U zubarky....

Všeobecná diskusia k erotickým službám.

U zubarky....

Nový príspevokod agent007 » 16 Jún 2010 19:02

Nie nie nepretahoval som zubarku pocas preventívnej kontroly mojho chrupu... :mrgreen: Ale musim sa vam zdôverit s prihodou ktora sa odohrala v tychto dnoch u mojej zubarky resp.u nej v ordinacii ... :D Bol som objednany na preventívnu kontrolu tak som teda dorazil s malou dusickou predsa len zubari vzbudzuju respekt asponze u mna... :| Pani doktorka velmi prijemná,skor ako sa pusta do prace si vzajomne vyslovujeme komplimenty predsa len nech sa uvolní atmosfera... :D Nech sa paci sadkajte si otvorte pusu nech vam skontrolujem chrup,obligatne prikazy ale nechcem to tu doprodnobna uvadzat co vsetko v ramci kontroly bolo potrebné urobit! :shock: Ale k veci ako sa mi pani doktorka zacala venovat prisla do ordinacie jedna babenka v priliehavom tricku v nohaviciach velmi priliehavych ale v tak priliehavych ze jej vydutu susku aj zo zarezom bolo vidiet ako ked dubak sa vytrca spod listia.... :shock: Hubu som mal otvorenu a keby mi pani doktorka pripomenula ze ju mam zavriet tak by som asi zabudol,zizal som stratil dych..... :shock: :wink:
Nadherna baba... :D Najskor som si myslel ze je dcerou pani doktorky ved jej oblecenie tomu nasvedcovalo, ziadny pracovny ubor,ani vo sne ma nenapadlo ze sa jedna o sestricku z vedlajsej ordinacie ktora si zhodou okolností odbehla zdokonalit sa asi vo svojej branži.Az vtedy som to zacal chapat ked ju pani doktorka upozornovala nato co ma sledovat..... :? Lenze ja som sledoval stale ju z otvorenou hubou hlavne jej krasne 3-ky a jej rozkrok... wau... ako keby tam bola zemla.... :D nadherny pohlad.... :D Samozrejme pani doktorka mi stale pripominala ze si mam hlavu viac dozadu naklanat / jej sa to lahko hovorilo / ale neslo to a zacalo sa mi nieco mrvit v nohaviciach... :P Najhorsie natom vsetkom bolo ze moj vtak sa vysunul zboku zo slipov a zacal sa naduvat!Tym ze sa naduval nebolo mozné ho vratit na povodné miesto lebo sa zasekol pod gumou,mimochodom ani tak by som nemohol ucinit pretoze by to bol viditelny ukon.... :oops: Chlapi vedia ocom hovorim pisem. Jednoducho na stehne sa mi vytvaral poriadny nador hlavne potom ked pani doktorka poziadala sestricku aby aj ona si nieco vyskusala v ramci praxe v mojej otvorenej puse. :wink: Ked sa o mna oprela a to myslim oprela pretoze lavym naraznikom sa mi opierala o lice a mne myslou prebiehali scenare ako by som ju povyzvrtal.... :lol: Ano ona by mi mohla zub vrtat a ja zas pre zmenu ju poprevrtat ako svajciarsky emental.... :D Lenze velmi rychlo doslo k vytriezveniu ked pani doktorka skonstatovala ze ukon je ukonceny a mne zahlasila pan ..... hotovo :!: Lenze nastal problem,nemohol som vstat lebo som mal "nador" na lavom stehne! :lol: Co teraz,tak som improvizoval. Ja pani doktorke,nemohol by som par sekund este pobudnut som dost vycerpany,jej odpoved znela samozrejme. Medzitym ako mi vystavovala ucet nenapadne som sa snazil vstat a mojho nadrzaneho vtaka umiestnit do takej polohy aby nevzbudzoval pozornost! :wink: Neviem ci sa mi to podarilo pretoze sestricka sa len uskrnala a myslela si asi svoje :?: :mrgreen: Pani doktorka mi medzitym vystavila ucet 35eur a mne myslou prebehlo- ako na private za rychlovecku........ :D To ze aj v ordinacii u zubarky moze vzniknut eroticka klima ani vo sne mi nenapadlo......... :D :P :wink:

Sorry ze som otvoril novu temu ale tu moju som nevedel kam zaradit........... :wink:
agent007

Re: U zubarky....

