varovanie-kradez

Do tejto rubriky píš len aktuálne stavy na privátoch v Bratislave!

varovanie-kradez

Nový príspevokod bananko01 » 03 Dec 2011 20:45

PAni chcem vas varovat na private na ulici andreja mraza ma kurv okradla o vyse 50€,je to ponuka na konkurencnom portali za.. ponuka 8799.Nevonala mi uz od zaciatku,ale reku vyskusam a aj som na to doplatil...................
bananko01

Re: varovanie-kradez

Nový príspevokod ja-23 » 04 Dec 2011 11:22

okradla??? ako okaadla? tento prispevok je totalene o nicom, sak napis detaily..
ja-23

Nový príspevokod bananko01 » 04 Dec 2011 20:43

co na tom nechapes? si zhuleny?Normalne mi ujebala 60€ z penazenky kym som bol v sprche.....................
bananko01

Nový príspevokod stanoBA » 05 Dec 2011 16:04

no neviem neviem - kto tu je zhuleny...v prvom prispevku pises 50 €....v druhom 60 €....a v tretom bude 70...? :mrgreen:

A to si kedy az zistil...? Ak by som si nechal penazenku bez dozoru na private - tak si pred odchodom istotne spocitam prachy...a ak by mi chybali, tak by som jej roztrepal cifernik a este by mi zaplatila aj odskodne...osobne by som si penazenku zobral do kupelne so sebou a nebol by problem... :idea:
stanoBA

Nový príspevokod wewoov uchylny bratranec » 05 Dec 2011 20:41

No ved uz ho tak nedojebavajte :D pisal, ze vyse 50 e, tak to znamena, ze to mohlo byt 57, ktore zaokruhlil na 60..v podstate je to jedno,kazdopadne diky za upozornenie.. Ale aj tak nechapem, na co si bral na privat viac penazi,ako bolo treba. Treba zobrat tolko,kolko je nevyhnutne a vyhnes sa problemom.
Chceš-li, trap se, že ti v kapse zlaté mince nechřestí. Nemít žádné kamarády tomu já říkám neštěstí. Nemít prachy - nevadí. Nemít srdce - vadí. Zažít krachy - nevadí. ZAŽÍT NUDU- JÓ, TO VADÍ !!!
Obrázok užívateľa
wewoov uchylny bratranec

Nový príspevokod richmond9 » 05 Dec 2011 21:30

bananko, chyba, ze nechavas penazenku bez dozoru.

Tak to ja si beriem svoje saty aj s penazenkou, mobilom, klucami vzdy so sebou. Aj do kupelne. To pre istotu.
Jedine kabat (s prazdnymi vreckami) a topanky necham napospas osudu ;-)

Rob tak aj ty a vyhnes sa neprijemnostiam.

@wewoo: peniaze si beriem vzdy navyse. Nikdy totiz neviem, ake sluzby si doobjednam. Naramne by ma mrzelo, keby som nieco chcel a nemal by som na to. HEH 8)
richmond9

Nový príspevokod Eminencia » 06 Dec 2011 09:27

caute kurevnici

ja sa len usmievam nad tym a zasnem ako moze byt niekto taky naivny ze ide za kur.ou a zobere si penazenku so sebou?! Ved v penazenke mame aj kreditky,osob.doklady..... Najlepsie je ist bez penazenky zobrat si so sebou nejakych 20-30e navyse keby som si chcel za nieco priplatit a je po probleme! A ked mi kur.a tych par eur ujebe tak to uz nejak prezijem.....

