abcabc píše:.... a dalo sa podľa návodu?
abcabc píše:Ahoj všetci. Nakoľko som zmenil zamestnanie a Nitru mám od ruky:-)) rád by som vám predstavil niečo, čo je dostupné z južného Slovenska hádam pre každého (z Komárna 34 Km z D.Stredy 25 Km atď) Priváty v GYŐRI!!!
Pol hoďka tj. 30 minút s prekrásnymi maďarkami za 20 €!!!!!!!!!! Jazyková bariéra im nerobí problém. Najviac privátov je pri PLAZA, dá sa to ľahko nájsť. Keď chcete môžem vám poslať POI body do GPS) Link (aby to admin nevymazal) JE wewewe.videkilany.hu A teraz pomoc tým čo nevedia po maďarsky. Otvoríš si stránku, ľavá strana z hora 5 nadpis (KERESÉS) klikneš. V keresés si nájdeš 4 z hora MEGYE - klikneš - nájdeš si GYŐR MOSON SOPRON klikneš a označíš. V strede dole si znova nájdeš KERESÉS klikneš a zobrazia sa ti kočky. Túto napr. vrelo doporučujem - 3 z ľava do prava VIVIEN 24. Takúto kočku môžte mať za smiešnych 20 €!!!!! A verte mi že stojí za to:-)) Forinty nemusíte (6000 Ft) - berú €.
abcabc píše:Skúsil som Mercy v Győri. Dá sa, ujde. Veľké cecky, aj sme si pokecaly). Všetko s gumou. Treba skúsiť - doporučujem.
abcabc píše:cau, a kolko to stalo?
vedela nieco po anglicky?
dik.
Späť na Skúsenosti z privátov vo svete
Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný