tie nase kurvy drahe

Všeobecná diskusia k erotickým službám.

tie nase kurvy drahe

Nový príspevokod vykuk9 » 26 Júl 2007 12:33

Zacinam uvazovat, ze moje cestovatelske chutky zacnem ukajat v Cechach (Brno, Ostrava). Ceny velmi slusnych bab su tam hodina okolo 800 ceskych.
Ako je mozne ze tie nase kurvy su 2x drahsie? Asi slaba konkurencia alebo je chyba v nas, ze sme ochotni tolko platit? Jeden tyzden sa dohodnut a byt verni a kaslat na tie slovenske a este nas zacnu prosit aby sme chodili :lol:
vykuk9

Nový príspevokod blue7 » 26 Júl 2007 14:02

Vyber v BA je naozaj katastrofalny. Cest vynimkam, ale tych je naozaj len par. Ked obcas aj najdem nejaku prijemnu babu, tak o chvilu zmizne ( napr. Danka z Piestan bola v BA len tyzden, Linda z Afrodity a Kika z Ruzinova podobne). Inak je to len sama stara ojazdena prisera, alebo mlada arogantna, chladna a nafukana (alebo nafukovacia) masina na rychly prachy. Kde su tie sympaticke 30-tnicky, ktore si potrebuju privyrobit ? Su moralne tak ciste, ze im to hrdost nedovoli robit obcas za peniaze? A so sefom za urcite vyhody, alebo s cudzincami za hmotne statky a dovolenky to ide ? Skoda, ze ta Morava je na ulet tohto typu trochu vzdialena...
blue7

Nový príspevokod cingon » 26 Júl 2007 19:12

slovensko je slaby trh. Všetko je tu drahé. Praha je podstatne lacnejšia a baby sú podstatne lepšie. Mimochodom mnohé z nich sú Slovenky a v Prahe sú lacnejšie a omnoho ústretovejšie.
Keby sme sa vedeli dohodnúť na maximálnych cenách, kurvy by museli mísť dole, inak by neprežili. Ale na to sme prisprostí a moc nadržaní. Kurvy si s nami robia čo chcú, okradajú nás o zaplatený čas, pýtajú príplatky za niečo čo k normálnej jebačke patrí. Máš zaplatiť s trčiť do nej cicinu na čo najkratší čas a pokialmožo sa jej pritom ani nedotknú. Zopár by bolo rado keby sme vo dberách zaplatili, otočili sa a išli domov. Aj zlatá Přaha....
cingon

800 ceskych

Nový príspevokod vykuk9 » 21 Nov 2007 15:17

Tak som skusil Ostravu, hoci to mam 100 km od domu, ale stalo to za to, dostal som za 800 ceskych to iste co u nas 1800-2000 + priplatky a odute baby. Urcite som mal aj stastie, ze som natrafil na dobru babu, ale vyskusam viacere, cisto zo statistickych dovodov :lol:
vykuk9

Späť na Všeobecná diskusia

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný