8 dôvodov prečo používať pri sexe kondóm

06.04.2017 |
8 dôvodov prečo používať pri sexe kondóm

 

 

Kondómy patria medzi veci, ktoré sú pre mnohých tabu a neradi o tom hovoria na verejnosti. Práve mnohé veci orientované na sex a erotickú stránku sú v našich končinách mnohokrát zakázané a nemalo by sa o nich vôbec hovoriť. Prečo tomu tak vlastne je? Práve vďaka týmto pomôckam môže mať úplne každý perfektný pohlavný styk a nemusí riešiť niečo, čo by sa mohlo stať ak.. Viete, koľko výhod majú vlastne kondómy?

Mnohí muži neradi nosia kondómy, no ani si neuvedomujú, koľko výhod toto príslušenstvo na milostné radovánky má. Užiť si sex bez toho, aby ste museli premýšľať, čo sa stane po ňom je na nezaplatenie, a práve preto by ste mali vsadiť na kvalitné kondómy, na ktoré sa budete môcť vždy spoľahnúť. Niekedy je to totižto omnoho jednoduchšie, ako si myslíte!

 

  1. Je na vonkajšie použitie

Jednou z najväčších výhod všetkých kondómov do jedného je to, že sú na vonkajšie použitie. Nemusíte dlhodobo užívať žiadne lieky, ktoré vám rozhádžu hormóny, náladu či chuť na sex. Jednoducho vždy, keď je to potrebné si ho nasadíte, použijete a hotovo. Nemusíte uvažovať, kedy si tabletku dať, či ste si ju dali alebo iné problémy. Mnohé ženy majú časté zmeny nálad, a úprimne – kto by chcel mať doma ženu, ktorá je stále nervózna, bez nálady a neustále sa na niečo sťažuje? Asi nikto. Ženy majú síce časté zmeny nálad, no kvôli antikoncepcií sa tieto nálady menia ešte častejšie a môže prísť k viacerým zdravotným ťažkostiam či iným problémom, ktoré by mohli mať. Stavte teda radšej na kondóm, ktorý máte na vonkajšie použitie a nič sa nestane.

 

  1. Na kvalitný kondóm sa môžete vždy spoľahnúť

Určite ste už počuli niekoľko historiek či „príbehov“, ktoré hovorili o tom, že sa kondóm praskol, nevydržal, bol pretrhnutý alebo jednoducho nebol dobrý a žena otehotnela. Áno, niečo také sa môže stať ak budete kupovať tie najlacnejšie druhy niekde na benzínke v rýchlom sexuálnom ošiali. Stavte na kvalitné kondómy, na ktoré sa môžete vždy spoľahnúť a uvidíte, že sa nikdy nestane, že by ste mali s nimi problémy. Nikdy by ste nemali kupovať kondómy ani v rýchlosti. Vždy pri sebe minimálne jeden majte, aby ste boli vždy pripravení na každú jednu príležitosť. Nikdy neviete, kedy nastane tá správna chvíľa.

 

  1. Vzala si ju, či nie?

Ďalšou výhodou kondómu je aj to, že vždy viete, či ho máte alebo nie. Pri antikoncepcií to nikdy nemôžete vedieť. Niektoré ženy majú už taký zvyk, že si tabletky dávajú klasicky vždy ráno alebo večer a neznačia si to. Potom, tesne pred sexom uvažujú, či si vôbec tabletku vzali alebo nie. Vtedy je však už neskoro uvažovať a radšej by ste to asi neriskovali. Ak nechcete uvažovať nad takýmito vecami a radšej idete na istotu, určite by ste mali staviť na ochrannú „gumu“, ktorá vám vždy pomôže.

 

  1. Niekoľko veľkostí, z ktorých si vyberiete

Každý muž je iný, a preto si môžete vyberať nielen z veľkostí oblečenia, ale aj kondómov. Nie každý muž má rovnako veľký penis. Jeden je väčší, iný menší a podobne. Ak vám jeden kondóm nesedel, neznamená to, že vám nebude sedieť ani ten druhý. Je to len otázka praxe a toho, ako často ho používate. Ak patríte k ľuďom, ktorí sú v tomto nováčikovia, mali by ste si v obchode vziať hneď niekoľko veľkostí, z ktorých si jednoducho vyberiete. Takto si budete istí, že ak vám jedno číslo nebude sedieť, vezmete si iný.

 

  1. Vôňa a chuť

Pre ženy nie je nič príťažlivejšie ako príjemná vôňa. A to nielen pri klasickom stretnutí niekde vonku na večeri, ale aj pri pohlavnom styku. Nestačí vám iba správne sa navoňať. Práve kvôli tomuto sú kondómy s mnohými príchuťami a vôňami, ktoré sa budú páčiť nielen vám, ale aj dáme, s ktorou budete v noci spať. Majte doma zásobu aspoň niekoľkých, aby ste si mohli potom jednoducho vybrať, ktorý použijete. Výhodou toho je najmä to, že nie sú vôbec silne parfumované, ale iba jemne, takže vôňa nebude nikomu vôbec prekážať.

 

  1. Zabraňuje prenosu pohlavných chorôb

Máte radi sex len tak, niekde nadivoko s osobou, ktorú ani nepoznáte? Alebo ste na sex ponuky, ktorým nedokážete odolať? Erotické služby sú väčšinou chránené pred niečím takýmto, no určite by ste mali staviť predsa len na kondóm, s ktorým si ochránite svoje mužstvo a aj celkové zdravie. Nikdy neviete čo dievčina alebo žena v tele má, alebo s kým to robila pred hodinou či minulú noc. Ak jej nemienite robiť testy na rôzne pohlavné choroby, skvelým spôsobom, ako sa im vyhnúť je kondóm. Ten vás ochráni, zakryje všetky potrebné partie a vy si užijete. A to je skvelý kompromis, no nie?

 

  1. Jednoducho ho kúpite úplne všade

Síce sme spomínali, aby ste nekupovali kondómy na prvej zastávke, kde zastavíte, no tieto sexuálne potreby kúpite naozaj úplne všade. Máte chuť na sex? Jednoducho zájdite do obchodu, kúpte kondóm a vrhnite sa na to. Na rozdiel od žien, ktoré musia ísť doktorovi, dať si predpísať lieky, o niekoľko dní si ich vyzdvihnúť v lekárni, začať užívať a o ďalšie dva či tri dni už budú pripravené, máte tak výhodu. A môžete sexovať hneď, za pár minút.

 

  1. Nepotrebujete na to žiadnu prax

Pri užívaní liekov musíte nájsť tú správnu značku či druh, ktorý vám bude sedieť. Pri kondómoch nepotrebujete naozaj žiadnu prax. Jednoducho otvoríte škatuľku, nasadíte a idete na to. Ak by ste mali nejaké problémy, môžete si pozrieť návod na škatuľke, ktorý tam je vždy, alebo sa nachádza v príbalových letákoch. Nič zložité vás pri tom nečaká a nemusíte sa obávať, že by ste spravili niečo zle.

 

 

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.