zaciatocnik

Všeobecná diskusia k erotickým službám.

Nový príspevokod Riiciii » 06 Okt 2008 18:03

... sewa ... mal som na mysli Kiku 2721 ... okrem tychto foto na privatportale ma este i ine foto ... viac sexi :) a viac na nich vidno ... doporucujem skusit a ak nebudes spokojny az potom odcudzovat :)
Riiciii

Nový príspevokod Riiciii » 06 Okt 2008 18:07

... sewa ... ano jedna sa o Kiku 2721 ... tu na privatportal ma dve foto ... nooo ma zverejnene i ine foto ... viac sexi :) ... ale take sa tu zverejnit nedaju ... doporucujem tohto certika z anjelskou tvarickou vyskusat pani :) ... a nie daco odsudit bez toho aby som ochutnal :) ... a ona chuti skvele :)
Riiciii

Nový príspevokod stromokocur » 06 Okt 2008 23:25

no u tejto baby http://www.privatportal.sk/3849 Claudii by si uspel aj amater. je neuveritelne mila,chyti zaruku,vysoka 180+štekle čiže super bo ja mam rad vysoke,prekrasna riť,prsia sice nema ale oplati sa.. na fotke čo je,to su neni oni,claudia ma hnede vlasy.chovanie ku zakaznikovi je priam rozmaznavacie(na jedničku).divim sa normalne,lebo neni ziadna tlsta stara hus jak su vsade skoro.
stromokocur

Nový príspevokod wictor1 » 07 Okt 2008 07:28

stromokocur: claudiu na tom private ma na viacerych strankach reklamu ze je madarka, ze jazyk ovlada len madarsky.. je to pravda?.. vdaka
wictor1

Nový príspevokod stromokocur » 08 Okt 2008 12:39

JE.
stromokocur

Re: tak toto doporucujem ...

Nový príspevokod easy » 08 Okt 2008 13:45

No ty si riadny ***** pasak vyjebany, pal odtialto do *****

Riiciii píše:.... no tak na toto ti mozem doporucit Kiki ... je to skutocne jednicka ... aj to najvecie motovidlo sa prinej citi ako keby bolo takym malym bohom :) ... je ak treba trpezliva, vasnima, spontalna, taky certik z anjelskou tvarickou :) ver ze ta ma co naucit (a kto by sa pri uceni nechcel citit ako v raji :) ... ja som ju osobne navstivil na private niekolko krat a co je supeeeeeer zavolali sme si ju z mojou polovickou i ku nam domov do trojky, mimochodom mali sme taku skusenost s Kiki prvy krat a uplne genialne je to ze moja polovicka to chce znovu a znovu :) nedala jej ani na chvilku dovod ziarlit alebo daco v tom zmysle :) ... uz bola u nas 5x a je to stale o daky ten krocik dalej a super aby nevyplasila moju polovicku :) ani si neuvedomuje ako a uci sa ok Kiki :) xixi a co som sa velmi cudoval pusta ju stale dalej a dalej uz ma moze i bozkavat a milovat sa somnou pri nej co je co povedat lebo predtym ziarlila i na to ked sa ma dotkla :) ... aaa doporucil som ju i kamosovi co mal podobny problem ako o ktorom sa tu pise a nevie si ju vynachvalit ... takze fakt ak chces vyskusaj ju tu je na nu tc. 0914 225 077 - Kika ak ju chces vidiet inzeruje tu na privatportali pod menom Kika inzerat čislo 2721 ak sa nemylim, no ovela viac jej foto najdes v niekolkych inzerciach na www.***** pod menom Kika uvodne foto mava v jednej inzercii to iste co tu na privatportale a na jednej inzercii ma uvodne foto zadok v bielich nohavickach ma taku peknu hviezdickovu kerku na chrbte ...
easy

Nový príspevokod cingon » 10 Okt 2008 06:59

podla mňa to nie je pasak. takto chlap nepíše ibažeby bol buzík.
cingon

Nový príspevokod jan » 29 Nov 2008 21:50

axonide píše:Na nieco taketo bola idealna Veronika z Kalinciakovej, jej pristup bol naozaj super, mala pre vela veci pochopenie a bola velmi nezna ;)

ale jej ponuku tu uz nevidim, vie niekto co sa snou stalo?

Mas cislo na tu Veroniku z Kalinciakove ?
jan

Nový príspevokod besttracker » 31 Jan 2009 18:40

a nieco podobne pre mna z okolia ziliny????
besttracker

Re: zaciatocnik

Nový príspevokod davac » 22 Jún 2010 17:56

mna by zaujimali nejake eskort agentury, ako to tam prebieha ? naprk http://agenturadgs.sk/ skusal niekto ? je tam nejake obmedzenie ? som mlady preto sa pytam a este som to neskusal.
davac

Predchádzajúci

Späť na Všeobecná diskusia

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný