5 dôvodov, prečo uprednostniť sex privát pred erotickým klubom

13.09.2016 |
5 dôvodov, prečo uprednostniť sex privát pred erotickým klubom

 

Sex biznis prekvitá a pánom sa dnes ponúka na výber hneď niekoľko možností, ako nájsť vzrušujúci relax a náruživú erotiku v náruči dámy. Medzi najpopulárnejšie patria bezpochyby sex priváty a nočné kluby. Samozrejmé je, že sex zaFO a obdobné služby vám ponúknu na oboch miestach. Rozdiel je skôr v podmienkach, za ktorých sa chvíle vášne odohrajú. Sex priváty majú v tomto o niečo na vrch hneď v niekoľkých zásadných aspektoch.

Diskrétnosť

 

Ak sa rozhodnete využiť služby dám praktizujúcich najstaršie remeslo, pravdepodobne nechcete, aby o tom čvirikali aj vrabce na streche. Hoci puritánsky prístup k sexu je v našej spoločnosti pomaly na ústupe, málokto sa chce prezentovať týmto spôsobom pred susedmi, kolegami, šéfom či dokonca partnerkou. Ak necháte svoje auto zaparkované pred erotickým klubom, zbytočne budete niekde vysvetľovať, že ste tam boli len na toalete. Sex priváty majú v tomto smere jednu veľkú výhodu. Sú prevádzkované v neutrálnom prostredí bytov a vaše auto na sídliskovom parkovisku nikoho nezaujíma.

Cena

 

Tarify dievčat na sex privátoch sú v porovnaní s tými v nočných kluboch väčšinou o niečo miernejšie. Prevádzkovatelia erotických klubov majú totiž množstvo výdavkov súvisiacich s prenájmom priestorov, zamestnávaním a celkovou prevádzkou, ktoré musia zahrnúť do konečnej ceny. Oproti tomu väčšina dievčat na sex priváte ide s cenou nižšie, aby prilákala zákazníkov. Existujú samozrejme aj výnimky. Obyčajne ide o vyhľadávané "profesionálky", ktoré už majú stabilnú klientelu a môžu si to dovoliť.

Príjemné prostredie

 

Ak hľadáte podnikový luxus, v erotickom klube sa vám bude pravdepodobne páčiť. Súkromné priváty oproti tomu poskytujú príjemné, nerušené prostredie. Zaručené máte súkromie a domácku atmosféru. Očakávať vás bude len dievča, s ktorým ste sa dohodli, prichystané poskytnúť vám pohostinnosť bytu a teplo svojho lona.

Sympatické slečny

 

Erotické kluby sú neslávne známe "rozjazdenými" dámami. Neraz v nich nájdete unavené dievčatá s neprítomným pohľadom a kruhmi pod očami, ktoré ťahajú už svoju X-tú nočnú v poradí. Oproti tomu sex priváty obyčajne prevádzkujú úplne normálne, sympatické slečny, často študentky, ktoré sa rozhodli takýmto spôsobom zlepšiť svoju finančnú situáciu. Na spokojnosti zákazníkov im väčšinou záleží o niečo viac, pretože pracujú takpovediac iba samy na seba.

Možnosť výberu

 

Možnosť vybrať si z viacerých dám vám, samozrejme, poskytne aj erotický klub. Ponuka sex privátov je však neporovnateľne širšia a "tú svoju" si tak nájdete oveľa jednoduchšie. Okrem toho máte na výber viac času, môžete premýšľať aj celé dni a rozhodujete sa v pohodlí domova. Zaručene sa vám nestane, že prídete na miesto a vaše obľúbené dievča bude obsadené.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.