Trinkgeld ano alebo nie

Všeobecná diskusia k erotickým službám.

Trinkgeld ano alebo nie

Nový príspevokod richmond9 » 10 Jan 2011 20:29

Raz som zazil trapas ked som bol u kamosa v Nemecku. Sedeli sme v restauracii, dali sme si jedlo, pitie. Casnik bol dost nechutny, zduty, kaslal na nas, museli sme dlho cakat. Ked prislo k plateniu (ja som pozyval) tak som zaplatil, ale nedal som ziadny tringeld. Tak som si povedal, ze si nic nezasluzi. Ten na mna gulal ocami, ale poctivo mi vycaloval vydavok. Kamos ma zdrbal pod ciernu zem, ze u nich je zvyk davat tringeld vzdy.

Ked sedim niekde v krcme alebo v restauracii, tak davam sprepitne podla toho, ci som bol spokojny. Zvycajne davam 10-15% z uctovanej sumy.
Pokial ale nie som spokojny s obsluhou (ani s jedlom/pitim), tak nedavam nic.

No a teraz k hlavnej teme.
Minule som mal dilemu, ci mam dat dievcatu na private "sprepitne"alebo nie.
V bordeli by som urcite nedal, lebo tam su ceny za sluzby a za pitie take vysoke, ze nemam chut platit nieco navyse.
Ale na private, pokial som spokojny, by som aj dal cosi navyse.

Aku mate skusenost?
Zvyknete davat navyse alebo nie?

P.S.
Citateliek tohoto fora sa bojim opytat, lebo by sa kludne mohlo stat, ze predsa vsetci davaju iba ja, magor, nie.... :wink:
richmond9

Re: Trinkgeld ano alebo nie

Nový príspevokod cestovatel » 11 Jan 2011 16:03

Len tym co sa stretavam castejsie (vacsinou nie privaty) a ktore mi davaju pridanu hodnotu v zmysle mile spravanie, bozkavanie, uz aj take bolo, ze som dostal kolacik, ktory som si potom doma po fajocke vychutnal:)
cestovatel

Nový príspevokod wewoov uchylny bratranec » 11 Jan 2011 20:07

Ked je cena napr. 35, alebo 45, tak davam o 5 viac uz pri odovzdani penazi. Inak tringelty nedavam, to skor mam vo zvyku v pripade nespokojnosti pytat peniaze naspat :-)
Chceš-li, trap se, že ti v kapse zlaté mince nechřestí. Nemít žádné kamarády tomu já říkám neštěstí. Nemít prachy - nevadí. Nemít srdce - vadí. Zažít krachy - nevadí. ZAŽÍT NUDU- JÓ, TO VADÍ !!!
Obrázok užívateľa
wewoov uchylny bratranec

Nový príspevokod Pedro » 26 Jan 2011 21:41

wewoov uchylny bratranec píše:Ked je cena napr. 35, alebo 45, tak davam o 5 viac uz pri odovzdani penazi. Inak tringelty nedavam, to skor mam vo zvyku v pripade nespokojnosti pytat peniaze naspat :-)

hehe, moj clovek!
beznej slapke ukaze dobrotu a bude chciet este viac a viac! nedavat!

extra slapotam, ktore davaju value navyse, tak pridam obcas aj ja navyse nieco, bud money alebo nieco...jednej som raz dal cely flakon parfemu v hodnote cca 2k skk, ale bol som spokojny viac krat a nepytala nikdy nic. aj tak som z toho parfemu kychal, tak co ;-)
Mind over matter!
If you don't mind it doesn't matter.
Pedro

Späť na Všeobecná diskusia

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný