15 rokov som pracovala na sex priváte

15.02.2017 |
15 rokov som pracovala na sex priváte

 

 

„Presexovala som sa do staroby,“ usmeje sa Jana (45) a roztrasenými rukami si pripáli lacnú cigaretu. Žena pôsobiaca dojmom barovej hviezdy po záruke súhlasila so stretnutím v kaviarni na okraji mesta. Svoje životné poslanie rozhodne nezaprie. Výrazné líčenie, extravagantný účes i oblečenie a plné, zmyselné krivky hovoria za všetko. „Strávila som tam 15 rokov,“ pokračuje akoby ten príbeh rozprávala už stýkrát...

 

Sex služby boli mojím osudom

 

Mala som len 18, spackané detstvo za sebou, ale celý život pred sebou. Žiadne veľké sny. Chcela som pracovať ako čašníčka v nejakom penzióne ideálne s ubytovaním, aby som mohla vypadnúť z domu. Osud ma však zavial inde. Krátko po svojich 18tych narodeninách som spoznala Evu. Bola to práve ona, kto ma zlákal na tento job. Teda bola to skôr vidina ľahkého a rýchleho zárobku. Videla som, čo všetko si Eva môže dovoliť, zatiaľ čo ja som sa popri nej cítila ako chudobná príbuzná. Dodnes svoje rozhodnutie skutočne neľutujem. Občas však rozmýšľam, aké by to bolo, ak by som sa vtedy nenasťahovala k Eve. Obetovala som tomu život. Roky som makala a užívala si zarobené prachy. Dnes je to všetko preč.

 

Amatérka na trhu

 

Začiatky boli veselé. Eva ma do všetkého ochotne zasvätila. Pomohla mi s mojimi prvými inzerátmi, prvými fotkami, s výberom erotickej bielizne. Sex privátov vtedy ešte nebolo v meste veľa, ale ani záujem nebol taký ako dnes. Na svojho prvého klienta si pamätám doteraz. Keď som otvárala dvere, triasli sa mi kolená. Videl to a bol ku mne veľmi milý. Bol to nejaký Evin známy. Chcel len klasiku, tak mi ho prenechala. Pamätám si, že sa mi to nakoniec celkom páčilo. Nebola som v tom čase extra skúsená a záujem chlapov mi vlastne lichotil. Ťažšie to bolo so starými a nechutnými, ale človek si časom zvykne na všetko. Na prvé mesiace a roky však spomínam s úsmevom. Bola to zábava, pocit voľnosti a nezávislosti. Mali sme príjem, ktorý nám mohli v tom čase závidieť mnohí a navyše sme si to s Evou parádne užívali. Prácu striedali párty a diskotéky, život nám bol zábavou. Vtedy som ten job doslova milovala. Časom sa však všetko zmenilo, ja som sa zmenila.

 

Bola som sama sebe odporná

 

Prešiel rok, dva , päť a ja som bola stále na tom istom mieste. Celé ma to už hrozne unavovalo. Všetci tí chlapi mi išli na nervy, chcela som sa niekde posunúť. Nebolo však kam. Eva mala šťastie. Po šiestich rokoch nášho spolužitia sa vydala a s erotickými službami nadobro sekla. Nová kolegyňa sa našla rýchlo, už nikdy to však nebolo také ako predtým. Cítila som sa stále nespokojnejšia, bola som sama sebe odporná a začínalo mi byť jasné, že sa z toho tak ľahko nevyvlečiem. Držali ma peniaze, vidina istého zárobku a životná úroveň, na ktorú som bola zvyknutá. Vedela som, že nikde inde toľko nedostanem. Striedali sa u mňa obdobia eufórie, s nekonečnými depkami. Boli dni, keď sa mi nechcelo vstať z postele. Klientov navyše pomaly ubúdalo a ja som sa musela naozaj obracať, aby som si udržala miesto "na trhu". Zainvestovala som do nových silikónov, rozšírila som svoje služby a vymenila zariadenie izby. Začali sme ponúkať aj S/M a lesby predstavenia. Záujem o náš sex privát skutočne vzrástol a ja som bola na nejaký čas spokojnejšia. Ďalšia veľká zmena prišla s prechodom na euro. Ceny na trhu stúpli a tak sme si aj my mohli dovoliť zapýtať viac. Čo sa však na začiatku zdalo ako úžasná výhoda, sa nakoniec obrátilo v náš neprospech. Ubudlo zahraničných klientov, pretože erotické služby u nás prestali byť pre nich natoľko výhodné. Navyše sa nám postupne zvýšili všetky režijné náklady. Museli sme si priplatiť za prenájom, inzerciu i kondómy. Zmeny boli pre nás ťažké. Najťažšie však bolo ráno čo ráno vstať s vedomím, že musím zvládnuť minimálne štyroch. Tak som to mala celé tie roky nastavené.

 

Sex biznis si vypýtal svoju daň

 

Na sex priváte som prežila naozaj všeličo. Doslova tretinu svojho života. Sex som milovala i nenávidela. Rovnako ako chlapov, ktorých sa na mojej posteli vystriedali snáď tisíce. Niektorých som mala aj rada, lásku som však nikdy nezažila. Zato telesnej rozkoše na rozdávanie. Sex privát mi mnohé dal, ale veľmi veľa mi aj vzal. Mám skúsenosť s drogami, s pohlavnými chorobami, s tisíckami prebdených nocí i s totálnym vyčerpaním. Za tie roky som utŕžila mnoho nadávok, osočovania, dokonca i fyzického násilia. Nejeden muž si na mne dokazoval svoju silu. Niekoľkokrát som bola na úplnom dne, fyzicky i psychicky. Skončila som v nemocnici so závažnou infekciou, rozťatým čelom i s hnisajúcimi ranami po uhryznutí. Boli obdobia, keď som dni začínala i končila alkoholom a obdobia, keď sa mi bolo zo seba doslova zle. Jediné, čo ma držalo nad vodou, boli peniaze. Tie mi za tých 15 rokov nechýbali snáď nikdy. Vedela som si takmer okamžite zarobiť na všetko, čo ma napadlo. Nové šaty, šperky, kabelky, dovolenky, dopriala som si veci, o akých by sa mi v bežnom živote ani nesnívalo.

 

Všetko skončila až smrť

 

Našťastie nie moja. Na zmenu som sa odhodlala v čase, keď mi zomrel otec. Rodičom som sa po odchode z domu takmer neozývala. Nikdy sa nedozvedeli, čo robím ani ako žijem. Mama zomrela pred siedmimi rokmi na rakovinu. Otca som nenávidela a po matkinej smrti som sa už doma neukázala. Až do dňa, keď bolo nutné zariadiť aj jeho pohreb. Bola som jedináčik a po rodičoch mi zostal veľký dom. Práve jeho predaj ma vytrhol z reality. Kúpila som si vlastný byt, našla mizerne platenú prácu v hoteli a so svojím životom som definitívne sekla. Bolo to ako vyslobodenie z vlastného väzenia. Budú to už dva roky, čo som zatvorila dvere za svojim posledným zákazníkom. Nikto z môjho súčasného okolia nemá o mojej minulosti tušenia.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.