Zatraktívnenie fóra

Ak sa ti niečo na stránke Privatportal.sk buď páči alebo nepáči a chceš zvýšiť kvalitu portálu, napíš nám do tejto rubriky.

Zatraktívnenie fóra

Nový príspevokod agent007 » 24 Máj 2010 21:13

Skor si myslim ze admin by sa mal zamysliet nad tym ako zatraktivnit forum pp lebo to tu vyzera akoby zdochol pes a nie riesit nejaky duhovy pochod,pretoze ten uz odpochodoval a pre nas kurevnikov je nepodstatny!
agent007

Re: Zatraktívnenie fóra

Nový príspevokod admin » 25 Máj 2010 00:33

richmond9 píše:Admin, ty stary provokater.... :wink:

Ale pichnem do osieho hniezda:

Hej, ja som bol. Prechadzal som tadial.
V priamom prenose som videl potycky medzi policajtami a chlapikmi, ktori nesuhlasili s tymto zhromazdenim. Myslim, ze to bolo aj v spravach.

Pokial mi buzerant nechce rit natrhnut, nemam s tym problem, ze si recni na javisku.
Od reci je zvycajne daleko ku skutkom. Reci sa hovoria a chlieb sa je.

P.S.
Ale pohlad na parik lesbiciek ako si to na tvrdo vzajomne rozdava je pre chlapa hoooodne rajcovny :wink:

No jasne že od rečí je ďaleko, tak ale asi najvyšší čas, kedže Slovensko bolo poslednou krajinou v Európe, kde takýto PRIDE sa uskutočnil.
Každú občiansku aktivitu hodnotím kladne, kedže na Slovensku pôsobia ľudia rezignovane a nevedia vyjadrovať svoje občianske postoje organizáciou zhromaždení.

agent007 píše:Je demokracia a kazdy ma pravo vyslovit svoj nazor popripade sa prezentovat co je zac. Ja osobne stym problem nemam som liberalneho zmyslania. Ja tu nechcem riesit nejaky duhovy pochod pretoze osobne si myslim ze tato tema na pp by ani nemala mat miesto.PP je o sluzbach aspon ja si to myslim a o skusenostiach z privatov ktoré by sme si mali navzajom vymienat.
Skor si myslim ze admin by sa mal zamysliet nad tym ako zatraktivnit forum pp lebo to tu vyzera akoby zdochol pes a nie riesit nejaky duhovy pochod,pretoze ten uz odpochodoval a pre nas kurevnikov je nepodstatny!

Tak trošku súvisí, predsa ide o sexuálnu orientáciu minoritnej skupiny. Ešte minoritnejšia skupina sú ludia pracujúci v sexbiznise.
O skúsenostiach sa pobaviť nemôžem, lebo nenavštevujem priváty. Ale o službách ako takých áno.
Obrázok užívateľa
admin
Site Admin

Nový príspevokod wewoov uchylny bratranec » 25 Máj 2010 07:47

admin píše:
richmond9 píše:Admin, ty stary provokater.... :wink:

Ale pichnem do osieho hniezda:

Hej, ja som bol. Prechadzal som tadial.
V priamom prenose som videl potycky medzi policajtami a chlapikmi, ktori nesuhlasili s tymto zhromazdenim. Myslim, ze to bolo aj v spravach.

Pokial mi buzerant nechce rit natrhnut, nemam s tym problem, ze si recni na javisku.
Od reci je zvycajne daleko ku skutkom. Reci sa hovoria a chlieb sa je.

