Trojka

Všeobecná diskusia k erotickým službám.

Trojka

Nový príspevokod King » 25 Jún 2011 08:08

Zdravim,rad by som vyskusal sandwich,nasiel by sa niekto kto by do toho siel so mnou,alebo vie niekto o nejakej slecne ktora to prevadza a kolko by to asi stalo? diki
King

Re: Trojka

Nový príspevokod stanoBA » 27 Jún 2011 13:04

Daj kocke do zadocku analny kolik a budem mat ty sam sandwich...ci potrebujes pri tom pritomnost ineho chlapa..?? :mrgreen:

Robil som to raz s jednou kockou - ten analny kolik /alebo umely penis/ mal na konci taku placku - aby nevbehol dnu - a ked som ju obrabal zo zadu, tak kolik mala v ritke a ako som zatlacil - tak som bruchom zatlacil aj ten kolik - a ked som vysunul - tal sa vysuval aj ten kolik...kocka mi tvrdila, ze mala pocit ako keby sme ju pretahovali dvaja...a nemusel som sa pri tom s nikym delit a pozerat sa na ineho vtaka. :P
stanoBA

Nový príspevokod sex_greek » 12 Júl 2011 11:52

na pokeci som nasiel jednu 35ku ktora chce minimalne 4 az 8 chlapov za cenu ako je priemerna polhodina naprivate na hlavu. tvrdila mi ze robi vsetko okrem necistych praktik. aj priestor ma a vyhovuje jej to cez vikend.p.s. samostatnych chlapov neberie skusal som.. ak by sme sa nasli ja by som jej isiel popretahovat vsetky diery. kto by mal zaujem napiste mi do SS nech to ostane anonymne a diskretne.

p.s. od ba sa nachadza 60km.
sex_greek

Nový príspevokod King » 18 Júl 2011 11:18

A kde by som na pokeci vedel najst tu 35-ku?? nech viem viac detailov. ja viem o jednej z NZ co sa kombinacii m+m+z nebrani ma to aspon napisane vo svojom profile a berie priblizne na hlavu asi 70 eur co je dost vela podla mna.
King

Späť na Všeobecná diskusia

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný