme zverejnili cisla tychto uchylov a honicov, tak by sme ich nestratili ako zakaznikov, lebo oni nikdy nimi neboli! Vobec nechapem, preco ich obhajujes?! Vsak takisto mate aj vi potom kvoli nim problemi!!!
A nie sme uplne hlupe a padnute na hlavu, aby sme zverejnili cisla nasich NORMALNYCH zakaznikov, toto by neurobila ziadna baba!
pochopitelna

Poslaťod pochopitelna » 23 Sep 2011 02:43

Pisete stazujete sa ze vam vyvolavaju ze vtedy a vtedy sa vam nahlasi klient a ON nedojde......
U mna sa nahlasi "zakaznik" ze dojde pre ten alebo onem material a nedojde!

Uraza Vas ked sa klient opýta ci bude aj nejaká zlavicka ......
U mna este ani dvere neotvori zlavu bere ako samozrejmost a este zahlasi a bez DPH sa nedá!

U mna staly zakaznik ma utomaticky zlavu a motivujem ho aby sa ku mne aj nabuduce vratil!
Ako je to u vas? Existuje také nieco no sotva!

Ako Vam tu bolo vytknuté neuvadzate vo vasich ponukach objektívne informacie co sa veku tyka,vyzoru,sluzieb! Z vasho pohladu je to normalka.....
Keby som to ja urobil so svojim zakaznikom tak som zlodej podvodnik a sam neviem co! Na mna hocikto moze poslat obchodnu inspekciu a s prepacením aj tomu najvacsiemu primitivovi sa musim ospravedlnit zaplatím mozno navyse aj pokutu !
My sa kde u koho mozme na vas stazovat.... asi vacsina z nas vie ze kde a este vy sa citite ponizované urazate sa a oduvate!

Ja sa musim neustale zdokonalovat studovat nove technologie aby som drzal krok s konkurenciu lebo biznis je tvrdy ak chcem prezit.
A ako to vyzera u vas? Vy sa ako zdokonalujete? Dojde za vami klient kde ho caka oduta baba ktoru vytocili nejaké telefonaty!

Bohuzial baby mnohé z vas nepochopili a ani neviete ocom su erotické sluzby.Vidite len vidinu prachov,dovolím si to tvrdit lebo stalo sa mi nieraz ze som nedostal to zaco som zaplatil a odchadzal som podvedeny so zmiesanymi pocitmi!
Stavalo sa mi to v minulosti ale teraz to uz netolerujem a ani mne nerobí problem sa otocit ked vidim neochotu podrazdenost aroganciu ...

A velmi sa mylis, ak si myslis, ze nevieme ocom su eroticke sluzby. Mi to velmi dobre vieme. Keby sme to nevedieli, tak uz davno nefungujeme.
Zlavu nemame preto, lebo ten biznis o to ide, aby sme si zarobili conajviac, ked uz robime taku robotu. Nasa robota je velmi rizkantna.

Na nasom private su ceny akurat. Inac, ak mame stalych zakaznikov, tak vedsina nam plati este viac ako stoji ta hodina ci polhodina. Oni toto beru ako samozrejmost, tak ako u teba zlavu, a este ani neotvorili dvere. Tak preco by sme znizovali ceny? Takisto, aj mi, baby, ak pojdeme k nasej kadernicke, manikurke, alebo aj do solarka, tak mi tam nemame zlavu, hoci sme tam mozno aj castejsie ako vy na private, a k tomu nechavame plus peniaze. Teraz si predstav, ze pojdem do Polusu do solarka alebo v kozmetycky salon a budem si pitat zlavu?! No prosim ta, tak by na mna pozerali ako na dilina. To nezalezi, ci som stala alebo nie. Prosto su take ceny a hotovo!
A este som sa chcela vyjadrit k tomu, ak k tebe nedojde zakaznik, tak to je ine. Ty nemusis odvolavat dalsych, kvoli nemu, ale mi ano. K tebe mozu bez problemov prist naraz aj nekolko spolu, ktore sa nepoznaju ,ale ku nam nie. A nebudes mat z toho zmetok, problemi ak potom ti predsa dojde ten klient a zbada tam inych, ale mi ano.