P.S.
Ale pohlad na parik lesbiciek ako si to na tvrdo vzajomne rozdava je pre chlapa hoooodne rajcovny :wink:

No jasne že od rečí je ďaleko, tak ale asi najvyšší čas, kedže Slovensko bolo poslednou krajinou v Európe, kde takýto PRIDE sa uskutočnil.
Každú občiansku aktivitu hodnotím kladne, kedže na Slovensku pôsobia ľudia rezignovane a nevedia vyjadrovať svoje občianske postoje organizáciou zhromaždení.

agent007 píše:Je demokracia a kazdy ma pravo vyslovit svoj nazor popripade sa prezentovat co je zac. Ja osobne stym problem nemam som liberalneho zmyslania. Ja tu nechcem riesit nejaky duhovy pochod pretoze osobne si myslim ze tato tema na pp by ani nemala mat miesto.PP je o sluzbach aspon ja si to myslim a o skusenostiach z privatov ktoré by sme si mali navzajom vymienat.

Tak trošku súvisí, predsa ide o sexuálnu orientáciu minoritnej skupiny. Ešte minoritnejšia skupina sú ludia pracujúci v sexbiznise.
O skúsenostiach sa pobaviť nemôžem, lebo nenavštevujem priváty. Ale o službách ako takých áno.

Admin, nenasiel som v tvojom prispevku odpoved na agentovu poznamku o tom, ze na pp zdochol pes a tiez by ma zaujimalo, ci s tym nieco mienis urobit.
The sky is blue, water is wet, women have secrets..
Obrázok užívateľa
wewoov uchylny bratranec

Nový príspevokod admin » 25 Máj 2010 12:30

wewoov uchylny bratranec píše: Admin, nenasiel som v tvojom prispevku odpoved na agentovu poznamku o tom, ze na pp zdochol pes a tiez by ma zaujimalo, ci s tym nieco mienis urobit.

Je úvaha, už dlhodobejšie že fórum úplne oddeliť a dať do rúk niekomu z prispievateľov.
Prípadne viac rozšíriť na tému erotika, resp. erotické služby ako také.

Resp. dať vaččší priestor dievčatám aby sa zapojili do fóra a prekopať systém skúseností, na recenzie zo zadefinovanými pravidlami.
Menší problém technické možnosti phpBB fóra.

Ktorú cestu by si navrhol ty?
Obrázok užívateľa
admin
Site Admin

Nový príspevokod wewoov uchylny bratranec » 25 Máj 2010 13:36

admin píše:
wewoov uchylny bratranec píše: Admin, nenasiel som v tvojom prispevku odpoved na agentovu poznamku o tom, ze na pp zdochol pes a tiez by ma zaujimalo, ci s tym nieco mienis urobit.

Je úvaha, už dlhodobejšie že fórum úplne oddeliť a dať do rúk niekomu z prispievateľov.
Prípadne viac rozšíriť na tému erotika, resp. erotické služby ako také.

Resp. dať vaččší priestor dievčatám aby sa zapojili do fóra a prekopať systém skúseností, na recenzie zo zadefinovanými pravidlami.
Menší problém technické možnosti phpBB fóra.

Ktorú cestu by si navrhol ty?

Ja si myslim, ze problem je hlavne v tom, ze okrem zopar stalych prispievatelov sem nikto nepise. A ked sa aj tych niekolko ludi na to vykasle, tak ozaj niet co citat. Treba si uvedomit, ze prave toto forum, robi pp vynimocnym oproti konkurencii a ze zvysuje navstevnost tejto stranky. Ja osobne sem chodim hlavne kvoli tomu, aby som si pozrel forum a ponuky dievcat sledujem len popri tom a nie naopak. A takych je velke mnozstvo. V poslednej dobe som sem nechodil, kvoli tomu ze napr. Till, agent a spol. prestali pisat. V tom pripade nemam motivaciu navstivit pp. Ja sem chodim kvoli ich prispevkom,ako aj kvoli prispevkom napr. robina, richmonda atd... Moj navrh je taky, aby ste motivovali ludi sem pisat. napr. na konci mesiaca nech citatelia vyhodnotia naj prispevok, prip.nech je najaktivnejsi prispievatel nejako zo strany prevadzkovatela pp odmeneny /ci mu zaplatia rocne predplatne katolickych novin, alebo hodinku u nejakej slecny, to uz je na fantazii pp./
The sky is blue, water is wet, women have secrets..
Obrázok užívateľa
wewoov uchylny bratranec

