5 vlastností žien, ktoré muži neznášajú

26.11.2016 |
5 vlastností žien, ktoré muži neznášajú

Keď sa to tak vezme, je to skutočne zaujímavý hlavolam. Možno si vrcholový manažér, výkonný riaditeľ alebo vlastníš súkromnú firmu, no čo sa týka žien, tam vždy šliapneš vedľa. Dokážeš doviesť do úspešného konca sľubné projekty a pracovať v tíme, ale pri ženskej logike totálne zlyhávaš. Iste, občas nad tým možno mávneš rukou, pretože je iné, ak využívaš zábavný „sex privát“, ako keď plánuješ s niekým stráviť celý život. V nasledujúcich riadkoch priblížime niekoľko vlastností, ktoré chlapi u žien zo srdca neznášajú. Čítaj a vyjadri sa!

 

  1. život pre nu ako rozprávka

Niežeby sme mali niečo proti rozprávkam, ale pokiaľ nedokáže jedna dospelá žena rozoznať fikciu od reality, môže to veštiť aj to, že z nej bude rozmaznaná princeznička. Oblieka sa ako bábika? Potom asi čaká na svojho dokonalého princa, ktorým ty nikdy nebudeš. Prepáč, ale keby si jej zniesol aj modré z neba, ona vždy na tebe nájde nejakú chybičku. Nehovoriac už o tom, že rozprávkový život môže byť poriadne nákladný.

 

  1. lebetenie a zlé zmýšľanie o iných ľuďoch

S týmto bodom zákonite súvisí aj nedostatok empatie. Pokiaľ žena neustále niekoho ohovára, asi nenabrala príliš veľa sebavedomia. Potrebuje hľadať chyby na druhých, aby zakryla vlastné, a hladkať si svoje ego. Nezaoberá sa tvoja partnerka až príliš často šírením „poplašných správ“? Naozaj si ochotný predstúpiť s takouto ženskou pred oltár? Možno sa naozaj oplatí využiť vyššie zmienený sex privát a prehodnotiť kritériá vážneho vzťahu.

 

  1. Strach zo zmeny

Uznávame, zmena môže vydesiť. Zvlášť, ak sa jedná o financie a zamestnanie. Pravdou však zostáva, že osoby, ktoré nie sú ochotné prijať zmenu, iba ťažko dosiahnu úspech. V prípade, že tvoja partnerka odmieta presťahovať sa z rodičovského domu (a keď už, tak nanajvýš do susedného bytu), je na svete obrovský problém. Kríza sa znásobí, ak sám seba považuješ za dobrodružný typ. Ženská upätosť na jedno miesto, jednu prácu a mizerný plat dokáže chlapa naozaj vytočiť.

 

  1. Panovačnosť

Ženy sa často domnievajú, že panovačnosťou si získajú u muža autoritu. Takto to ale nefunguje. Skutočné autority si získavajú svojich nasledovníkov celkom prirodzene a bez toho, aby bolo cítiť v medziľudských vzťahoch tlak. Je smutné, že dámy si túto skutočnosť iba málokedy uvedomujú.

 

  1. Sex privát alebo prílišná ochota

Či už to vieš od svojej partnerky, alebo si sa to dozvedel od tretej osoby, mal by si poznať jej predošlé skúseností. To môže vzťah spestriť, no aj celkom zničiť. Muži totiž neznášajú, ak ich milovaná žena počas štúdia na vysokej škole premenila svoju internátnu izbu na „sex privát“ a bola ochotná pomilovať celé futbalové družstvo. Aj keď si tvoja partnerka myslí, že sex je pre teba stredobodom všetkého, a teda sa domnieva, že by ťa mala presvedčiť o svojich kvalitách, pri čísle desať zbystri pozornosť. Buď to preháňa, alebo je naozaj až príliš ochotná.

 

Na záver

 

Dal by sa spísať ešte veľmi dlhý zoznam toho, čo mužom na ženách prekáža, no skúsme byť struční. Situáciu medzi partnermi môžu vyhrotiť aj partnerkini priatelia s divnou povahou, jej ustavičné sledovanie reality šou, ale tiež nezodpovednosť, precitlivenosť a nelogickosť. Nehovoriac už o tom, keď sa uchyľuje k lži. Ak si chcú dámy získať mužské srdce, mali by vedieť, že dôležitá je rovnováha. Nemali by mať posledné slovo, no nie je dobré ani to, ak až príliš ľahko pristupujú ku kompromisom, prípadne vždy ustúpia. Nemastné-neslané partnerky nie sú vôbec sexy a chlapovi nemajú čo ponúknuť.

Čo ty na to? Máš zostavený vlastný rebríček ženských vlastností, ktoré skutočne nemusíš?

 

 

 

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.