Komické pre mna osobne je aj to aby som si bral so sebou veci do kupelne? Ved stretnutie u kurvicky je aj o " diskretnosti a dovere " aby som pobehoval so svojimi handrami v kupelni to by asi na pohode nepridalo.... asponze z mojho pohladu.
Eminencia

Nový príspevokod bananko01 » 06 Dec 2011 09:34

ved je to moja chyba,ale kurv.a si nema co dovolit kradnut peniaze.Zbadal som to az na ceste do TT na pumpe.a neviem presne kolko to bolo, ale urcite mi chybala 50-siatka a asi 10.Viem ,ze sa to tu uz stalo,ale kazdy sa uci na vlastnych chybach............
bananko01

Nový príspevokod Sarang » 06 Dec 2011 12:59

Bananko, a inac bola dobra? Ja si ako hovoril wewoov bratranec, bravam vzdy len presnu sumu - dopredu sa presvedcim, ci sluzby, ktore chcem su v cene. Zatial sa mi nic nestratilo, a ked ano, tak som na to neprisiel : )

Ale minule som bol za Ivou (starsia dama v Retre) a ona so mnou vliezla do kupelne, ze to je kvoli bezpecnosti, aby som ju nepodozrieval, ze mi vybera vrecka - tak to je zaujimavy pristup. Vravel som jej, ze tam aj tak nic nemam (vsetko nechavam v aute radsej). Ona mi hovorila, ze pocula, ze niektore holky dokonca chlapovi zabalia aj pouzity kondom, lebo aby ich vraj nepodozrieval, ze ukradli semeno, otehotneli a potom podla dna tvrdili, ze dotycny je otec.

Tak o tom som uz vobec nepocul a kondom so sebou domov brat nemienim, ale svet je divny a plny cudnych pribehov.

Anyhoo, bananko, teda ta holka aspon stala za tych 120 eur? : )
Sarang

Nový príspevokod Palino » 06 Dec 2011 21:43

hej hej, treba si davat pozor.

ja si berem vsetko do kupelne co ma hodnotu.
kabat, topanky, aj prazdne gate kludne necham v izbe...
Palino

Nový príspevokod Matt » 12 Dec 2011 13:02

Palino píše:hej hej, treba si davat pozor.

ja si berem vsetko do kupelne co ma hodnotu.
kabat, topanky, aj prazdne gate kludne necham v izbe...

..no to by ešte bolo keby si tam nechal plné gate :D /sory nemohol som si odpustiť poznámku ani po krátkom váhaní :)
Matt

Nový príspevokod wewoov uchylny bratranec » 15 Dec 2011 21:10

richmond9 píše:bananko, chyba, ze nechavas penazenku bez dozoru.

Tak to ja si beriem svoje saty aj s penazenkou, mobilom, klucami vzdy so sebou. Aj do kupelne. To pre istotu.
Jedine kabat (s prazdnymi vreckami) a topanky necham napospas osudu ;-)

Rob tak aj ty a vyhnes sa neprijemnostiam.

@wewoo: peniaze si beriem vzdy navyse. Nikdy totiz neviem, ake sluzby si doobjednam. Naramne by ma mrzelo, keby som nieco chcel a nemal by som na to. HEH 8)

Richmond, ja naopak v poslednej dobe si beriem menej, akoby som mal:-) ale pozor, vzdy to dopredu poviem do telefonu, aby to bolo ferove:- :)
Chceš-li, trap se, že ti v kapse zlaté mince nechřestí. Nemít žádné kamarády tomu já říkám neštěstí. Nemít prachy - nevadí. Nemít srdce - vadí. Zažít krachy - nevadí. ZAŽÍT NUDU- JÓ, TO VADÍ !!!
Obrázok užívateľa
wewoov uchylny bratranec

Nový príspevokod agent007 » 16 Dec 2011 10:58

Kua wub Ty si expert! Tebe uz pomaly kocky za cokoladu budu davat sukat.... :D Ako to robis..... co si hypnotizer alebo mentalista.... :wink:
agent007

Nový príspevokod wewoov uchylny bratranec » 16 Dec 2011 14:01

agent007 píše:Kua wub Ty si expert! Tebe uz pomaly kocky za cokoladu budu davat sukat.... :D Ako to robis..... co si hypnotizer alebo mentalista.... :wink:

Agent, ja som socialny pripad :)
Obrázok užívateľa
wewoov uchylny bratranec

Späť na Priváty v Bratislave - Aktuálny stav

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný