richmond9 píše:Admin, ty stary provokater....![]()
Ale pichnem do osieho hniezda:
Hej, ja som bol. Prechadzal som tadial.
V priamom prenose som videl potycky medzi policajtami a chlapikmi, ktori nesuhlasili s tymto zhromazdenim. Myslim, ze to bolo aj v spravach.
Pokial mi buzerant nechce rit natrhnut, nemam s tym problem, ze si recni na javisku.
Od reci je zvycajne daleko ku skutkom. Reci sa hovoria a chlieb sa je.
P.S.
Ale pohlad na parik lesbiciek ako si to na tvrdo vzajomne rozdava je pre chlapa hoooodne rajcovny
agent007 píše:Je demokracia a kazdy ma pravo vyslovit svoj nazor popripade sa prezentovat co je zac. Ja osobne stym problem nemam som liberalneho zmyslania. Ja tu nechcem riesit nejaky duhovy pochod pretoze osobne si myslim ze tato tema na pp by ani nemala mat miesto.PP je o sluzbach aspon ja si to myslim a o skusenostiach z privatov ktoré by sme si mali navzajom vymienat.
Skor si myslim ze admin by sa mal zamysliet nad tym ako zatraktivnit forum pp lebo to tu vyzera akoby zdochol pes a nie riesit nejaky duhovy pochod,pretoze ten uz odpochodoval a pre nas kurevnikov je nepodstatny!
admin píše:richmond9 píše:Admin, ty stary provokater....![]()
Ale pichnem do osieho hniezda:
Hej, ja som bol. Prechadzal som tadial.
V priamom prenose som videl potycky medzi policajtami a chlapikmi, ktori nesuhlasili s tymto zhromazdenim. Myslim, ze to bolo aj v spravach.
Pokial mi buzerant nechce rit natrhnut, nemam s tym problem, ze si recni na javisku.
Od reci je zvycajne daleko ku skutkom. Reci sa hovoria a chlieb sa je.
P.S.
Ale pohlad na parik lesbiciek ako si to na tvrdo vzajomne rozdava je pre chlapa hoooodne rajcovny
No jasne že od rečí je ďaleko, tak ale asi najvyšší čas, kedže Slovensko bolo poslednou krajinou v Európe, kde takýto PRIDE sa uskutočnil.
Každú občiansku aktivitu hodnotím kladne, kedže na Slovensku pôsobia ľudia rezignovane a nevedia vyjadrovať svoje občianske postoje organizáciou zhromaždení.agent007 píše:Je demokracia a kazdy ma pravo vyslovit svoj nazor popripade sa prezentovat co je zac. Ja osobne stym problem nemam som liberalneho zmyslania. Ja tu nechcem riesit nejaky duhovy pochod pretoze osobne si myslim ze tato tema na pp by ani nemala mat miesto.PP je o sluzbach aspon ja si to myslim a o skusenostiach z privatov ktoré by sme si mali navzajom vymienat.
Skor si myslim ze admin by sa mal zamysliet nad tym ako zatraktivnit forum pp lebo to tu vyzera akoby zdochol pes a nie riesit nejaky duhovy pochod,pretoze ten uz odpochodoval a pre nas kurevnikov je nepodstatny!
Tak trošku súvisí, predsa ide o sexuálnu orientáciu minoritnej skupiny. Ešte minoritnejšia skupina sú ludia pracujúci v sexbiznise.
O skúsenostiach sa pobaviť nemôžem, lebo nenavštevujem priváty. Ale o službách ako takých áno.
wewoov uchylny bratranec píše: Admin, nenasiel som v tvojom prispevku odpoved na agentovu poznamku o tom, ze na pp zdochol pes a tiez by ma zaujimalo, ci s tym nieco mienis urobit.
admin píše:wewoov uchylny bratranec píše: Admin, nenasiel som v tvojom prispevku odpoved na agentovu poznamku o tom, ze na pp zdochol pes a tiez by ma zaujimalo, ci s tym nieco mienis urobit.
Je úvaha, už dlhodobejšie že fórum úplne oddeliť a dať do rúk niekomu z prispievateľov.
Prípadne viac rozšíriť na tému erotika, resp. erotické služby ako také.
Resp. dať vaččší priestor dievčatám aby sa zapojili do fóra a prekopať systém skúseností, na recenzie zo zadefinovanými pravidlami.
Menší problém technické možnosti phpBB fóra.
Ktorú cestu by si navrhol ty?
wewoov uchylny bratranec píše:Moj navrh je taky, aby ste motivovali ludi sem pisat. napr. na konci mesiaca nech citatelia vyhodnotia naj prispevok, prip.nech je najaktivnejsi prispievatel nejako zo strany prevadzkovatela pp odmeneny /ci mu zaplatia rocne predplatne katolickych novin, alebo hodinku u nejakej slecny, to uz je na fantazii pp./
Robino píše:Nemyslim,zeby to mal dostat daky prispievatel,lebo to by sa nedalo ustrazit,mohol by sa dostat daky pasak a obhajoval by si tie svoje.Baby uz tiez tu prispievali a nakoniec nedopadlo to dobre.Maloktora znesie kritiku a tym stracala klientov.Preto sa mi paci navrh co dal wewoov uchylny bratranec.Len zase musime uvazit,ze tu pise nas zopar a viaceri preferuju ine typy ako ty WUB a ja.Mne to je jedno,viem,kde dostanem kvalitu ale treba to skvalitnit,lebo ako vieme uz baby pytaju za priemer velke prachy.Vyhodnotit najlepsi prispevok a babu na konci mesiaca,ona bude mat viac klientov a ten kto vyhral stravi s nou hodinu.Viem,ze to je nie take lahke,lebo to bude musiet suhlasit s tym pasak a baba.Podla mna by sa im to oplatilo,lebo by mali dobru reklamu a tym aj viac klientov
richmond9 píše:Suhlasim s Wewoom a Robinom a pridávam môj pohľad na vec:
Privatportal je príťažlivý nie len tým, že sú tu inzeráty, ale predovšetkým tým, že je tu voľná diskusia a recenzie služieb.
Tato diskusia je jednak zdrojom cenných informácii a zároveň je aj miestom zábavy -> koľkokrát som sa narehotal na dobrých príspevkoch.
A to je kluc k uspechu.
Výzva na odmeňovanie prispievateľa môže (ale nemusí) motivovať. Nezabudnime, že veľa prispievateľov chce zostať v anonymite a strata anonymity im nestojí za zaplatenie jednej hodinky u niektorej slečny. Mne sa skôr zdá rozumne to riešiť finančnou odmenou (napríklad vo forme dobitia kreditu mobilného telefónu)
Príspevkov v diskusii je ale v poslednom čaše nejako pomenej. Admin, chystal si sa robiť selekciu príspevkov. Robíš tu selekciu? Nie je úbytok príspevkov práve kvôli tomu? Podľa mňa by sa malo pustiť do fóra všetko čo sa napíše. Neboj sa, čitatelia nie sú debili, sami vyselektujú nepravdivé príspevky.
Admin, ďalej sa pýtam (admin prosím Ta neber to osobne, nechcem sa ta dotknúť, ja len nahlas rozmýšľam) ak nenavštevuješ priváty, tak nie si konfrontovaný s potrebami navštevovacov privátov a teda je pre teba ťažšie identifikovať to čo ostatní postrádaju. Tu sa môžeš spoľahnúť iba na to ako ti svoj zážitok sprostredkujú. Sekcia “Ohlasy ku stránke privatportal” zíva prázdnotou. Odkiaľ berieš nápady na zlepšenia?
Podobná úvaha sa týka aj inzerujúcich. Prečo vlastne inzerujú na privatportale?
richmond9 píše:Tu sú nejaké nápady ako zväčšiť atraktivitu privatportalu:
- Zaviesť overene foto (tak ako je na ZAFO) -> toto je robota pre teba admin (príležitosť začať chodiť na priváty, aj keď len s fotakomPoznámka: ZAFO začalo bez overených fotiek, a boli tam kadejaké ojeby. Len čo zaviedli overene fotky, hneď fake-y zmizli.
- Kvartálne vyhodnotenie a odmenenie najlepšej slečny a najlepšieho prispievateľa. Finančnú odmenu riešiť napríklad už spomínaným dobitím kreditu. Financovať to budeš musieť asi ty, admin.
- Zaviesť sekciu odborne články o sexe, pohlavných chorobách, …atd. Tu je ale dilema, kto tam bude prispievať. Chcelo by to študovaného človeka, nie gynekológa amatéra. No a samozrejme títo veľavážení vyštudovaní pani či dámy si tieto príspevky nechajú zaplatiť.
- Zaviesť poradňu. Tu je zase otázka kto bude radiť -> mali by to byt ľudia z fachu. (sexuológ, psychológ,…)
- Zaviesť reklamu. Žiadny banner, žiadna reklama na prezervatívy, viagru a čo ja neviem čo. Admin, kde to viazne? Prečo nie je reklama na privatportali? Veď z toho sú predsa prachy.
- Zaviesť sekciu jokes. Chodievam aj na ine portaly (nie so sexualnou tematikou), kde sa dá sem tam dobre zabaviť na vtipoch (text, foto, video) Vtipy by sa dali ohodnocovať užívateľmi a kludne môžeš urobiť rebríček najlepšie hodnotených vtipov. Ak sa ľudia naučia, že sa na privatportali zabavia na dobrom vtipe, budú tu chodiť aj kvôli tomu. Ja osobne rad budem prispievať do tejto temy.
- Postarať sa o väčšie zviditeľnenie privatportalu. V Avize v rubrike "Zoznamenie, peep" sa pravidelne objavuju inzeráty na sex portaly. Inzerát na privatportal som tam ešte ani raz nevidel. Každým dnom pribúdajú na Slovensku stovky pubertakov, ktorí chcú riešiť svoje plne vajcia. Admin, čo myslíš, kde začnú hľadať erotické inzeráty? Privatportal to asi v prvom kroku nebude. Avizo určíte však áno. Podchytením omladiny je zaručená dlhodobá návštevnosť privatportalu.
richmond9 píše:Jo, jo, tak som zvedavy co z toho bude.
Este sa spytam na tie overene fotky:
Nerozumiem, preco by overene fotky mali byt podvrh. Ved predsa ak ich sam odfotis a sam ulozis na privatportal, tak vlastnou hlavou rucis za to, ze su prave.
Ci sa mylim?
Späť na Ohlasy ku stránke Privatportal.sk
Registrovaní užívatelia: meropqwed