Nový príspevokod Robino » 25 Máj 2010 15:35

Mne sa tiez paci tato stranka,lebo mozem tu najst aj referencie na babu.Inde mas aj,ze overuju inzeraty a fotky ale nakoniec sme zistili,ze tie fotky aj tak nesedia. Staci si pozriet na tej stranke ma ID 2637 Danita vek 25 rokov a overena fotka je uplne ina baba.Preto tato stranka ma vyhodu,ze ma forum a tu zistime ci su fotky fake alebo original.Ci ponukaju tie sluzby,ktore maju v inzeratoch a ci sa oplati ist tam.Nemyslim,zeby to mal dostat daky prispievatel,lebo to by sa nedalo ustrazit,mohol by sa dostat daky pasak a obhajoval by si tie svoje.Baby uz tiez tu prispievali a nakoniec nedopadlo to dobre.Maloktora znesie kritiku a tym stracala klientov.Preto sa mi paci navrh co dal wewoov uchylny bratranec.Len zase musime uvazit,ze tu pise nas zopar a viaceri preferuju ine typy ako ty WUB a ja.Mne to je jedno,viem,kde dostanem kvalitu ale treba to skvalitnit,lebo ako vieme uz baby pytaju za priemer velke prachy.Vyhodnotit najlepsi prispevok a babu na konci mesiaca,ona bude mat viac klientov a ten kto vyhral stravi s nou hodinu.Viem,ze to je nie take lahke,lebo to bude musiet suhlasit s tym pasak a baba.Podla mna by sa im to oplatilo,lebo by mali dobru reklamu a tym aj viac klientov
Robino

Nový príspevokod richmond9 » 26 Máj 2010 20:53

Suhlasim s Wewoom a Robinom a pridávam môj pohľad na vec:

Privatportal je príťažlivý nie len tým, že sú tu inzeráty, ale predovšetkým tým, že je tu voľná diskusia a recenzie služieb.
Tato diskusia je jednak zdrojom cenných informácii a zároveň je aj miestom zábavy -> koľkokrát som sa narehotal na dobrých príspevkoch.
A to je kluc k uspechu.

Výzva na odmeňovanie prispievateľa môže (ale nemusí) motivovať. Nezabudnime, že veľa prispievateľov chce zostať v anonymite a strata anonymity im nestojí za zaplatenie jednej hodinky u niektorej slečny. Mne sa skôr zdá rozumne to riešiť finančnou odmenou (napríklad vo forme dobitia kreditu mobilného telefónu)

Príspevkov v diskusii je ale v poslednom čaše nejako pomenej. Admin, chystal si sa robiť selekciu príspevkov. Robíš tu selekciu? Nie je úbytok príspevkov práve kvôli tomu? Podľa mňa by sa malo pustiť do fóra všetko čo sa napíše. Neboj sa, čitatelia nie sú debili, sami vyselektujú nepravdivé príspevky.

Admin, ďalej sa pýtam (admin prosím Ta neber to osobne, nechcem sa ta dotknúť, ja len nahlas rozmýšľam) ak nenavštevuješ priváty, tak nie si konfrontovaný s potrebami navštevovacov privátov a teda je pre teba ťažšie identifikovať to čo ostatní postrádaju. Tu sa môžeš spoľahnúť iba na to ako ti svoj zážitok sprostredkujú. Sekcia “Ohlasy ku stránke privatportal” zíva prázdnotou. Odkiaľ berieš nápady na zlepšenia?
Podobná úvaha sa týka aj inzerujúcich. Prečo vlastne inzerujú na privatportale?