Mi sa tiez ako ty,musime neustale zdokonalovat, studovat principi nasej roboty. Preto mame opatrenia: nezdvyhame CLEAR, telef. cisla uchylom, honicom, zlodejom atd.

Kazdy vie dobre, co ma robit. Ty si robis svoj biznis tak, ako to pouvazujes za potrebne, nikto ti nedyktuje co a ako mas robit. Lebo ty si jediny, ktory vies, co ti je dobre a co nie, a ci ti to tak bude fungovat alebo nie.

Preto, nemal by si tu pisat take veci, co mame a co nemame robit. Lebo mi zle urcite nechceme ani Van ani nam. Len robime to, co pouvazujeme za potrebne a lepsie.
pochopitelna

Poslaťod jankulka » 24 Sep 2011 19:30

V PRVOM RADE POPROIM ADMINA NECH SEM NEDAVA PRISPEVKY OD CHALANOV. privaty zacinaju velice zaujimat zlodejov a mam pocit ze aj nasilnokov na privatoch sa vela stava ze su baby okradnute a hrozi aj nebezpecenstvo usmrtenim pri zaranovani uchylakovi v uteku ked babu okrada...viem o com pisem skoro sa mo stalo ako som pisala tak ze piste len dievcata s privatov.NIKTO NIE JE ZVEDAVY!na panske naz. MAJU NA TO INE FORA. MY MAME LEN JEDNU KOLONKU A UZ SA PCHAJU AJ SEM . TAK CO GAGOCETE TU AKO GUNARI VY TRAJA CHYTRACI !HLAVNE TEN POSLEDNY !CO TU MUDRUJES! VYPISUJES PICOV... KOHO TU ZAUJIMA TVOJE PODNIKANIE. KED TOTO SOM ZALOZILA KOLI NAMMMMMM BABAM NECH SI AJ MY MOZME NIEKDE VYMENIT SKUSENOSTI O VAS AKO MATE DOST FOR AJ VY ZALOZENYCH TAK SA TU NEURAZAJ AK NEPATRIS MEDZI UCHILAKOV A SED DOMA PRI SVOJEJ ZENE ! A NEBEHAJ PO PRIVATOCH AKO PES,!! SOM TAK NASRATA , VASA DRZOST NEMA OBDOBY A AK SA TA TO NEDOTYKA CO SI TU O VAS PISEME TAK RADSEJ DRZ HUBU A NEUKAZUJ SA TU AKO VELKY CHLAP .TAK A MOJA DNESNA SKUSENOST :KOKO. CO SA OBJEDNAL A TRVAL NA TOM ZE URCITE DOJDE BOLA SOM NA CHALUPE PIKNIKOVAT UKONCILA SOM PIKNIK DOJDEM DOMOV A CHLAPCA NIKDE VOLAM NASPET SKLADA TELEFON DO ALELUJA PISEM A ON NAKONIEC ODPISE ZE TO MAM OMYL ,TAK CO SOM DEBIL ALEBO BLAZON? ZE BUDEM TOTO TOLEROVAT BABA KTORA TU PRISPELA PO MNE MA UPLNU PRAVDU AK SI ZAVOLAJU KLIENTI AJ PIATI NAHODOV NA TEN ISTY CAS TAK VSETKYM POVIEME NECH DOJDU. VECSINA Z NICH DOJDE LEN JEDEN ALEBO ANI JEDEN !CO TO JE UZ S VAMI UCHYLACI CO! A TIEZ KED CHCETE VEDIET ABY SOM POUZILA PRESNY TERMIN AKO HO POUZIVATE MASOVE VSECI UCHYLACI /AHOJ DA SA PRIST?VISKA ,VAHA, AKA SI DOLE VYHOLENA ALEBO?,??SI BLOND CI BRUNETA?CO MAS RADA?DOBRE TAK PRIDEM /KONIEC.PO NAMAHAVOM POPISOVANI V TEN DEN UZ ASI 35 UCHYLAKOVI SA KAZDY ZABUDNE NEJAK OPITAT KDE MA PRIST . TAK CO UZ JE TOTO? VY SI MYSLITE ZE MY SEDIME NOMSTOP NA BYTE A CAKEME ? NEMATE POCIT ZE TIEZ NORMALNE ZIJEME ? AK NIE TAK SI KUP ANCU POSAD JU ZA DVERE A KED BUDES MAT POCIT ZE TO UCHYLACENIE NA TEBA IDE TAK ZAVOLAJ JEJ ALEBO JU PRETIAHNI. VELA CHALANOV SI TO OBSERIE KOLI VAM CO VOLAJU OZAJ SERIOZNE. JA SI TO UVEDOMUJEM ...JA SA RADA POPISEM V POHODE ALE KED NIEKTO S TELEFONOM ROBI NOMSTOP TAK VIE ODHADNUT UCHYLAKA UZ PRI PRVOM JEHO EROTICKOM NADRZANOM/AHOOOOJ? A ZA DALSIE, UCHYLAKOV MAME V TELEFONE POZNACENYCH, VERIM ZE NIE LEN JA TAK ZE VOLAJU DONEKONECNA A PITAJU SA NA TO ISTE. BODKA NENASERTE MA VIAC AKO SOM .
jankulka

