8 dôvodov, prečo navštíviť sex privát

12.08.2016 |
8 dôvodov, prečo navštíviť sex privát

 

Nemáte niekedy pocit, že žijete v Kocúrkove? Celá spoločnosť vehementne dupe nohami, že peniaze nie sú všetko, ale zadarmo vám nikto nič nedá. Chcete sa najesť, zaplaťte si, chcete sa obliecť, zaplaťte si, chcete byť zdraví, tiež si zaplaťte. Chcete zaplatiť za sex a to už výsostná väčšina krúti hlavou. Vraj je to príliš intímne. To sú aj prehliadky u lekára a zdravotné odvody nikoho nepoburujú. Kde je hranica, vie len málokto.

Ambíciou tohto príspevku je poukázať na povestnú druhú stranu mince a síce výhody využívania služieb sex privátov. Na pomoc sme si vzali tie najpovolanejšie, dievčatá z obľúbeného sex privátu Banská Bystrica.

  1. Realizácia sexuálnych fantázií

 

Mnohí muži zvádzajú celoživotný boj so svojimi partnerkami prípadne aj sami so sebou len preto, že túžia po niečom, čo v tradičnom sexuálnom živote partnerov nie je celkom bežné. Obyčajne to končí neuspokojením, dlhodobou frustráciou alebo neverou. A pritom ide často len o obyčajnú zvedavosť. Medzi dievčatami poskytujúcimi platený sex v Banskej Bystrici sa nájde len málo, ktoré by sa s takýmito zákazníkmi nestretli. Zvyčajne ide o mužov, ktorí prichádzajú s tým, že chcú aspoň raz v živote zažiť anál alebo iné praktiky, ktoré ich partnerky z rôznych dôvodov odmietajú. Ani dievčatá na sex privátoch nie sú ochotné robiť všetko, vždy sa však nájde taká, ktorá požiadavke zákazníka bez problémov vyhovie. Niekedy prídu len raz a spokojní odchádzajú, inokedy sa vrátia, pretože sa im nový zážitok zapáči.

 

  1. Sex bez zbytočných rečí

Ľudia sú rôzni a nie každý má čas, náladu, či povahu na dlhé rozhovory, ktoré obyčajne sexuálnym aktom nevyhnutne predchádzajú. Mnohí muži prichádzajú preto, že na partnerský vzťah nemajú čas alebo majú aktuálny problém nájsť si vhodnú partnerku. Áno, sex v Banskej Bystrici sa dá bezpochyby zaobstarať aj iným spôsobom, ale pre mužov, ktorí z akýchkoľvek dôvodov nechcú vysedávať v baroch a baliť ženy, je sex privát tým najlepším riešením.

  1. Sexuálne skúsenosti

Existuje mnoho mladých mužov, ktorým sa prvé sexuálne skúsenosti spájajú so strachom zo zlyhania, trémou či inými nepríjemnými pocitmi. Doniesť si do nového vzťahu takéto prežívanie a minimum alebo žiadnu sexuálnu prax nie je žiadna výhra. To je obyčajne dôvod, prečo platené sexuálne služby využívajú aj mladí muži do 30 rokov. V Banskej Bystrici sú to veľmi často študenti, ktorí povzbudení spolubývajúcimi na internátoch a spolužiakmi idú do toho a riešia svoje problémy. Okrem skúseností často nadobudnú aj nevyhnutné sebavedomie. V kontakte s dievčaťom zo sex privátu sa totiž zlyhania báť netreba. Po prvé, muž nepríde o možnosť vzťahu pretože nijaká nie je. A po druhé, tieto dievčatá majú obyčajne dosť skúseností na to, aby vedeli mužom s nedostatkom sebavedomia pomôcť uvoľniť sa.

  1. Nízka cena

Nechceme povedať, že dievčatá na sex privátoch sú lacné, ale v porovnaní s tým, čo stojí muža randenie, priateľka, či nebodaj rodina, je sex privát tá finančne nenáročnejšie alternatíva. Znie to vulgárne, ale mnohí muži si uvedomujú aj túto stránku vzťahu a ak práve netúžia po romantickej láske a teplej večeri, vzťah kvôli sexu je pre nich oveľa menej zaujímavý než možnosť využiť platené služby. Hoci tieto prípady sú zriedkavejšie, dievčatá zo sex privátu Banská Bystrica sa stretávajú aj s týmto typom zákazníkov. Obyčajne prichádzajú pravidelne a ich návštevy sa končia nájdením trvalého vzťahu.

  1. Oživenie vzťahu

Ďalšou skupinou zákazníkov sex privátov sú muži, ktorý trvalý vzťah majú, ale po sexuálnej stránke sú z akéhokoľvek dôvodu nespokojní. Často ide o dlhoročnú rutinu, ktorú potrebujú narušiť alebo krátkodobú krízu, ktorá v priebehu mesiacov pominie. Sex privát sa pre týchto pánov stáva útočiskom, ktoré paradoxne ich vzťah neraz zachráni. Muž sa uvoľní, získa novú inšpiráciu a energiu a to všetko bez toho, že by svoj vzťah akýmkoľvek spôsobom ohrozil. Sex privát mu totiž zabezpečuje 100% dôvernosť a anonymitu.

  1. Riešenie životnej krízy

Nejeden muž sa ocitne počas života v situácii, keď nevie, ako ďalej. Či už ide o akútny stav alebo dlhodobo sa hromadiace problémy, odreagovanie sa je zväčša na mieste. S takýmito mužmi majú dievčatá zo sex privátu Banská Bystrica nemalé skúsenosti. Stávajú sa takpovediac ich terapeutmi. Niekedy chcú mlčať, inokedy sa zhovárať a sexuálne služby sú neraz len čerešničkou na torte toho, čo v sex priváte nájdu.

  1. Zábava

Ďalšia skupina mužov je o niečo veselšia. Neraz prichádzajú v povznesenej nálade, povzbudení partiou kamarátov a hľadajú spôsob ako sa zabaviť a zažiť niečo nové. Títo muži si zvyčajne pýtajú neobvyklé služby či masáže. Ich cieľom je rozšíriť si obzory a dopriať si dobrodružstvo neraz ako darček k narodeninám alebo odmenu za študijný či pracovný úspech. Obyčajne ide o jednorazových návštevníkov, ale mnohí z nich nájdu v týchto službách zaľúbenie a vracajú sa v rôznych životných obdobiach zas.

  1. Zaujímavé ženy

Dievčatá na sex privátoch sú obyčajne veľmi milé a sympatické. Často ide o študentky alebo mladé ženy, ktoré si takýmto spôsobom dočasne zlepšujú svoju finančnú situáciu. Na rozdiel od mnohých podnikov, kde nájdete za barovým pultom sedieť unavené dámy s kruhmi pod očami a rozmazanou maskarou, na sex priváte vám zvyčajne otvorí dvere celkom príjemné, usmiate a zhovorčivé dievča.

 

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.