Tu sú nejaké nápady ako zväčšiť atraktivitu privatportalu:
- Zaviesť overene foto (tak ako je na ZAFO) -> toto je robota pre teba admin (príležitosť začať chodiť na priváty, aj keď len s fotakom ;-) Poznámka: ZAFO začalo bez overených fotiek, a boli tam kadejaké ojeby. Len čo zaviedli overene fotky, hneď fake-y zmizli.

- Kvartálne vyhodnotenie a odmenenie najlepšej slečny a najlepšieho prispievateľa. Finančnú odmenu riešiť napríklad už spomínaným dobitím kreditu. Financovať to budeš musieť asi ty, admin.

- Zaviesť sekciu odborne články o sexe, pohlavných chorobách, …atd. Tu je ale dilema, kto tam bude prispievať. Chcelo by to študovaného človeka, nie gynekológa amatéra. No a samozrejme títo veľavážení vyštudovaní pani či dámy si tieto príspevky nechajú zaplatiť.

- Zaviesť poradňu. Tu je zase otázka kto bude radiť -> mali by to byt ľudia z fachu. (sexuológ, psychológ,…)

- Zaviesť sekciu jokes. Chodievam aj na ine portaly (nie so sexualnou tematikou), kde sa dá sem tam dobre zabaviť na vtipoch (text, foto, video) Vtipy by sa dali ohodnocovať užívateľmi a kludne môžeš urobiť rebríček najlepšie hodnotených vtipov. Ak sa ľudia naučia, že sa na privatportali zabavia na dobrom vtipe, budú tu chodiť aj kvôli tomu. Ja osobne rad budem prispievať do tejto temy.

- Zaviesť reklamu. Žiadny banner, žiadna reklama na prezervatívy, viagru a čo ja neviem čo. Admin, kde to viazne? Prečo nie je reklama na privatportali? Veď z toho sú predsa prachy.

- Postarať sa o väčšie zviditeľnenie privatportalu. V Avize v rubrike "Zoznamenie, peep" sa pravidelne objavuju inzeráty na sex portaly. Inzerát na privatportal som tam ešte ani raz nevidel. Každým dnom pribúdajú na Slovensku stovky pubertakov, ktorí chcú riešiť svoje plne vajcia. Admin, čo myslíš, kde začnú hľadať erotické inzeráty? Privatportal to asi v prvom kroku nebude. Avizo určíte však áno. Podchytením omladiny je zaručená dlhodobá návštevnosť privatportalu.

Tak, už som to zo seba všetko dostal. ;-)

Admin, este ma napadlo, ze by si navrhy na vylepsenia presunul do na to urcenej sekcie. Tu pod duhovym pridom sa to moze lahko stratit z dohladu....
richmond9

Nový príspevokod Robino » 27 Máj 2010 06:11

richmond9 dobre mas napady,len s tym vyhodnotenim si myslim,ze to bude problem.Nikto nebude chciet stratit anonymitu.To som nedomyslel.Neviem ci bude dobre aj s tym kreditom,lebo tiez bude odhaleny.,podla tel.cisla.Ked tu viaceri daju svoje napady tak sa vybere ten najrozumnejsi.Co sa tyka tych overenych fotiek na Zafe ja som dal priklad na ID 2637 Danita vek 25 rokov a overena fotka je uplne ina baba.Mam uz viac takychto skusenosti,preto viem,ze sa ani tam neda tak ustrazit.Len to je pravda,ze je tam pomenej fake fotiek.Na vsetkych strankach mas vecsinou tie iste,najdes len zopar,ktore maju len tu na pp.Ale tie maju original foto.Mozno nepotrebuju mat vsade reklamu a vyhovuje im tento portal.Uvidime,mozno sa objavi najrozumnejsi napad a bude sa moct realizovat.
Robino