Nový príspevokod wewoov uchylny bratranec » 16 Jún 2010 21:06

No agent, mal si este napisat adresu tohto zariadenia, aby sme si viaceri isli vylepsit svoj chrup:-) esteze ti nevyletela ruka a nechytil si tu slecnu za kozy, alebo zadok, to by ti pani zubarka zavrtala aj do vtaka! :-)
Chceš-li, trap se, že ti v kapse zlaté mince nechřestí. Nemít žádné kamarády tomu já říkám neštěstí. Nemít prachy - nevadí. Nemít srdce - vadí. Zažít krachy - nevadí. ZAŽÍT NUDU- JÓ, TO VADÍ !!!
Obrázok užívateľa
wewoov uchylny bratranec

Nový príspevokod agent007 » 16 Jún 2010 21:18

wewoov uchylny bratranec píše:No agent, mal si este napisat adresu tohto zariadenia, aby sme si viaceri isli vylepsit svoj chrup:-) esteze ti nevyletela ruka a nechytil si tu slecnu za kozy, alebo zadok, to by ti pani zubarka zavrtala aj do vtaka! :-)

Fakt budem uprimny,keby tak nahodou by si potrebovala pani doktorka odskocit tak to si pís ze sestricka je na mne strhol by som ju na seba pod zamienkou ze zavrtala vedla........... :D :mrgreen: Teraz uz chapem preco spievala skupina ELAN skladbu sestricky z Kramarov :!: Kua ONI uz v podstate objavili skor to co ja teraz len akoze konstatujem........ :D
agent007

Nový príspevokod wewoov uchylny bratranec » 16 Jún 2010 22:11

Sestricky su velmi,velmi sexy a co som pocul, aj sukaju s panmi doktormi jedna radost:-) Skoda, ze som sa minul povolanim.. :-)
Chceš-li, trap se, že ti v kapse zlaté mince nechřestí. Nemít žádné kamarády tomu já říkám neštěstí. Nemít prachy - nevadí. Nemít srdce - vadí. Zažít krachy - nevadí. ZAŽÍT NUDU- JÓ, TO VADÍ !!!
Obrázok užívateľa
wewoov uchylny bratranec

Nový príspevokod agent007 » 16 Jún 2010 22:39

No vidis Ty si otom len pocul ale ja osobne som sa otom aj presvedcil!Raz som musel v nocnych hodinach na pohotovost do nemocnice a ked som tam po polnoci dorazil a pootvoril dvere na jednej z izieb pretoze vtedy nevies za kym mas ist som zbadal nejaku "plechavu" hlavu ze drieme za stolom tak som zabuchat nechcel ale ked som sa priblizil som zbadal ze nad stolom nedrieme plesaty doktor,ale ze tam suka doktor so svojou sestrickou...... :D musel som taktne pockat pokial skoncia ich plodné konzultacie........... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
agent007

Nový príspevokod Pedro » 01 Aug 2010 20:52

hehe, poznam z vlastnej skusenosti, splnil sa mi taky detsky sen :-)
bol som po operacii kolena v nemenovanom zariadeni v BA, primar mal nejaku oslavu tak sestricky troska uspali nepokonych pacientov, co zvykli otravovat pocas noci,ze ich daco boli. no mna neuspala, lebo som na jednej uz pracoval troska a ze sa teda zastavi vecer a dame rec.
no tiez sla na malu oslavu k primarovi, prisla troska viac v nalade ako odisla, ak viete, ako to myslim, ale len mierne.
tak sme dali rec, ja ze ved nech ide ku mne lahnut, nech nemusime tak nahlas, nech nezobudime vedlajsiu izbu (ja som bol sam na izbe, LCD tv hrala nejake romanticke gebuziny a s tou vodkou a mojimi recickami to asi zabralo...)
onedlho totiz uz ruka smatralka nemusela smatrat pod bluzkou a nohavickami, o chvilu prislo oslobodenie a chutna akcia. blbe bolo, ze ma to koleno stale bolelo jak das, tak prakticky len jazdila na mne, skoda ze som ju nemohol vtedy dat odzadu postojacky, mala nadherny zadocek!
bol to tusim jediny taky sestrickovsky zazitok (teda priamo v nemocnici pocas sluzby a ja pacient, ine sestricky sa postastili tiez, ale okolnosti ine...) a bolo to proste zaujimave.

urcite zaujimavejsie, ako ked som zo zvedavosti vysukal jednu tucnu dievcinu, proste ma zaujimalo, ako to dokaze s takym telom robit. esteze bola pekna v tvari, inak by som mal problem s erekciou, kurna, proste tie big-babies nie su moj typ.. ale to je prudky off-topic a nie tak chutny ako sestricka :-)
Mind over matter!
If you don't mind it doesn't matter.
Pedro

Späť na Všeobecná diskusia

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný