5 najčastejších chýb, ktoré robíš pri predohre

15.11.2016 |
5 najčastejších chýb, ktoré robíš pri predohre

 

 

Sex je skvelý, to áno. Či už s partnerkou, kamarátkou alebo napríklad na sex priváte,  sex si každý z nás užíva. Väčšina z nás však doslova miluje predohru, či už od partnerky alebo priamo našu hru so ženou. Zatiaľ čo sex privát nám dovoľuje na predohru zabudnúť, doma v posteli sa to nevypláca. Tu je 5 najčastejších chýb, ktoré robíš pri predohre!

 

1. Sústredíš sa na jeden bod

 

Ak sa hneď hrnieš dole, často krát ti môžu uniknúť aj iné zaujímavé miesta, ktoré partnerka miluje, keď sa o ne zaujímaš. Môže to byť krk, bruško, uši či zápästia. Každá žena je iná a je citlivá na iných miestach. Venuj sa aj im na ceste tam dole a uvidíš, ako sa jej to bude páčiť. Venuj sa aj ostatných erotogénnym zónam a dokonale si ju pripravíš na hlavné predstavenie. Pokojne ju vyťahaj za vlasy – kreativite sa medze nekladú. Jednoducho sa s ňou hraj!

 

2. Priveľa rozprávaš

 

Niekedy sú slová naozaj nepotrebné. O to viac to platí pri predohre! Samozrejme, môžeš použiť nejaké sexi slovíčka, ak skúšaš sex privát tak aj tie vulgárnejšie, no vo všeobecnosti platí, že menej je viac. Vyhýbaj sa hlúpostiam a zastaraným klišé, ktoré môžu pokaziť celú tvoju snahu a atmosféru momentu. Ak už máš niečo povedať, daj si pozor, aby to bolo vzrušujúce a štipľavé – nie reči o večeri či o deťoch.

 

3. Ideš na to zhurta

 

Pamätáš? Pomaly ďalej zájdeš – a platí to aj pri predohre. Ženám často trvá dlhšie, kým sú pripravené, a preto sa ti nevyplatí predohru urýchliť. Ak dokonca na ňu príliš tlačíš, môžeš celú svoju snahu pokaziť . Najmä, ak sa hráš s klitorisom, musíš dávať pozor, aby ti to neušlo a nedosiahol si presný opak toho, o čo sa snažíš. Venuj sa jej postupne a uvidíš, že to tvoja partnerka ocení!

 

4. Nikdy ju nevynecháš

 

Predohru však do svojho sexuálneho aktu nemusíš zaradiť vždy. Skús predpovedať, kedy ju s partnerkou nepotrebujete a máte chuť rovno sa vrhnúť na sex. Rýchlovka nie je nikdy na zahodenie a niekedy jednoducho na predohru nie je čas ani priestor. Nesnaž sa teda za každú cenu ísť dole, skôr si buď istý tým, že ak sa s partnerkou ideš hrať, urobíš to poriadne a správne.

 

5. Nečítaš partnerku

 

Ako som už spomínal, každá žena je iná a každá žena miluje iný spôsob sexu a predohry. Sleduj ju! Ak sa jej nepáči, že hovoríš štipľavo, priveľa sa venuješ klitorisu alebo naopak, nevšímaš si ho, zmeň svoj prístup hneď v procese! Na sex priváte na tom nezáleží, no doma sa naozaj chceš snažiť svoju partnerku uspokojiť. Reaguj rozumne, sleduj partnerku a užite si predohru, na ktorú nezabudnete!

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.