Nový príspevokod admin » 31 Máj 2010 08:04

wewoov uchylny bratranec píše:Moj navrh je taky, aby ste motivovali ludi sem pisat. napr. na konci mesiaca nech citatelia vyhodnotia naj prispevok, prip.nech je najaktivnejsi prispievatel nejako zo strany prevadzkovatela pp odmeneny /ci mu zaplatia rocne predplatne katolickych novin, alebo hodinku u nejakej slecny, to uz je na fantazii pp./

Viem ako to myslíš a myslíš to dobre.
Fórum by malo byť o komunite ľudí, ktorí zdieľajú informácie, skúseností, názory. Buď sa niekto chce podeliť o svoje informácie a prispieť do komunity a možno aj určitým spôsobom ju smerovať.
Ty ako aj ostatní ste prispievali bez toho aby si mal z toho nejaký priamy hmotný prospech. Pretože si chcel vyjadriť nejaký názor, chcel si sa o niečo podeliť.
Tebe by nevadilo že ty si doteraz prispieval a prispieval si preto že si chcel, a teraz začne niekto preto, že by mohol mať z toho nejaký prospech.
A čo ostatní prispievatelia nebudú sa cítiť podvedení. A čo keď už nebude nejaký prospech za písanie, mnoho takýchto prispievateľov sa vytratí.
Obrázok užívateľa
admin
Site Admin

Nový príspevokod admin » 31 Máj 2010 08:26

Robino píše:Nemyslim,zeby to mal dostat daky prispievatel,lebo to by sa nedalo ustrazit,mohol by sa dostat daky pasak a obhajoval by si tie svoje.Baby uz tiez tu prispievali a nakoniec nedopadlo to dobre.Maloktora znesie kritiku a tym stracala klientov.Preto sa mi paci navrh co dal wewoov uchylny bratranec.Len zase musime uvazit,ze tu pise nas zopar a viaceri preferuju ine typy ako ty WUB a ja.Mne to je jedno,viem,kde dostanem kvalitu ale treba to skvalitnit,lebo ako vieme uz baby pytaju za priemer velke prachy.Vyhodnotit najlepsi prispevok a babu na konci mesiaca,ona bude mat viac klientov a ten kto vyhral stravi s nou hodinu.Viem,ze to je nie take lahke,lebo to bude musiet suhlasit s tym pasak a baba.Podla mna by sa im to oplatilo,lebo by mali dobru reklamu a tym aj viac klientov

Ustrážiť by sa to dalo, záujemca z radov prispievateľov by dostal moderátora. Ak by boli stažnosti od ostatných užívateľov na prácu moderátora, tak by moderátorom nebol.
Obrázok užívateľa
admin
Site Admin

Nový príspevokod admin » 31 Máj 2010 09:58

richmond9 píše:Suhlasim s Wewoom a Robinom a pridávam môj pohľad na vec:

Privatportal je príťažlivý nie len tým, že sú tu inzeráty, ale predovšetkým tým, že je tu voľná diskusia a recenzie služieb.
Tato diskusia je jednak zdrojom cenných informácii a zároveň je aj miestom zábavy -> koľkokrát som sa narehotal na dobrých príspevkoch.
A to je kluc k uspechu.

Súhlas, taktiež rád čítam príspevky na fóre.

Výzva na odmeňovanie prispievateľa môže (ale nemusí) motivovať. Nezabudnime, že veľa prispievateľov chce zostať v anonymite a strata anonymity im nestojí za zaplatenie jednej hodinky u niektorej slečny. Mne sa skôr zdá rozumne to riešiť finančnou odmenou (napríklad vo forme dobitia kreditu mobilného telefónu)

Som rád že si načrtol aj túto vec. Dobitie kreditu tiež nerieši anonymitu. Motivovať k príspevku finančnou alebo nefinančou odmenou nie je cesta k budovaniu komunity. Ty tiež neprispievaš do fóra, či už tohoto alebo akéhokoľvek iného za to že máš prospech z toho, ale že sa chceš zapojiť do komunity.

Príspevkov v diskusii je ale v poslednom čaše nejako pomenej. Admin, chystal si sa robiť selekciu príspevkov. Robíš tu selekciu? Nie je úbytok príspevkov práve kvôli tomu? Podľa mňa by sa malo pustiť do fóra všetko čo sa napíše. Neboj sa, čitatelia nie sú debili, sami vyselektujú nepravdivé príspevky.

Selekcia príspevkov prebieha hlavne na úrovni toho, že noví prispievatelia majú prvých 10 príspevkov kontrolovaných. A hlavne sú to viacnásobné registrácie, prispievanie toho istého príspevku viackrát za sebou, písanie veľkými písmenami a totálne vulgarizmy, útoky na iných prispievateľov.
Sú to jednoduché pravidlá, aby sme sa na fóre nestrácali čas pri čítaní duplicitných príspevkov a útokov na iných prispievateľov.

Admin, ďalej sa pýtam (admin prosím Ta neber to osobne, nechcem sa ta dotknúť, ja len nahlas rozmýšľam) ak nenavštevuješ priváty, tak nie si konfrontovaný s potrebami navštevovacov privátov a teda je pre teba ťažšie identifikovať to čo ostatní postrádaju. Tu sa môžeš spoľahnúť iba na to ako ti svoj zážitok sprostredkujú. Sekcia “Ohlasy ku stránke privatportal” zíva prázdnotou. Odkiaľ berieš nápady na zlepšenia?
Podobná úvaha sa týka aj inzerujúcich. Prečo vlastne inzerujú na privatportale?

Áno, môžem sa spolahnúť iba na sprostredkovanie zážitku. Výhoda je že nie som zainteresovaný, čiže nestranný voči dievčatám pracujúcich na privátoch a aj voči prispievateľov. Nevýhoda ťažšie sa identifikujem sa s prispievateľmi na fóre. Preto tá možnosť dať fórum do rúk prispievateľom, ktorý by sa stali moderatóri. Z mojej strany riešiť iba technické veci ohľadom prevádzky fóra.
Obrázok užívateľa
admin
Site Admin

Nový príspevokod admin » 31 Máj 2010 11:23

richmond9 píše:Tu sú nejaké nápady ako zväčšiť atraktivitu privatportalu:
- Zaviesť overene foto (tak ako je na ZAFO) -> toto je robota pre teba admin (príležitosť začať chodiť na priváty, aj keď len s fotakom ;-) Poznámka: ZAFO začalo bez overených fotiek, a boli tam kadejaké ojeby. Len čo zaviedli overene fotky, hneď fake-y zmizli.

Overené foto určite bude. Ale nie týmto spôsobom. Pretože aj overené foto sú tam podvrhy. Potrebujeme lepší systém. resp. čo najlepší, aby bol prínosom pre užívateľov, dúfam že v tomto sa zhodneme.
Dalšia vec, prevádzkovateľ nebude nútiť inzerentov aby sa značkovali nejakou značkou a ešte túto fotografiu aj zverejnovať. Inzerentov si vážime, sú to ľudia, nie veci v obchodoch s čiarkovým kódom.
- Kvartálne vyhodnotenie a odmenenie najlepšej slečny a najlepšieho prispievateľa. Finančnú odmenu riešiť napríklad už spomínaným dobitím kreditu. Financovať to budeš musieť asi ty, admin.

Príspevky ako také určite nie, problémy okolo toho viď vyššie.
Čo sa týka slečny, tak tam už sa to viac dá, kedže na základe hlasovania, užívateľov a prípadnu formu odmeny dohodne prevádzkovateľ.
- Zaviesť sekciu odborne články o sexe, pohlavných chorobách, …atd. Tu je ale dilema, kto tam bude prispievať. Chcelo by to študovaného človeka, nie gynekológa amatéra. No a samozrejme títo veľavážení vyštudovaní pani či dámy si tieto príspevky nechajú zaplatiť.