Poslaťod wewoov uchylny bratranec » 25 Sep 2011 10:16

jankulka píše:V PRVOM RADE POPROIM ADMINA NECH SEM NEDAVA PRISPEVKY OD CHALANOV. privaty zacinaju velice zaujimat zlodejov a mam pocit ze aj nasilnokov na privatoch sa vela stava ze su baby okradnute a hrozi aj nebezpecenstvo usmrtenim pri zaranovani uchylakovi v uteku ked babu okrada...viem o com pisem skoro sa mo stalo ako som pisala tak ze piste len dievcata s privatov.NIKTO NIE JE ZVEDAVY!na panske naz. MAJU NA TO INE FORA. MY MAME LEN JEDNU KOLONKU A UZ SA PCHAJU AJ SEM . TAK CO GAGOCETE TU AKO GUNARI VY TRAJA CHYTRACI !HLAVNE TEN POSLEDNY !CO TU MUDRUJES! VYPISUJES PICOV... KOHO TU ZAUJIMA TVOJE PODNIKANIE. KED TOTO SOM ZALOZILA KOLI NAMMMMMM BABAM NECH SI AJ MY MOZME NIEKDE VYMENIT SKUSENOSTI O VAS AKO MATE DOST FOR AJ VY ZALOZENYCH TAK SA TU NEURAZAJ AK NEPATRIS MEDZI UCHILAKOV A SED DOMA PRI SVOJEJ ZENE ! A NEBEHAJ PO PRIVATOCH AKO PES,!! SOM TAK NASRATA , VASA DRZOST NEMA OBDOBY A AK SA TA TO NEDOTYKA CO SI TU O VAS PISEME TAK RADSEJ DRZ HUBU A NEUKAZUJ SA TU AKO VELKY CHLAP .TAK A MOJA DNESNA SKUSENOST :KOKO. CO SA OBJEDNAL A TRVAL NA TOM ZE URCITE DOJDE BOLA SOM NA CHALUPE PIKNIKOVAT UKONCILA SOM PIKNIK DOJDEM DOMOV A CHLAPCA NIKDE VOLAM NASPET SKLADA TELEFON DO ALELUJA PISEM A ON NAKONIEC ODPISE ZE TO MAM OMYL ,TAK CO SOM DEBIL ALEBO BLAZON? ZE BUDEM TOTO TOLEROVAT BABA KTORA TU PRISPELA PO MNE MA UPLNU PRAVDU AK SI ZAVOLAJU KLIENTI AJ PIATI NAHODOV NA TEN ISTY CAS TAK VSETKYM POVIEME NECH DOJDU. VECSINA Z NICH DOJDE LEN JEDEN ALEBO ANI JEDEN !CO TO JE UZ S VAMI UCHYLACI CO! A TIEZ KED CHCETE VEDIET ABY SOM POUZILA PRESNY TERMIN AKO HO POUZIVATE MASOVE VSECI UCHYLACI /AHOJ DA SA PRIST?VISKA ,VAHA, AKA SI DOLE VYHOLENA ALEBO?,??SI BLOND CI BRUNETA?CO MAS RADA?DOBRE TAK PRIDEM /KONIEC.PO NAMAHAVOM POPISOVANI V TEN DEN UZ ASI 35 UCHYLAKOVI SA KAZDY ZABUDNE NEJAK OPITAT KDE MA PRIST . TAK CO UZ JE TOTO? VY SI MYSLITE ZE MY SEDIME NOMSTOP NA BYTE A CAKEME ? NEMATE POCIT ZE TIEZ NORMALNE ZIJEME ? AK NIE TAK SI KUP ANCU POSAD JU ZA DVERE A KED BUDES MAT POCIT ZE TO UCHYLACENIE NA TEBA IDE TAK ZAVOLAJ JEJ ALEBO JU PRETIAHNI. VELA CHALANOV SI TO OBSERIE KOLI VAM CO VOLAJU OZAJ SERIOZNE. JA SI TO UVEDOMUJEM ...JA SA RADA POPISEM V POHODE ALE KED NIEKTO S TELEFONOM ROBI NOMSTOP TAK VIE ODHADNUT UCHYLAKA UZ PRI PRVOM JEHO EROTICKOM NADRZANOM/AHOOOOJ? A ZA DALSIE, UCHYLAKOV MAME V TELEFONE POZNACENYCH, VERIM ZE NIE LEN JA TAK ZE VOLAJU DONEKONECNA A PITAJU SA NA TO ISTE. BODKA NENASERTE MA VIAC AKO SOM .

