Riiciii píše:.... no tak na toto ti mozem doporucit Kiki ... je to skutocne jednicka ... aj to najvecie motovidlo sa prinej citi ako keby bolo takym malym bohom... je ak treba trpezliva, vasnima, spontalna, taky certik z anjelskou tvarickou
ver ze ta ma co naucit (a kto by sa pri uceni nechcel citit ako v raji
... ja som ju osobne navstivil na private niekolko krat a co je supeeeeeer zavolali sme si ju z mojou polovickou i ku nam domov do trojky, mimochodom mali sme taku skusenost s Kiki prvy krat a uplne genialne je to ze moja polovicka to chce znovu a znovu
nedala jej ani na chvilku dovod ziarlit alebo daco v tom zmysle
... uz bola u nas 5x a je to stale o daky ten krocik dalej a super aby nevyplasila moju polovicku
ani si neuvedomuje ako a uci sa ok Kiki
xixi a co som sa velmi cudoval pusta ju stale dalej a dalej uz ma moze i bozkavat a milovat sa somnou pri nej co je co povedat lebo predtym ziarlila i na to ked sa ma dotkla
... aaa doporucil som ju i kamosovi co mal podobny problem ako o ktorom sa tu pise a nevie si ju vynachvalit ... takze fakt ak chces vyskusaj ju tu je na nu tc. 0914 225 077 - Kika ak ju chces vidiet inzeruje tu na privatportali pod menom Kika inzerat čislo 2721 ak sa nemylim, no ovela viac jej foto najdes v niekolkych inzerciach na www.***** pod menom Kika uvodne foto mava v jednej inzercii to iste co tu na privatportale a na jednej inzercii ma uvodne foto zadok v bielich nohavickach ma taku peknu hviezdickovu kerku na chrbte ...
axonide píše:Na nieco taketo bola idealna Veronika z Kalinciakovej, jej pristup bol naozaj super, mala pre vela veci pochopenie a bola velmi nezna
ale jej ponuku tu uz nevidim, vie niekto co sa snou stalo?
Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný