Ako je to so sexom na verejných priestranstvách?

13.05.2017 |
Ako je to so sexom na verejných priestranstvách?

 

Určite si mnoho z Vás už povedalo, že ten intímny život treba nejak okoreniť, prípadne len jednoducho užiť viac ako iné páry. Článok sa bude týkať ako mužov, tak rovnako aj žien, pretože všetci dobre vieme, že záleží aj na ženách, kde sa vôbec ten samotný sex bude odohrávať. Každého z nás určite už aspoň raz lákala nejaká tá „akcia“ na nejakom verejnom priestore. Nehovorím samozrejme hneď o nejakom kríku pri diaľnici a pred ľuďmi. Ale napríklad v takých skúšobných kabínkach v predajniach s oblečením a podobne.

 

Aké miesta sú na výber?

 

 

Tak tých miest je naozaj nespočetné množstvo. Spomenul som už sex v kabínke v nejakom obchode s oblečením, prípadne hocijakej predajni, kde taká kabínka je. Ak si chcete len letmo užiť, ale netúžite po tom aby vás tam niekto prichytil, hľadajte si miesta kde nie je len jedna kabínka alebo aspoň, ktorá je nejak mimo hlavnej predajnej promenády. Ak si prečítate nejaké články, v každom bude to isté, že ak sa pár rozhodne pre sex na verejnosti hneď tu ide o to, že chcú, aby ich niekto prichytil alebo ich vzrušuje práve to, že ich môže niekto prichytiť a rôzne iné takéto slovné kombinácie. Musím povedať, že to tak rozhodne nie je a myslím, že viacero z vás mi dá za pravdu, že tieto reči psychológov, sexuológov a iných sú len knižnými klišé definíciami. Proste ide len o to, že si chce niekto užiť sex, ale nie je v tej dobe doma v posteli, ale napríklad v práci v kancelárii, či niekde inde. S podobnými myšlienkami asi všetci začínajú už v období puberty alebo proste vtedy keď vaša túha po sexe narastá a máte chuť pretiahnuť všetko okolo. Nič nezvyčajné. Čo v takomto prípade ešte môže byť „vyskúšané“? Čo tak kino? To čo máme s porna alebo iných amerických filmov nás láka ešte viac, keď ideme na prvé rande na nejaký film. Niekomu sa nechce čakať v rade a tak si tam skočia na toalety. Prečo nie? Aspoň sa zrelaxujú a naozaj pripravia na to pozeranie. Nebudú sa zbytočne inak dráždiť. Extrémom, ktorý sa dá síce praktizovať aj tam kde je množstvo ľudí, ale neodporúča sa je kinosála sama. Osobne si predstavujem pri niečom takom poloprázdnu sálu kde si pár sadne za všetkých možných divákov, prípadne úplne dozadu kde nie je možné z nijakého uhlu pozorovať čo sa tam bude diať. Partnerka tam má veľmi slušnú pozíciu a ak sa nechcete pozerať na film, ktorý ste si zaplatili, tak to môže vyzerať akurát ako zbytočne drahý orál. Ani partner nemusí samozrejme na nič čakať a v tom lepšom prípade keď má žena oblečenú sukňu, sa muž alebo chalan môže začať hrať so svojimi prstami. Neviem síce ako nenápadne by to šlo, ale určite by sa dalo dôjsť aj k sexu keby ste boli obaja pod kreslami čo najnenápadnejší. Najlepšie by bolo keby ste boli v sále úplne sami a mohli by ste si tam užiť hneď niekoľko polôh, ktoré obľubujete.
Vyššie som spomínal samozrejme aj samotné záchody, ktoré sa nemusia týkať len kina. Verejné toalety sú takmer všade. Už ide len o to, či pri nich niekto stojí a vyberá poplatok alebo či vôbec niekto na nich je. Lebo či chcete alebo nie, jeden alebo druhý musí prejsť do záchodov iného pohlavia. Keď už ste dnu a aj priamo v kabínke, je jedno či tam niekto iný je, ale dôležité je bezpečne prejsť. Možno preto sa vyberajú častejšie mužské záchody, kde by som povedal, že muži nezačnú hneď kričať na ženu ak ju tam uvidia, čo v druhej možnosti na ženských toaletách je pravdepodobné. Na rozum nám môžu prísť ešte toalety na diskotékach. Viem, nevyzerajú vždy veľmi vábne a aj napriek tomu, že niektoré podniky sa o ne starajú a pokúšajú sa ich nemať úplne zdemontované, tak po určitej hodine sa bojíte dať vôbec nohu na tú špinavú podlahu od vašich rovesníkov, ktorí tam nešetrili žiadnymi svojimi telesnými tekutinami. V zápale alkoholu, vzrušenia, adrenalínu a radosti, že ste niekoho zbalili určite máte chuť si to rozdať čo najskôr niekde, kde to bude možné. A aj keď s osobnej skúsenosti viem, nie síce na vlastnej koži, ale z videnia, že opitá žena s mužom si to vedeli rozdať na sedačke neďaleko parketu plného klubu, tak to neodporúčam. Určite to plno chlapcov a možno aj žien nabudí a budú vzrušení, keď uvidia niekoho, kto si pri nich takto živočíšne užíva, ale môžu riskovať zákaz vstupu alebo pokutu od klubu. Pár metrov vydržíte a ak sa záchody ako tak dajú, tak sa odtiahnite aspoň tam. Aj to bude myslím stáť za to, akurát si pozrite kam si sadnete. Predpokladám, že sa tam na vás budú pozerať nanajvýš závideniahodne a s úsmevom na perách. No zároveň to aj pochopia a nechajú vás tak. Ak ste na diskotéke v lete alebo v nejaký pekný a teplý deň a dotyčný si chce len užiť, nie ísť k vám domov, alebo ho jednoducho nechcete domov brať je tu možnosť sexu niekde na lavičke v parku alebo hocikde inde. Budete možno trochu zašpinení, ale na druhej strane si môžete zapísať ďalší úspech a určite aj príjemný orgazmus. O podobných veciach by sa dalo písať naozaj dlho a taktiež aj o rôznych radách do života.

