vyhladavanie

Ak sa ti niečo na stránke Privatportal.sk buď páči alebo nepáči a chceš zvýšiť kvalitu portálu, napíš nám do tejto rubriky.

vyhladavanie

Nový príspevokod asdfg » 12 Nov 2008 23:55

caute vsetci zdravim admina

mam taku otazocku respektive navrh

vyhladavanie v jednotlivych sekcia (slovensko bratislava) podla ID
a dalej ujednotit nazov tem v sekciach napr ze v kazdom nazve musi byt ID ponuky nech je v tom system
asdfg

Nový príspevokod asdfg » 14 Dec 2008 23:59

aspon odpoved ze moj navrh je blbost by sa patrila ci nie a;e nieje to az taka blbost
asdfg

Nový príspevokod kaja » 15 Dec 2008 09:29

asdfg píše:aspon odpoved ze moj navrh je blbost by sa patrila ci nie a;e nieje to az taka blbost

z toho si nic nerob, admin je tu uz asi len na to, aby rusil prispevky, nie aby na ne odpovedal....ja som tiez odpoved nedostala a to si k tomu aj platim za to, ze tu inzerujem...
kaja

Nový príspevokod admin » 15 Dec 2008 23:19

schvalne som cakal, ci sa asdfg este ozves a ci na to neprides sam. takze zial neprisiel...

vyhladavat podla ID v jednotlivych sekciach fora mozes tak, ze si hore kliknes na "Hľadať" a následne si v selecte "Fórum" vyberies pozadovanu oblast vyhladavania.

ak si mal na mysli vyhladavat podla ID v ponukach na stranke Privatportalu, tak ta moznost sa nachadza v sekcii "Všetky ponuky".
Obrázok užívateľa
admin
Site Admin

Nový príspevokod asdfg » 17 Dec 2008 23:19

myslel som samozrejme vyhladavanie vo fore a myslel som take zrychlene vyhladavanie okno do ktoreho by sa vkladal vyhladavany vyraz by sa nachadzalo priamo v sekciach a hladany retazec by vzhladavalo aj v texte prispevkov
asdfg

Re: vyhladavanie

Nový príspevokod PaliX » 22 Aug 2009 11:20

Stalo sa nieco preco uz vyhladavanie v podstate nefunguje ?? Bud mi najde uplne minimum vysledkov alebo ziadny a pritom vidim ze taky retazec ako vyhladavam tam existuje.
PaliX

Nový príspevokod admin » 24 Aug 2009 14:32

PaliX píše:Stalo sa nieco preco uz vyhladavanie v podstate nefunguje ?? Bud mi najde uplne minimum vysledkov alebo ziadny a pritom vidim ze taky retazec ako vyhladavam tam existuje.

Áno, vie sa o tom, bude treba nahodiť celý nový "search index" kompletné vyhľadávanie.
Do konca týždňa bude funkčné.
Obrázok užívateľa
admin
Site Admin

Nový príspevokod admin » 29 Aug 2009 01:50

Nové vyhľadávanie je nahodené a kompletne funkčné.
Obrázok užívateľa
admin
Site Admin

Nový príspevokod richmond9 » 21 Máj 2010 19:03

Admin, search engine nejako nefunguje. Nie len dnes, ale uz par krat za posledne dni som to skusal, stale nejde.

Objavuje sa tato chyba:

Všeobecná chyba
SQL ERROR [ mysqli ]

Table './ppskdb/phpbb3_search_results' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed [144]

Chyba SQL servera počas načítavania stránky. Ak problém pretrváva, kontaktujte Administrátora fóra.
Informujte prosím administrátora fóra alebo webmastera: -"mailto:info@privatportal.sk">info@privatportal.sk
richmond9

Nový príspevokod admin » 21 Máj 2010 22:14

Už by to malo byť v poriadku. Všetky príspevky boli nanovo zaindexované.
Najskôr pozostatok, keď poskytovatelovi vyhorel server a aj po nahodený bola databáza v čudu.

Ďakujem za upozornenie richmond9
Obrázok užívateľa
admin
Site Admin

Späť na Ohlasy ku stránke Privatportal.sk

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný