ZAFO odporuca

Všeobecná diskusia k erotickým službám.

ZAFO odporuca

Nový príspevokod richmond9 » 10 Sep 2011 00:00

Nejaky cas som tu nebol, ale pozeram, ze sa deju nove veci.
Na ZAFO sa obajavilo pri niektorych fotkach "ZAFO odporuca".

Na zaklade akych kriterii je to odporucanie?
Ak inzerent zaplati, tak ZAFO odporuca?
richmond9

Re: ZAFO odporuca

Nový príspevokod agent007 » 10 Sep 2011 12:07

Kazdy jeden inzerent zaplatí, mozno admin dostane este sukacku gratis tak preco by neodporucil .... :D :D :D
agent007

Nový príspevokod Till » 11 Sep 2011 21:20

Su to ojebi.Jedine ze by admin tej stranky pretahoval vsetky kurvicky ktore u neho inzeruju a zaroven on bol taky znalec ze by si dovolil napisat ktore šlapky su dobre a ktore teda odporuca.Co je viac menej aj mozne.Ale ja si vsak myslim ze je to o tom ze ak si inzerent zaplati o cosi viac za inzerciu tak dostane takyto bonus ze tu kurvicku admin takto viac zvyrazni.Urcite to tak je si myslim. Ja viem co moj ohon potrebuje a preto mam mienku ze na tejto stranke su dve stars.Daniela z vrakune a Silvia z mestkej...
Till

Nový príspevokod Robino » 12 Sep 2011 08:40

Teraz mas vsade,ze su odporucane,nielen na zafo,tiez som zo zaciatku myslel,ze su lepsie.Po osobnych skusenostiach som zistil,ze tie odporucane su slabsie,potom mi zopar bab,povedali ze ide o to, kto si zaplati viac za inzerat.Takze to ide skor sa viac zviditelnit,tam nema nic spolocne o kvalitach.Till tvoje kriteria poznam na babu a viem,ze tebe o co ide.Keby som mal zhodnotit podla sluzieb tak ta Silvia je lepsi priemer,Daniela priemer.Tam na zafo je viac krajsich bab,keby som to bral,podla tvojich kriterii.Podla sluzieb a kvality by som tam nasiel zopar.
Robino

Nový príspevokod richmond9 » 12 Sep 2011 22:01

Robino, ktore baby su krajsie a lepsie v sluzbach ako Silvia?
(S Danielou som nebol, nemozem porovnavat)
richmond9

Nový príspevokod Till » 13 Sep 2011 07:29

Podla mna ta Silvia z mestkej inak byvala kurvicka z privatu zo Svabinskeho je velmi dobra!! Richmond9 mal by si veru navstivit Danielu.Ta je taktiez velmi dobra..!!
Till

Späť na Všeobecná diskusia

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný