5 tipov ako popliesť hlavu každému mužovi

04.03.2017 |
5 tipov ako popliesť hlavu každému mužovi

 

Muž je prirodzený dobyvateľ, preto sám nechce byť priamo dobývaný. Ak muž žene volá, kupuje jej darčeky a pozýva ju na večere, tak ju balí. Ak robí rovnaké veci žena, ide o zúfalú stíhačku. Vďakabohu, dámy oplývajú inými, dômyselnejšími dobyvateľskými zbraňami. Dostať chlapa presne tam, kde ho chcete mať, zvyčajne vôbec nie je ťažké. Muži sú v skutočnosti veľmi prispôsobivá časť tvorstva. Potrebujú len správnu motiváciu.

 

Zdôraznite svoje ženské krivky

 

Najväčšou devízou žien sú zbrane, ktorými muži, teda aspoň absolútna väčšina z nich, nedisponujú. Prieskumy dlhodobo ukazujú, že pánom tvorstva najviac imponujú vizuálne podnety. Väčšina mužských pohľadov sa pritom stretáva na ženskom zadku. Zvýrazniť zvodné krivky pozadia vôbec nemusí byť ťažké. Postačí správane zvolená spodná bielizeň a zázraky urobí aj minisukňa. Okrúhlemu zadočku takmer vykúkajúcemu spod krátkej sukničky žiaden chlap neodolá. O svoje sa, samozrejme, ostarajú aj ženské prsia. Tu je však na mieste opatrnosť. Príliš hlboký výstrih môže pôsobiť vulgárne. Úplne postačí ukázať vstupnú čiaročku ozdobenú pekným šperkom. Ďalšími devízami žien sú zvodné mihalnice, krásne dlhé vlasy a perfektne upravené dlhé nechty. Vo všeobecnosti platí, zdôraznite svoje prednosti a rafinovane zakryte nedostatky.

 

Opantajte ho svojím sexepílom

 

Zbytočná vám bude perfektne sediaca podprsenka a mihalnice spôsobujúce prievan, ak budete pred mužom svojich snov vystupovať ako ostýchavá sivá myška. V skutočnosti len malé percento mužov túži po bezbranných ženách bez vlastného názoru. Tajomstvo ženského sexepílu tkvie v primeranom sebavedomí. Nemali by ste pôsobiť ostýchavo ani arogantne. Už na prvý pohľad vás prezradí postoj a chôdza. Nemusíte mať nohy modelky, aby ste si vykračovali ako po predvádzacom móle. Postačia správne zvolené lodičky a istý krok. Mimochodom, muži milujú podpätky. Vystrite sa, usmievajte sa a pozerajte v ústrety novým začiatkom. Buďte šarmantná a decentne vtipná.

 

Dávajte mu nepriame sex ponuky

 

Stavte na reč tela. Firtujte a nechajte ho, aby si to vysvetlil po svojom. Ak má záujem, dodáte mu odvahu. Ak je rezervovanejší, vzbudíte v ňom zvedavosť. V prvom rade sa usmievajte. Niekedy sa na neho len tak zapozerajte s úsmevom na tvári. Keď sa vám stretnú pohľady, chvíľu vydržte a potom sklopte zrak a začnite neviazaný rozhovor. Nezabudnite na zvodne preloženú nohu cez nohu. Ďalšia mimoriadne trefná devíza žien, ktorú muži milujú. Okrem toho, že pôsobí veľmi eroticky lichotí vašim stehnám i lýtkam. Mimoriadne elektrizujúco pôsobí aj omotávanie prameňa vlasov okolo prstu alebo zvodné hryzenie plných narúžovaných pier. Pozor, ak plánujete tento útok, stavte na kvalitný rúž. Jedným z najväčších foux pas je rúž medzi zubami.

 

Hovorte sexi jazykom

 

Hovorí sa, že slová sú pri zvádzaní druhoradé, ale ak budete takpovediac perliť pri každom otvorení úst, pravdepodobne ho to s vami skôr či neskôr omrzí. Čo je teda pre mužov sexi? Príjemný smiech. Nie hurónsky rehot, pri ktorom sa otočia všetky hlavy v reštaurácii k vášmu stolu. Reč je o úprimnom smiechu. Mužovi tým naznačíte, že sa v jeho spoločnosti príjemne bavíte a otvoríte mu tým ďalšie pomyselné dvierka. Smejte sa na jeho vtipoch, usmievajte sa keď rozpráva, jednoducho pôsobte šťastne a spokojne. Veľmi dôležité: nesťažujte sa. Žiaden muž nechce mať po svojom boku negativistickú, ufrfľanú a večne nespokojnú ženskú. Nalaďte sa optimisticky. Hovorte o veciach, ktoré máte rada, ktoré vás bavia a zaujímavú. Veľmi však nepreháňajte. Pravdepodobne nechce celý večer počúvať o nákupoch alebo kurze keramiky. Ukážte rozhľad a témy striedajte. Väčšinu pozornosti však venujte jemu. Veľa sa ho pýtajte, zaujímajte sa o neho, chváľte ho. Ak ulahodíte jeho mužskému egu, máte ho tam, kde ste chceli. Na prvom rande sa zdržte akejkoľvek hádky. Mužovi svojho srdca v zásade neprotirečte. Ak máte iný názor, môžete jeho komentár prejsť úsmevom, mlčaním alebo indiferentnou poznámkou. Nikdy sa nepúšťajte do diskusie. Na priame alebo náznakové sex ponuky odpovedajte v zásade nejednoznačne. Nikdy nie slovom áno alebo nie. Nechajte si okolo seba zahalené rúško tajomstva.

 

Staňte sex partnerkou, o akej sníva každý muž

 

Ocitli ste sa v jeho spálni? Ani tu ešte nemáte celkom vyhraté. Drevo v posteli dokáže odradiť aj zamilovaného Rómea. Muži milujú amatérky s potenciálom, ktorý odhalia až v akcii. Staňte sa milenkou, o akej sa mu ani nesnívalo. Lepšie povedané, o akej vždy sníval. Buďte náruživá, aktívna a sústreďte sa na jeho potreby. Ani vy však nezostávajte bokom. Musí vidieť, že si sex užívate a máte ho rada. Pokojne ho môžete naviesť na dotyky, ktoré sú vám príjemné. Tu už nastal čas na odhodenie poslednej cudnosti. Zvádzajte ho pohybmi, dotykmi a zvukmi. Nehanbite sa zavzdychať, dotýkajte sa jeho tela, maznajte sa s ním, vrťte zadkom, vystavte mu na obdiv svoje prednosti. Môžete si napríklad nechať obuté lodičky alebo stavte na sexi čipkovanú bielizeň. Nechajte ho hrať sa s vašimi bradavkami a dotýkať sa každučkej časti vášho tela. Nevyhýbajte sa ani orálnemu uspokojeniu. Kvalitný a dostatočne uspokojivý orál zažíva len málo mužov. Ak mu ho doprajete práve vy, zaručene sa stanete jeho hviezdou. Dobrá rada na záver: ak máte nejaké mimoriadne nevšedné sexuálne priania, úchylky alebo zvyky, nechajte si ich na niektoré ďalšie stretnutie. Vaše "prvýkrát" nech radšej prebehne v tradičných medziach.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.