- Zaviesť poradňu. Tu je zase otázka kto bude radiť -> mali by to byt ľudia z fachu. (sexuológ, psychológ,…)

- Zaviesť reklamu. Žiadny banner, žiadna reklama na prezervatívy, viagru a čo ja neviem čo. Admin, kde to viazne? Prečo nie je reklama na privatportali? Veď z toho sú predsa prachy.

Neviem či sa pýtaš prečo na reklamu na privatportali alebo na fóre.
Banerová reklama, resp. všetka reklama bola z privatportalu vypustená. Nechceme zaťažovať a otravovať návštevníkov žiadnou inou reklamou a poskytnúť maximálny priestor inzerujúcim s privátov.

S poradňou, resp. odbornými článkami, to môžme vyskúšať či bude záujem.
- Zaviesť sekciu jokes. Chodievam aj na ine portaly (nie so sexualnou tematikou), kde sa dá sem tam dobre zabaviť na vtipoch (text, foto, video) Vtipy by sa dali ohodnocovať užívateľmi a kludne môžeš urobiť rebríček najlepšie hodnotených vtipov. Ak sa ľudia naučia, že sa na privatportali zabavia na dobrom vtipe, budú tu chodiť aj kvôli tomu. Ja osobne rad budem prispievať do tejto temy.

Ďakujem. Môžme spraviť takúto sekciu, ak to bude pre užívateľov zaujímavé.

- Postarať sa o väčšie zviditeľnenie privatportalu. V Avize v rubrike "Zoznamenie, peep" sa pravidelne objavuju inzeráty na sex portaly. Inzerát na privatportal som tam ešte ani raz nevidel. Každým dnom pribúdajú na Slovensku stovky pubertakov, ktorí chcú riešiť svoje plne vajcia. Admin, čo myslíš, kde začnú hľadať erotické inzeráty? Privatportal to asi v prvom kroku nebude. Avizo určíte však áno. Podchytením omladiny je zaručená dlhodobá návštevnosť privatportalu.

Čo s týka avíza tak prevádzkovateľ tam už inzeroval svojho času.
Ďakujeme za podnety, otvoril si toho dosť.
Obrázok užívateľa
admin
Site Admin

Nový príspevokod richmond9 » 31 Máj 2010 18:00

Jo, jo, tak som zvedavy co z toho bude.

Este sa spytam na tie overene fotky:
Nerozumiem, preco by overene fotky mali byt podvrh. Ved predsa ak ich sam odfotis a sam ulozis na privatportal, tak vlastnou hlavou rucis za to, ze su prave.
Ci sa mylim?
richmond9

Nový príspevokod admin » 31 Máj 2010 18:19

richmond9 píše:Jo, jo, tak som zvedavy co z toho bude.

Este sa spytam na tie overene fotky:
Nerozumiem, preco by overene fotky mali byt podvrh. Ved predsa ak ich sam odfotis a sam ulozis na privatportal, tak vlastnou hlavou rucis za to, ze su prave.
Ci sa mylim?

Vidíš to som tam nespomenul, že asi budem musieť chodiť s tým foťakom ja. :))
Dať si cestu okolo Slovenska, ledaže by sa niekto našiel kto by mi vypomohol, čo richmond9? :)

V tomto prípade áno, budú overené.
Obrázok užívateľa
admin
Site Admin

Nový príspevokod richmond9 » 31 Máj 2010 18:34

No behat okolo Slovenksa, to by si prerobil aj vlastne gate. Ale ak prebehnes najbizsie okolie. (BA,TT,NR) tak mas viac ako dve tretiny inzeratov pokryte. Da sa to riesit samozrejme aj vyslanymi agentami.
Mam chapat tvoju poznamku ako ponuku na spolupracu? :wink:
richmond9

Ďalší

Späť na Ohlasy ku stránke Privatportal.sk

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: meropqwed