Nemas pravdu, Jankulka, mas tu kolonku-"priestor pre slecny ponukajuce sluzby", to som zhodou okolnosti, tu temu zalozil ja, lebo ma zaujimal pohlad z "druhej strany", takze staci sa len poriadne poobzerat po fore.
Co sa tyka tohoto, co tu odznelo, tak si myslim, ze je zbytocne pokracovat, pravdu mas Ty aj my, cize ako vzdy a vsetkom je to niekde uprostred. Aj tak je to vsetko o ludoch, o tych blboch, na ktorych doplacaju normalni. Nemam ambicie Ti uhnat infarkt, takze vzhladom na Tvoje rozculenie to aspon ja osobne balim :-)
Inak nikto sa tu s tebou nebavil tonom, ze by Ti nadaval do sliepok a podobne, myslim, ze sme sa snazili si slusne vymienat nazory, to len na margov tych gunarov :D , ale v pohode zabavil som sa na tom :D
Chceš-li, trap se, že ti v kapse zlaté mince nechřestí. Nemít žádné kamarády tomu já říkám neštěstí. Nemít prachy - nevadí. Nemít srdce - vadí. Zažít krachy - nevadí. ZAŽÍT NUDU- JÓ, TO VADÍ !!!
Obrázok užívateľa
wewoov uchylny bratranec

