Ako Milostné polohy, s ktorými mužovi ulahodíte

22.09.2016 |
Ako Milostné polohy, s ktorými mužovi ulahodíte

 

V prvom rade nezhasínajte! Muži milujú pozerať sa. Pohľad na to, ako ich penis vniká do oázy rozkoše je pre nich minimálne tak vzrušujúci ako pocity v intímnych partiách. Rozpaky bokom a ukážte sa mu v celej svojej kráse. Drobné nedostatky v návale vzrušenia nehrajú rolu. Ženské telo predsa nie je o dokonalosti. Krása spočíva v jeho zvodných krivkách. V ktorých polohách si ich muži vychutnávajú najradšej?

Na psíka

 

Vyšpúlené polky, prehnutý chrbát a pohľad na vlastnú pýchu vnikajúcu do močiara rozkoše... ako inak by malo vyzerať sexuálne nebo ak nie práve takto? Poloha na psíka je divoká a živočíšna. Nevyhovuje romantickým dušiam, ale veď sex je primárne záležitosťou pudov. Môže jej predchádzať maznanie i sladká predohra, ale samotný akt by mal byť drsný a prudký. Muž sa navyše v tejto polohe dostáva do akejsi nadradenej pozície, ktorú si jeho ego tiež dokáže parádne vychutnať. Ak pred ním prehnutá partnerka navyše kričí od rozkoše, čo viac si priať... A väčšina z nich skutočne kričí, pretože poloha na psíka je mimoriadne vyhovujúca i z hľadiska ženy. Penis nielenže vniká pomerne hlboko, ale je v ideálnom sklone, aby dosiahol obľúbený bod G. Výhody cesty zozadu si teda môžu naplno vychutnať obaja partneri. Ak to chcete mužovi ešte viac okoreniť, nestavajte sa do celkom pasívnej pozície. Hoci si táto poloha vyžaduje aktivitu predovšetkým od muža, nemusíte len ticho čakať na jeho vpád. Určite sa mu bude páčiť, ak pred ním svoj zadoček zvodne vypúlite, prípadne ním aj trošku zavrtíte. V priebehu samotného aktu si nedávajte servítku pred ústa a kričte čo vám hrdlo ráči. Zaujímavé môže byť, ak sa jednou rukou pohráte s jeho semenníkmi. Sťažovať sa zaručene nebude.

Na koníka

 

V ríši živočíšnej sexuality ešte chvíľu zostaneme. Poloha na koníka ponúka mužovi skutočne jedinečný výhľad. Prehýbajúce sa partnerkino telo, nadskakujúce prsia a možnosť priameho vniknutia je nekonečným zdrojom rozkoše. Poloha si vyžaduje aktivitu i fyzickú zdatnosť zo strany partnerky. Najhoršie, čo sa mužovi môže stať, je, ak si na neho žena sadne a čaká. Páni túžia ležať a vychutnávať si jazdu svojej partnerky v plnej kráse. Žena by mala na mužovi doslova tancovať. Veľmi vzrušujúce je, ak sa jej telo pod návalom slasti prehýba dozadu. Nielenže to dáva mužovi najavo jej vzrušenie, ale poskytuje mu jedinečný pohľad na ženské krivky. Aj menej foremnému brušku a povädnutým prsiam prospeje, ak sa trošku natiahnu. Mimo nie je ani prehnutie dopredu. Želaný efekt zvodnosti síce odpadá, ale nejedného pána vzrušuje dotyk tvrdých bradaviek na pokožke alebo jemné hryzenie ušného lalôčika. Páni by však tiež nemuseli zostať celkom pasívni. Obaja partneri si iste užijú, ak muž pri jazde pridŕža partnerkin zadok, dráždi jej klitoris alebo vezme do rúk jej prsia. Ak má partner výdrž, žena môže miestami strácať dych. Nič sa nedeje, milé dámy. Ak skutočne nevládzete, stačí plynule prejsť do inej polohy. Sex je hra, užívajte si ho.

Roztvorený motýľ

 

Hoci názov tejto polohy zaváňa jemnosťou a romantikou, nie je to celkom pravda. V skutočnosti ide o misionára adaptovaného tak, aby mal muž nielen lepší uhol prieniku, ale aj kvalitnejší výhľad. Žena si ľahne a jej zadok kopíruje okraj postele alebo iného nábytku. Ak leží na posteli, môže si pre lepší uhol vniknutia podložiť panvu. Kolená pokrčí a roztiahne od seba tak, že jej nohy pripomínajú motýlie krídla. Partnerovi tým otvorí prístup k skutočným pokladom. Muž priráža v stoji alebo si môže jednu nohu vyložiť na posteľ. Veľmi obľúbenou alternatívou tejto polohy je takzvané operadlo, pri ktorom si dáma vyloží nohy na partnerove plecia. Muž priráža a kochá sa ohromným pohľadom na ženské telo vo svojej plnej kráse a jeho vlastnú pýchu vrážajúcu priamo dnu. Táto poloha poskytuje skutočne jedinečnú perspektívu. Páni obzvlášť ocenia, ak popri tom všetkom vidia, že si to užíva aj partnerka. Dámy, neležte ako polená čakajúce na rozrúbanie. Partnera máte mimo dosahu, ale dotýkať sa môžete aj sami seba. Bude sa vám to páčiť obom. Polohu roztvorený motýľ môžete pokojne začať tým, že si budete dráždiť vlastný klitoris. Výborne sa tak pripravíte a parter si to iste rád pozrie. V priebehu samotného aktu urobíte dobre, ak nadvihnete panvu a budete ňou vychádzať v ústrety partnerovi. Vašu pozornosť si zaslúžia aj vaše prsia. Môžete sa ich zvodne dotýkať alebo si ich rukami premasírujte. Robte všetko, čo vám je príjemné a predveďte partnerovi počas súlože nezabudnuteľné divadlo.

V sede

 

Milé dámy, sadnite si u nás. Medzi veľmi obľúbené polohy s jedinečným náhľadom na vec patrí aj poloha v sede so svojimi príjemnými obmenami. Základ si predstavme asi tak, že muž sedí s rozkročenými nohami. Žena si sadne v rovnakej polohe oproti nemu a mierne sa prehne dozadu. Obaja sa zapierajú rukami za sebou a vychádzajú si v ústrety. Páni majú výborný zorný uhol. Vidia nielen partnerkino telo, ale aj svoj úd vnikajúci do jeho útrob. Aktivita sa delí medzi partnerov. Obaja majú rovnakú možnosť prirážať i regulovať tempo. Zaujímavé obmeny môžete zažiť v sede na stoličke. Stolička je vo všeobecnosti výborný pomocník pri sexuálnych hrách. Klasika vyzerá asi tak, že muž sedí a žena na neho nasadne. Partneri sú tvárou k sebe. Ak to dáma zvládne, môže si v sede vyložiť nohy na partnerove plecia. Otvorí mu tak lepší prístup a užije si hlbšie vniknutie.

 

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.