 

Sex ponuky a sex na verejnosti

 

 

Určite aj ako zákazníci a skúsenejší muži si môžu u dievčat ponúkajúcich sex prísť na svoje. Je síce pravda, že ženy pracujú buď v salónoch alebo na privátoch a odtiaľ ich asi tak ľahko ani nedostanete. Sú tu ale potom ešte dve možnosti. Erotický inzerát, kde budeš mať napísané, či je vôbec ochotná alebo ochotný si to s vami rozdať aj vonku alebo na inom priestranstve. Ak to tam nie je ani zmienené, samozrejme sa na to môžete spýtať, ale je možné, že si za o budete musieť priplatiť. Hlavne žena na inzerát k vám môže prísť aj sama a aj vy môžete prísť po ňu a potom čo budete a kde budete robiť je už len na vás a vašej najlepšej sexuálnej fantázii.

Spomenul by som ešte poslednú možnosť a schválne aj takto ku koncu. Stáva sa bežne, že na ulici pri ceste vidíme stopovať dievčatá, ktoré si môžete taktiež zaplatiť. Sex sa vtedy odohráva v aute a viete čo to je? Máte pravdu, aj to sa radí do kategórie sexu na verejnosti. Samozrejme v týchto prípadoch ani nie je veľmi iná možnosť, je ale rozhodne príjemnejšie mať veľké alebo aspoň dostatočne dlhé auto. Záleží taktiež o aké služby máte vôbec záujem. Spomínam to až teraz, pretože mnoho ešte chalanov v puberte nemá ako mať sex práve v aute. Môžu ho tam mať akurát študenti, ktorí po osemnástke majú vlastné auto alebo aspoň prístup k rodičovskému. Taktiež je predpoklad, že v tej chvíli je aspoň jeden, vodič, triezvy. Nestáva sa to zase tak minimálne, ale nepovedal by som ani ,že je to samozrejmosť. Autá sú dnes síce omnoho viac dostupnejšie ako v minulosti, ale bežný študent, ktorý má vôbec vodičák si ho nemusí mať za čo ani len dovoliť. Treba uznať ale, že sex v aute má nejaké to čaro. Je asi taktiež jedným z najznámejším. Je tam riziko odhalenia, že vás okoloidúci uvidia, ak náhodou nemáte tmavé sklá. Pritom je naozaj jedno kde svoje auto odstavíte. Ak ste tam vy, kľudne tam môže byť aj niekto iný.

 

Nepríjemná zábavka!

 

 

A aj keď to prináša obrovské dávky vzrušenia, sex na verejnosti nemusí byť úplná zábava. Prípadne si je veľmi potrebné dávať pozor kto vás pri tom uvidí. Prečo? Na Slovensku vám totiž za niečo také hrozí prinajmenšom nielen slasť, ale aj 33 eur pokuta. Jedná sa totiž nielen o priestupok pohoršenia, ale aj trestný čin. Vo väzení by ste teda mohli stráviť aj tri roky. Práve to je ale prípad naozaj tých ľudí, ktorí chcú, aby ich niekto prichytil. Nemusí to byť zrovna policajt, ale ktokoľvek, koho to bude pohoršovať, ale ak to nebudete robiť na námestí pred davom ľudí, prípadne si budete dávať normálny pozor, tak sa nemáte čoho báť. Tak, príjemné chvíle a hádam ste si niečo odniesli.

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.