Poslaťod malina0009 » 25 Sep 2011 13:31

jankulka píše:V PRVOM RADE POPROIM ADMINA NECH SEM NEDAVA PRISPEVKY OD CHALANOV. privaty zacinaju velice zaujimat zlodejov a mam pocit ze aj nasilnokov na privatoch sa vela stava ze su baby okradnute a hrozi aj nebezpecenstvo usmrtenim pri zaranovani uchylakovi v uteku ked babu okrada...viem o com pisem skoro sa mo stalo ako som pisala tak ze piste len dievcata s privatov.NIKTO NIE JE ZVEDAVY!na panske naz. MAJU NA TO INE FORA. MY MAME LEN JEDNU KOLONKU A UZ SA PCHAJU AJ SEM . TAK CO GAGOCETE TU AKO GUNARI VY TRAJA CHYTRACI !HLAVNE TEN POSLEDNY !CO TU MUDRUJES! VYPISUJES PICOV... KOHO TU ZAUJIMA TVOJE PODNIKANIE. KED TOTO SOM ZALOZILA KOLI NAMMMMMM BABAM NECH SI AJ MY MOZME NIEKDE VYMENIT SKUSENOSTI O VAS AKO MATE DOST FOR AJ VY ZALOZENYCH TAK SA TU NEURAZAJ AK NEPATRIS MEDZI UCHILAKOV A SED DOMA PRI SVOJEJ ZENE ! A NEBEHAJ PO PRIVATOCH AKO PES,!! SOM TAK NASRATA , VASA DRZOST NEMA OBDOBY A AK SA TA TO NEDOTYKA CO SI TU O VAS PISEME TAK RADSEJ DRZ HUBU A NEUKAZUJ SA TU AKO VELKY CHLAP .TAK A MOJA DNESNA SKUSENOST :KOKO. CO SA OBJEDNAL A TRVAL NA TOM ZE URCITE DOJDE BOLA SOM NA CHALUPE PIKNIKOVAT UKONCILA SOM PIKNIK DOJDEM DOMOV A CHLAPCA NIKDE VOLAM NASPET SKLADA TELEFON DO ALELUJA PISEM A ON NAKONIEC ODPISE ZE TO MAM OMYL ,TAK CO SOM DEBIL ALEBO BLAZON? ZE BUDEM TOTO TOLEROVAT BABA KTORA TU PRISPELA PO MNE MA UPLNU PRAVDU AK SI ZAVOLAJU KLIENTI AJ PIATI NAHODOV NA TEN ISTY CAS TAK VSETKYM POVIEME NECH DOJDU. VECSINA Z NICH DOJDE LEN JEDEN ALEBO ANI JEDEN !CO TO JE UZ S VAMI UCHYLACI CO! A TIEZ KED CHCETE VEDIET ABY SOM POUZILA PRESNY TERMIN AKO HO POUZIVATE MASOVE VSECI UCHYLACI /AHOJ DA SA PRIST?VISKA ,VAHA, AKA SI DOLE VYHOLENA ALEBO?,??SI BLOND CI BRUNETA?CO MAS RADA?DOBRE TAK PRIDEM /KONIEC.PO NAMAHAVOM POPISOVANI V TEN DEN UZ ASI 35 UCHYLAKOVI SA KAZDY ZABUDNE NEJAK OPITAT KDE MA PRIST . TAK CO UZ JE TOTO? VY SI MYSLITE ZE MY SEDIME NOMSTOP NA BYTE A CAKEME ? NEMATE POCIT ZE TIEZ NORMALNE ZIJEME ? AK NIE TAK SI KUP ANCU POSAD JU ZA DVERE A KED BUDES MAT POCIT ZE TO UCHYLACENIE NA TEBA IDE TAK ZAVOLAJ JEJ ALEBO JU PRETIAHNI. VELA CHALANOV SI TO OBSERIE KOLI VAM CO VOLAJU OZAJ SERIOZNE. JA SI TO UVEDOMUJEM ...JA SA RADA POPISEM V POHODE ALE KED NIEKTO S TELEFONOM ROBI NOMSTOP TAK VIE ODHADNUT UCHYLAKA UZ PRI PRVOM JEHO EROTICKOM NADRZANOM/AHOOOOJ? A ZA DALSIE, UCHYLAKOV MAME V TELEFONE POZNACENYCH, VERIM ZE NIE LEN JA TAK ZE VOLAJU DONEKONECNA A PITAJU SA NA TO ISTE. BODKA NENASERTE MA VIAC AKO SOM .

Mila jankulka,myslim si za kazda z nas si vybrala tuto pracu dobrovolne,tak ma zarazili niektore veci,ktore tu boli popisane.Malo by to byt vsetko o diskretnosti,tak ako chcete zverejnovat telef.cisla?Ani sa necudujem,ze zakaznici volaju z utajeneho cisla.Ved niektore z nas,su tak vygumovane,ze prezvanaju zakaznikom,obtazuju ich smskami,aj ked su uz davno s rodinami.kazdy zakaznik je iny,kazda baba je ina,ale naco sa potom niektore stazuju ze tam nikto nechodi,alebo ze ich kazdy oklame,ked si to sposobuju same,a kazia dobre meno aj ostatnym.preco je vela zakaznikov,ze berie si vsetky veci do sprchy?Lebo ma zle skusenosti,ze ho baby okradli.Davajme zakaznikom to,co aj same od nich vyzadujeme...
malina0009

Ďalší

Späť na Všeobecná diskusia

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný